|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
30.3.2010 11:36:40   
krtkova
bcljka - ja, razumem, nisem vedela, da moraš cunjice vrniti mamicam. Vse jasno.

NN - joj, mi je žal, da te včeraj nism "zadnjič" videla. Ker zdaj se verjetno nekaj časa ne bomo. Ampak ko boš fit in se boš že kaj sprehajala, pa se zmenimo in gremo na sprehod (lahko tudi potiskam moj prazni voziček poleg tvojega, če želiš).user posted image user posted image

Cojka - jaaa, daj mi plis kakšno uro spanja!! VSe bi dala zanjo!!

Candy - imam to blazino, sam glih dons ponoč, k sm bla že čist znervirana in besna sm jo fu....... na tla. Se mi je zdel, da mi je gnećo delala v postelji. Dons mi je šlo itak vse na živce ponoči.user posted image user posted image  

Bcljka - še tole; so nam na materinski rekli, da prvih 6 mesecev ne smemo aktivno telovaditi. Ali to zate, ki si športnica ne velja? Te namreč globoko občudujem s tem maratonom. Kolk bomo navijal. Lani so tekli mimo mojega bloka (skoraj) in sm šla navijat in sm kr jokala zraven (ja ja, sm bla že noseča - hormoni), ko sm vidla pare, ki so se vzpodbujali, slepi, ki ga je imel prijatelj privezanega na roko, starejši, ki so že komaj tekli, ..... skratka tok ganljivih podob, da sm sam jokala in navijala.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 801
30.3.2010 11:43:02   
Anonimen
Zivjo punce.

Samo na hitro se javim, ker grem se malo pocivat. Danes me je ponoci ful nekaj matralo otrdevanje trebuha pa 100 x sem sla na wc in me se zdaj spika spodaj levo v trebuhu. Kar zmrazi me, da bi mogla iti danes rodit. Ne grem!! Cakam na NN v petek! Jeeeej!!!! user posted image
Pa kolki me bolijo za umreti. Prav zbudim se od bolecin. Đizus kako se veselim poroda. Ko bodo vse te bolecine pomnozene z miljon user posted image

Samo mkbk se morem zahvalit, ker je tako javno pohvalila mojo novo barvo. Saj, ce bi blo po Krtkino tudi vceraj ne bi do frizerja prisla. Se dobro, da si v sluzbi user posted image
V glavnem, mkbk ti si nadprijazna. Drugic te bom sredi noci klicala, ko me bodo krci grabili, da mi bos govorila, da imam lepe lase.
Pa zivo, ki mi je rekla, da nimam podbradka. Oooo punce, vi ste pravi self esteem boost user posted image user posted image

Pa najbolj bi se rada candy opravicila, da se vceraj nisem nic pogovarjala. Potem ko si sla, sem ugotovila, da te sploh se ne poznam. Saj vidis kaksne srake smo, se moras naslednjic bolj dreti. V glavnem, res mi je zal, da se ti nisem niti predstavila in upam, da bos se kaj prisla. Tokrat opremljena s kaksnim megafonom user posted image

Jaz sem bla (in sem se) itak cist iz sebe zaradi glupe fotrove prileznice in njenega pametovanja, tako da itak niti nisem bla najbolj pri volji. Mogoce me pa zato otrok ponoci matra, ker hoce, da se neham sekirat. Saj sem rekla, foter in njegova kmetica pritlehna mi bolj skodita kot ce bi kadila pa se pila zraven user posted image user posted image Aaaaaargh, bad karma user posted image

Aja, pa se to. Bcljka, vceraj sem potem prav tisto kolegico klicala, ki mi je zrihtala babico in se babico in sta me obe ful nadrli, da to je pa najvecja bedarija, da bi ji placevala oziroma kuverto nosila, zato ker bo z mano ko bom rodila. Da ona to dela, ker se poznamo in tega drugace ne pocne glih vsak dan in da je to itak njena sluzba in da bi bilo to, da bi mi za to zaracunala, da pride v sluzbo najbolj grdo od vsega. In da ni zmenjena z nobeno drugo, tako da bo pac z mano in potem bo sla domov, ker si bo verjetno urnik nekako prestavila. Ali pa bo pac delala dve izmeni, kar tudi ne bi bilo prvic. Tako, da sem jih dobila po usesih zaradi vasih kuvert. Nic vec vas ne poslusam user posted image
Itak pa bi si ti s svojimi vezami lahko pol porodnisnice rezervirala zase, brez da bi mogla s prstom mignit. Mislis, da ne?

Cojka, meni se zdi, da sem jaz vceraj kar nekaj bluzila po telefonu. Mi je M rekel, da sem govorila in na pol spala zraven. Sori sori sori!! Jaz sem cist fertik. Ajde, gremo ze rodit, da se malo v miru in normalno naspim user posted image

Krti, ti posljem mejl.

Sasa, sele zdaj sem vidla ZS. Oprosti, ampak jaz nic na RR ne gledam in potem 5 dni prepozno vidim. Oprosti. Ti bom zdaj se mojo stevilko poslala, da ti bo za naslednjic lazje me dobiti. Ceprav ce grem danes rodit, bomo sle pac cez 3 tedne user posted image

No, lepo se imejte pa se se kaj javim. Odvisno koliko me boste hvalile user posted image

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 802
30.3.2010 11:48:59   
petrca2507
Pri nas v službi je danes taka gužva, da komaj dohajam vse skupaj. Še dobr, da sem moj "nadomestek" že prej dobr uvedla v vse skupaj in mi ogromno pomaga.

bcljka...pri men doma je že moja mami mal selekcije naredila in pospravla nazaj vse oblekce, ki so bile flekaste. Je rekla, da njen prvi vnuček ne bo tak okrog hodu. Bo šla raj ona v šoping. user posted image   Pa ta punca, ki mi je dala te oblekce, ima doma še enega otročka (star je skoraj 4 mesece) in je verjetno dost oblekc najprej za svojega uporabila. Mene to tako ali tako ne moti, ker bom imela vsaj sama več veselja s šopingom. user posted image

neka-noč...sem mislila, da se sploh ne boš več oglasila. user posted image  Imaš že vse pripravljeno za petek ali še pakiraš?

Uspavanke...v soboto sva končno dočakala voziček in imamo pri nas tud zdej uspavanke. user posted image

krtkova...upam, da se stanje pri tebi izboljša. Še jutri si v službi, a ne? Potem pa doma maximalno uživaj in počivaj.

candy...če ti bcljka pošlje link (poslati ga mora lastnik albuma), lahko kljub bojkotu FB vidiš fotke. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 803
   [Brisano sporočilo]
30.3.2010 12:06:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 804
   [Brisano sporočilo]
30.3.2010 12:08:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 805
30.3.2010 12:12:09   
MaliMišek
Srake kolk ste načvekale dopoldne user posted image

Aglaia res maš ful hudo barvo user posted image . Men je bilo včeraj najbolj huda tvoja pripomba, da ko bomo rodile in bomo šle h frizerju, da bomo otročke namakale kr tam v umivalniku, da bo mir user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Jaz si grem pa zdaj kupit dva šotora, v katerih mislim taborit to poletje - modrca za dojenje. Iiiii, kok bom sexi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ne pozab na une seksi štunfe...da se malo izniči efekt šotorjev user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Bcljka, Mkbk in MM ste pa itak hudo izgledale že ob prihodu - sem malo ko ne nahrulila šipce, da me pošiljajo k napačni mizi - da niste nosečke. Predobro ste izgledale.

user posted image user posted image user posted image

Mkbk
sem ti odgovorila na ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 806
30.3.2010 12:26:59   
Zvezdici
Zdravo srake.

Sem prišla na hitro sporočiti, da sva včeraj prišle domov.
Se še privajava ampak mala je res pravi sonček.
Imava malo težav z dojenjem, se mi mleko ne dela in ji moram dodajati. Upam vseeno, da nama steče. Je pa tudi izredno pridna. Samo trebušček ji malo nagaja, ampak tudi to upam, da se kmalu uredi.
Porodno zgodbo še napišem ko bom bolj pri volji za pisanje.
Je bila kar velika pupa, tako da se je bilo potrebno kar pomatrati. Sem pa izredno vesela, da sem imela sestro zraven sebe. Brez nje mi res ne bi uspelo tako kot mi je. Je res pomagala. Vendar na koncu pozabiš tudi na tisto najhujšo bolečino.

Se še javim ter hvala vsem za čestitke!
Do takrat pa uživajte!
In čestitke pupa za bebiko! Si me za malo prehitela. user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 807
30.3.2010 12:49:24   
Anonimen
O moj bog, čveke čvekaste. Sploh ne vem kje sem ostala. Bom prvo malo napisala, potem grem pa za nazaj brat.

Prvo Zvezdici še enkrat čestitke. Boš videla se bosta hitro privadile. Pri dojenju bi ti pa rekla samo to, da ne obupaj. Boš videla, da vama bo zalaufalo. Čim več jo pristavljaj, da boš imela več mleka.

srečanje včeraj- sem tok hotela priti, ampak sem imela s tamalim celo štalo. Mi je zbruhal cel obrok, drl se kot nor. Sva pa imela danes pediatra in mi je povedal, da imajo nedonošenčki hujše krče, kot donošeni otroci in da tudi to, da ful poliva je čisto normalno. Sem pa zvedela zelo veliko stvari. samo toliko za info, sem ga vprašala za široko povijanje. On je proti tistim, ki pravijo, da če so kolki ok, da ni treba povijati. Povijati je potrebno v vsakem primeru. Pa še to. Da lupinica sploh ni ok.

Evo zdej vas grem pa brat.

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
30.3.2010 12:49:30   
neka_noč
Ej, srake, se opravičujem, da tako vpadam, ampak tole pa morte videt... Ha ha... Sem dobila in skor crknla od smeha.... 

Upam, da potegne link....user posted image

http://www.mojvideo.com/video-moska-kolekcija/...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 809
30.3.2010 13:03:39   
neka_noč
Cojka nč me ne boš zamorila, ti kar poklič. user posted image

Krti ti si faca!
Veš kaj, se bomo dobile preden rodiš, pa ti bomo dale za pestvat naše male škrate/čmrlje - upam, da se ti kak pokaka.... user posted image   Me bomo pa pridno srebrale kavico - bomo imele svojih 5 minut. user posted image

Petrca vse imam pripravljeno. Za čmrlja mislim. Edino moj user posted image bo še v kopalnici "pribijal" zgornji element previjalne, pa risal črto pri Luku v sobici, sestavljal voziček,... Ha ha...  On kar čaka do zadnjega.... Sicer pa imam vse - od oblekic, oprano, zlikano, posteljica je postlana, previjalna v spalnici urejena, pripravljena, kozmetika tudi, za prihod user posted image iz p, moj ruzak za v p,... Vse je bp, tipi top pripravljeno. user posted image

Cojka počaki, da boš dala v svoja šotora še blazinice za dojenje - to je šele sexy. user posted image Vse se vidi skozi in bog ne daj , da se katera blazinica premakne... potem imaš pa še fleke...user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 810
30.3.2010 13:10:37   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Zdravo srake.

Sem prišla na hitro sporočiti, da sva včeraj prišle domov.
Se še privajava ampak mala je res pravi sonček.
Imava malo težav z dojenjem, se mi mleko ne dela in ji moram dodajati. Upam vseeno, da nama steče. Je pa tudi izredno pridna. Samo trebušček ji malo nagaja, ampak tudi to upam, da se kmalu uredi.
Porodno zgodbo še napišem ko bom bolj pri volji za pisanje.
Je bila kar velika pupa, tako da se je bilo potrebno kar pomatrati. Sem pa izredno vesela, da sem imela sestro zraven sebe. Brez nje mi res ne bi uspelo tako kot mi je. Je res pomagala. Vendar na koncu pozabiš tudi na tisto najhujšo bolečino.

Se še javim ter hvala vsem za čestitke!
Do takrat pa uživajte!
In čestitke pupa za bebiko! Si me za malo prehitela. user posted image

iiii...samo da ste doma, zdaj pa uzivajte na veliko - dojenje pa bo ze steklo bos vidlauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

On je proti tistim, ki pravijo, da če so kolki ok, da ni treba povijati. Povijati je potrebno v vsakem primeru. Pa še to. Da lupinica sploh ni ok.

in v cem naj se otrok potem vozi v avtu na zacetkuuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 811
30.3.2010 13:14:48   
Anonimen
Je rekel, da v košari. Ker ima v lupinici ful čudno glavo, to se strinjam, ker vidim, kako ima mali glavco, samo jaz ga še vedno dajem v lupinico. Niti si ne predstavljam kako za vraga privežeš košaro na sedežuser posted image Samo nisem niti spraševala, to ga je moj bolj poslušal, jaz sem ravno tamalega oblačila in se je drl, tako da sem bolj malo slišala. 

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
30.3.2010 13:23:10   
živa
Hoj!

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Živa - jst ful pridno hodim v Spar, sam zarad tvojih nalepk in evo, dons jih doma pozabim!! user posted image  Mi boš dala magari naslov, pa ti jih bom kr po pošti poslala, a prov? Soriiiii

O, kako lepo, da misliš name. Najlepša hvala! Če se ne vidimo, ti sporočim naslov. Pa user posted image , da čim prej minejo služba, slabosti in nespečnost user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

bcljka - a mi naredis uslugo - k bos sla po nalepke - dej vprasi ce jih morm dvignt samo za dekompresijo - k mš sm lansko leto obiskovala, letos bi sla samo na dekompresijo...hvalauser posted image

Jaz sem jih vzela samo za dekompresijo. So pa menda iste nalepke.

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

in hitr napisite s katerimi sladkimi jedmi ste se basaleuser posted image user posted image

Jaz sem na dieti in se celo spila eno kavo user posted image . Najbolj so se mi pa sline cedile po indijančku, ki ga je jedla marjanaj user posted image . Aja, pa grmade so tudi super izgledale user posted image .

Pa še to. Da lupinica sploh ni ok.

nax05, saj ti bo P menda dal napotnico za razvojno ambulanto in fizioterapijo (to dobijo vsi nedonošenčki, se mi zdi), pa ti bodo tam razložili. Samo na hitro: lupinica je super, ker ima otrok sproščene mišice in je v položaju lunice. Tako da je boljša kot npr. ležalnik. Za spodbujanje gibalnega razvoja naj bo pa dojenček čim več na tleh in tudi spi naj na ravni podlagi. To so priporočila naše zdravnice v razvojni ambulanti in še nevrofizioterapevtke (sem morala hodit z mojim malim). 

tiste k bi mele CD z uspavankami od Cojke:
- živa

Lp,

živa

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 813
30.3.2010 13:29:00   
živa

Je rekel, da v košari. Ker ima v lupinici ful čudno glavo, to se strinjam, ker vidim, kako ima mali glavco, samo jaz ga še vedno dajem v lupinico. Niti si ne predstavljam kako za vraga privežeš košaro na sedežuser posted image Samo nisem niti spraševala, to ga je moj bolj poslušal, jaz sem ravno tamalega oblačila in se je drl, tako da sem bolj malo slišala. 

To pa absolutno ne!!! Košara je noro nevarna v avtu. Ne zaščiti otroka, če se slučajno kdo zaleti vate.

Položaj glave v lupinici: nekatere lupinice imajo kot en obroček okrog zg. dela glave in tisti potem drži glavo naravnost. Tale recimo:

user posted image

Če pa tvoja lupiunica tega nima, pa lahko zaviješ plenico ali še bolj brisačo v kačo in jo daš okrog glave, da jo podpre z vseh strani in jo bolj naravnost drži.

Lp,

živa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 814
30.3.2010 13:30:19   
živa
Pa še to: Zvezdici, dobrodošli doma user posted image . Držim pesti, da vama dojenje čim prej steče user posted image .

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 815
30.3.2010 13:42:46   
krtkova
joj joj, sam na kosilo sm šla, pa je tle tok za pokomentirat, da sm se čist zmedla. user posted image user posted image

Pa poizkusimo;

- Aglaia, veš kaj, če bi šla ti že v petek k frizerju, potem ti včeraj frizura ne bi več tako dobro stala in te srake ne bi več tok hvalile!!! Tko, da se mi moraš v bistvu ful zahvalit, da sm te zadržala zadnjič!!user posted image user posted image

- NN - ne ne, vi kar same previjajte svoje pamže, jst bom pa svojega!!user posted image user posted image user posted image

- Živa - ti mi kr pošlji na ZS tvoj naslov, da ti pošljem nalepke - zihr je zihr.

- Zvezdici - user posted image user posted image  da si spet doma. Lepo počasi se bosta s punčico tud dojenja navadili, samo brez panike je rekel Švejk!!

- Aglaia - a vidiš da je bila sestra ob Zvezdici, ko je rojevala!!!! Ni bila sama!

- Naxič moj!! Pa kje si ti?????? Te ful pogrešam!! Nam so na predavanju o varni vožnji pa rekli, da je košara ful nevarna za dojenčke in da odsvetujejo. Da je premalo pasov za privezat otroka in da je vsa sila na njegovih bokih. Hm??user posted image user posted image

- kuverte in zdravniki; Bcljka jst vem, da maš ti ful ene žlahte zdravnikov in jst jih mam tud, pa nekih družinskih prijateljev še enkrat toliko. Pa pri nas velja pravilo, da si prijatelji in še manj familija ne izmenjuje kuvert. Pri vas ne??user posted image

OK, kaj sm pozabila?????

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 816
30.3.2010 13:44:48   
krtkova
aja, košare; košare za v avto so posebne, ni vsaka OK. In lupinica MORA imeti tisto za okoli glavice, če nima MORAŠ sama neki dati.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 817
30.3.2010 13:48:48   
Anonimen
Ne ne je razlagal kako je košara bolj varna. da če bi se avto prevračal, da je lupinica nevarna. ne vem, lej se pravim, jaz sem ga na pol poslušala. In ga bom definitivno še naprej vozila v lupinici. Sej imam jaz tud to za glavo v lupinici, pa mu niti slučajno ne stoji glava notri. Zato mu pol dajem še pleničko okol.

< Sporočilo je popravil nax05 -- 30.3.2010 13:49:31 >

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 818
30.3.2010 13:52:21   
Anonimen
Ma sej pravim, ne vem kaj je hotel povedat s to košarouser posted image Men je lupinica ok, samo ko mu res tok čudno glava štrli in k mu dam plenico okol mi je ko zombi v Iranu.

krti evo mene. Tud jaz te ful pogrešam bejbiuser posted image Povej, si že kaj bolje ali ti je še slabo?

Ej babe, če bi moj dočakal 9 mesecev, bi mene razgnalo. Tamal ima že 49 cm in 2590guser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
30.3.2010 13:55:56   
marjanaj
Ah čveke. Brez veze vas je komentirat, ker med tem ko kaj napišem je že toliko novih postov user posted image

No ja na hitro pokomnetiram samo nekaj malenkosti:
Krtkova si kar predstavljam tvoje navijanje: stojiš na balkonu, solze ti tečejo po lich, ti pa mahaš z belim robčkom in spodbujaš tekmovalce, ki tečejo pod tvojim balkonom... user posted image Kako ganljivo... user posted image

Aglaia kakšne bolečione pri porodu? Kaj ti je? Si zmešana? To bo tako kot spomladanska pravljica. Ti boš v rožicah, babica ti bo pela, tvoj te bo božal, bejbi bo lezu ven.... En ti bo pa veš čas tiščal uno gas masko na faco, da ne boš skoz pi*****. A ja, pa zdej te moramo hvalit, da se boš kaj javila? Kakšna prevzetnica! user posted image

Nax joj škoda da nisi prišla. No ja, sej se nismo dobile zadnjič. Ker smo tolk dobre skupaj, se bomo še velikokrat dobile, nič bat! Daj se kaj povej, kaj ti je kaj pediater rekel? To je full zanimivo. Sem sicer že slišala ja, da se kao priporoča prevažati kar v košari, v BC prodajajo posebne trakove za v avto, da privežeš košaro. Samo itak, da so mnjena deljena, eni pa ravno to odsvetujejo in priporočajo lupinico. Sej daš lahko kot podlogo v lupinico manjso dekco in bo bolj na ravnem. Mislim, da je tudi to dobra fora. In zakaj on priporoča široko povijanje? Joj sm firbčna, a ne?

drugace pa sem ravno danes prepricevala mojega G, d ato je cel kriminal, da sem zdaj ze na +14 kg user posted image in to sem dobila gor 4 kg v dveh tednih!!! user posted image Da sem tolk zatečena, da to ni res! In kaj mi je rekel: bo že minilo! user posted image No in potem sem šla na kavico (spodaj v Maxija na uno okroglo tortico -> za to si ti kriva petrca, ker si me okužila z njimi) in ko sem se basala, sem pomislila, da za vse kg pa mogoče le ni kriva voda v meni user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 820
30.3.2010 14:01:37   
neka_noč
Bravo Naxič oz. Tai. Lepo rastete! Krasno!
Aja, pa ko boš konec skoraj konec porodniške, lahko daš vlogo za podaljšanje porodniške, ker je Tai nedonošenček. Seveda, v kolikor bosta hodila k razvojni. To ti želim že ves čas povedat.... Se ti lahko podaljša do treh mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 821
30.3.2010 14:04:05   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

Krtkova si kar predstavljam tvoje navijanje: stojiš na balkonu, solze ti tečejo po lich, ti pa mahaš z belim robčkom in spodbujaš tekmovalce, ki tečejo pod tvojim balkonom... user posted image Kako ganljivo... user posted image

Ne žal ni bilo tako. Stala sem sredi Dunajske, bilo mi je u iber slabo (začetki nosečnosti - hmuser posted image  pa sej men je skoz slabouser posted image ) in jokam!! Robčka žal nism imela.

Nax - jst sm itak glavni jamravček tle. user posted image user posted image  Drugač sm pa OK, sej bo. Sm bla v nedeljo na bledu in sm se spomnila tvojih fotk, k sta Taia peljala tam na sprehod.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 822
30.3.2010 14:05:02   
krtkova
Aglaia kakšne bolečione pri porodu? Kaj ti je? Si zmešana? To bo tako kot spomladanska pravljica. Ti boš v rožicah, babica ti bo pela, tvoj te bo božal, bejbi bo lezu ven.... En ti bo pa veš čas tiščal uno gas masko na faco, da ne boš skoz pi*****.

pa zraven boš mogoče doživljala sexualno izkušnjo z orgazmom (vir: polnočni klub) user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 823
30.3.2010 14:05:16   
neka_noč
Lupinica - sem tudi sama slišala deljena mnenja. Mi bomo našega fanta prevažali kar v lupinici. Ti pa, Nax svetujem, da mu daš še pod ritko eno pleničko (ali pa dve) in bo lepše sedel oz. bo lepše glavica v lupinici. Probaj. Mi smo našemu na začetku vedno morali dajati še pod rito dve plenički (tetra, lepo zloženi) ali pa manjšo dekico - tako je bil nekoliko dvignjen.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 824
30.3.2010 14:06:49   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Aglaia kakšne bolečione pri porodu? Kaj ti je? Si zmešana? To bo tako kot spomladanska pravljica. Ti boš v rožicah, babica ti bo pela, tvoj te bo božal, bejbi bo lezu ven.... En ti bo pa veš čas tiščal uno gas masko na faco, da ne boš skoz pi*****.

pa zraven boš mogoče doživljala sexualno izkušnjo z orgazmom (vir: polnočni klub) user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ja... Ko bi bilo to res... user posted image   Sexualna ja. user posted image   Pol bi pa ene skoz rojevale. user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......