![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 17:57:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo naju iz šopinga.....sva se navozičkali....sem ji v Massu kupla tko kjut čevelčke(platnene),da je šla kar v njih domov ....pol sva šli pa še v Mercator za iskat brikete......zdej se pa večerja že hladi,potem pa počasi aja aja ...bo hanči spet lepa!!! naš ma še dremanje, vaša pa že v ta nočno...kva so si mulčki različni hej ne obremenuj se s tem kaj pravi tašča-ti daj Majčija spat ko vama odgovarja ......drugače je pa vsak malček zgodba zase-naša je pri 1 letu ukinila drugo spanje in od takrat mmi ob 19.00 že dol pade
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 17:57:44
|
|
|
|
MIHAILO
|
cEBEL suuper za shopping in vozickanje...midva sva tudi bila se na enem popoldanskem sprehodu potem je pa se malo hodil pred blokom
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 17:58:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO cEBEL suuper za shopping in vozickanje...midva sva tudi bila se na enem popoldanskem sprehodu potem je pa se malo hodil pred blokom pri nas pa že cel dan takooo piha,da ni prav za vozičkat ......midve sva kar po štacunah vozičkali
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 18:00:09
|
|
|
|
Čebel@
|
greva s Hanči pod tuš in večerjat .......mogoče pol slikam šuhice-sem res vesela da sem jih najdla ker so mi svetovne se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 18:00:52
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ greva s Hanči pod tuš in večerjat .......mogoče pol slikam šuhice-sem res vesela da sem jih najdla ker so mi svetovne se tipkamo kasneje ja, ja...mi vidli bi!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 18:11:20
|
|
|
|
Čebel@
|
evo najin nakup:
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 18:12:18
|
|
|
|
Čebel@
|
s tuširanjem ne bo nič,ker ni tople vode ......greva večerjat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 19:11:47
|
|
|
|
Čebel@
|
evo,Hana že v Mižulah,jaz se grem pa k stisnit na kavč pridem še pol pogledat,kok boste kej zgovorne
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 20:01:00
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo popoldan uživali na vrtu. Sta bila tamaledva na poganjalcu in traktorju. Je blo res superca. Potem pa večerja, umivanje , pa v pidžamice sem ju dala. Žiga je mal čez 7 kr na kavču omagal, Nejc je pa še mal v dnevni . Sem mela namen it likat sam sem tok sesuta k cunja . Bom šla raje na kavčka, pa en čajček bom popila. čebel@ lepi čevelčki sjmm super za trenerkico, bravo oči da se sam spomni in kupi Pri nextu kar hitro cunce dobiš. Plačaš z viso al eurocardom. Majo par kjut stvari, sem mal pokukala. Drugače pa jaz veliko najdem v C&A , majo lepe stvari pa ok cena. Trenerkice so mi pa tud od Clar dobre, no pa ostale stvari tud , aja pa v chiccotu tud vedno kej najdem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 20:02:48
|
|
|
|
Urša08
|
Aja Sjmm mothercare je cenmejši če prek neta naročiš - dobiš tud v Slovenijo Pa v leclerk pejt pokukat - tam se zmer kaka kjut stvar najde (sta mi ravno zadnjič mojedva prinesla en 3 delni komplet za Žigca - res lep).
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 20:05:49
|
|
|
|
Urša08
|
No kje pa ste zdej vse? Al mulce spravljate spat al se pa z lubiji crklate Si grem en čajček narest pa na kavčka. Vas pridem še mal pokukat Tanci sem dala Žigcu za jest fižolovo juhico in je vse ok
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 21:03:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aja Sjmm mothercare je cenmejši če prek neta naročiš - dobiš tud v Slovenijo Pa v leclerk pejt pokukat - tam se zmer kaka kjut stvar najde (sta mi ravno zadnjič mojedva prinesla en 3 delni komplet za Žigca - res lep). helov urša...lepo slišat od tebe pa hvala za cunjca nasvete
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 21:30:43
|
|
|
|
tanci29
|
hej uršika-superca za župco...mi smo jo tudi že probali pa je bilo vse kul... drugače pa ima Hanći vročino tam do 38,4...je mala bogica ajde mejte se pozdravček vsem skuaj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2010 21:35:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 21:47:06
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej uršika-superca za župco...mi smo jo tudi že probali pa je bilo vse kul... drugače pa ima Hanći vročino tam do 38,4...je mala bogica ajde mejte se pozdravček vsem skuaj o, revčka.... ....naj hitro mine
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 21:48:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo evo mene nism nč nazaj brala.......pucanje uspelo, kosilo tudi, pol iz vrtca smo direkt letel k tašči....Majkl in Šime takoj na njivo s ta novo brano k so jo učer na sejmu kupil.......Rokso zdej sploh ni vrč v vozičku....al tricikel al pa un mali poganjalec Steyr traktor...al pa na tleh....dons je tok puzu d je na prstu u totalko strgal copate - še zmeri smo brez čeulou....sm dopoldne naročila na superge.si ene za Roksota in ene za Majkla... Jutr spet fešta, morm še 2 torti nardit, pa en kup stvari za velikonočno peko kupt, tko d bom pomoje spet pol premoženja pustila " pr sosedu".......evo Šime izpod tuša, jst itak u postli tipkam, tko d zdej še zaveso dol spustim d se ne bo kej vidl lahko noč mate pa pestro fajn šopingiraj, fajn peč...mene tud čaka...pa seveda...fajn se stiski!!!
< Sporočilo je popravil sjmm -- 29.3.2010 21:53:01 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 21:52:39
|
|
|
|
sjmm
|
Pri nas mir...za spremembo mi ta velka mulčka neki krehata, pa zdej je še Poldi neki smrkal, mene po grlu praska...tak, da ne vem kva smo najdl...upam, da nič resnega sem imela popoldan likalni napad....vse pokupčkan čaka za v omare...sej sm se kr dolg prpravlala...evo pa je dons bil tist dan drgač smo užival zuni....me je kr groza k neki en poslabšanje napovedujejo če zjutri še ne bo dol letel šibami na tržnico v Ljubljano, da bomo mel mal zaresne zelenjadi pr hiš, da bo laži kej v lonc vržt ajde zaenkrat..to je to mirno nočko!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 0:14:57
|
|
|
|
Ajvy
|
OI....še mal počakam ,dam AB pa lepo spančkat... Urša...ja, greva ven, ker nima vročine...v vrtec jo pa še ne dam....sej smo šli za urco ven....mal sprehodka.... MIhailo...wb... Čebela.. fino za šopingiranje sjmm...super za šoping NAj zgine praskanje in kaškjanje stran Tanci..joj...upam,da se Hana čimprje pocajta
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 6:30:02
|
|
|
|
baki
|
jutroooooo......nik in katja prehlajena.nik tudi malo kašlja.upam da ne bo kaj resnega in da čimprej mine.čeprav je katja že bolje.mater ko je eden bolan drugemu ne uide
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 7:40:07
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Mi smo že v polnem zagonu. Zunaj pa danes zgleda en tak temačen dan kot da se bo ravnokar vlilo. Dobro da smo včeraj izkoristili dan Tamci upam, da s Hano ni hujšega Ajvy superca da gresta že malo vn na sončka. Sedaj pa samo zdravje, naj gredo že vse bolezni stran. Sjmm uvau pridna vse polikala Meni kar ne znese Kolumbo vidim da maš energije kar veliko, ma superca. dobr šoping danes Pri nas je navada da gremo za veliko noč k mojim, tam barvamo jajčka, nesemo k žegnu in smo tist vikend skupaj. No v nedeljo šibnemo še k moževi stari mami in moji botrci. Pa gredo prazniki okoli. Grem kuhinjo pospravit, da ne bo prijateljice kap ko pride sedaj na enga čajčka.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2010 8:30:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 9:09:01
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce vsem bolančkom hudi čevelčki ej sm včeri za evo skuhala špinačino juhco z mal smetance in gresom...njamiii....ful dobr ratalo....sm prvič delala to in se mi zdi da ne zadnjič, če bo le eva hotla jest lep dan vam želim, pa čeprav se je začel nekoliko turobno
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 9:20:21
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro.... Kako smo kaj... BAki,,vidim ,da ste ujeli prehlad...naj hitro mine... Kolumbo...od kje tebi tolk energije....waw..... URša...pr nas je tut tako mračno..dark age.... petrušk....jutro....kako kaj....jst mam tut tolk rada špinačo.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 10:03:01
|
|
|
|
sjmm
|
DAN! Noč neki srednjega...mal bolš pa vseen si lase operem in gremo na tržnico... vreme ko tko...sam zdele se neki soneček ponuja, tak, da smo se kr ojunačli be back...bye..bye
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.