Anonimen
|
Zivjo punce. Samo na hitro se javim, ker grem se malo pocivat. Danes me je ponoci ful nekaj matralo otrdevanje trebuha pa 100 x sem sla na wc in me se zdaj spika spodaj levo v trebuhu. Kar zmrazi me, da bi mogla iti danes rodit. Ne grem!! Cakam na NN v petek! Jeeeej!!!! Pa kolki me bolijo za umreti. Prav zbudim se od bolecin. Đizus kako se veselim poroda. Ko bodo vse te bolecine pomnozene z miljon Samo mkbk se morem zahvalit, ker je tako javno pohvalila mojo novo barvo. Saj, ce bi blo po Krtkino tudi vceraj ne bi do frizerja prisla. Se dobro, da si v sluzbi V glavnem, mkbk ti si nadprijazna. Drugic te bom sredi noci klicala, ko me bodo krci grabili, da mi bos govorila, da imam lepe lase. Pa zivo, ki mi je rekla, da nimam podbradka. Oooo punce, vi ste pravi self esteem boost Pa najbolj bi se rada candy opravicila, da se vceraj nisem nic pogovarjala. Potem ko si sla, sem ugotovila, da te sploh se ne poznam. Saj vidis kaksne srake smo, se moras naslednjic bolj dreti. V glavnem, res mi je zal, da se ti nisem niti predstavila in upam, da bos se kaj prisla. Tokrat opremljena s kaksnim megafonom Jaz sem bla (in sem se) itak cist iz sebe zaradi glupe fotrove prileznice in njenega pametovanja, tako da itak niti nisem bla najbolj pri volji. Mogoce me pa zato otrok ponoci matra, ker hoce, da se neham sekirat. Saj sem rekla, foter in njegova kmetica pritlehna mi bolj skodita kot ce bi kadila pa se pila zraven Aaaaaargh, bad karma Aja, pa se to. Bcljka, vceraj sem potem prav tisto kolegico klicala, ki mi je zrihtala babico in se babico in sta me obe ful nadrli, da to je pa najvecja bedarija, da bi ji placevala oziroma kuverto nosila, zato ker bo z mano ko bom rodila. Da ona to dela, ker se poznamo in tega drugace ne pocne glih vsak dan in da je to itak njena sluzba in da bi bilo to, da bi mi za to zaracunala, da pride v sluzbo najbolj grdo od vsega. In da ni zmenjena z nobeno drugo, tako da bo pac z mano in potem bo sla domov, ker si bo verjetno urnik nekako prestavila. Ali pa bo pac delala dve izmeni, kar tudi ne bi bilo prvic. Tako, da sem jih dobila po usesih zaradi vasih kuvert. Nic vec vas ne poslusam Itak pa bi si ti s svojimi vezami lahko pol porodnisnice rezervirala zase, brez da bi mogla s prstom mignit. Mislis, da ne? Cojka, meni se zdi, da sem jaz vceraj kar nekaj bluzila po telefonu. Mi je M rekel, da sem govorila in na pol spala zraven. Sori sori sori!! Jaz sem cist fertik. Ajde, gremo ze rodit, da se malo v miru in normalno naspim Krti, ti posljem mejl. Sasa, sele zdaj sem vidla ZS. Oprosti, ampak jaz nic na RR ne gledam in potem 5 dni prepozno vidim. Oprosti. Ti bom zdaj se mojo stevilko poslala, da ti bo za naslednjic lazje me dobiti. Ceprav ce grem danes rodit, bomo sle pac cez 3 tedne No, lepo se imejte pa se se kaj javim. Odvisno koliko me boste hvalile
|