|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
23.3.2010 19:21:40   
googica
no js vam pa morm povedat, kako fajn dan sva mela dans z jušem.. najprej zjutri na krajšem sprehodu, popoldne pa z boob mal po grosupljem, pa na sok, pol sva pa šla še sama za urco in pol v nek hrib, po gozdni poti.. sem iskala zvonkčke za v vazico, pa ni in ni. vsi majo doma po vrtovih, v gozdu pa nič nisem vidla. no, ko sva prišla na vrh hribčka, sem juša parkirala, itak je spal, js sm pa ene par krogov okol njega tekla user posted image upam da me ni noben vidu :DD. mal sem se sončla na podrtih deblih.. pasalo...user posted image
no, doma sva pa posesala, okna spucala, se skopala.. cel dan je bil super, js sm vesela da sem začela tečt, no sej s mal tekla, ampak bom vsak dan mal več, pa bouser posted image .. mislm da bova kr vsak dan rinla v tale hrib, je dobro za rituser posted image
no, zdej juš spi, js pa mal pred ekrani uživam.. super dan, manjkal je samo anej, k more pacek denarčke služit..

aja, pa še štipendijo so mi odobril, končno sem poslala, mi je zelo žal da nisem takoj oktobra, smo ostal brez parih mesecev.. no, tko da bo še dodaten denarček, da se mami obleče.. no, da se bo oblekla ko bo shujšala.. zdej tko nočem nč kupit, ker mi nič ne paše..
no, mislm da sem vse napisala..user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
23.3.2010 21:18:36   
tea85
da se še jaz malo javim, kr nekako ne pridem do računalnika, ko je moja mami skoz gor user posted image

drugače pa je danes blo tako fajn vreme da sma ble tudi zelo dolgo veni, sma šle v park kjer sma se zibali, seveda je sedela na meni user posted image in prav uživala.

drugače pa je postala taja ful trmasta oz. hoče uveljavljat svojo voljo na vsak način..grozaaa...danes je sedela pri meni na nogah in ker ji pač tak ni ugajala se začela dret- ne jokat, in se začela odrivat z nogami in rito tako da je že ležala na nogah ne sedela in to ene 3 x tako da sem jo mogla prav skregati.
v glavnem naši čmrlji so začeli že prav izkoriščat in izsiljevati user posted image

sma pa jedle danes svežo banano in ji je zelo šla lepo v slast, ful mi je všeč ker že usta odpira in dol požira tako da sem se odločla da začnemo z uvajanjem GH tokrat resno ne samo z pokušavanjem.

brat vas grem zdaj, vidim da ste napisale kr nekaj tako da bo kaj za delat

lp

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
23.3.2010 22:27:07   
stuhica
ja tea tud naša kar dol poje tako da sem ji kar 3 dni dala lepo banano  pa zdej 3 ndi kunhanga pire krompirčka.. pa je bilo vse ok.. nobene driske... mislim d aje kalypso napisala da krompir ni ok... kaj pa vem sej vska drgač pove... je pa tko naša je leo pojedla dons in včeri po 60 ml  ( v lončku od aventa dam ponavad da bvidm kolk je pojedla) krompirčka tolk tud banane,,, kakala je te dni vsak dan normaln enkart na dan... dons sem ji še popoldne k sem ful hitela in nisem mela glih časa dala Frutek od jabolka in višnje od 4 m brez glutena pa je celga 125  pojedla tako ta očitno bo pravi mali jedec... mamo pa 09. tretje cepljenje in bom tud tam povedala in al več povprašala o GH...
Jutr začnemo z korenčkom ene 3 dni... jaz bom kar tako delal 3 dni eo stvar potem drugo... zato da tud vem če bi jo kaj zaprlo... al pa da ne bi bila na kej alergična...

Ja tale cepljenje za ortoa virus je pa katastrofa ....
No mi naše nismo cepl za rota virus... smo pa Avoina za ušeska in dons je bil pr otologu in je imel celo vročinouser posted image user posted image  k je dam pršu pa vse normalno.. pomoje ga psiha daje k gre gor ker ve kam gre... pa itak je imel spet zabasan nosek in je rekla da še vedno ni zdrav in spet neke anitbiotike... ma men s ezdi prav butast k res ne zgleda da mu kaj je... jamra nič  diha tud ok, res da je imel zabasang anoska smao mu vse z fiziološko vn spravm doma pomermo temperaturo 35,8 vseskup nič... tako da  ne vem nomam tka občutek d ata zdravnica ful rada recepte piše user posted image user posted image

ninasiki ja jest grem pa v petek k diabetologinji na predavanja o prehrani.. delavnica... jes t vsaj vem da je cuker  pa tud cuker mi dalje KG obloge po mojem telesu.. akaj ko se bo z dieto treba sprijaznt za cel življenje in mislim d aje to tisto kar me najbolj moti... kar se tiče pa postavce je pa tako če so me zadnjih pet let lahko gledal tkao kot sem nej me špa še teh ostalih vsja 50user posted image user posted image  ma ne sej pravm čle bom hujšala bom zarad zdravlja in diabetesa in ne zarad postavce... res pa je da mi je samozavest kr dol padla k sem se spet zredila... pa tud počutm se ne dobr... ampak dieta je taka da morm sladkarije ven dat pa bo že pol narejenga... pa še mal cveč gibanja in mislim da bi mi mogl vsaj mal uspet... zdej sem si začela pisat za vska dan kaj pišem brez goljugfanja ker potem okorg prenašam samo sebe tega pa nočem in res pomaga ker sme vidla da sem čist vska dan grešila razen danesuser posted image  no upam da me ne zanese zdej ponoč kej...

tolk zaenkrat pa s e še slišmo...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
23.3.2010 22:53:54   
ninasiki
ojla

no jst sm klicala in uprašala o tem obisku babice pri 5 mescih in mi je zabila da to je v programu ampak da neše babice ne hodijo okol in da če me kej zanima naj uprašam na posvetovalnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kaj si na glavo padla baba zmešana kak satuk je to user posted image user posted image user posted image user posted image sej se da prebrat o uvajanju vem sam ta naš ZD me iz dneva v dan preseneča

ROTAVIRUS mi smo se cepl in sm zdele tko napsihirana in mi vse živo leti po glavi prou srce me boli najraj bi se fentala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
24.3.2010 11:35:33   
ninasiki
ja dobro juuuuutrooo mamice kaj ste vse vn pobegnle al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sej midva bova tud šla počas da se nadihamo svežga lufta

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
24.3.2010 11:39:58   
googica
ja, res se poznalep dan, tuki na forumu kr nobene nikjer :)). spet sm šla tečt, tokrat sama, je bil Anej s tamalim.. jupi.. popoldne pa na en doooolg sprehod, pa do baby centra, ker Juš nujno rabi kapco s šiltom.. še nismo uspelkupit senčnika, pa bo začasno tud kapca vredu :) upam samo, da majo kej tuki v našem BC...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
24.3.2010 18:30:11   
malaMravljica
super, ene ze tecete. Jaz bi tudi, sam kam naj dam malega takrat, ne gre, ker moj dela vecinoma do vecera, sedaj recimo se vedno dela, drugim ga pa ne zaupam, tisti ki bi jim ga pa zaupala so pa predalec.

Ja, midva tudi dihava svez zrakec cez cel dan. Tako je fajn, nekaj vozickava, nekaj hodiva in ga imam v traku - en najboljsih nakupov potrebscin za dojencka!, nekaj pa spi v kosari na balonu, jaz pa na lezalniku zraven.  Glede balkona, punce boste imela na balkonu kaj roz letos, mislim prav balkon ne na na ograji, ker jaz imam vedno kaj, letos pa ne vem, ce se bo plazil nocem da zemljo v usta daje. Kaj mislite? Mogoce mal cudno vprasanje za tu, ma vseeno vprasam.

Zibko sem danes hotla pospravit, sem dala vse prat, pol opoldne pa kriza kje bo spal. Sedaj sem mu kar tako provizoricno postlala, da spet spi v njej, pa takoj sem narocila jogi za prenosno postlco, ga moram naucit, da bo gor spal cez dan, mogoce bo pa kar v prenosni postlci, jo bom itak kmalu kupila. V njegovo postelco ga cez dan ne dajem, ker hocem da loci spanje cez dan in ponoci.

O baby center ja, sva sla vceraj, no saj sva sla sluzbeno, pol pa se par km do baby centra in zaparkiram, pogledam kje je torba, ker sem dala kar neki denarja notri, prav za baby center, pa iscem in je ni bilo, ostala doma. Tako sem bila jezna, no sva pa vseeno firbcala.

Tiara, videla sem bugaboojcka v jeans izvedbi, temen jeans in ogrodje crno, ooooo hudo kok je lep, imas takega?

Moj LM je danes dobil mail od prijatelja, ki je 1 dan starejsi od njega in je bil tako vesel user posted image  

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
24.3.2010 18:59:09   
googica
http://24ur.com/novice/svet/po-smrti-treh-otrok-iz-prodaje-umikajo-storklje.html
a to ste vidle... groza... 6dni starga otroka dajo v štorkljo.. ah no, kaj pa vem... mal smešn vse skup..
mM, ja js sm šla včer prvič tečt, sm tamalga s sabo vzela, parkirala voziček in tekla sama. magari če maš kje tekaško progo, pr kšni šoli al pa kej.. sj mali itak spijouser posted image .. no, moj na srečo ne dela cele dneve, tko da ma lah mulca čez tiste pol urce, itak sm hitr nazaj, nimam niti K od kondicije, tko da bo še kr trajal da bom uživala v teku :). ene tri tedne bo treba vztrajat, pol pa rata rutina in užitek.. vsaj prejšnič je tako blo..

joj, se mi zdi da ves čas pišem tuki gor, morte povedat če sm nadležna :)). sam mam res časa, zvečer Juš spi, čez dan pa vsake tolk mal pogledam.. user posted image .. sm sama seb nadležna, komi čakam da bo Juš bolj za akcijouser posted image
no v BC majo ogrooomno kapic.. kupla sem mu eno s šiltom tako bolj poletno, pa trak za ušesa.. nekak se mi zdi prehudo zdele še silit kapo, ampak trak bo pa lah še mel, ker nočem da si ušeska prehladi.. pravjo, zdele čimdlje nosit, jesen pa čimkasneje začet... a ve jim še kapce gor dajete?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
24.3.2010 19:55:54   
tassika
Jaz ji dam trak in čez jopico s kapuco, ki pa jo hitro slečem. No pa sem šla danes kupit klobuček, da ne bo mojega pleškota opeklo po glaviciuser posted image
Glede pomladi/jeseni, če ji je vroče jaz boge revce ne bom kuhala.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
24.3.2010 21:53:56   
Tiara123
mM, ta Bb je iz nove 'kolekcije' RED http://www.joinred.com/Shop/shop_bugaboo.aspx, ko ima črno ogrodje, mi imamo pa denim 007 http://www.ohdeedoh.com/ol-images/nursery/uploads/2007_10_10_bugaboo%20denim.jpg. Sicer pa sta oba lepa user posted image

Moja pupa je čez dan več ali manj na kavču ali na tleh v igralnem centru. Dopoldanski spanec oddrema na kavču, za popoldansko spanje pa jo odnesem v njeno posteljico in praviloma vedno zaspi, ker jo itak odnesem po 'kosilu' okoli dveh, ko je njena ura za spanje. Sem jo pa začela navajati na to zato, da bo tudi potem, ko bo že malo večja vedela, da je treba po kosilu it spat. Ker jo zdaj že vse zanima okoli nje, ona pa rabi še vsak kakšni 2 urci spanja popoldan, je to edina rešitev, da jo odmaknem iz dnevne sobe in da jaz lahko v miru pospravim in ropotam, ko zlagam v pomivalni stroj. Je namreč vse v enem prostoru in če sem jaz zraven, me preveč gleda in noče zaspat. Tudi jaz sem na začetku imela ločeno dnevno in nočno spanje, zdaj pa se nam je to izkazalo za ok rešitev.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
24.3.2010 21:57:55   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: googica

no v BC majo ogrooomno kapic.. kupla sem mu eno s šiltom tako bolj poletno, pa trak za ušesa.. nekak se mi zdi prehudo zdele še silit kapo, ampak trak bo pa lah še mel, ker nočem da si ušeska prehladi.. pravjo, zdele čimdlje nosit, jesen pa čimkasneje začet... a ve jim še kapce gor dajete?

Jaz ji dajem bombažno kapo, pa čez še kapuco - oboje tanjše od prej, ko je imela volneno in podloženo kapo. Predvsem pa ne pozabit na dejstvo, da ima otrok zelo veliko glavo v primerjavi s telesom (1/4 celotne višine predstavlja glava, medtem ko odraslemu 1/11), zato skozi vrh glavice izgublja toploto. Niso toliko nevarna ušeska, da si jih prehladi, kot pa to, da ga zebe v bučko in da zaradi tega izgublja telesno toploto.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
25.3.2010 6:52:00   
pinky girll
Drage mamice!

Mama je ena sama, dana za vse življenje...

Nekatere izmed nas prvič v življenju praznujemo materinski dan. Prav ponosna sem, da sem lahko mami.

Lepo praznujte, veliko nežnosti, poljubčkov in sladkosti z našimi sončki...user posted image user posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
25.3.2010 8:11:46   
nina68
Bodi ponosna NASE,
da si kar si.
Izzžarevaj vso svojo
LEPOTO, ki jo premoreš
le TI.
Biti ŽENSKA in MATI je
danes privilegij.
MAMICE danes je NAŠ DAN
zato:

VSE NAJLEPŠE ZANJ.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo praznujte in uživajte, naredite si čimlepši dan z vašimi malčki.

< Sporočilo je popravil nina68 -- 25.3.2010 8:14:52 >

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
25.3.2010 8:17:22   
Februarka08
Jutro, mamice!

Vsem vam želim en prav lep poseben dan, izkoristite ga maksimalno, za nekatere je to 1. materinski dan, naj bo nepozaben!
Čestitke ob materinskem dnevu!user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
25.3.2010 8:32:14   
palegia30
ČESTITKE VSEM MAMICAM OB MATERINSKEM DNEVU!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
25.3.2010 10:00:45   
ninasiki
mamice veseu prazniiiiik vm želim in da ga čim lepše preživite

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
25.3.2010 10:18:27   
karmen b
Jaz pa grem na zeleno travco, trgat rožce za mojo mamco....

Tole pesmico smo peli našim mamicam za materinski dan v 2. razredu OŠ. Zdi se mi, kot bi blo včeraj user posted image ....zdaj smo tudi me v tej vlogi in jaz jo častno poravljam in sem ponosna mamica.

Bodite ponosne tudi vse ostale mamice in naj vam ta dan posije še kak dodaten žarek sreče, ko vam bo vaš otrok podaril nasmeh.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
25.3.2010 10:22:27   
Anonimen
Noben cvet ni tako lep kot je MAMA. Noben vetrič ne piha tako nežno kot je nežna MAMA. Noben kamen ni tako trd kot je trdna MAMA. Noben vihar ne prenese toliko dežja, kolikor solz pretoči MAMA. In nihče ne premore toliko ljubezni kot jo ima v sebi MAMA.

Čestitke ob materinskem dnevu

(odgovor članu Tiara123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3518
25.3.2010 11:30:49   
malaMravljica
jaaaaaaaaa danes je pa cisto in samo nas dan. Lahko smo zares ponosne, da smo mamice, najlepsa vlog v zivljenu je to.
Lepo praznujte!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
25.3.2010 11:42:33   
majakla

Čestitam vsem za naš praznik.

Uf, kak sem jaz važna - si tudi ti?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
25.3.2010 12:11:26   
googica
drage mamice.. vsem skupaj želi, da vam otročki vsak dan, ne samo danes, podarjajo najlepše spomine, ki bodo ostali z vami do konca dni :)
za danes, vam pa želim veliko sonca, da bote lahko šle na dooolg sprehod s svojimi otročki..  

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
25.3.2010 13:53:55   
googica
a se od kere tamali že plazi? nas se je zdej začel mal plazit, nekak se zgunca naprej do igračk :)) sem ful ponosna mami :)

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
25.3.2010 16:14:24   
drobtinica29

čaw čaw

PA ŠE OD MENE ČESTITKE VSEM VAM MAMICAM!

mi se veliko veliko vozičkamo, pa atija imamo doma ima dopust in zato sem manj na netu.
Smo pa imeli v ponedeljek P in smo težki 8230g in veliki 70cm. Lepo ne je pravi korenjak ta naš Matic. pa še 2. pikico smo dobili in ni nič jokal, le sedaj je bil 2 dni malo sitkan. pa saj bo minilo.
uživamo 100 na uro, vsak dan je kaj novega.

GH,... mi tudi že papcamo lepo en obrokec na dan, je lepo sprejel. user posted image Je rekla P da lahko do naslednjič torej pri 6m, do takrat že vse poskusima od sadja in zelenjave. Tako da sedaj lepo napredujema. Naš malček pa tako papca in odpira usta in požira, da ga je veselje gledat. Upam da tako tud ostane.

SPANJE, spi pa čez dan al v vozičku al pa če sma doma v svoji posteljci al pa kar v igralnem centru, če se tam igra in zaspi.

lp

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
25.3.2010 18:26:09   
malaMravljica
googica, moj se ze vec kot mesec zna plazit nazaj, ce lezi na hrbtu, tako mi je ze pod omaro zlezel, ce se spomnis, sem pisala. Sedaj kaksen teden pa obozuje bit na trebuhu in je pred 3 dnevi pogruntal, da potegne nogice k sebi gor in rokice da naprej pa se potegna tako naprej. Sam to je samo premikanje naprej, ni kobacanje, ker kobaca se baje ko gre na vse 4 in tako naokoli na pohod user posted image   Pa ce ga dam na dekco in to nad njega   http://www.mytoys.de/HEIMESS-Trapez-Pirat-Greif-und-Spieltrainer/Spielb%C3%B6gen/Babyspielzeug/KID/de-mt.ba.ca02.05.(de-mt.to.ca02.03.29)/1939551  no tu se pa prime za srednjo igracko in se dviguje gor, pa noge na precko pri strani, no kar dela s tem je ze nevarno, ker to zadevo tudi prime in dviguje, me skrbi da bo v glavo jo dobil. PA mu nisem jaz tega kupila, je dobil za darilo, grrrrr. Se pa moj se vedno ne prevrne s trebuha na hrbet in obratno, naredi vse pravilno in je ze na boku, se smeji naprej pa noce. Kot zeli, ce ne prej bo znal ko bo velik.

Drugace pa za materinski dan nisem dobila rozic, ker je tu materinski dan sele maja, takrat bodo rozice, jaz bom pa se en dan praznovala, jupi..

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
25.3.2010 18:26:46   
majakla

Mi pa iamo nekaj novega!
Je mali, beli, trdi, levo in
spodaj ... JA! mali, lepi
zobek - sem dobila za
moj 1. praznik.

Zdaj sem šele važna - važička na kvadrat. user posted image

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......