Anonimen
|
no da še jst kj napišm ... se mi sploh ne da NINASIKI ... ČESTITAM ... FUL LEPO!!! Zaroka ... moj me ni zaprosu, pa k reče da sm njegova žena, mu lepo povem, da se na roki še nč ne svet in takrt mi reče, da ko bom najmn prčakvala se bo neki zgodl ... bomo vidl ... men je važn da se poročni datum uresnič Poroka ... mi2 sva se že ene 2 let nazaj zmenla da se poročiva na najino 5. obletnico, zdj pa je samo še vpr. financ!!! GH ... jst ji dajm riževo kaššico pa kšno sadno kašico notr, pa sploh nima želje, usta tok trdno zapre in sploh noče odpret, pa sm probala korenčka, pa banano pa jabolko, pa noče, ko jst jem ji slina teče, ko ji hočm dat za jest isto pa noče. Samo če ji dam jabolko al pa korenje za cuzat, to pa. Jest pa ne! Tko da ne vem kaj nj nardim Jst sicer še vedno vstrajam, samo ni efekta spanje ... kukr jo pič, včasih se mi zbudi 1-2x na noč, včasih se mi izbuja na vsako uro, včasih spi v postlci, včasih pr men, k v postlci noče, smo pa pop. spanje zdj zrihtal ... ne spi mi več na roki ampak na postli, sam je do riti na enmu povštru, od bokov naprej pa na drugm ... tko da jo povštra "objameta" vozičkanje ... ne mara se vozt, ne v vozičku, ne v avtu ... ene 10, 15min je pridna, pol pa zoprna ... pa v avtu še zaspi kdaj, v vozičku pa ne, pa je v športnm delu pa vse, pa noče v kengurujčku je pa lohk tut 2h ko bo bl toplo bom probala rolarji, voziček, pa gas, mogoče ji bo bl všeč, ker bova hitr se pelale, bom vidla! ammm ... kaj še ... aja, upam da vm je zgorn vic všeč AJA ... CRYSTAL DELA FUUUL LEPA VABILA IN ČESTITKE ... JO MORM POHVALT, MI JE NARDILA VABILA ZA KRST IN SM TOK ZADOVOLNA, RES SO MI VŠEČ IN SM REKLA DA JO MORM ŠE TUKI JAVNO POHVALT!!! to je pomojm to zaenkrat zdj grem pa še mal po netu skakat, če se moja pikica še ne bo zbudla
|