|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
30.3.2010 14:09:34   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
Aglaia kakšne bolečione pri porodu? Kaj ti je? Si zmešana? To bo tako kot spomladanska pravljica. Ti boš v rožicah, babica ti bo pela, tvoj te bo božal, bejbi bo lezu ven.... En ti bo pa veš čas tiščal uno gas masko na faco, da ne boš skoz pi*****.

pa zraven boš mogoče doživljala sexualno izkušnjo z orgazmom (vir: polnočni klub) user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ja... Ko bi bilo to res... user posted image   Sexualna ja. user posted image   Pol bi pa ene skoz rojevale. user posted image user posted image

Očitno nisi gledala polnočnega kluba par tednov nazaj!!user posted image user posted image user posted image  Tko je bilo tam rečeno, a ne Aglaia?? Jst še nism rodila, zato samo teorijo naprej prodajam!!user posted image user posted image  Mi je šlo pa že takrat na user posted image  ob tej izjavi (matr, pa men je res skoz slabo in skoz sam o bruhanju razmišljam user posted image user posted image ).user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 826
30.3.2010 14:10:02   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

no pa se moj spomin ne moti...hehe, ja mas prav k se spravis k delu zadeva ni tok strasna k zgleda, pravis da rabis za metodologijo - kaj pa studiras ce loh vprasam - vem da si pri nosecih studentkah - sm hotla se tm se pofockat pa itak nimam cajta se za tu...kaj sele vecuser posted image

fakulteta za šport user posted image pa ti?

IZVIRNO SPOROČILO: candy24

bcljka - tiste, ki bojkotiramo "fejkbuk" pa ne moremo videt fotke? user posted image Tudi jaz bi imela CD prosim - naj ima naš mali vsaj to, če že v vozičku ne bo imel muzike. user posted image user posted image

jo bom dala v album na RR

bcljka - ja, razumem, nisem vedela, da moraš cunjice vrniti mamicam. Vse jasno.

Bcljka - še tole; so nam na materinski rekli, da prvih 6 mesecev ne smemo aktivno telovaditi. Ali to zate, ki si športnica ne velja? Te namreč globoko občudujem s tem maratonom. Kolk bomo navijal. Lani so tekli mimo mojega bloka (skoraj) in sm šla navijat in sm kr jokala zraven (ja ja, sm bla že noseča - hormoni), ko sm vidla pare, ki so se vzpodbujali, slepi, ki ga je imel prijatelj privezanega na roko, starejši, ki so že komaj tekli, ..... skratka tok ganljivih podob, da sm sam jokala in navijala.

oblekc mi sicer ni treba vrnit... sm jih doila v trajno last... samo mi bi blo mal ne fer da jih dam kr takoj naprej... tko da kar ne bom rabla bom vrnila, pa nej potem one dajo naprej, glede na to da so njihove...

glede vadbe... prvih 6 tednov itak ne smeš ker se ti maternica pospešeno krči... potem pa lahko, samo pazt morš na ne skačeš preveč ker je teža maternice še vedno večja kot normalno...
glede intenzivnosti je pa tko, morš prilagodit... samo je velika razlika med tistimi k smo ble ful športnice pred user posted image in tistimi k ne... ker mišični spomin je nenormalno dober in takoj prideš nazaj v formo...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Aja, pa se to. Bcljka, vceraj sem potem prav tisto kolegico klicala, ki mi je zrihtala babico in se babico in sta me obe ful nadrli, da to je pa najvecja bedarija, da bi ji placevala oziroma kuverto nosila, zato ker bo z mano ko bom rodila. Da ona to dela, ker se poznamo in tega drugace ne pocne glih vsak dan in da je to itak njena sluzba in da bi bilo to, da bi mi za to zaracunala, da pride v sluzbo najbolj grdo od vsega. In da ni zmenjena z nobeno drugo, tako da bo pac z mano in potem bo sla domov, ker si bo verjetno urnik nekako prestavila. Ali pa bo pac delala dve izmeni, kar tudi ne bi bilo prvic. Tako, da sem jih dobila po usesih zaradi vasih kuvert. Nic vec vas ne poslusam user posted image
Itak pa bi si ti s svojimi vezami lahko pol porodnisnice rezervirala zase, brez da bi mogla s prstom mignit. Mislis, da ne?

uizi... jst sm sprašvala kako je to s tem če jo rezerviraš in če ma več rezervacij... ker mi ni blo jasno kako to pol organizirajouser posted image to s kuverto pa nisem jst rekla... sm se potem sam strinjala da če ji neki daš da se mi ne zdi nč narobe... mislm no, jst bi bla vesela kkšnga kovančka user posted image user posted image user posted image ni nikol odveč user posted image

- kuverte in zdravniki; Bcljka jst vem, da maš ti ful ene žlahte zdravnikov in jst jih mam tud, pa nekih družinskih prijateljev še enkrat toliko. Pa pri nas velja pravilo, da si prijatelji in še manj familija ne izmenjuje kuvert. Pri vas ne??user posted image

ni sm bla jst ta, pa iz glave ne vem katera je to točno rekla... user posted image
...sicer pa jst ful nočem teh vez izkoriščat... ker mi je dobesedno zeeeeeeeeeeeeeeeeelo nerodno! pol pa k pride do situacije da mi ueti dedek na urgenco ker je slučajno zvedu da sm tm in nrdi celo štalo in kr uletava v ambulante... pol pa pokličm fotra da nej zrihta da me takoj uzamejo ker bom obolela... pa ne od tega k že 5 ur tm čakam ampak od tega k mi dedek dela štalo! babica ga pa nazaj vleče za rokav... brane nehi, greva, ne moreš tko, a ne vidš da majo delo... grozljivka!!!

tko da pr nam ne bo noben od familije vedu kdaj bom šla rodit... dobil bodo sms tko k vsi ostali! in tud ni pogojev da bodo pršl v P če bo še vedno tko da lahko pride le oče... magar si varnostnike umislm user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Je rekel, da v košari. Ker ima v lupinici ful čudno glavo, to se strinjam, ker vidim, kako ima mali glavco, samo jaz ga še vedno dajem v lupinico. Niti si ne predstavljam kako za vraga privežeš košaro na sedežuser posted image Samo nisem niti spraševala, to ga je moj bolj poslušal, jaz sem ravno tamalega oblačila in se je drl, tako da sem bolj malo slišala.

glede na to da sm lih iz snemanja za 24 ur... prispevek o varni vožnji za nosečnice... (v soboto bo objavlen)... sm čist tko vprašala tud za user posted image
košara je sicer za user posted image bl fajn zarad tega ker lahko leži... ampak če pride do nesreče je pa kur.. ... tko da je lupinica 500x bolj varna od košare!!!!!!!!

uf,sm mela velik za pokomentirat!!!

Zvezdici - super da sta doma, uživajta!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 827
30.3.2010 14:11:54   
bcljka
ups... ene par velik slovničnih napak je v mojem postu... sam ga ne morem več popravt user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 828
30.3.2010 14:17:48   
krtkova
ups....oprosti bcljka - te nisem želela ničesar obtožiti!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 829
30.3.2010 14:21:15   
bcljka
ni panike user posted image nč ne zamerem! user posted image čist mimgrede... kuverte itak noben ne da... vsi nosjo kavo! mami dobi na dan do 3kg kave... zdej pa zračuni kok je to kave na mesec kaj šele na leto... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 830
30.3.2010 14:28:52   
krtkova
ha ha ha, kavo??? vsaj čokolado bi! To s kavo po mojem izhaja še iz časov, ko kave ni bilo tako lahko dobiti.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 831
30.3.2010 14:28:56   
petrca2507
marjanaj...lepo, da si si privoščila tortico. user posted image   Pa mi je čist vseen, če sem jst kriva zato. Važno, da ti je pasala. user posted image   Jst sm včer eno Oropucce snedla. Je sodelavc naredu pripravniški izpit in takoj nekaj prinesel. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 832
   [Brisano sporočilo]
30.3.2010 14:30:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 833
30.3.2010 14:40:20   
neka_noč
Krti nisem gledala polonočnega kluba... Vem ja za ta "orgazmični porod" . Men je tud to čist mim. Mi je pa čist ok, če ga katera doživi zraven. user posted image
Krti; če o bruhanju le še razmišljaš, a ne bruhaš več - super. user posted image  

Glede kuvert smo bile  s Cojko pa mislim da tudi Marjanaj enotne. user posted image Saj je vseeno. Sem slišala za nekaj primerov, ko so dajali kuverte.... Samo to.  Je pa res, da si niso bili v žlahti. V teh primerih nimam pojma. Če boš prihranila kako kuverto - super. user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 834
30.3.2010 14:41:34   
bcljka
candy - slika je v albumu tuki na RR

cojka - Jane (Đejn) košare so narjene tko da se da čist na izi s pasovi prpet v avto... najina kolega sta to prakticirala in bla ful zadovolna... no midva 100% ne bova!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 835
30.3.2010 14:43:39   
neka_noč
Cojka blazinice so user posted image . Že od daleč vidiš dva krogca. user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 836
30.3.2010 14:45:14   
neka_noč
Bcljka glede na to, da v soboto sigurno ne bom mogla gledat TV me zanima - kaj so rekli za user posted image ? A res ne bi smela/-e več vozit avta? Oz. od kdaj dalje ne smemo vozit avta?

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 837
30.3.2010 14:50:49   
bcljka
v porodnišnici so povedal da od 37. tedna dalje... midva z inštruktorjem sva si bla pa enotna da dokler nosečnica ne zateka lahko vozi avto... ker z večjo količino vode v telesu pride tudi do mravljincov v okončinah in to vpliva potem na vožnjo...

drgač pa recimo zanimivo... če nosečnica sedi na sovoznikovem sedežu in vse lepo in prav pripeta in če zadaj sedi kdo ki ni pripet, je v primeru trka isto kot če nosečnica ne bi bila pripeta...
pa ful pomembno je da ne voziš v bundi in da maš prazne žepe!
sicer pa je na mesec v nesreči udeleženih povprečno 2 nosečnici... ampak do sedaj je plod še vedno ostal nepoškodovan, edino kaseje lahko pride do predčasnega odstopanja posteljice...

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 838
30.3.2010 14:56:24   
neka_noč
Zanimivo. Tega pa nisem vedela. Da moraš voziti brez bunde, s praznimi žepi... pa tisto če nekdo sedi zadaj...
Torej jaz ne bi smela več voziti - zdaj razumem prodajalko iz Mullerja, ko se mi je čudila, da še vedno vozim.
Sicer pa se vsak dan kaj novega naučimo...  user posted image

Zdaj grem pa po mojega mulca v vrtec. Z avtom. user posted image user posted image   Peš pa res ne morem več it. user posted image

Lepo bodite bejbe!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 839
30.3.2010 14:56:59   
krtkova
sej jst vem, da me imate že dost z mojim jamranjem, sam men se zdi, da bo men trebuh počil!!!!!!!!!!!!! Prov boli me!!!! Razneslo me bo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Tko mi ga razteza!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 840
30.3.2010 15:01:50   
bcljka

Zanimivo. Tega pa nisem vedela. Da moraš voziti brez bunde, s praznimi žepi... pa tisto če nekdo sedi zadaj...
Torej jaz ne bi smela več voziti - zdaj razumem prodajalko iz Mullerja, ko se mi je čudila, da še vedno vozim.
Sicer pa se vsak dan kaj novega naučimo...  user posted image

Zdaj grem pa po mojega mulca v vrtec. Z avtom. user posted image user posted image   Peš pa res ne morem več it. user posted image

Lepo bodite bejbe!

zanimivo ane... sm marsikej pametnega zvedla user posted image pa zdej mam vse tko pravilno naštiman, sam kaj k bo user posted image spet zase vse prestavu user posted image
recimo če pride do nesreče se plod lahko poškoduje zarad npr. ključev al pa telefona k jih maš ti vi žepu... jst to nisem prej nikol pomisnla... user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 841
30.3.2010 15:02:44   
neka_noč
To pa moram še napisat Krti.... Nič te nimamo zadosti. Ti kar jamraj. Ti bo potem boljše. Upam. user posted image   Meni je pomagalo, da sem si takrat, ko me je tako tiščal trebuh - ga namazala. Z oljem. Pa vleži se. Nase navleči neko najbolj raztegljivo pižamo, blazino med noge, malo pod trebuh, počivaj. Če lahko, si prižgi TV, da boš malo pozabila na zategovanje, morda ti uspe tudi malo zadremuckati. Meni je vedno pomagal prenos iz državnega zbora. So tako dolgočasni in monotoni, da sem zaspala. vedno. user posted image Se ne hecam.

Go for it.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 842
30.3.2010 15:07:17   
krtkova
NN - zlata si!! user posted image user posted image  Edin ne vem, kako naj to izvedem v službi za mizo??? user posted image user posted image  Pol grem pa še do zavarovalnega agenta, pa fotr pride do mene, k mi prinese neke zadeve.
Pa še mat me je neki razpizdila....ah.....spet jamram!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 843
30.3.2010 15:13:45   
NATAŠA35
krti user posted image user posted image user posted image vem kak se počutiš, ker se jaz že nekaj tednov tako, mi gre prov na živceuser posted image user posted image ...vsake toliko časa se malo pretegnem, pa je vsaj za nekaj minut bolje...

vožnja madonca jaz sploh nisem vedela, da ne smem peljatuser posted image user posted image user posted image ...madonca jaz pa se kar peljem naokoli pa grem proti 39t...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 844
30.3.2010 15:16:45   
petrca2507
krtkova...ti kar jamraj in piši, če se boš potem bolš počutila. user posted image user posted image user posted image   Mene v službi že drugi dan boli hrbet in nimam pojma, v kakšen položaj naj se dam. user posted image   Ponoči sem imela pa prvič krče v desni nogi. Po mojem je za vse kriva luna in vreme. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 845
30.3.2010 15:21:01   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

vožnja madonca jaz sploh nisem vedela, da ne smem peljatuser posted image user posted image user posted image ...madonca jaz pa se kar peljem naokoli pa grem proti 39t...

jaz sem pri vseh 5tih vozila, ni noben nič reku, pri žigiju sem zadnji teden v pulo in iz pule pripeljala naš kombi in 6 oseb v avtuuser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 846
30.3.2010 15:22:20   
bcljka
vreme je čist user posted image user posted image user posted image ! moj tud neki jambra da ga glava boli pa da se slabo počut... obup! on ni noseč!!! user posted image

krtkova - bogaaaaaaa!user posted image user posted image user posted image pa ti si še v službi, groza!! user posted image a res ne morš prej it? k počutje je pa res nekak na prvem mestu v user posted image

petrca - piješ magnezij?? zdej sm kao pametnga k spijem lih na vsake 3 dni eno šumečko user posted image user posted image user posted image sam krčev pa res nimam, sploh ne vem kako to zgleda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 847
30.3.2010 15:25:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
nax...dobila sem kar nekaj oblekic, ampak to me vseeno ne odvrne od šopinga. user posted image Kaj pa če bomo imeli velikega otročka in mu bodiji 50 ne bodo prav. user posted image Sej se že zdej sprašujem, če je to sploh katermu otročku prav. user posted image user posted image
Danes sem gledala fotke vajinega žabončka Taia. Kolk ste fletni. user posted image Pa kako lepo sobico ima.

petrca mojemu Taiu so prav mejhne oblekceuser posted image Samo tok, če boste široko povijale, vam št 50 skoraj ne pride v poštev.
Aja pa hvala za pohvaleuser posted image Pa super za kuhinjo in vozičekuser posted image

Btw ugotovila sem, da imamo res Trafica. Bravo petrcauser posted image

obroba- sem zdej ugotovila, da jo res rabim. Sej jo imam že na postelji, samo do danes še nisem videla njenega pomena. Zjutraj ob 7h najdem Taia čist skobacanega iz deke ven čisto na vrhu postelje. Kako madonca se je skobacal do tja mi ni jasnouser posted image

Masha_M dobrodošla!

Bravo Naxič oz. Tai. Lepo rastete! Krasno!
Aja, pa ko boš konec skoraj konec porodniške, lahko daš vlogo za podaljšanje porodniške, ker je Tai nedonošenček. Seveda, v kolikor bosta hodila k razvojni. To ti želim že ves čas povedat.... Se ti lahko podaljša do treh mesecev.

neka_noč jaz sem mislila, da se mi porodniška avtomatično podaljša. A ni tako Hvala, da si mi povedala.
O vidiš, na to pa nisem pomislila, da bi mu še pod ritko kaj dala. Sem mu samo k glavi basala. Hvala. Bom probala.

marjanaj nama je P rekel, da on priporoča široko povijanje in sicer do 6 meseca čez dan in ponoči, od 6m do 1 leta pa ponoči. Razlagal je o nekih študijah in pa da bodo imeli vsi otroci, ki sedaj niso široko poviti, pri 50ih probleme s kolki. Da se starši ne zavedajo, da škodujejo otroku. Ker če pogledaš otročka, on da sam po sebi že bolj narazen noge, ko mu daš pa ti gor bodi, mu jih pa avtomatično da bolj skupaj in potem ga seveda v lupinici zadekaš in mu s tem daš še bolj skupaj noge.

krtkova si packa. Bi lahko poklicala, da greš a Bled. Ne bi sama obujala spominov, da smo bili zadnjič mi tam s Taiem, ampak bi jih skupajuser posted image
Pa upam, da ti ni več tok slabo kot včerajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 848
30.3.2010 15:28:14   
krtkova

krtkova si packa. Bi lahko poklicala, da greš a Bled. Ne bi sama obujala spominov, da smo bili zadnjič mi tam s Taiem, ampak bi jih skupajuser posted image

je blo itak slabo vreme, se nisva nič sprehajala, samo kremšnito pojedla. user posted image user posted image

Ni mi več tok kot včeraj, me pa daje miljon drugih tegob.user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 849
30.3.2010 15:30:51   
Anonimen

je blo itak slabo vreme, se nisva nič sprehajala, samo kremšnito pojedla. user posted image user posted image

Ni mi več tok kot včeraj, me pa daje miljon drugih tegob.user posted image user posted image user posted image

Temu se reče, da si nosečauser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Nakupovanje prek spleta
Splet.Ka

Kaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?

igrače (56%)

oblačila (18%)

plenice + vse za previjanje (19%)

ostalo kozmetiko (6%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!