|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
28.3.2010 18:23:41   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

KOLUMBO....DANES SI SE POMLADILA, ZATO TI VSI VOŠČIMO VSE NAJBOLJŠE, VELIKO ZDRAVJA IN PRELEPIH TRENUTKOV S SVOJIMI JUNAKI IN PRIHAJAJOČIM BEJBIJEM!!! PA FAJN GA FEŠTAJTE!!!!!

user posted image
user posted image

tudi od nas vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
28.3.2010 19:04:33   
tanci29
hej

kolumbo- vse najboljše tudi od nassssss...poljubčki, ne bom še enkrat tistga tipa limala da nas kej ne primeuser posted image

no mi smo se imeli fino....dopoldne smo šli malo na špancir, pa na pesek se igrat pa na tobogan, je hana ful uživala, sama splezala do gor in se čisto sama spustila in peljala po toboganu..je pa kar velik, tko da je bila čist navdušena...potem smo prišli notri, po spanju pa na bicikle in do mesta en krogec pa v tivoli malo na igrala pa domov...no zdele smo se glih razpakiral, zdej pa počasi večerjica, pol pa slovenija ima talentuser posted image , spet se bom smejala in jokala

kako ste kej ve...zelo tihe ste

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
28.3.2010 19:05:14   
tanci29
sjmm-malo z zamudo, ampak tudi vašemu praznovalčku, želimo vsenajboljše

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
28.3.2010 19:28:14   
Čebel@
čer

dopoldan smo šli v trgovino-zapravili čist preveč,potem domov Hani dat malico in je šla počiivat....ko je ustala se nam je pa sonce skril,tko da smo šli šele ob 15.30 spet ven......zdele se pa mala matra zaspat-ima zarad te kuser posted image ure čist podrt ritemuser posted image -k da ne morejo pustit na miru to urouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
28.3.2010 20:13:52   
Urša08
čer

Mi smo danes tudi izkoristili dan in šli dopoldan na kmetijski sejemuser posted image user posted image user posted image smo peljali Nejca gledat traktorje. Je bil čist navdušen, se mu je res dogajalo. Potem smo šli še na kosilo, da meni ni blo treba kuhat in domov. No potem smo šli še dol k tašči in tastu na eno kavico. Smo na terasi na sončku spili, tamaledva sta se igrala. Še svakec nas je prišel malo pogledat s punco, no pa je že večer. Žigec je že v pidžamici, Nejc se še kopa, potem pa via posteljauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
28.3.2010 20:17:31   
Urša08
Kolumbo vse najboljše ob tvojem prazniku, veliko lepih trenutkov, uresničenih želja, naj te otročka ubogata in seveda naj se pikica lepo razvija.Ostani takšna kot si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
28.3.2010 20:22:39   
Urša08
tanci iii kok ste uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image superca za take luštne urice z otročkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@ super za šoping, če je šlo tokrat več e bo šlo pa drugič manjuser posted image A Hano pa ura dajeuser posted image Saj se bo navadilauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
28.3.2010 20:32:17   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Urša....ti povej, kdaj te napišem gor.....po prvem pregledu...al kr že zdej...

Ajvy rajši vidim da po prvem pregleduuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
28.3.2010 20:35:33   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ super za šoping, če je šlo tokrat več e bo šlo pa drugič manjuser posted image A Hano pa ura dajeuser posted image Saj se bo navadilauser posted image

jauser posted image komaj zdele je zaspala-do sedaj je VEDNO zaspala ob 19.00user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
28.3.2010 20:52:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sjmm-malo z zamudo, ampak tudi vašemu praznovalčku, želimo vsenajboljše

tenxuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
28.3.2010 20:54:28   
sjmm
pri nas tok kuhal za kosilo, da se sploh nism vidla iz posode, ko sem končala po kuhni je bla ura 5user posted image user posted image user posted image user posted image

smo šli še na điro

zdej smo se kopal....pa mal buške nabiral po dnevni k pol je čist naspidiran po kopanjuuser posted image

gledamo talente..eni so res gut...drugi pa ...da te je kr sramuser posted image user posted image

še flaško..pa gremo, če bo šlo k je tale ura glavo okol obrnilauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
28.3.2010 21:19:22   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

dopoldan smo šli v trgovino-zapravili čist preveč,potem domov Hani dat malico in je šla počiivat....ko je ustala se nam je pa sonce skril,tko da smo šli šele ob 15.30 spet ven......zdele se pa mala matra zaspat-ima zarad te kuser posted image ure čist podrt ritemuser posted image -k da ne morejo pustit na miru to urouser posted image

mene tud tole spreminjanja kr razkur...ne vidm pojnta

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
28.3.2010 21:21:22   
sjmm

čer

Mi smo danes tudi izkoristili dan in šli dopoldan na kmetijski sejemuser posted image user posted image user posted image smo peljali Nejca gledat traktorje. Je bil čist navdušen, se mu je res dogajalo. Potem smo šli še na kosilo, da meni ni blo treba kuhat in domov. No potem smo šli še dol k tašči in tastu na eno kavico. Smo na terasi na sončku spili, tamaledva sta se igrala. Še svakec nas je prišel malo pogledat s punco, no pa je že večer. Žigec je že v pidžamici, Nejc se še kopa, potem pa via posteljauser posted image

si kr predstavlam kak je Nejc uživaluser posted image user posted image user posted image

pa zdravje...ste bolje...kako kej počutje, mami skor na 3user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
28.3.2010 21:51:32   
claud
Cer!

Najprej KOLUMBO vse naj, naj, najboljse!!!!!!!!!!! Ogromno zdravja, srece in veselja!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo tud dons uzival ful....zjutri smo sli na kolo, po kosilu je sel oci v sluzbo, mi smo sle pa s tasco in lariso eno setnjo okol enga jezercka, pol je pa se moja mami prsla smo sle pa se na eno pijacko in gledat zivalce....nad kozami je Larissa navdusenauser posted image
Pa skos je rozice nabirala (beri travo)user posted image .........pa s peskom se je igrala....bo treba ze lopatke kupit....user posted image

Premik ure je ni nc zmotu...je ob 20h ze spalauser posted image

Jst sm gledala talente....za crknt...user posted image user posted image user posted image eni so res antitalentiuser posted image user posted image
Eni pa res svaka castuser posted image

Se vidi da je blo danes lepo vreme ker je tukaj hudo zatisjeuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
28.3.2010 21:59:40   
tanci29
hej

urša-uau vi ste tud uživali...nejc najbrž sploh ni hotel s sejma..kako se ti kaj počutiš...

claud-a ni fajn s kolesom...a larissa uživčka kaj

čebela-ah ja po štacunah je vedno za preveč zapravit...sej bo tud tele ure se navadila Hana...kaj pa če ji postopma prestaviš uro...vsak dan za ene 15 min pa bosta kmalu spet na 19 v postli

sjmm-kaj ste spet dobrega papili...pa fajn za lepe družinske sprehodke

nas ura ni zmotila...smo se kar dobro poštimali, sam mi že tko nismo na minute naštimani...sva z erikom plesala na ac dc pr talentih...
ma ne vem no men so pa ful dobri teli talenti in  občudujem kaj vse se učijo in sem prav presenečena da ima slovenija res toliko talenta-meni so super...tisti ki so pa malo manj pa vsaka čast da imajo jajca in se prijavijo in dejansko speljejo...res...jest sem itak spet jokcala, sem čist preveč čustvena

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
28.3.2010 22:01:56   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   2009

srečke nosečke…. Spet!    

user posted image

BARBARASG

user posted image

user posted image

KOLUMBO 

LILCHA user posted image   PDP  18.9.2010 user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

PROSIM POVEJTE PDP...DA VAS LEPO POPREDALČKAMO......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
28.3.2010 22:03:19   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Urša....ti povej, kdaj te napišem gor.....po prvem pregledu...al kr že zdej...

Ajvy rajši vidim da po prvem pregleduuser posted image

Se mi je zdelo....hvala za info

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
28.3.2010 22:06:08   
tanci29
ajvy kako kaj

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
28.3.2010 22:17:42   
tanci29
spet nobene---ajde čao

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
   [Brisano sporočilo]
28.3.2010 22:51:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3245
28.3.2010 23:40:11   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ajvy kako kaj

v redu..pa vi???
KAko je bilo ..si gledla Talent....kr v redu , a ne

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
29.3.2010 6:44:44   
baki
jutroooooooo.........KOLUMBO vse naj naj z zamudouser posted image user posted image user posted image .da vam povem da imam 10kg majnuser posted image user posted image .se mi ne da več hujšat sam 5kg še more it stran .zato plisssss za malo spodbude.upam da mi uspe.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
29.3.2010 7:01:19   
Urša08
jutro

Baki super za -10user posted image user posted image user posted image ti kr vztrajaj, boš poleti vesela k bo tok kg minusa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
29.3.2010 7:02:11   
Urša08
kavico častimuser posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
29.3.2010 7:04:05   
Urša08
Z mojim sva že popila kavico. On v službo, jaz pa za računalnikuser posted image user posted image user posted image . Otročka še spita in je tak miruser posted image . Naša nočka solidna, smo se naspali. Jupi. Drugače je pa Nejc zdrav, jaz sem pa še vednoi vsa zabasana. Ma sej bo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.