bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka no pa se moj spomin ne moti...hehe, ja mas prav k se spravis k delu zadeva ni tok strasna k zgleda, pravis da rabis za metodologijo - kaj pa studiras ce loh vprasam - vem da si pri nosecih studentkah - sm hotla se tm se pofockat pa itak nimam cajta se za tu...kaj sele vec fakulteta za šport pa ti? IZVIRNO SPOROČILO: candy24 bcljka - tiste, ki bojkotiramo "fejkbuk" pa ne moremo videt fotke? Tudi jaz bi imela CD prosim - naj ima naš mali vsaj to, če že v vozičku ne bo imel muzike. jo bom dala v album na RR IZVIRNO SPOROČILO: krtkova bcljka - ja, razumem, nisem vedela, da moraš cunjice vrniti mamicam. Vse jasno. Bcljka - še tole; so nam na materinski rekli, da prvih 6 mesecev ne smemo aktivno telovaditi. Ali to zate, ki si športnica ne velja? Te namreč globoko občudujem s tem maratonom. Kolk bomo navijal. Lani so tekli mimo mojega bloka (skoraj) in sm šla navijat in sm kr jokala zraven (ja ja, sm bla že noseča - hormoni), ko sm vidla pare, ki so se vzpodbujali, slepi, ki ga je imel prijatelj privezanega na roko, starejši, ki so že komaj tekli, ..... skratka tok ganljivih podob, da sm sam jokala in navijala. oblekc mi sicer ni treba vrnit... sm jih doila v trajno last... samo mi bi blo mal ne fer da jih dam kr takoj naprej... tko da kar ne bom rabla bom vrnila, pa nej potem one dajo naprej, glede na to da so njihove... glede vadbe... prvih 6 tednov itak ne smeš ker se ti maternica pospešeno krči... potem pa lahko, samo pazt morš na ne skačeš preveč ker je teža maternice še vedno večja kot normalno... glede intenzivnosti je pa tko, morš prilagodit... samo je velika razlika med tistimi k smo ble ful športnice pred in tistimi k ne... ker mišični spomin je nenormalno dober in takoj prideš nazaj v formo... IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Aja, pa se to. Bcljka, vceraj sem potem prav tisto kolegico klicala, ki mi je zrihtala babico in se babico in sta me obe ful nadrli, da to je pa najvecja bedarija, da bi ji placevala oziroma kuverto nosila, zato ker bo z mano ko bom rodila. Da ona to dela, ker se poznamo in tega drugace ne pocne glih vsak dan in da je to itak njena sluzba in da bi bilo to, da bi mi za to zaracunala, da pride v sluzbo najbolj grdo od vsega. In da ni zmenjena z nobeno drugo, tako da bo pac z mano in potem bo sla domov, ker si bo verjetno urnik nekako prestavila. Ali pa bo pac delala dve izmeni, kar tudi ne bi bilo prvic. Tako, da sem jih dobila po usesih zaradi vasih kuvert. Nic vec vas ne poslusam Itak pa bi si ti s svojimi vezami lahko pol porodnisnice rezervirala zase, brez da bi mogla s prstom mignit. Mislis, da ne? uizi... jst sm sprašvala kako je to s tem če jo rezerviraš in če ma več rezervacij... ker mi ni blo jasno kako to pol organizirajo to s kuverto pa nisem jst rekla... sm se potem sam strinjala da če ji neki daš da se mi ne zdi nč narobe... mislm no, jst bi bla vesela kkšnga kovančka ni nikol odveč IZVIRNO SPOROČILO: krtkova - kuverte in zdravniki; Bcljka jst vem, da maš ti ful ene žlahte zdravnikov in jst jih mam tud, pa nekih družinskih prijateljev še enkrat toliko. Pa pri nas velja pravilo, da si prijatelji in še manj familija ne izmenjuje kuvert. Pri vas ne?? ni sm bla jst ta, pa iz glave ne vem katera je to točno rekla... ...sicer pa jst ful nočem teh vez izkoriščat... ker mi je dobesedno zeeeeeeeeeeeeeeeeelo nerodno! pol pa k pride do situacije da mi ueti dedek na urgenco ker je slučajno zvedu da sm tm in nrdi celo štalo in kr uletava v ambulante... pol pa pokličm fotra da nej zrihta da me takoj uzamejo ker bom obolela... pa ne od tega k že 5 ur tm čakam ampak od tega k mi dedek dela štalo! babica ga pa nazaj vleče za rokav... brane nehi, greva, ne moreš tko, a ne vidš da majo delo... grozljivka!!! tko da pr nam ne bo noben od familije vedu kdaj bom šla rodit... dobil bodo sms tko k vsi ostali! in tud ni pogojev da bodo pršl v P če bo še vedno tko da lahko pride le oče... magar si varnostnike umislm IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Je rekel, da v košari. Ker ima v lupinici ful čudno glavo, to se strinjam, ker vidim, kako ima mali glavco, samo jaz ga še vedno dajem v lupinico. Niti si ne predstavljam kako za vraga privežeš košaro na sedež Samo nisem niti spraševala, to ga je moj bolj poslušal, jaz sem ravno tamalega oblačila in se je drl, tako da sem bolj malo slišala. glede na to da sm lih iz snemanja za 24 ur... prispevek o varni vožnji za nosečnice... (v soboto bo objavlen)... sm čist tko vprašala tud za košara je sicer za bl fajn zarad tega ker lahko leži... ampak če pride do nesreče je pa kur.. ... tko da je lupinica 500x bolj varna od košare!!!!!!!! uf,sm mela velik za pokomentirat!!! Zvezdici - super da sta doma, uživajta!!!
|