|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
30.3.2010 12:21:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

katjuša......ko boš rekla da bo ko bo,in boste malo izprežili po selitvi-boš videla da boš srečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......komaj čakam dan ko boš napisala,da ti zamuja in da je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image kak nej reček ko bo bo k pa pol tle sam o tem pišeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej je prav s eveselim z vsako user posted image če prej ne k bo zmanjkalo kandidatov med vami bom pa jst na vrstiuser posted image user posted image user posted image tak da punce hitro zanost k jst že komi čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image
itak delamo pupo in zna mal potrajat moj rabi mal vaje po 2 fantihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
30.3.2010 12:22:24   
Urša08
Midva z Nejcem sva pojedla kosilo. Žigec ga dobi ko vstane. So mi prav pasali makarončkiuser posted image

Katjuša jaz se lahko sam pod čebelo podpišemuser posted image user posted image user posted image je res dobro napisala. Pa a veš sej razlika med Benjaminom in Florjanom ni velika, sta samo 3 leta narazen user posted image Držim pestke in navijam da vama rata zagledatiuser posted image .

Sedaj pa mislim da slišim Žigca, šibam

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
30.3.2010 12:22:50   
Katjusa
grem se jst zment za varstvo in da bodo florija dvignal pa grem za 2 ure v stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image pol pride še moj pa grema skupi kupit kak venček in svečke.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
30.3.2010 12:24:24   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

katjuša......ko boš rekla da bo ko bo,in boste malo izprežili po selitvi-boš videla da boš srečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......komaj čakam dan ko boš napisala,da ti zamuja in da je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image kak nej reček ko bo bo k pa pol tle sam o tem pišeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej je prav s eveselim z vsako user posted image če prej ne k bo zmanjkalo kandidatov med vami bom pa jst na vrstiuser posted image user posted image user posted image tak da punce hitro zanost k jst že komi čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image
itak delamo pupo in zna mal potrajat moj rabi mal vaje po 2 fantihuser posted image user posted image user posted image user posted image

super je da si pozitivnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..da ne bo pomote-za vsako ki želi biti user posted image navijam in se velim,ampak zate pa res komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
30.3.2010 12:25:07   
Čebel@

grem se jst zment za varstvo in da bodo florija dvignal pa grem za 2 ure v stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image pol pride še moj pa grema skupi kupit kak venček in svečke.....

a greste že danes na Hrvaško?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
30.3.2010 12:40:05   
Katjusa

ne ju3 bomo šli.... pogreb je ob 4 popoldne.....

šibam zdej lepo se mejte se tipkamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
30.3.2010 13:05:30   
Ajvy
KAtjuša...moje sožalje user posted image
Glede user posted image se podpišem pod čebelo

Mihailo
...Tisa je že bolje...v četrtek, gre v vrtec....ja, jst sem na bolniški...uživava.....
Želim vama, da vama čimprej uspe user posted image

Urša-
--poročaj o reakciji....
S Tiso sva imeli obisk enomesečnega fantiča....joj...kolk ga je božala....user posted image
Ti kar počivaj....tudi takrat ko počivaš opravljaš delo user posted image user posted image

petrušk
...waw..to sigurno lepša jajca pridejo ven, kolkr s temi barvami v vrečki...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
30.3.2010 13:25:56   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   2009

srečke nosečke…. Spet!    

user posted image

BARBARASG

SEPTEMBER 2010 

LILCHA user posted image   PDP  18.9.2010 user posted image

OKTOBER 2010 

KOLUMBO

user posted image : PDP 06.10.2010user posted image

user posted image

PROSIM POVEJTE PDP...DA VAS LEPO POPREDALČKAMO......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
30.3.2010 13:46:05   
Čebel@

ne ju3 bomo šli.... pogreb je ob 4 popoldne.....

šibam zdej lepo se mejte se tipkamouser posted image user posted image user posted image user posted image

srečno vožnjouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
30.3.2010 13:50:47   
claud
Dan!

Danes sem dala cez se en razgovor....skrajno zanimivo....jutri zacnem z uvajanjem....upam da se ne zarecem,ampak mislim da sm zadela terno!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Evo Larissa me klice.....
tipkamo pol..........

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
30.3.2010 14:21:05   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dan!

Danes sem dala cez se en razgovor....skrajno zanimivo....jutri zacnem z uvajanjem....upam da se ne zarecem,ampak mislim da sm zadela terno!!!!!!user posted image user posted image user posted image

tipkamo pol..........

držim pesti da je to touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
30.3.2010 14:41:51   
Čebel@
grem še Hano malo cartat,pol pa v službo....se tipkamo jutri

papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
30.3.2010 14:44:48   
MIHAILO
A ni nobene ?Pri nas je tako oblacno...Mihailo je zaspala ob 14h...Vam ga morem pohvalit ,da sploh nimamo pokakane plenice ze od 9meseca naprej ,ko sem ga zacela dajati na kahlico ,ker je tako lazje kakal..zdaj se pa umiri in me v en trip gleda (tko mi pove da bo kakal) ga slecem se pokaka in je to,to...vcasih pa ze takoj zjutraj ga dam in kaka...pa med previjanjem ga dam na kahlico pa lula iin mu potem dam novo plenicko...glede tega je res priden in mi je tako lazje...tudi v avtu ko smo potovali je pokazala da bo kakal in smo ga dali na kahlico user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
30.3.2010 15:20:03   
MIHAILO

Dan!

tipkamo pol..........

držim pesti da je to touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jazuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
30.3.2010 15:20:29   
MIHAILO
spet nobene user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
30.3.2010 17:13:04   
sjmm
en lep popoldanski pozdrav!

smo bili na tržnici...nebesa od zelenjadi in sadja...sem čist not padlauser posted image ...me je moj kr stran vleku..k je že komi vreče nesuuser posted image user posted image user posted image

pol še k sosedu po en mini nakup...mlečne zadeve, moko in testenine...je blo ful manj k sva že za sadje zapravla...je bil moj hepiuser posted image

pol smo hitr kosilčkal

pol se je uscal k strela...košarkaša je šel kr oči iskat, ker bi bla drgač čist premočenauser posted image

mali je sam v avtu začoril...je bil po kosilu k tempirana bomba...tečnitis na kubik...in je šel v mižule...upam, da se zbudi kej manj podoben vremenuuser posted image ...ga pa zobki strašno mučijo, pa še neki iz noska tečeuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
30.3.2010 17:19:59   
sjmm
evo sem vas mal prebrala

katjuša....sožalje....pa sej zdej vas bo od drugje čuval, upam, da ne bo preveč vplivalo na vašo selitev, pa srečno pot......glede bejbija, pa vama tudi jz privoščim,naj se vama želja čim prej izpolne

urša...user posted image user posted image za čajčkanje, pa le ne pozabi na svoj počitek in zakladek k rase v tebi....lepo od tvojga, da ti pomagauser posted image

mihailo...ma, tale tvoj sinek je pa pravi zlatek....pa kr na kahlico, ma bravo resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelc@.....naj ti hitr mine tale delovnik...pozdravčke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

claud...držimo pesti, da si srečala kake resne delodajalceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...za srečouser posted image

ajvy...lepo, da ste bolje...le uživajte!!!user posted image

tamika....kako ste???

baki...kje pa hodiš?? ponavadi si zgodnja in zgovorna, pa še pridna!!user posted image

pa še ostalim en HELOV!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
30.3.2010 17:20:32   
claud
Evo spet mal mene...user posted image

Pr nas se je tud ze uscal, zdj se pa neki soncek kaze....user posted image

Daje me spomladanska utrujenost....user posted image

Nneki sm hotla se napisat, pa sm pozabla kaj....user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
30.3.2010 17:21:54   
claud
Aja pa hvala za lepe,vzpodbudne zeljeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Vas mam rada, zelooouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
30.3.2010 17:24:59   
sjmm

Aja pa hvala za lepe,vzpodbudne zeljeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Vas mam rada, zelooouser posted image

iiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
30.3.2010 20:42:43   
Ajvy
čerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.--
Claud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim močno pesti ,da je to to....

Mihailo-....bravo MIhailo...kako priden je user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm...bravo za zelenjavno-sadni nakup user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
   [Brisano sporočilo]
30.3.2010 21:33:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3372
30.3.2010 21:53:20   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČER

mal sm utrujena...dopoldne štacuna.....sm uzela še ene Nike za Roksota-premejhneuser posted image ,,,jutr morm it zamenat.....pa po fasngo sm šla brez listka tko d sm pozabila še farbo za jajčka, pa hren pa maslo, pa krogljice.....bom pa jutr k so dvojne pikeuser posted image .....sam sm komplet ruzak pr tašči pozabila, tko d morm najprej do denarnice pridtuser posted image .........popoldne smo mel fešto....najprej je blo treba mlaj postavt, pol smo ene 3 ure iskal viski pa šnopc, k smo ga pred desetimi leti zakopal na taščino ta lepo travco pred bajtouser posted image - ga nismo najdl, ker je očitno pod eno skalo, k si jo je pred par leti umislila, tko d smo se odločil d čez 10 let prestavimo še skalouser posted image user posted image user posted image ......pol pa hrana - odojk pa moja nutela tortica......

Rokso je spet puzal po dvorišču gor in dol in sm in tja, tko d mamo zdej še hlače strgane....SJMM dej mi ene une usnjene  ščitnike za kolena posot, zih ma tvoj dragi kakšne viškauser posted image user posted image user posted image ......zdej že spi....Majkla uspava Šime, jst pa še pod tuš skočm in čaooooo

madoniš, pa sm mislila, da sm mela jz pester danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni, blema..ščitniki in podobna oprema itak povsod ležijo..prid pa odpeluser posted image user posted image user posted image

naš ima zdej supergce 21....pa so glih za glih...sam ježek se sploh ne da zapet lepo...ima debelajskasto in visoko nogo...bo treba v šoping....kok ma pa Rokso že velke????

želim ti miren počitek, pa tvoji pikci tud!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
30.3.2010 21:55:13   
sjmm
Pa da ne pozabim:::::::::MAJ DANES RESNO SHODIL.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..CELO POPOLDNE SE JE SPUŠČAL ČEDALJE NA DALŠE RELACIJE...IN JE ČIST HEPIuser posted image user posted image user posted image , SE TOK ZRAVN REŽI, DA GA NA RIT FLIKNE....JOJ...ŠE EN MOJ MIŠEK ŽE TEČE IZ GNEZDAuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
30.3.2010 22:00:23   
sjmm
itak je spet fuzbal...ne vem, kva kej ve počnete....v teh pomladnih dneh zgleda sam travco poslušateuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo imeli kar na izi popoldne....moj je Mihca peljal v City park..pod vodo na en rojstni dan, ga je VIP sošolkauser posted image povabila ...se je pol ure lišpal z vsemi možnimi geli in parfumi...me je skor kapuser posted image user posted image user posted image user posted image ...je 3x srajco zamenjal, da se je le podala k majiciuser posted image user posted image user posted image

mi pa smo užival doma, ta velka sta se mal učila, pol nam je Janči mal na kitaro špilal, Maj je navdušen...pol smo pa Duplo zlagal, da je lahk mali podiral, pa s Saško sva sanjali, kam bova šli po obleke za valeto...se bo treba kr podvizatuser posted image

evo to je z našga štaba dons...zdej je HB že legel mir...upam,da se bo dalo ponoči kej spočit...bomo vidl kak se bo princ odločuuser posted image

sej mogoče vas še kej prečekiram....drgač pa mirno noč vsem, pa lepe sanje!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.