mkbk
|
Morgen! Sam pozdravim. Morm še kavo spit! Sicer smo se fuuul naspal, nam prav sede menjava ure. ko tamal zdaj vstaja ob pol osmih, namesto ob pol sedmih in se človek kar naspi, če že ob 22.15 zakinka pred tvjem Krtkova -sm že upala,da ti bom napisala, da me veseli,da si boljše, pa vidim, da nisi. Bad . Ja dej malo še zdrži tam na šihtu, no!!! Ja, včeri je blo luštn, samo res škoda, da presneti šipec nima več krofov. Jst sm namreč v mislih pojedla ene dva, tko da mi zdaj falita. Cojka, glavn, da si našla fotkiča! Pa Aglaia mi ma ful dobro barvo las (se nespomnem, kaj je mela prej sicer), ampak, ji ful sede! Marjanaj ti morš bit pa ful vročekrvna, mene je mrazil, ona pa v šnelfukercah in poletni kiklci... Nekanoč v nizkem startu -ddddd itak! živa - upam,da se rešiš prehlada! majkl - mam idejo za naslednje srečanje - Svetilnik, če poznaš...majo dobre pice candy - upam,da nismo ble preveč gofljaste zate! Ostale smo ble pa itak blont, tle ni kej za komentirat, pove barva sama od sebe... (MM, bcljka, moja malenkost) Aja, MM maš ZS
|