neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Je rekel, da v košari. Ker ima v lupinici ful čudno glavo, to se strinjam, ker vidim, kako ima mali glavco, samo jaz ga še vedno dajem v lupinico. Niti si ne predstavljam kako za vraga privežeš košaro na sedež Samo nisem niti spraševala, to ga je moj bolj poslušal, jaz sem ravno tamalega oblačila in se je drl, tako da sem bolj malo slišala. aha...ok, k so cist majckeni res ni lih prav jim ampak v prvem mesecu ful zrastejo in potem se mi zdi cist primerna - sodim po hcerki, osebno sem se pa drzala nacela da je lupinca za prevoz in ne da je otrok cel dan v njej...kot ene mame pocnejo tudi meni ni jasno kako bi kosara delovala v avtu No to pa tud men ni jasno, ko vidim koga, ki ima otročka v lupinici. Ok sej ne rečem za kratek čas, samo da bi ga pa imela skoz notri mi pa ni. Mi imamo isto lupinico samo za v avto in če greva npr v trgovino po par stvari, da je tistih 5 minut. Samo, da bi bil pa ful časa, si pa ne predstavljam. A ni to slabo za fantke? neka_noč??? Nekje sem slišala, da so fantki tudi v kenguruju lahko samo 40 minut, ker jim preveč pritiska na lulčka. Ne vem. Žal. Prvič slišim. Za fantke je itak že too much pamperska - zaradi vročine in segrevanja jajčk (kasnejej plodnosti),... Midva sva Luka imela v lupinici za v avto, v trgovino, na obiske,... s tem, da sva imela s seboj ležalnik/gugalnik kamor sva ga nato dala npr. na obisku. Ni nama bilo da bi bil ves čas v lupinici - mu je bilo vroče. Zdaj bova ravno tako prakticirala. Doma sva ga imela v posteljici oz. na začetku na sedežni v eni sicer igralni podlogi, ki se lahko spremeni v posteljico z okvirčki (medvedek Pu) - je ful praktična, da ne omenjam, da je tudi ful kjuti. Tako bo tudi sedaj. Kengerujčka nismo uporabljali. Nekako ni bilo potrebe. Imela sem sicer tisto "ruto" za okoli naštelat (mislim, da se ji reče štorklja), ki pa mi tudi ni prišla nič prav. Žal. A ni tako, da kengerujčka lahko uporabljaš šele od tretjega meseca dalje? Vem, da mora že sam držati glavico Tokrat mi jo bo kolegica posodila, ker ga mislim uporabljat za prenos na plažo - tja kamor mi hodimo je nemogoče it z vozičkom. Mi je pa kolegica priporočala, da naj je ne kupujem, ker ni rečeno, da bo mali hotel biti sploh v kengeruju, ter da so zelo različni in je velika razlika v kvaliteti oz. nošnji kengeruja. Ona ima punčko, prej je imela fantka - mi ni nič omenila glede jajčk oz. lulčka in 40 minut..... Je pa res, da se njen mali ni maral nositi v kengeruju. Upam, da se moj bo - tistih 10 minut do plaže, potem pa ga imam namen dati v ležalnik, ali pa v Pu-ja. Več ne vem povedat. Mnenja so itak različna. Mislim pa, da je potrebno upoštevati nekako svoje oz. dojenčkove potrebe, uporabit tisto kar lahko/ti pride prav/je dojenčku ok.
|