Februarka08
|
Pinky girl kako sta lepa Maycy ja res je luštkano tvoje dete Majakla kako sta že velika zobka!!! Mi po starem, samo danes nas je vreme zajebavalo, nismo mogli ven, potem pa pridemo ven, me pa moj spomni da mamo cepljenje ma čist mi je z glave ušlo! Še pred 1 uro sem vedla, pol pa kar nenkrat blokada tako da hitro nazaj se preoblečt, Blaža tašči in smo šli. Smo meli cepljenje za klopa, Larisa 3. dozo, mi2 pa šele 1. So nas pa ornk obrali, je kar drago, samo za vsak slučaj... Zdaj pa Larisa gleda risanko, Blaž je v naročju, še mal pa večerjat itd... smo cele dneve sami, tako da veste kako mi je ampak zdaj že nekak vem kako je treba da oba skopam, nafutram in dam spat. Sem pa temu primerno zvečer kot cunja, ker tudi čez dan, ko gre eden spat, je drugi pokonci, tako da ni miru. Si pravim, da bo vsak dan bolje. GH - mi noro dobro papcamo, če mu je všeč, poje tud 180 kosila jedec in pol, ni kaj! KG - bljek, +3, pa še 3 so ostali od Larise, tako da... nekaj bo treba, pa po pravici, nimam volje in časa! Zdaj pa že Blaž sitnari, grem mu dat žabice dol, bo takoj boljše volje slini se pa tud on nenormalno... Evo, še nekaj slikic Papa
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 30.3.2010 18:42:05 >