![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 11:11:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
pozdravljene kako ste...mi smo vceraj prisli iz bosne...bilo je fajn,moz je uredil papirje zdj sam se morjo mu poslat pa bo...v sob.gremo gledat stanovanje se snkrat in dat aro... A se dajete kape malckom in malcicam? Koliko casa pustite otroke v cevljckih ????Men so rekli naj mu jih se po stanovanju obuvam ?? URSA si noseca? CEBEL si noseca?
< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 29.3.2010 11:12:39 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 11:18:31
|
|
|
|
MIHAILO
|
OVNICE MOJE Z MAJHNO ZAMUDO VSE NAJBOLJSE ZA ROSJTNI DAN
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 11:55:52
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo šli na sončka in sicer kar peš do konca ulice bagerje gledat kako kopljejo. Je sonček prav pasal. Žigec že pridno hodi itak je pa vsak kamenček zanimiv in ga je treba pobrat Sem že mal pozabla na to obdobje Sedaj spančka, Nejc se igra itak s kamioni, bagerji, traktorji Jaz sem si pa eno dikofeinsko kavico naredla. Tole predvelikonočno čiščenje imamo mi tudi ponavadi. Letos bom malce znižala kriterije tko da ne bomo nč pretiravali. Sem pa ravno danes tamalima popedenčkala sobico, preoblekla postelci tko da mata tipi topi. Jutri bo pa spalnica na vrsti. Sjmm ojoj spet grozna nočka, pa kako pravzaprav pri vas to zgleda? Ajvy a ven na sončka pa že lahko gresta? Pa superca za spanje do 9 Kaj to sploh je Mihailo naj se vam plani glede stanovanja uresničijo Katjuša super da so se dela že začela
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 12:23:45
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi smo šli na sončka in sicer kar peš do konca ulice bagerje gledat kako kopljejo. Je sonček prav pasal. Žigec že pridno hodi itak je pa vsak kamenček zanimiv in ga je treba pobrat Sem že mal pozabla na to obdobje Sedaj spančka, Nejc se igra itak s kamioni, bagerji, traktorji Jaz sem si pa eno dikofeinsko kavico naredla. Tole predvelikonočno čiščenje imamo mi tudi ponavadi. Letos bom malce znižala kriterije tko da ne bomo nč pretiravali. Sem pa ravno danes tamalima popedenčkala sobico, preoblekla postelci tko da mata tipi topi. Jutri bo pa spalnica na vrsti. Sjmm ojoj spet grozna nočka, pa kako pravzaprav pri vas to zgleda? Ajvy a ven na sončka pa že lahko gresta? Pa superca za spanje do 9 Kaj to sploh je Mihailo naj se vam plani glede stanovanja uresničijo Katjuša super da so se dela že začela nekak tkole...ob pol9h se uspavava...na postelji leze mal sem in tja, pol se stisne k men ko so obe flaši prazni ..mleko in čaj...pol ga položim in do polnoči, ko grem še jz spat se vsaj 5-10_x_ zbudi...včasih sam duda, včasih ven ponosit...se mi zdi k mal izsiljevanje...pol je bil kr mir do ene pol3h....sem ga dala k nama in je prepuzal vse po dolgem in po čez , pil čaj, pa mleko ...pol se je pa ob pol6h končno umiril, še z eno flašo mleka...spal nekak dost mirno čist k men pritisnjen...se nism upala kej premikat...do ene pol8h....je pa včeri spet sam 1x spal, sam takrat 2 uri in pol sm nasedla pritiskom, da mora mali kmal v posteljo zvečer, ma naš že ni tak....sej veš...tašča ma svoje ideje... ...sm pa zdele govorila z eno mamico od Mihčevga sošolca...na igrišču ...imajo 9 otrok, ta najmlajša...bo zdele 1 leto...je rekla, da jo pred 9to zvečer ne daje spat, da potem lahk vsaj en del noči mirno prespijo in ko je delela z vsemi otroci in so imeli kar mirne noči, pa kar dolgo so spali 2x na dan, ker je to odgovarjalo tudi njej, da je lahko v miru kej postorila ali naredila nalogo z ostali....je ful taka lušna in otroci vsi fuulll lepo vzgojeni in simpatični.. ..dans definitivno spimo čez dan 2x...zvečer bo pa že omagal, sej men se itak ne mudi spat...ojoj, cel roman...sorči
< Sporočilo je popravil sjmm -- 29.3.2010 12:26:48 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 12:26:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO pozdravljene kako ste...mi smo vceraj prisli iz bosne...bilo je fajn,moz je uredil papirje zdj sam se morjo mu poslat pa bo...v sob.gremo gledat stanovanje se snkrat in dat aro... A se dajete kape malckom in malcicam? Koliko casa pustite otroke v cevljckih ????Men so rekli naj mu jih se po stanovanju obuvam ?? URSA si noseca? CEBEL si noseca? pozdravljena mihailo...lepo, da ste nazaj!!! Je mali prinček zdrav??? Upam, da je!!! za stanovanje!!! glede kapce...mi2 imava vedno bombažno s seboj, če bi ful vleklo, drgač pa ima trakec, če je pa res ful lepo in nevetrovno pa je bil tudi že brez čevlje imamo samo za ven...ali kam na pot...doma ...copatki
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 12:28:54
|
|
|
|
sjmm
|
grem pošlihtat bombni napad v kuhni...pa še moj je prišel na malico..prestradan
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 14:05:39
|
|
|
|
MIHAILO
|
SJJM hvala za odgovore...Ce te kaj tolazi tudi mi tako nekako priblizno spimo ampak so tudi pri nas bolj mirne nocke ce spi 2x na dan in ce gre okrog 21-22h spat...Nas se tudi rabi 2 spanca,in meni tudi pase ,ker veliko dela naredim...Tudi jaz Mihaila ze pustila brez kapce in traka ,ker je bilo v bosni zelo vroce in ni bilo vetra,v cevljckih pa tudi mi hodimo zunaj doma pa copatke,sam so mi dol v bosni solili pamet da jih more met cim vec na nogi da se noga razvija itd....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 14:29:58
|
|
|
|
Katjusa
|
jst počasi šibam proti stanovanju.... vidim, da se pogovarjate o spanju no mi po novem spimo od 12do 15 in potem zvečer ob 20-00- 20:30 do 8:30-9 to mi kr paše bolj k pa tisto k je hodil 2x dnevno ker potem je blo treba vedno popoldne da je bil kdo doma tako pa lahko gremo vsi 4-je al v trgovino al pa ven lepo popoldne moje bo ziher čeprav bom delovna
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 14:30:53
|
|
|
|
Katjusa
|
včaraj sem se prvič po dolgem času peljala z motorjem...... ful je blo luštno in prijetno tak da ideja o prodaji motorja odpade bodo okna že počakala kako leto, da jih obnovimo......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 14:46:38
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Testek je pokazal , sedaj pa držte pesti za pikico, da pridno raste Ste poleg prve ki veste. OOOOO kako lepo!!!!!!!!!!!!!Drzim pesti cim bolj mirno nosecnost ti zelim...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 14:49:30
|
|
|
|
SURF
|
Takole na hitro glede spanja...glede na prejšnje mesece...je stanje super,zaspi enkrat do 22h zvečer in spi tam to 5h,6hzjutraj...se pocarta na zizi in potegne do osmih....tudi mleko še vedno pridno pije zvečer,kar dooolgo,do sedaj ni bilo šans....sva jo pa prestavila tudi v svojo sobo in ne slišiva vsak cmevk,ki sva ga tudi prej in takoj vstala,saj ko spiš in se zbudiš ob takem jamranju neveš kaj v bistvu je in že sem jo vzela iz posteljice(beri:jamranje)...za nočno spanje zaspi v najini postelji...podnevi pa jo še vedno nosim...sem poskusila,da bi sama zaspala v najini postelji podnevi,ali pa v svoji...ni šans,dretje kot bi jo iz kože dajali...tako da jo pač nosim...spi še 2x na dan.ker rabi... Čevlje nosi samo zunaj,joj ..celi dan v čevljih,naj sami poskusijo kako je priti iz službe in namesto copat ostati obut,so pa še druge proti stvari...noter obvezno copatki ali pa tisti zokenčki....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 14:55:07
|
|
|
|
SURF
|
SJMM-si poskusila,da ga prestaviš zvečer v drugo sobo?več dudik na dosegu? Mogoče pa le rabi svoj čas,tako kot naša čmrla..pri njej se vse zgodi samo od sebe,čez noč se sama odloči ...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 15:06:20
|
|
|
|
MIHAILO
|
SURF sem tudi jaz tako potuhtala da itak je logicno ,da ne bo cel dan v cevljih in da so za doma copati ampak sem vseeno vprasaala...Mi gre na zivce ,ko mi zacnejo pametovati okrog mojega otroka ,kot ne bi znala skrbeti zanj...pa da je suh,da naj mu dam jesti,da mu morm veckrat ponujat...to je od mojga teta skoz govorila sam ji je pol moj usta zaprl,da naj se neha vec sekirat ,da je lacen ,ker ima nekoga ,ki skrbi o tem...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 15:06:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO A se dajete kape malckom in malcicam? JA,BOMBAŽNO Koliko casa pustite otroke v cevljckih ????Men so rekli naj mu jih se po stanovanju obuvam ?? ČEVLJE IMA SAMO ZUNAJ,PA ŠE ITAK NE HODI CEBEL si noseca? NE
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 15:08:38
|
|
|
|
Čebel@
|
vas samo pozdravim.....v službi bilo ok,jutri sem deljeno(7-9,16-21).....brala sem vas,komentirat se mi ne da-sory .........zdele oblečem Hano in greva malo v ženski šoping(sami) papa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 15:33:30
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF SJMM-si poskusila,da ga prestaviš zvečer v drugo sobo?več dudik na dosegu? Mogoče pa le rabi svoj čas,tako kot naša čmrla..pri njej se vse zgodi samo od sebe,čez noč se sama odloči ... do zdaj je najbolje izpadlo, če je spal 2x čez dan, pol pa zvečer zaspal tja do pol10h,pa se je za mleko zbudil okol 5h, pa pol še spal naprej ene 2-3 urce...to je blo fajn, sam sem se naveličala taščinih pripomb, kok je to pozn, da ona2 že spita, dojenček pa še pokonc,pa sem pač poskusila drugače in se ni obneslo...očitno , sam naš sploh ni zaspan zvečer je ful naspidiran in, če greva mal bol pozn, pol zaspi že ob mleku...sem fertik v 5-10 minutah, če ga hočm pa po moji uri spat dat...pol se pa tud 1 uro šlihtava....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 15:34:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO SURF sem tudi jaz tako potuhtala da itak je logicno ,da ne bo cel dan v cevljih in da so za doma copati ampak sem vseeno vprasaala...Mi gre na zivce ,ko mi zacnejo pametovati okrog mojega otroka ,kot ne bi znala skrbeti zanj...pa da je suh,da naj mu dam jesti,da mu morm veckrat ponujat...to je od mojga teta skoz govorila sam ji je pol moj usta zaprl,da naj se neha vec sekirat ,da je lacen ,ker ima nekoga ,ki skrbi o tem... naš ko pridemo noter..pa vidi, da se mi preubujemo, si takoj čevlje dol zvleče
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 15:35:17
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ vas samo pozdravim.....v službi bilo ok,jutri sem deljeno(7-9,16-21).....brala sem vas,komentirat se mi ne da-sory .........zdele oblečem Hano in greva malo v ženski šoping(sami) papa pa kej lepega našopingirejta
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 15:36:17
|
|
|
|
sjmm
|
naš je dons tud važič...mu je oči kupil adidas trenirko v sport 2000, k je šel sebe mal oblečt, no, pa mami je tud eno majčko dobila
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 17:03:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm naš je dons tud važič...mu je oči kupil adidas trenirko v sport 2000, k je šel sebe mal oblečt, no, pa mami je tud eno majčko dobila SJJM kaksna cena trenerkic pa je ,ce ni skrivnost? sploh nisem vedla ,da majo tam tudi za tako majhne
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 17:06:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
danes pa ni nobene za en klepet
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 17:50:02
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: sjmm naš je dons tud važič...mu je oči kupil adidas trenirko v sport 2000, k je šel sebe mal oblečt, no, pa mami je tud eno majčko dobila SJJM kaksna cena trenerkic pa je ,ce ni skrivnost? sploh nisem vedla ,da majo tam tudi za tako majhne adidas...30e nike....35e...skor tko k v BC-ju
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 17:52:18
|
|
|
|
Čebel@
|
evo naju iz šopinga.....sva se navozičkali....sem ji v Massu kupla tko kjut čevelčke(platnene),da je šla kar v njih domov ....pol sva šli pa še v Mercator za iskat brikete......zdej se pa večerja že hladi,potem pa počasi aja aja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 17:54:35
|
|
|
|
sjmm
|
naš še mal dremlje Z mihcem sva mal matematiko obdelala, sem ju z janom komi noter dobila...je tak vreme, da sta kr pozabila na šolo jan pa mora naravoslovje ponavlat...uf, zdele so kr navalili nanje s kontrolkami in sprašvanjem kje ste kej bejbe...a se vse še mal sončte??? grem še mal cote zložit sem ugotovila, da nima Maj čist kej pametnega oblečt, ne bodijev, ne majčk...morm mal v šoping...pa ne vem glih kam...bi mogoče kej z nexta, pa se mi kr ne da čakat...bom šla mal v okaidi..sem zadnjič ene lušne majčke vidla...pa niso tko svinjsko drage k v Mothercare...ma, majo navite cece...če gledaš po internetu....so cene skot pol manjše...to si nas štacunarji prvošjo .pa mogoče še v HM...včas se kej najde
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 17:55:45
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo naju iz šopinga.....sva se navozičkali....sem ji v Massu kupla tko kjut čevelčke(platnene),da je šla kar v njih domov ....pol sva šli pa še v Mercator za iskat brikete......zdej se pa večerja že hladi,potem pa počasi aja aja ...bo hanči spet lepa!!! naš ma še dremanje, vaša pa že v ta nočno...kva so si mulčki različni
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.