malaMravljica
|
super, ene ze tecete. Jaz bi tudi, sam kam naj dam malega takrat, ne gre, ker moj dela vecinoma do vecera, sedaj recimo se vedno dela, drugim ga pa ne zaupam, tisti ki bi jim ga pa zaupala so pa predalec. Ja, midva tudi dihava svez zrakec cez cel dan. Tako je fajn, nekaj vozickava, nekaj hodiva in ga imam v traku - en najboljsih nakupov potrebscin za dojencka!, nekaj pa spi v kosari na balonu, jaz pa na lezalniku zraven. Glede balkona, punce boste imela na balkonu kaj roz letos, mislim prav balkon ne na na ograji, ker jaz imam vedno kaj, letos pa ne vem, ce se bo plazil nocem da zemljo v usta daje. Kaj mislite? Mogoce mal cudno vprasanje za tu, ma vseeno vprasam. Zibko sem danes hotla pospravit, sem dala vse prat, pol opoldne pa kriza kje bo spal. Sedaj sem mu kar tako provizoricno postlala, da spet spi v njej, pa takoj sem narocila jogi za prenosno postlco, ga moram naucit, da bo gor spal cez dan, mogoce bo pa kar v prenosni postlci, jo bom itak kmalu kupila. V njegovo postelco ga cez dan ne dajem, ker hocem da loci spanje cez dan in ponoci. O baby center ja, sva sla vceraj, no saj sva sla sluzbeno, pol pa se par km do baby centra in zaparkiram, pogledam kje je torba, ker sem dala kar neki denarja notri, prav za baby center, pa iscem in je ni bilo, ostala doma. Tako sem bila jezna, no sva pa vseeno firbcala. Tiara, videla sem bugaboojcka v jeans izvedbi, temen jeans in ogrodje crno, ooooo hudo kok je lep, imas takega? Moj LM je danes dobil mail od prijatelja, ki je 1 dan starejsi od njega in je bil tako vesel
|