|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
30.3.2010 7:34:03   
petrca2507
Dobro jutro

IZVIRNO SPOROČILO: cojka
petrca - no, vidiš. Imaš vsaj fajn razlog, da lahko zapravljaš. jaz tok uživam v kupovanju oblekc za našega mulčka. Pa sem našla zdaj ene par trgovin, kjer dobim tudi super stvari za našega malčka.

Z mojo mami sva se odločile da greva pogledat v Chicco v Italijo. Mi je krtkova preveč luštov z njenimi fotkami nardila. user posted image

Sem vidla fotko na FB. V ČB tehniki super zgledate (no...sej v barvni tud niste slabe user posted image  ).

www.petrca.net

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 776
30.3.2010 7:53:01   
krtkova
Jutro!

Nism umrla brez skrbi. Sem se pa včeri res mal ulegla popoldne, nisem pa upala zaspati, ker sem se bala noči.

In kaj se je zgodilo?user posted image Kljub temu nisem mogla zaspati do 3.20 zjutraj. Čist nervozne noge sem imela, spet bruhala, čist živčna sem že bila. Sm se kr vsedla na rob postelje in se zjokala. Kar je jasno zbudilo mojega in mi je skoraj ukazal, da naj vzamem 1/4 tabletke za lažje spanje, za pomiritev. Sem sicer full oklevala, ampak na koncu popustila, ker nisem več vedela, kaj naj naredim. No, torej sem že drugo noč zaporedoma spala 3 ure.user posted image user posted image user posted image user posted image  Zjutraj sem se zbudila, kot da bi me povozil traktor. Sem čista koma še vedno!!

Petrca - pejta raje v Prenatal, ima precej boljšo izbiro kot Chicco!! Oziroma, pejta v obe trgovini!!user posted image user posted image

Mkbk - oprosti, ker sem ti včeraj tako kratke sms-e pošiljala, ampak sem tipkala ravno med vožnjo, pa nekako ne znam najbolje vozit in telefonirat.user posted image

Srečanje - jasno mi je strašansko žal, da me ni bilo.user posted image  Sam včeri tud sedet ne bi mogla,kaj šele kaj pametnega (al pa vsaj smešnega) povedat.

A sm še kej pozabila pokomentirat???user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 777
30.3.2010 7:59:28   
krtkova
Petrca - sm si ogledala album tvojih prečudovotih oblekc za otročka!!! Zelo so lepe!! In men se zdi, da jih map ogromno. Jst nimam pol tok bodijev. Si me zdej čist prestrašila, da mam premalo.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 778
30.3.2010 7:59:47   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Petrca - pejta raje v Prenatal, ima precej boljšo izbiro kot Chicco!! Oziroma, pejta v obe trgovini!!user posted image user posted image

Bova šle v obe. Itak ima mami namen vzet dopust za ta šoping. Na koncu jo bo verjetno še težko domov spravit. user posted image

Jst tud dons nisem imela najboljše noči, ker so me v desno nogo krči grabil.  user posted image   Zjutraj pa še v prst na desni roki. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 779
30.3.2010 8:31:59   
MaliMišek
Dobor jutro!

Joj ta vreme...jst sm čist čorava, mi tud kava ne pomaga user posted image . Nisem še na delovni temperaturi user posted image in ne vem kaj naj počnem user posted image . Upam,da se hitro ogrejem, ker so drugače ure v službi strašansko dolge.

Petrca ful lušne cotke, ampak jih je res veeellliiikkkoooo za punčko user posted image ... no mogoče vam pa vseeno pridejo prav user posted image

Bcljka pametna ideja,da je slika črno bela user posted image

Krtkova user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 780
30.3.2010 9:20:55   
sasa1975
OJLA,

se opravičujem ker sem zamudila včerajšnje srečanje ampak sem bila res preveč utrujena,
se približuje dan d... in me že kar mal panika....
včeraj na kontroli mi je ginekolog rekel da je plodovnice še dovolj ampak da bom verjetno kaj prej rodila,

drugaće pa mi DOPOLDANSKE kave bolj odgovarjajo imam već časa,

lep dan

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 781
30.3.2010 9:26:19   
sasa1975
SEM SEDAJ TOLE PREBRALA IN MI JE LAŽJE 37.TEDEN

Ciljni tek se je začel. Popadki, odtekanje vode …  začetek poroda vas zdaj ne sme več presenetiti. Otroček je praktično pripravljen na življenje v novem, drugačnem okolju, vprašanje je le, koliko časa bo še vztrajal v varnem zavetju maternice.

V tem obdobju se lahko pojavi povečan vaginalni izcedek. Bolečine v hrbtu, še posebej v križu ali mednožju, pod sramno kostjo tudi vztrajajo, kar ni nič čudnega, glede na to, koliko dodatne teže morajo prenašati. Poskrbite, da vam bo, kar se da udobno, pri ležanju si z dodatnimi blazinami podložite hrbet, blazine pa lahko položite tudi med kolena in pod trebuh.

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 782
30.3.2010 9:34:53   
mkbk
Morgen!

Sam pozdravim. Morm še kavo spit! Sicer smo se fuuul naspal, nam prav sede menjava ure. ko tamal zdaj vstaja ob pol osmih, namesto ob pol sedmih  in se človek kar naspi, če že ob 22.15 zakinka pred tvjem user posted image

Krtkova -sm že upala,da ti bom napisala, da me veseli,da si boljše, pa vidim, da nisi. Baduser posted image . Ja dej malo še zdrži tam na šihtu, no!!!

Ja, včeri je blo luštn, samo res škoda, da presneti šipec nima več krofov. Jst sm namreč v mislih pojedla ene dva, tko da mi zdaj falita.

Cojka, glavn, da si našla fotkiča! user posted image

Pa Aglaia mi ma ful dobro barvo las (se nespomnem, kaj je mela prej sicer), ampak, ji ful sede!

Marjanaj ti morš bit pa ful vročekrvna, mene je mrazil, ona pa v šnelfukercah in poletni kiklci...user posted image

Nekanoč v nizkem startu -ddddd itak!

živa - upam,da se rešiš prehlada!

majkl - mam idejo za naslednje srečanje - Svetilnik, če poznaš...majo dobre pice

candy - upam,da nismo ble preveč gofljaste zate!

Ostale smo ble pa itak blont, tle ni kej za komentirat, pove barva sama od sebe... (MM, bcljka, moja malenkost)

Aja, MM maš ZS

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 783
30.3.2010 9:47:56   
lumpa6
za srečanje, če se boste zmenile, bi tudi jaz prišla, seveda če me sprejmeteuser posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 784
30.3.2010 9:49:48   
tanika1
Candy danes je spet normalno telovadba ne?Bom prišla, pa upam, da se spet vidiva. lp

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 785
30.3.2010 10:09:57   
bcljka
jutro!

jst sm se odločla dons k mi je budilka zvonila da bom preskočila vaje na faksu! in sm z največjim veseljem poležavala! itak ne pove nč pametnega izpita pa tud nimamo iz te snovi... sam za prisotnost se gre... user posted image

kartinka - jep, statistika... sej zdej spet downloadam k una verzija ni bla kul... je bla čist ta nova, pa nimam kode za odklepanje... sm dubla za eno starejšo... tko da zdej spet jovo na novo user posted image user posted image user posted image mene je tud kr zmrazil k sm pomisnla na SPSS predn sm izpit nrdila... zdej mi je pa ful fajn user posted image ga rabmo za metodologijo user posted image

krtkova, petrca - jst mam vsaj 5x tolk oblek za user posted image če primerjam s slikcami od petrce... jao!user posted image sploh ne vem kaj nej... bom mogla ornk reducirat... po drugi strani bom pa user posted image mogoče pa rabš tolk user posted image

mkbk - a mislš da če bi se pobarvale bi ble bl tih? user posted image user posted image user posted image

drgač mi pa še vedno ni jasno! sicer mi je aglaia razložila ampak še zdej ne vem kako je s to rezervirano babico... kaj če maš ti rezervirano, rodiš 3 tedne prej ona pa ma takrat istočasno še en rezerviran porod in npr. more skp delat 30ur... kako to hendlajo???! sej ne da bi si jst rezervirala babico, sam to vprašanje me muči že od novembra k sm slišala da se da babico rezervirat user posted image user posted image user posted image

tiste k bi mele CD z uspavankami od Cojke:
-
-
-
-
-
-

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 786
30.3.2010 10:24:18   
mkbk
uspavanke..jst sm se odločla, da bo moj naslednji otrok spal!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 787
30.3.2010 10:26:08   
lumpa6
ja pol se boš pa zbudlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 788
30.3.2010 10:26:51   
mkbk
bcljka - dej mi povej, k si v športnih vodah, jst bi rabla za tečt neki k daš na roko, pa mamp3 player, pa še mer ti pulz in pomožnosti še kcal...a taka naprava obstaja????

a nameravaš ti kej tečt hodt z vozičkom al bo bolj aerobika?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 789
30.3.2010 10:27:58   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ja pol se boš pa zbudlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, sama od sebe, brez sirene... a si to predstavljaš, tak luksuz?!?  No ja najbrž sm dobra za naslednjih pet let!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 790
30.3.2010 10:31:28   
lumpa6
ah 5 lih ne, ene 2 pa

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 791
30.3.2010 10:53:12   
krtkova
kaj naj pa jst rečem, k nimam še nobenga user posted image , pa že zdej nič ne spim!!??user posted image user posted image user posted image user posted image

mkbk - kje si ti zdaj; doma al v službi???

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 792
30.3.2010 10:54:03   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

krtkova, petrca - jst mam vsaj 5x tolk oblek za user posted image če primerjam s slikcami od petrce... jao!user posted image sploh ne vem kaj nej... bom mogla ornk reducirat... po drugi strani bom pa user posted image mogoče pa rabš tolk user posted image

a si kej razmišljala, da bi komu, ki si težje privošči stvari, kaj podarila? Resno mislm.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 793
30.3.2010 10:54:47   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

bcljka - dej mi povej, k si v športnih vodah, jst bi rabla za tečt neki k daš na roko, pa mamp3 player, pa še mer ti pulz in pomožnosti še kcal...a taka naprava obstaja????

a nameravaš ti kej tečt hodt z vozičkom al bo bolj aerobika?

nameravam oktobra na LJ maraton user posted image ampak letos samo 21km user posted image
aerobiko bom 1 sezono še spustila... no, bom hodila, sam delala pa še ne bom... ker ne vem še točno kako bi to sploh uskladila... z dojenjem še najbl...

mi smo lih zdej na faksu uporablal napravo na vajah k ti čist vse zmer... porabo energije, število korakov itd. sam to je ibr draga zadeva... se uporablja za rehabilitacijo večinoma...
jst bi ti priporočala ipod pa tist od nike-a sport kit ... k si loh vse naštimaš... v kominaciji s polarjem...

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 794
30.3.2010 10:56:40   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

a si kej razmišljala, da bi komu, ki si težje privošči stvari, kaj podarila? Resno mislm.

tist kar ne bom rabla bom vrnila nazaj mamicam k so mi to podarile, potem pa nej one dajo komu drugmu... pa bi kr tko jst naprej dala mi je mal neroden... glede na to da sm vse lih dobila bi blo mal čudn če bi dala takoj naprej...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 795
30.3.2010 11:04:16   
candy24
Jutro!

Do zdaj sem spala... Groza! Naš mali si bo po mojem ful bogi, ker se mamica ne bo zbujala. user posted image Jaz spim kot ubita - sploh če imam materinsko blazino ob sebi. Mi je prav grozno zdaj to napisat, ker enim ni lahko ponoči... user posted image user posted image

Krtkova
si poskusila kdaj spat z materinsko blazino? Jaz sem, ko sem bila brez nje, tudi težko spala ali sploh nisem... Potem, ko sem si jo nabavla, pa je spanje nekako steklo...

tanika - danes se spet začne telovadba. user posted image Upajmo da se je Vesna spočila, čeprav ni blo videt, da bi rabla počitek. user posted image Jaz pridem - upam da se vidiva. user posted image

mkbk - hehehe user posted image user posted image Očitno me konkretno daje spomladanska utrujenost, ker se mi ni dalo niti govorit - nisem spala popoldan. user posted image Izpostavila bi zgolj Aglaio, za katero sem si pa kar predstavljala, da je tudi v živo tako spretno sarkastično gobčna, kot tukaj pogosto demonstrira. user posted image user posted image

bcljka - tiste, ki bojkotiramo "fejkbuk" pa ne moremo videt fotke? user posted image Tudi jaz bi imela CD prosim - naj ima naš mali vsaj to, če že v vozičku ne bo imel muzike. user posted image user posted image

neka_noč - včeraj sem ti pozabla rečt, ko sem šla - vsa čast, da si tako sproščena pred dnevom D - nasmejana pa to... user posted image Jaz si tebe jemljem kar za vzor! user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 796
30.3.2010 11:16:49   
katrinka

kartinka - jep, statistika... sej zdej spet downloadam k una verzija ni bla kul... je bla čist ta nova, pa nimam kode za odklepanje... sm dubla za eno starejšo... tko da zdej spet jovo na novo user posted image user posted image user posted image mene je tud kr zmrazil k sm pomisnla na SPSS predn sm izpit nrdila... zdej mi je pa ful fajn user posted image ga rabmo za metodologijo user posted image

no pa se moj spomin ne moti...hehe, ja mas prav k se spravis k delu zadeva ni tok strasna k zgleda, pravis da rabis za metodologijo - kaj pa studiras ce loh vprasam - vem da si pri nosecih studentkah - sm hotla se tm se pofockat pa itak nimam cajta se za tu...kaj sele vecuser posted image

nakupi - jaz za novega podnajemnika/co se ne kupujem...to pride kasneje, morm pa za prvo frajlo kupit - upam da bom jutri uspela v kak shopinguser posted image

a ja - sam da vidite s cim se trenutno sladkam:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 797
   [Brisano sporočilo]
30.3.2010 11:23:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu candy24)
  Neposredna povezava do sporočila: 798
30.3.2010 11:24:30   
neka_noč
Dobro jutro srake! Pardon ..... sexy zaobljene bejbe.user posted image

Ja, Marjanaj včeraj so bili tvoji "**** štumfi" zakon. Razmišljam, da svoje črne v četrtek zv. namontiram na svoje otečene tace in jih pomolim mojemu - morda sproživa porod dan prej. user posted image Na 1. aprila - potem pa itak noben RES ne bo verjel...

Ne vem kaj mi je, ampak stalno razmišljam o sex-u. S tem, da ko pomislim na trenutrno realnost sebe - kita, slona ...  me itak vse mine. user posted image  

Komaj čakam petek, da se rešim zatečenih nog, rok, dvojnega podbradka in dobim v roke user posted image .  Sicer še vedno ne dojemam čisto, a tako kot mi je zdaj ne gre več. Itak ne spim več že ene dva meseca, zatečena in zakrnela sem do konca in tole mi liči že na mučenje.
Vem, da bo potem kriza in bom hodila okoli kot zombi, a bolje kot to sedaj. Greš čez to 6- tedensko težko obdobje in lahko si vedno bolj fit. Čas je fenomenalen. Krasno bomo vozičkale, potem pa morje. Juhu - komaj čakam.

Srečanje je bilo tudi meni super. Meni bo to zadnje srečanje vedno ostalo v spominu malo nostalgično.
Aglaia res imaš odlično barvo las.
Bcljka, Mkbk in MM ste pa itak hudo izgledale že ob prihodu - sem malo ko ne nahrulila šipce, da me pošiljajo k napačni mizi - da niste nosečke. Predobro ste izgledale.
Cojka sem ti pozabila rečt, da si včeraj ful dobro izgledala - si izgubila kakšen kg? Brez heca. V obraz si mi bila druga. Nekako si žarela.
Candy - hvala. user posted image Saj veš - kaj pa naj drugega. Ko si tako na koncu, res že komaj čakaš, da bo konec. Pa čeprav ravno še ne dojemam - sem še kar v nekem romantičnem obdobju. user posted image   V petek pa realnost. Jao! user posted image Pričakujem user posted image , ki bo po izgledu isti kot moj prvi sin. Po UZ slikah se je že tako videlo.
Si bila pa včeraj res zelo tiho. Veš, moraš kar kako "pribit". user posted image

Krti škoda, da nisi mogla priti, te razumem. Upam, da si danes kaj boljše. Držim pesti. Upam, da vsaj ne bruhaš. user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 799
   [Brisano sporočilo]
30.3.2010 11:31:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kaj je pri m_m novega?
m_m

pripravlja se ohcet (35%)

pakiramo za selitev (11%)

prihaja nov član (41%)

ata odpotuje za 6m (6%)

moram na operacijo (6%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!