|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
30.3.2010 10:04:30   
Katjusa
jutro......

jst sem čistuser posted image ampak je blo treba vstat ker je beni rekuuser posted image user posted image user posted image user posted image
danes in jutri ne bomo v stanovanju nič delal ker je umru deda od mojga tako da jutri gremo na hrvaško na pogreb.... otroka bosta seveda doma jih bo babi čuvala upam, da bosta zaspala do sedaj še nikol nista brez naju zaspala naju vsak večer čakata...... in ko pridema jih sam polupčkama in pol takoj zaspitauser posted image očitno sta ful navezana na naju... kar se mi zdi lepo in sem vsela, ker vidim kako naju imata rada...

danes morem avto posesat in oprat ker s takim res ne mormo kam it.... gresta tud starša od mojga zraven.....

ne vem kaj naj naredim za praznike, da bomo imel mal občutka da so prazniki??? in da bo florjan dobil občutek, da ni navaden vikend.....nebi se rada spet pri babiki švercala, čeprav bo to verjetno še najenostavnejše in najmanj časa mi bo vzel če grem s florijem sam dol jajce barvatuser posted image ....

nič grema z benijem na zajtrk pol pa delat.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
30.3.2010 10:12:47   
Čebel@
dan

jaz sem en del šihta že odelala.....zdele grem Hani dat malico,pol gre ona počasi ajat,potem imava midva z možem kosilo,potem še Hana in grem že nazaj v službo

lep dan

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
30.3.2010 11:08:04   
Čebel@
zdej ko jaz pridem,ni pa nobeneuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
30.3.2010 11:10:25   
MIHAILO
Pozdravljeene...
KATJUSA iskreno sozaslje...
CEBEL pridna si ze,fajn da mas malo pauzice in si z Hanikoo in tvojim
URSA pri nas je tudi oblacno bilo zjutraj zdaj se pa kaze soncek...bova sla potem ven,zdaj spi...Kako se pocutis?Kdaj imas pregled?A je bila nosecnost planirana???Midva bova ta mesec tudi zacela delat oz sva ze zacela...
Petrusk super za njami kosilouser posted image
Kolumbo teb se itak tok dogaja ,da ne em kaj naj pokomentiramuser posted image ...
Ajvy kako Tisa?Ti si na bolniski kajne?

Zakaj tko mal cvekamo zadnje case...kadarkoli pogledam je zelo malouser posted image Upmam,da je soncek kriv

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
30.3.2010 11:15:14   
MIHAILO
cebel tu semuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
30.3.2010 11:18:15   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ojlauser posted image .......Mihailo spi?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
30.3.2010 11:20:56   
Urša08

jaz tuduser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
30.3.2010 11:22:27   
Urša08
Medve s prijateljico sva se naklepetali, spili čajčka. Potem sem omakico za makarončke naredila, ostalo pa še čaka. Se mi kr nč ne dauser posted image najbrž je krivo vreme. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
30.3.2010 11:23:35   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Medve s prijateljico sva se naklepetali, spili čajčka. Potem sem omakico za makarončke naredila, ostalo pa še čaka. Se mi kr nč ne dauser posted image najbrž je krivo vreme. 

user posted image user posted image user posted image user posted image za obisk prijateljice......ej sej te bo vse počakalo,ti misli tudi nase in na malo pikico in počivaaaaaaaaaaajuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
30.3.2010 11:24:37   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jutro......

jst sem čistuser posted image ampak je blo treba vstat ker je beni rekuuser posted image user posted image user posted image user posted image
danes in jutri ne bomo v stanovanju nič delal ker je umru deda od mojga tako da jutri gremo na hrvaško na pogreb.... otroka bosta seveda doma jih bo babi čuvala upam, da bosta zaspala do sedaj še nikol nista brez naju zaspala naju vsak večer čakata...... in ko pridema jih sam polupčkama in pol takoj zaspitauser posted image očitno sta ful navezana na naju... kar se mi zdi lepo in sem vsela, ker vidim kako naju imata rada...

danes morem avto posesat in oprat ker s takim res ne mormo kam it.... gresta tud starša od mojga zraven.....

ne vem kaj naj naredim za praznike, da bomo imel mal občutka da so prazniki??? in da bo florjan dobil občutek, da ni navaden vikend.....nebi se rada spet pri babiki švercala, čeprav bo to verjetno še najenostavnejše in najmanj časa mi bo vzel če grem s florijem sam dol jajce barvatuser posted image ....

nič grema z benijem na zajtrk pol pa delat.....

katjuša moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo da sta tko navezana...pa zihr bo ok...nč ne skrbi....

glede praznikov pa tko....midve z evo bova pirhe delale skupej....eno voščenko ji bom dala, da bo mal pisala, pol jih bova pa u čebulci skuhale...pa borovnicah pa špinački, ša hrastovem lubju, pa.....

pa še šunko v testu bom spekla....seveda piščančjo da bo lohk še eva jedla....potice pa letos ne bo za nas, k hujšamo...hehehehehhehehe

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
30.3.2010 11:25:10   
Čebel@
čakam Hano da stanka svojo dozo čaja,pol gre pa počivatuser posted image .....jaz moram pa posodo pomiti-se mi je cela gora nabralauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
30.3.2010 11:26:12   
Urša08
Katjuša sožalje user posted image user posted image user posted image

Mihailo počutim se ok, otroček zaželjen, prvi pregled mam pa 22. Ta vikend bova mojim povedala - že komi čakam, k mi je kr zoprno da še ne vesta ampak bi rada v živo povedalauser posted image Superca da sta se odločila za še enga user posted image . Kako veliko stanovanje pa gledata?

čebel@ ti pa danes deljeno - kako pa touser posted image

Ajvy kaj počneta s tiso?

Sjmm dobro nakupita na tržniciuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
30.3.2010 11:28:18   
MIHAILO
CEBEL ja Mihailo spi...se bo verjetno kmalu zbudil pa bova sla v tgovino kar tko mal bo hodil mal ga bom nesla ,ker se je soncek skril...trgovina je pa cist blizu

URSA ti pa kar pocivaj in cuvaj se...

Moja sestra je tudi boga ma take slabosti po cele dneve ji je slabo samo ko spi ji ni

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
30.3.2010 11:28:57   
Urša08
čebel@ sej si kr vzamem čas za počitekuser posted image , pa zvečer ko omagam možek prevzame kuhinjo čezuser posted image user posted image user posted image Tok si zlata k tok skrbiš za nas user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk uvau kake dobrote, pridna, pridnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
30.3.2010 11:29:03   
Čebel@

čebel@ ti pa danes deljeno - kako pa touser posted image

me je včeraj prosila ,če sem lahko-grem itak na stojnico prodajat šunke(fuj-bom smrdela)....pa mi je kar ok,ker sem zjutraj 2 uri odelala,pol grem pa šele ob 16.00 nazaj-vmes sem pa s hančiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
30.3.2010 11:31:28   
Čebel@
mihailo......pri nas je tudi oblačno-je že dežek padaluser posted image

petrušk.......mmmmmmmuser posted image user posted image user posted image

urša......pridna da čuvaš tudi naseuser posted image user posted image user posted image ...imaš res srečo da ti možek pomaga pri gospodinjstvuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
30.3.2010 11:32:59   
MIHAILO
URSA superca Ursa,jaz obcudujem take mamice ,ki imajo vec kot enega otroka in nimajo vecjih razlik ,to mi je tak super...Men pa nekatere strasijo,kako bom sama z Mihailom in noseca ,da ne bo slo...sam jaz ne mislim ,da je tko,ce hoces vse zmores samo njim se pa verjetno ne da in poteme seveda da so zivcne se s tem enim jim je tesko...jaz mam pa zelo rada otroke in vem da bo Mihailu bolj lusno ko bo imel druzbo...stanovanje je 3sobno...komaj cakam soboto da gremo k moji sestri in pogl.stanovanje ter dati aro potem vem da se je za res zacelo...in potem sledi kredit itd...tudi moz bo dobil sluzbo za nedolocen cas...kar naenkrat se bojo vse stvari postimale...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
30.3.2010 11:40:10   
Čebel@

URSA superca Ursa,jaz obcudujem take mamice ,ki imajo vec kot enega otroka in nimajo vecjih razlik ,to mi je tak super...Men pa nekatere strasijo,kako bom sama z Mihailom in noseca ,da ne bo slo...sam jaz ne mislim ,da je tko,ce hoces vse zmores samo njim se pa verjetno ne da in poteme seveda da so zivcne se s tem enim jim je tesko...jaz mam pa zelo rada otroke in vem da bo Mihailu bolj lusno ko bo imel druzbo...stanovanje je 3sobno...komaj cakam soboto da gremo k moji sestri in pogl.stanovanje ter dati aro potem vem da se je za res zacelo...in potem sledi kredit itd...tudi moz bo dobil sluzbo za nedolocen cas...kar naenkrat se bojo vse stvari postimale...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem full vesela za vas

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
30.3.2010 11:40:19   
Urša08
Mihailo seveda bo šlo. Jaz sem mela celo nosečnost pri Žigu Nejca doma pa je bilo čist ok. Sedaj se pa kdaj že skupaj igrata in sta taka sončka user posted image Kar pogumno, pa nč se ozirat kako bo šlo, ker bo itak šlouser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
30.3.2010 11:42:26   
MIHAILO

Mihailo seveda bo šlo. Jaz sem mela celo nosečnost pri Žigu Nejca doma pa je bilo čist ok. Sedaj se pa kdaj že skupaj igrata in sta taka sončka user posted image Kar pogumno, pa nč se ozirat kako bo šlo, ker bo itak šlouser posted image

No saj imam vas ,ki imate ze dva ali vec z tako majhno razliko za primer ,da gre...Sem pa itak taksnega mnenja in poslusam samo te ,ki recete ,da bo slo in ste pozitivneuser posted image A zdaj bos s 3 doma al gre Nejc v vrtec?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
30.3.2010 11:42:28   
Urša08
čebel@ a veš da mi zvečer kar prav pride da  user posted image kej popedena, k sem kr zmatrana in bi najraje na kavču ležala, no sej potem še zaspim zravenuser posted image user posted image user posted image A sta vidva že mela govorilne al sta že na vse skup pozablauser posted image user posted image user posted image

Mihailo 3 sobno stanovanje je superca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
30.3.2010 11:48:09   
Urša08
Mihailo sem vpisala kar oba v vrtec. Nejc kar rabi vrtec tako da bo tam užival. Že zadnjič ni hotel it domov k sva bla v vrtcuuser posted image . Je bil navdušen. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
30.3.2010 11:52:19   
Čebel@

čebel@ a veš da mi zvečer kar prav pride da  user posted image kej popedena, k sem kr zmatrana in bi najraje na kavču ležala, no sej potem še zaspim zravenuser posted image user posted image user posted image A sta vidva že mela govorilne al sta že na vse skup pozablauser posted image user posted image user posted image

verjamem da ti prav pride-mislim,sej konec koncev si zasluži ženska da ji gospod malo pomagauser posted image user posted image user posted image .....ah te najine govorilneuser posted image ....nič konkretno se nisva pogovorila,ampak zgleda da malo ga je pamet srečalauser posted image .....en jutr sva se ruknila,mi je poslal sms in se opravičiluser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
30.3.2010 12:08:15   
Katjusa
punce hvala za soželje.... k se spomnim k smo bli nazadnje dol je imel čist solze oči vedno ko smo šli od tam je jokal, da nas ne  bo več videl in .....user posted image user posted image user posted image user posted image sicer jst ga nisem preveč poznala ampak je bil zelo fajn......

Mihailouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse in seveda za odločitev po še enemuser posted image jst sem si želela minimalno razliko pa ni šlo no in tud zdej sem upala, da bo uspelo, k rečem da je razlika med florijem in benijem ok si to rečem bolj v tolažbo..... jst bi kr kuj bla nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kje je pravica na tem svetu mi že eno leto brez zaščite pa še kr nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image sej vam nisem folš sam mal mi je pa vseeno hudo k nam ne rata tko k bi si želel ampak ne to za slabo vzet nisem nevoščljiva in ne vem no mogoče nebi smela na glas povedat ampak mi je hudouser posted image user posted image user posted image .... pridem za vami.....
sicer se nam pa tok dogaja da skor nimam časa mislt na to ampak po tihem upam, da nam bo ta mesec uspelo smo polek vsega dela in stresa še pridni pri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

z benijem sma notranjost avta počistla pa vse okol hiše sma prehodla vsak kamenček obrnala zdej ga grem dat pa ajat....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
30.3.2010 12:11:26   
Čebel@
katjuša......ko boš rekla da bo ko bo,in boste malo izprežili po selitvi-boš videla da boš srečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......komaj čakam dan ko boš napisala,da ti zamuja in da je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.