Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 10:04:30
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro...... jst sem čist ampak je blo treba vstat ker je beni reku danes in jutri ne bomo v stanovanju nič delal ker je umru deda od mojga tako da jutri gremo na hrvaško na pogreb.... otroka bosta seveda doma jih bo babi čuvala upam, da bosta zaspala do sedaj še nikol nista brez naju zaspala naju vsak večer čakata...... in ko pridema jih sam polupčkama in pol takoj zaspita očitno sta ful navezana na naju... kar se mi zdi lepo in sem vsela, ker vidim kako naju imata rada... danes morem avto posesat in oprat ker s takim res ne mormo kam it.... gresta tud starša od mojga zraven..... ne vem kaj naj naredim za praznike, da bomo imel mal občutka da so prazniki??? in da bo florjan dobil občutek, da ni navaden vikend.....nebi se rada spet pri babiki švercala, čeprav bo to verjetno še najenostavnejše in najmanj časa mi bo vzel če grem s florijem sam dol jajce barvat .... nič grema z benijem na zajtrk pol pa delat.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 10:12:47
|
|
|
|
Čebel@
|
dan jaz sem en del šihta že odelala.....zdele grem Hani dat malico,pol gre ona počasi ajat,potem imava midva z možem kosilo,potem še Hana in grem že nazaj v službo lep dan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:08:04
|
|
|
|
Čebel@
|
zdej ko jaz pridem,ni pa nobene
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:10:25
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljeene... KATJUSA iskreno sozaslje... CEBEL pridna si ze,fajn da mas malo pauzice in si z Hanikoo in tvojim URSA pri nas je tudi oblacno bilo zjutraj zdaj se pa kaze soncek...bova sla potem ven,zdaj spi...Kako se pocutis?Kdaj imas pregled?A je bila nosecnost planirana???Midva bova ta mesec tudi zacela delat oz sva ze zacela... Petrusk super za njami kosilo Kolumbo teb se itak tok dogaja ,da ne em kaj naj pokomentiram ... Ajvy kako Tisa?Ti si na bolniski kajne? Zakaj tko mal cvekamo zadnje case...kadarkoli pogledam je zelo malo Upmam,da je soncek kriv
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:15:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
cebel tu sem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:18:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO cebel tu sem ojla .......Mihailo spi?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:20:56
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO cebel tu sem jaz tud
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:22:27
|
|
|
|
Urša08
|
Medve s prijateljico sva se naklepetali, spili čajčka. Potem sem omakico za makarončke naredila, ostalo pa še čaka. Se mi kr nč ne da najbrž je krivo vreme.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:23:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Medve s prijateljico sva se naklepetali, spili čajčka. Potem sem omakico za makarončke naredila, ostalo pa še čaka. Se mi kr nč ne da najbrž je krivo vreme. za obisk prijateljice......ej sej te bo vse počakalo,ti misli tudi nase in na malo pikico in počivaaaaaaaaaaaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:24:37
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jutro...... jst sem čist ampak je blo treba vstat ker je beni reku danes in jutri ne bomo v stanovanju nič delal ker je umru deda od mojga tako da jutri gremo na hrvaško na pogreb.... otroka bosta seveda doma jih bo babi čuvala upam, da bosta zaspala do sedaj še nikol nista brez naju zaspala naju vsak večer čakata...... in ko pridema jih sam polupčkama in pol takoj zaspita očitno sta ful navezana na naju... kar se mi zdi lepo in sem vsela, ker vidim kako naju imata rada... danes morem avto posesat in oprat ker s takim res ne mormo kam it.... gresta tud starša od mojga zraven..... ne vem kaj naj naredim za praznike, da bomo imel mal občutka da so prazniki??? in da bo florjan dobil občutek, da ni navaden vikend.....nebi se rada spet pri babiki švercala, čeprav bo to verjetno še najenostavnejše in najmanj časa mi bo vzel če grem s florijem sam dol jajce barvat .... nič grema z benijem na zajtrk pol pa delat..... katjuša moje sožalje lepo da sta tko navezana...pa zihr bo ok...nč ne skrbi.... glede praznikov pa tko....midve z evo bova pirhe delale skupej....eno voščenko ji bom dala, da bo mal pisala, pol jih bova pa u čebulci skuhale...pa borovnicah pa špinački, ša hrastovem lubju, pa..... pa še šunko v testu bom spekla....seveda piščančjo da bo lohk še eva jedla....potice pa letos ne bo za nas, k hujšamo...hehehehehhehehe
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:25:10
|
|
|
|
Čebel@
|
čakam Hano da stanka svojo dozo čaja,pol gre pa počivat .....jaz moram pa posodo pomiti-se mi je cela gora nabrala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:26:12
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša sožalje Mihailo počutim se ok, otroček zaželjen, prvi pregled mam pa 22. Ta vikend bova mojim povedala - že komi čakam, k mi je kr zoprno da še ne vesta ampak bi rada v živo povedala Superca da sta se odločila za še enga . Kako veliko stanovanje pa gledata? čebel@ ti pa danes deljeno - kako pa to Ajvy kaj počneta s tiso? Sjmm dobro nakupita na tržnici
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:28:18
|
|
|
|
MIHAILO
|
CEBEL ja Mihailo spi...se bo verjetno kmalu zbudil pa bova sla v tgovino kar tko mal bo hodil mal ga bom nesla ,ker se je soncek skril...trgovina je pa cist blizu URSA ti pa kar pocivaj in cuvaj se... Moja sestra je tudi boga ma take slabosti po cele dneve ji je slabo samo ko spi ji ni
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:28:57
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ sej si kr vzamem čas za počitek , pa zvečer ko omagam možek prevzame kuhinjo čez Tok si zlata k tok skrbiš za nas petrušk uvau kake dobrote, pridna, pridna
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:29:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ ti pa danes deljeno - kako pa to me je včeraj prosila ,če sem lahko-grem itak na stojnico prodajat šunke(fuj-bom smrdela)....pa mi je kar ok,ker sem zjutraj 2 uri odelala,pol grem pa šele ob 16.00 nazaj-vmes sem pa s hanči
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:31:28
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo......pri nas je tudi oblačno-je že dežek padal petrušk.......mmmmmmm urša......pridna da čuvaš tudi nase ...imaš res srečo da ti možek pomaga pri gospodinjstvu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:32:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA superca Ursa,jaz obcudujem take mamice ,ki imajo vec kot enega otroka in nimajo vecjih razlik ,to mi je tak super...Men pa nekatere strasijo,kako bom sama z Mihailom in noseca ,da ne bo slo...sam jaz ne mislim ,da je tko,ce hoces vse zmores samo njim se pa verjetno ne da in poteme seveda da so zivcne se s tem enim jim je tesko...jaz mam pa zelo rada otroke in vem da bo Mihailu bolj lusno ko bo imel druzbo...stanovanje je 3sobno...komaj cakam soboto da gremo k moji sestri in pogl.stanovanje ter dati aro potem vem da se je za res zacelo...in potem sledi kredit itd...tudi moz bo dobil sluzbo za nedolocen cas...kar naenkrat se bojo vse stvari postimale...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:40:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO URSA superca Ursa,jaz obcudujem take mamice ,ki imajo vec kot enega otroka in nimajo vecjih razlik ,to mi je tak super...Men pa nekatere strasijo,kako bom sama z Mihailom in noseca ,da ne bo slo...sam jaz ne mislim ,da je tko,ce hoces vse zmores samo njim se pa verjetno ne da in poteme seveda da so zivcne se s tem enim jim je tesko...jaz mam pa zelo rada otroke in vem da bo Mihailu bolj lusno ko bo imel druzbo...stanovanje je 3sobno...komaj cakam soboto da gremo k moji sestri in pogl.stanovanje ter dati aro potem vem da se je za res zacelo...in potem sledi kredit itd...tudi moz bo dobil sluzbo za nedolocen cas...kar naenkrat se bojo vse stvari postimale... sem full vesela za vas
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:40:19
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo seveda bo šlo. Jaz sem mela celo nosečnost pri Žigu Nejca doma pa je bilo čist ok. Sedaj se pa kdaj že skupaj igrata in sta taka sončka Kar pogumno, pa nč se ozirat kako bo šlo, ker bo itak šlo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:42:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo seveda bo šlo. Jaz sem mela celo nosečnost pri Žigu Nejca doma pa je bilo čist ok. Sedaj se pa kdaj že skupaj igrata in sta taka sončka Kar pogumno, pa nč se ozirat kako bo šlo, ker bo itak šlo No saj imam vas ,ki imate ze dva ali vec z tako majhno razliko za primer ,da gre...Sem pa itak taksnega mnenja in poslusam samo te ,ki recete ,da bo slo in ste pozitivne A zdaj bos s 3 doma al gre Nejc v vrtec?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:42:28
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ a veš da mi zvečer kar prav pride da kej popedena, k sem kr zmatrana in bi najraje na kavču ležala, no sej potem še zaspim zraven A sta vidva že mela govorilne al sta že na vse skup pozabla Mihailo 3 sobno stanovanje je superca
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:48:09
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo sem vpisala kar oba v vrtec. Nejc kar rabi vrtec tako da bo tam užival. Že zadnjič ni hotel it domov k sva bla v vrtcu . Je bil navdušen.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 11:52:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ a veš da mi zvečer kar prav pride da kej popedena, k sem kr zmatrana in bi najraje na kavču ležala, no sej potem še zaspim zraven A sta vidva že mela govorilne al sta že na vse skup pozabla verjamem da ti prav pride-mislim,sej konec koncev si zasluži ženska da ji gospod malo pomaga .....ah te najine govorilne ....nič konkretno se nisva pogovorila,ampak zgleda da malo ga je pamet srečala .....en jutr sva se ruknila,mi je poslal sms in se opravičil
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 12:08:15
|
|
|
|
Katjusa
|
punce hvala za soželje.... k se spomnim k smo bli nazadnje dol je imel čist solze oči vedno ko smo šli od tam je jokal, da nas ne bo več videl in ..... sicer jst ga nisem preveč poznala ampak je bil zelo fajn...... Mihailo za vse in seveda za odločitev po še enem jst sem si želela minimalno razliko pa ni šlo no in tud zdej sem upala, da bo uspelo, k rečem da je razlika med florijem in benijem ok si to rečem bolj v tolažbo..... jst bi kr kuj bla noseča kje je pravica na tem svetu mi že eno leto brez zaščite pa še kr nisem sej vam nisem folš sam mal mi je pa vseeno hudo k nam ne rata tko k bi si želel ampak ne to za slabo vzet nisem nevoščljiva in ne vem no mogoče nebi smela na glas povedat ampak mi je hudo .... pridem za vami..... sicer se nam pa tok dogaja da skor nimam časa mislt na to ampak po tihem upam, da nam bo ta mesec uspelo smo polek vsega dela in stresa še pridni pri z benijem sma notranjost avta počistla pa vse okol hiše sma prehodla vsak kamenček obrnala zdej ga grem dat pa ajat....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 12:11:26
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......ko boš rekla da bo ko bo,in boste malo izprežili po selitvi-boš videla da boš srečka .......komaj čakam dan ko boš napisala,da ti zamuja in da je
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.