|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
29.3.2010 17:57:35   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

evo naju iz šopinga.....sva se navozičkali....sem ji v Massu kupla tko kjut čevelčke(platnene),da je šla kar v njih domovuser posted image user posted image user posted image ....pol sva šli pa še v Mercator za user posted image iskat brikete......zdej se pa večerja že hladi,potem pa počasi aja aja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bo hanči spet lepa!!!

naš ma še dremanje, vaša pa že v ta nočno...kva so si mulčki različniuser posted image

hej ne obremenuj se s tem kaj pravi tašča-ti daj Majčija spat ko vama odgovarjauser posted image ......drugače je pa vsak malček zgodba zase-naša je pri 1 letu ukinila drugo spanje in od takrat mmi ob 19.00 že dol pade

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
29.3.2010 17:57:44   
MIHAILO
cEBEL suuper za shopping in vozickanje...midva sva tudi bila se na enem popoldanskem sprehodu potem je pa se malo hodil pred blokom

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
29.3.2010 17:58:57   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

cEBEL suuper za shopping in vozickanje...midva sva tudi bila se na enem popoldanskem sprehodu potem je pa se malo hodil pred blokom

pri nas pa že cel dan takooo piha,da ni prav za vozičkatuser posted image ......midve sva kar po štacunah vozičkaliuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
29.3.2010 18:00:09   
Čebel@
greva s Hanči pod tuš in večerjatuser posted image user posted image user posted image .......mogoče pol slikam šuhice-sem res vesela da sem jih najdla ker so mi svetovneuser posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo kasnejeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
29.3.2010 18:00:52   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

greva s Hanči pod tuš in večerjatuser posted image user posted image user posted image .......mogoče pol slikam šuhice-sem res vesela da sem jih najdla ker so mi svetovneuser posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo kasnejeuser posted image

ja, ja...mi vidli bi!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
29.3.2010 18:11:20   
Čebel@
evo najin nakup:

user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
29.3.2010 18:12:18   
Čebel@
s tuširanjem ne bo nič,ker ni tople vodeuser posted image user posted image user posted image ......greva večerjatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
29.3.2010 19:11:47   
Čebel@
evo,Hana že v Mižulah,jaz se grem pa k user posted image stisnit na kavčuser posted image

pridem še pol pogledat,kok boste kej zgovorne

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
29.3.2010 20:01:00   
Urša08
Mi smo popoldan uživali na vrtu. Sta bila tamaledva na poganjalcu in traktorju. Je blo res superca. Potem pa večerja, umivanje , pa v pidžamice sem ju dala. Žiga je mal čez 7 kr na kavču omagal, Nejc je pa še mal v dnevniuser posted image . Sem mela namen it likat sam sem tok sesuta k cunjauser posted image . Bom šla raje na kavčka, pa en čajček bom popila.

čebel@ lepi čevelčki user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm super za trenerkico, bravo oči da se sam spomni in kupiuser posted image user posted image user posted image user posted image Pri nextu kar hitro cunce dobiš. Plačaš z viso al eurocardom. Majo par kjut stvari, sem mal pokukala. Drugače pa jaz veliko najdem v C&A , majo lepe stvari pa ok cena. Trenerkice so mi pa tud od Clar dobre, no pa ostale stvari tud user posted image , aja pa v chiccotu tud vedno kej najdemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
29.3.2010 20:02:48   
Urša08
Aja Sjmm mothercare je cenmejši če prek neta naročiš - dobiš tud v Slovenijouser posted image Pa v leclerk pejt pokukat - tam se zmer kaka kjut stvar najde (sta mi ravno zadnjič mojedva prinesla en 3 delni komplet za Žigca - res lep).

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
29.3.2010 20:05:49   
Urša08
No kje pa ste zdej vse? Al mulce spravljate spat al se pa z lubiji crklateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si grem en čajček narest pa na kavčka. Vas pridem še mal pokukatuser posted image

Tanci sem dala Žigcu za jest fižolovo juhico in je vse okuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
29.3.2010 21:03:10   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Aja Sjmm mothercare je cenmejši če prek neta naročiš - dobiš tud v Slovenijouser posted image Pa v leclerk pejt pokukat - tam se zmer kaka kjut stvar najde (sta mi ravno zadnjič mojedva prinesla en 3 delni komplet za Žigca - res lep).

helov urša...lepo slišat od tebe

pa hvala za cunjca nasveteuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
29.3.2010 21:30:43   
tanci29
hej

uršika-superca za župco...mi smo jo tudi že probali pa je bilo vse kul...

drugače pa ima Hanći vročino tam do 38,4...je mala bogicauser posted image

ajde mejte se pozdravček vsem skuaj

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
   [Brisano sporočilo]
29.3.2010 21:35:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3314
29.3.2010 21:47:06   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej

uršika-superca za župco...mi smo jo tudi že probali pa je bilo vse kul...

drugače pa ima Hanći vročino tam do 38,4...je mala bogicauser posted image

ajde mejte se pozdravček vsem skuaj

o, revčka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....naj hitro mine

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
29.3.2010 21:48:46   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

evo mene nism nč nazaj brala.......pucanje uspelo, kosilo tudi, pol iz vrtca smo direkt letel k tašči....Majkl in Šime takoj na njivo s ta novo branouser posted image  k so jo učer na sejmu kupil.......Rokso zdej  sploh ni vrč v vozičku....al tricikel al pa un mali poganjalec Steyr traktor...al pa na tleh....dons je tok puzu d je na prstu u totalko strgal copateuser posted image - še zmeri smo brez čeulou....sm dopoldne naročila na superge.si ene za Roksota in ene za Majkla...

Jutr spet fešta, morm še 2 torti nardit, pa en kup stvari za velikonočno peko kupt, tko d bom pomoje spet pol premoženja pustila " pr sosedu".......evo Šime izpod tuša, jst itak u postli tipkam, tko d zdej še zaveso dol spustim d se ne bo kej vidluser posted image user posted image user posted image  lahko noč

mate pa pestrouser posted image user posted image user posted image user posted image

fajn šopingiraj, fajn peč...mene tud čaka...pa seveda...fajn se stiski!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 29.3.2010 21:53:01 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
29.3.2010 21:52:39   
sjmm
Pri nas mir...za spremembo

mi ta velka mulčka neki krehata, pa zdej je še Poldi neki smrkal, mene po grlu praska...tak, da ne vem kva smo najdl...upam, da nič resnegauser posted image

sem imela popoldan likalni napad....vse pokupčkan čaka za v omare...sej sm se kr dolg prpravlala...evo pa je dons bil tist danuser posted image user posted image

drgač smo užival zuni....me je kr groza k neki en  poslabšanje napovedujejouser posted image user posted image

če zjutri še ne bo dol letel šibami na tržnico v Ljubljano, da bomo mel mal zaresne zelenjadi pr hiš, da bo laži kej v lonc vržt

ajde zaenkrat..to je to

mirno nočko!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
30.3.2010 0:07:07   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   2009

srečke nosečke…. Spet!    

user posted image

BARBARASG

user posted image

user posted image

LILCHA user posted image   PDP  18.9.2010 user posted image

user posted image

KOLUMBO

user posted image : PDP 06.10.2010user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

PROSIM POVEJTE PDP...DA VAS LEPO POPREDALČKAMO......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
30.3.2010 0:14:57   
Ajvy
OI....še mal počakam ,dam AB pa lepo spančkat...

Urša...ja, greva ven, ker nima vročine...v vrtec jo pa še ne dam....sej smo šli za urco ven....mal sprehodka....

MIhailo...wb...

Čebela
.. fino za šopingiranje

sjmm...super za šoping
NAj zgine praskanje in kaškjanje stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci..joj...upam,da se Hana čimprje pocajta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
30.3.2010 6:30:02   
baki
jutroooooo......nik in katja prehlajena.nik tudi malo kašlja.upam da ne bo kaj resnega in da čimprej mine.čeprav je katja že bolje.mater ko je eden bolan drugemu ne uideuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
30.3.2010 7:40:07   
Urša08
jutro

Mi smo že v polnem zagonu. Zunaj pa danes zgleda en tak temačen dan kot da se bo ravnokar vlilo. Dobro da smo včeraj izkoristili danuser posted image

Tamci upam, da s Hano ni hujšega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy superca da gresta že malo vn na sončka. Sedaj pa samo zdravje, naj gredo že vse bolezni stran.

Sjmm uvau pridna vse polikalauser posted image user posted image user posted image Meni kar ne zneseuser posted image

Kolumbo vidim da maš energije kar veliko, ma superca. dobr šoping danesuser posted image

Pri nas je navada da gremo za veliko noč k mojim, tam barvamo jajčka, nesemo k žegnu in smo tist vikend skupaj. No v nedeljo šibnemo še k moževi stari mami in moji botrci. Pa gredo prazniki okoli.

Grem kuhinjo pospravit, da ne bo prijateljice kap ko pride sedaj na enga čajčka.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
   [Brisano sporočilo]
30.3.2010 8:30:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3322
30.3.2010 9:09:01   
petrušk_
jutro punce

vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hudi čevelčki user posted image user posted image user posted image user posted image

ej sm včeri za evo skuhala špinačino juhco z mal smetance in gresom...njamiii....ful dobr ratalo....sm prvič delala to in se mi zdi da ne zadnjič, če bo le eva hotla jestuser posted image user posted image user posted image

lep dan vam želim, pa čeprav se je začel nekoliko turobno

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
30.3.2010 9:20:21   
Ajvy
jutro....
Kako smo kaj...

BAki,,vidim ,da ste ujeli prehlad...naj hitro mine...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo...od kje tebi tolk energije....waw.....

URša...pr nas je tut tako mračno..dark age....

petrušk....jutro....kako kaj....jst mam tut tolk rada špinačo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
30.3.2010 10:03:01   
sjmm
DAN!

Noč neki srednjega...mal bolš pa vseen

si lase operem in gremo na tržnico...

vreme ko tko...sam zdele se neki soneček ponuja, tak, da smo se kr ojunačli

be back...bye..byeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.