|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
29.3.2010 21:41:15   
Anonimen
no pri nas je tako stanje ... dobil 2. pikico ... ma 9490g in po njihovo 66,5sm (doma merjena 69cm). Ko je dobila pikico je hotla jokat, pa sm ji dala  moj mobitel in je takoj nehala user posted image user posted image user posted image

postava ... jst postavo mam ok, mogoče bi mogla kšn trebušnak narest, da bi biv čist ravn buši user posted image sam kg mam pa več user posted image

user posted image še vedno ni, test je pa - , tko da nism user posted image

GH ... jst sm že kr začela, dons je 3. dan jedla korenčka, sam poje max 40ml. Me pa zanima kero zelenjavo ji lohk dam še poleg krompirja. Sj bi poiskala sama, sam komi da mi rata tuki vse prebrat, kje da bi kej oskala. Še na fb sm prek tel. ko dojim, ker drgač tut tm nebi mogla bit user posted image

čestitke za zobke

Pinky
... lepa sta

zdj grem pa še mal po fb skakat user posted image   ... beri igrat igrce

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 29.3.2010 21:42:18 >

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3576
29.3.2010 22:24:51   
stuhica
sam na brzino...

moji kg so zaenkrat v mirujočem visokem stanju...+10 odkar sem RODILA Sem se ZREDILAAAAAA: nazaj user posted image user posted image user posted image  ampak bo upam da mi uspelo res pša je da so to moje dejanske  kilce še preden sem  zanosila tkao da  nič to je slaba tolažba...

Zobki...naši je točno pri 5 mesecih v  nedeljo prikukala enica spodaj in zraven se vidi še ena enka user posted image user posted image user posted image  brez kakih težav razen obilnega slinjenja in tiščanja v usta vsega ni drugih težavic HB:::

Smo pa še nekaj uspeli in sicer  smo vsi trije jaz Lejla in Alvin v soboto prvič šli vsi čisto okrog jezera... no tamala dva prvič... ampak sem bila prv vesela pa še Alvinček je sam rekel na koncu " mami a ves da mi je uspelo-načrt da sem pršu okorg jezera ) ... no jaz sem se mal namatrala mal sem tamlaga nosila... mal se je vozil na vozičku in mal smo ga porival na skiroju ampak je bil ves vesel da mu je uspelo.... zvečer sem mislila da bo smao dol padu in da ne bo težav ker smo uro premaknil pa ni hotel zaspati do 22:30... in posledično ga zjutraj nisem peljala v vrtec... pa en smao zato ker je spal ampak zato ker nisme imela varstva za Lejlo... je naš šel z bratom na morje neki za bajto nardit tako da ga do srede ni in sem spet sama z otročki potem pa spet dela... ah ja ..-.. no kaj čmo  sej sem vedla kaj me čaka...

v glavnem tolk na brzino grem na pumpanje ......

nočko..

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
29.3.2010 23:24:15   
lenika83
Čer!

Končno se mi uspe malo javiti. Prejšnji teden smo bili na dopustu in sem zdaj čisto ven padla iz vaših debat. Vas bom že ujela.

Smo pa na dopustu pridelali dva zobka user posted image user posted image user posted image Pa še naučili smo se, da če dovolj glasno cvilimo, mami naredi kar smo si zamislili user posted image Aja, pa včeraj ji je uspelo nogico stlačit v usta user posted image V glavnem vsak dan nekaj novega.

Mislim, da bomo začeli z uvajanjem GH, ker je zadnje čase začela kazati neverjeten interes za hrano. Če sedi v ležalniku, ko mi jemo, se kar gor dvigne, da lahko pogleda v krožnik user posted image V sredo imava posvetovalnico in bova se malo posvetovali s pediatrinjo, potem pa počasi akcija. Kljub temu da sem bila cel čas odločena, da bom izključno dojila do 6 mesecev, sem zdaj ugotovila, da je mnogo bolj pomembno poslušati otročka, pa se bom pač malo vdala user posted image Saj 5 mesecev pa tudi ni tako slabo.

mM ti prvi zobki so res strašno ostri in če ugrizne,kar fino boli. Sem probala s prstom user posted image Sicer pa ugotavljam, da me občasno malo grize tudi pri dojenju, ampak ni preveč hudo. Aja, pa naša ni bila nič tečna in ni imela sploh nobenega znaka, da bo zobek pokukal, razen belih pikic na dlesni.

Hojice ne bomo kupili, ker niti nimamo dovolj prostora po stanovanju, da bi jo uporabljali. Bomo pač morali malo bolj potrpeti. Stajico pa bomo dobili v izposojo, tako da jo bomo uporabljali. Upam da ji bo všeč, da bo vsaj toliko v njej, da bom lahko šla na wc.

Kg sem pa trenutno na -1, kar nekaj je še odveč, ampak sem vesela, da je že vsaj nekaj šlo. Prav hujšanja se pa ne upam lotiti dokler dojim, ker se menda potem strupi izločajo v mleko, tega pa res ne bi rada. Bomo pač malo počakali, pa potem bolj intenzivno.

Zdaj grem pa hitro leže, ker sem čisto uničena.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
29.3.2010 23:33:10   
rozilu
Hojla ženske!

Kako je fajn te dni, a? Sonček, toplo, dolg dan... super. Končno nam uspe it na dva doolga sprehoda dnevno, čeprav sem jaz kar utrujena potem. Tekat pa še nisem začela... upam da v naslednjih dneh.

Bravo za vse zobke user posted image ... in obrate.. in plazenje... Mi še nič od tega user posted image no, pa bomo že. Danes sem mela patronažno na obisku in je rekla, da je videt velika pupa, proti drugim user posted image . Čeprav tile user posted image s katerimi se druži, so pa še večji, ane muca*maca, najčka, karmenb user posted image .

Ja karmen tebi pa cel kup user posted image še enkrat.

Aja, ene par dni papamo zvečer rižka. Ji je všeč, čeprav, če je zelo lačna se začne dret... ko popapa mlekca na joški pa z veseljem še malo rižka. user posted image . Danes sem jo dala najprej na joško, pol rižka, pa pol spet joško user posted image . No po rižku mi spet spančka cele noči (razen včeraj je nekaj štrajkala), pa še zvečer fuuuul lepše zaspi user posted image brez joka! S korenčkom in ostalim bomo pa začeli čez kaka 2 tedna, po naslednji kontroli pri P. Ne kaže še nekaga ful zanimanja za hrano, rižka ji dajem samo zato ker je očitno imela zvečer premalo...

Majcy - lajhko ji daš še bučko, kolerabo, cvetačo; pa koruzo; po 7.m. pa naj bi še: brokoli, špinača,blitva... tako je na seznamu od patronažne.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
30.3.2010 10:45:11   
Anonimen
ta slikca je pa moja najljubša
user posted image

pa še ena pozerska
user posted image

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3580
30.3.2010 15:25:50   
majakla

Sprehod je spet pasal, ampak je pihalo, da sem morala
marelo držat in zapirat.
user posted image

Maja: Prav pozira - dobra je. user posted image

Evo "moja" mala zobka:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
30.3.2010 16:09:20   
tassika
Majakla madonca, to se pa ful vidi, pri nas je zunaj samo š****, če ne pogledaš dobro se sploh ne vidi, a je bilo pri vas tudi tako, ser mi zdi, da gre prav počasi vn.
No naša noč je bila super, prvič se je zbudila šele ob pol dveh, sem se tako naspala kot že dolgo ne. Opoldanski spanec pa je danes tudi potegnila na skoraj dve uriuser posted image  Samo ne bom preveč hvalila, da se ne pokvariuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
30.3.2010 16:29:36   
googica
joooj ta polna luna.. Juš je taka tečnoba, da ga sploh ne poznam tacga.. cel da že jamra pa joka, nč ne pomaga, še naročja ma hitr dost.. ah ah, komi čakam večer, da grem tečt... sm pol še js tečna...user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
30.3.2010 16:46:24   
metka_zone
googica: luškan tale tvoj Juš!!!!

Mamica sem postala:
-Nik: 18.01.2007
-Žan: 21.09.2009

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
30.3.2010 18:29:43   
googica
jap :)

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
30.3.2010 18:40:55   
Februarka08
Pinky girl kako sta lepauser posted image user posted image
Maycy ja res je luštkano tvoje deteuser posted image
Majakla kako sta že velika zobka!!!user posted image user posted image

Mi po starem, samo danes nas je vreme zajebavalo, nismo mogli ven, potem pa pridemo ven, me pa moj spomni da mamo cepljenjeuser posted image ma čist mi je z glave ušlo! Še pred 1 uro sem vedla, pol pa kar nenkrat blokadauser posted image user posted image tako da hitro nazaj se preoblečt, Blaža tašči in smo šli. Smo meli cepljenje za klopa, Larisa 3. dozo, mi2 pa šele 1. So nas pa ornk obrali, je kar drago, samo za vsak slučaj...

Zdaj pa Larisa gleda risanko, Blaž je v naročju, še mal pa večerjat itd... smo cele dneve sami, tako da veste kako mi jeuser posted image ampak zdaj že nekak vem kako je treba da oba skopam, nafutram in dam spat. Sem pa temu primerno zvečer kot cunja, ker tudi čez dan, ko gre eden spat, je drugi pokonci, tako da ni miru. Si pravim, da bo vsak dan bolje.user posted image

GH - mi noro dobro papcamo, če mu je všeč, poje tud 180 kosilauser posted image user posted image jedec in pol, ni kaj!user posted image
KG - bljek, +3, pa še 3 so ostali od Larise, tako da...user posted image nekaj bo treba, pa po pravici, nimam volje in časa!

Zdaj pa že Blaž sitnari, grem mu dat žabice dol, bo takoj boljše voljeuser posted image slini se pa tud on nenormalno...
Evo, še nekaj slikicuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papauser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 30.3.2010 18:42:05 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
30.3.2010 20:32:45   
karmen b
Čer user posted image

No midve s Špelco sqva potrjeno staknili rota virus, ampak sva obe že kar uredu. Meni je še malo slabo, Špelca še mal driska, ampak je dobila že svojo barvo nazaj in se smeje, tako da je super. Žal pa očitno zbolevamo ena za rugo. Muca maca ima že vročino, Brina od Frrrr je sumljiva in upam da nihče drug. Niso se pa od naju nalezle, ker se kar nekaj dni nismo videle, kar pomeni da lahko tega hudiča stakneš kjerkoli, zato le čuvajte svoje malčke in sebe.

Zdaj pa počivat, ker je utrujujoče tole bolehanje...lahko noč user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
30.3.2010 21:26:19   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ninasiki - čestitke za zaroko. si raziskala kako je s cepivom, s katerim bil tvoj sine cepljen?

FRRRR ne ker posod piše kako, zakaj, itd. nikjer pa novejših novic al pa jst ne znam več po netu iskat user posted image

Nina!!!

3.11. je pa ja najlepši datum na svetu! To je rojstni dan od mojga Maksa!!!

Kr poročta se na ta dan
Pa če je še obletnica...

ja muca*maca najlepšiiii datum no pa 10.10 tud user posted image

pinky girl fuuuuuuuuuuuuuull sta lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst tud čakam da me kolegica pokliče pa da nardive en fotošuting user posted image

majakla in februarka lepi ste user posted image user posted image user posted image user posted image

GH moj miško je vse kar mu zmiksam ampak res vse ni še naredu une face da bi se lahko mal nasmejala res pa je da tud gledam kaj miksam da ne bo kira misnla da mu kr mečm u talar kar mi pod roke pride user posted image user posted image user posted image user posted image ampak je res pridem tud naš poje 150 če treba pa če je bodr user posted image ME PA ZANIMA A MATE 1 AL ŽE 2 OBROKA

PA UPAM DA SE VSI K STE BOLANČKI ČIM PREJ POCAJTATE

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
30.3.2010 23:13:45   
rozilu
Joj, joj, žabarke moje, ne tako zbolevat, no user posted image Ja vsem še kup user posted image

Jst sm že malo panična, vsakič ko kaj polije, se ustrašim da je bruhala... Po kosilu mi je blo neki čudno v trebuhu... pa sem ugotovila, da sem se samo preveč najedla user posted image user posted image user posted image

M. je tudi neki tečkasta danes, al vsaj zdej zvečer je bla. Sem se prehitro hvalila, da lepo zaspi in spi celo noč user posted image . Včeraj ponoči se je skoz nekaj zbujala in jamrala in se dojila, grrr, kot da ne bi dobila rižka user posted image . Moja ko je zraven še nerga in tečnari, pa sem mislila da ji ni všeč, samo poje vse kar ji dam. Danes sem ji povečala količino, z ene žlice (40 ml) na 2 (80 ml). Tiste ki dajete rižka zvečer, kolko jim date?

Ej majakla, kako sta pa hitro zrasla tale zobka??? user posted image Majcy, tvoja pupa je pa en konkreten bombon(ček) user posted image Februarka, za tvojadva se pa ne morem odločit kateri je bolj luštkan user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
31.3.2010 10:56:40   
googica
ah ta luna.. se mi zdi da se je Juš zdele mal razvadu po naročju.. ker je mel anej strokovn izpit, pa sm mogla mir vzdrževat, kar pomen da Juš še jamrat ni mogu.. ga bo treba zdej kr mal odvadit, da ne bo skos hujš...
no, deževat je že nehal, še sonček nej se pokaže, da greva lah ven:)

je pa Anej naredu izpit, tko da jupiii :)) končno bo mel mir :))

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
31.3.2010 12:35:16   
Februarka08
Rozilu, ja, hvalauser posted image user posted image

Pri nas oba spita, da bi vsaj trajalo malo, da jaz voščilnice skup zmečem... jih morm danes nujno poslat, sem čisto pozabila, toliko se mi dogaja čez dan...
Grem še hitro kosilo do konca, potem pa pisat.

Bljek, pa dežuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
31.3.2010 14:35:23   
rozilu
Ah, jaz pa sem končno kej nardila doma, ker je dež. Je blo treba pečico pa kuhinjo že nekaj mescev spucat, pa ni in ni blo priložnosti (in volje user posted image ).

No, ta noč je bla malce boljša, mogoče pa je bla res luna kriva za prejšnjo tečkasto user posted image .

Ej moja pupa pa je malo lena user posted image - leži na tleh in ne more do igrače... pa se niti malo ne potrudi da bi prišla do nje - npr., da bi se prevalila na bok. pa zna!, ker je to že delala oz. nardi, če sem jaz zraven, pa jo spodbujam, al pa tud sama če je dobre volje. Včeraj se je sama 1x prevalila na trebuh, 1x pa nazaj... tako da je pokazala, da zna user posted image pol pa ni hotla več.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
31.3.2010 22:25:01   
frrrr
googica - čestitke tvojemu za strokovca

rozilu - naša je tut lenoba. včasih tolk aktivna, da ne morem do kuhinje skočit, drugič pa leži pol ure in se igra z eno igračo, okrog jih pa polno.

naša punca včer driskala od 15ih do 23ih. v treh urah 5 plenic... imela temperaturo od 37.8 do 38.8. zjutraj se zbudila z rahlo povišano temperaturo, čez dan tut to minilo. no, zjutraj je še mau jamrala kot bi jo trenušček full bolel in verjetno jo je res. danes čez dan samo 1x sračkala, pa še to ni blo več tekoče. zgleda res kak rota virus, ker mi 3je smo to dali čez pr sinu. in sine je včeraj ostal doma, ker je zjutraj na suho kašljal in nos se mu zafila vsake tolk, da z brizgo fiziološko špricamo. bo kr ostal doma do petka, da lahko gremo v soboto na dopust.

stajica - hojica... v svojem prejšnjem postu sm mau zamešala... začela sem pisat o hojicah, potem sem se pa zmotila in napisala stajica namesto hojica.
stajico mi imamo, zaenkrat so igrače notr, pa blazina za na tla (če potrebujemo na sedežni prostor). kmalu bo pa prišla prav, da lahko tamalo odložil notr in grem v miru na wc ali poštarju kakšen papir podpisat. v stajici je varno, sicer zihr kje kakšna nevarnost preti.

slikce vseh so ZELo lepe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
31.3.2010 22:40:10   
frrrr
skoraj pozabila povedat, da naša punca danes imela prvič žličko v ustih user posted image sm ji dala riževo kašico za poskusit, pa ni čist točn vedela kaj bi z njo. bila ji je zelo dobra, a je z jezikom kr vn tiščala, pa mau sesala iz žlice user posted image prav luštna je bila. pol sm ji pa še kr mau vode po žlički. morm še kak lonček za pitje it nabavt. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
1.4.2010 10:12:41   
Crystall
Drage moje!

Se vam opravičujem - ampak nisem vas brala za nazaj. Enostavno sem izpolnila svoje želje in začela nakit prodajati user posted image  Tak sem srečna user posted image

Če si katera želi ogledati moj ustvarjalni kotiček ... ima spodaj povezave:

http://www.facebook.com/pages/Iz-Evine-ustvarjalnice/107810102577229
http://www.mojalbum.com/crystall
http://izevineustvarjalnice.blogspot.com/

P.S. Punce, katerim sem obljubila slike - OPRAVIČUJEM SE VAM .. nisem še poslikala ali do konca naredila, ker enostavno nisem utegnila. Ko je Blaž spančkal, sem se ukvarjala z nakitom, da sem tole lahko odprla user posted image  Vam bom kmalu poslala user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
1.4.2010 10:47:38   
rozilu
Frrr - pol jo je Brina še kar dobro odnesla, ne? Za Jašo pa user posted image

Aha, rižek, njammi user posted image Sem pa vidla, da ima tisti od Milupe malo cukra notri; sem ji včeraj dala enega drugega in ji ni bil tako všeč user posted image , ga je na koncu kar začela pljuvat ven user posted image . Vseeno je kar nekaj pojedla in spala celo noč user posted image (razen vmes ko je nekaj prdala user posted image ).

http://www.rtvslo.si/zabava/zanimivosti/foto-zivalski-vrt-se-je-poslovil-od-najvisjega-stanovalca/227047 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
1.4.2010 11:09:52   
Suzikaa
Pozdravljene!

Vidim, da ste se prav razpisale, jaz pa nimam kaj veliko časa saj je naša Viktorija pravi polivanček tak da samo perem njene cotike :)

Če bi imela čas bi si vas vse za nazaj prebrala ampak ga nimam. Zanima me, kako oblačite zdaj svoje user posted image , ko greste ven in ko ste v stanovanju. Naša pupika je ima vneto uho in ne vem, če si je ni prehladila s tem, ker sem jo imela preveč oblečeno in  je kar zašvicala. No, ker je imela vneto uho, je dobila amoksiklav in po 1 tednu je dobila take izpuščaje, da je bilo grozno!! Ubogi dojenčki, kaj vse morajo dati skoz že na samem začetku. user posted image .  upam, da bo čim manj vaših malih pikecov kaj takega doletelo. Midva sva bila čisto prestrašena pa P naju ni opozil da se stanje lahko poslabša oz., da se iste majhne pikice lahko povečajo v prave fleke!!! Jaz še kaj takega nisem nikoli vidla. No, danes je že boljše hvala bogu. Bi vam prilepla kako slikico pa mi ne gre :(

Glede GH, tudi midve že preizkušava malo zelenjave pa sadja. Začeli sva s korenčkom, potem sva korenčku dodali krompir, zdaj sva poskušali bučko. Zelo ji je všeč tudi jabolko. Mi pa drugače to uvanje dela prave preglavice. Ne vem koliko ji naj dam oz. koliko naj skuham. Korenček je full rada popapcala, bučke pa niti ne. Kupila sem tudi Baby Gris pa me zanima kdaj ji ga naj dam. Je bolje zvečer, ker se še ponoči kar zbuja, se mi zdi da je lačna. Pa tale riž za otroke, to mislite te kašice ne? Jaz sem čisto zgubljena :(  Pa še to, a dajete zvečer te kašice na flaško al po žlički in koliko? Jaz je ne bi glih rada kaj preveč na flaško navajala.

Tolko me zaenkrat zanima. Tak je to, ko te ni skoraj pol leta na forumu user posted image

Zelo bom hvaležna, če mi katera karkoli svetuje!!! Hvala!!!user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
1.4.2010 13:13:15   
lenika83
Dan!

Mi smo pa danes stari 5 mesecev user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo dobili drugo pikico in jo je prenesla še bolj junaško kot prvo. Pri prvi je jokala enih 10 sekundic, zdaj pa popolnoma nič. Je pa zato toliko bolj tulila, ko sem ji majico oblačila user posted image

Danes pa smo začeli uvajati GH, ker je zadnjih nekaj dni čisto znorela, ko smo mi jedli in sva s pediatrinjo ugotovili, da si očitno želi jesti. Danes je dobila korenček in ji je bil všeč. Sicer sem ji dala malo, toliko da je bolj poskusila, da ne bi bilo preveč naenkrat. Sicer bi še mogoče jedla, ampak se je začela jeziti, ker ni več hotela biti pri miru user posted image Menda jo bom čez nekaj mesecev po stanovanju lovila z žlico user posted image

P mi je tudi svetovala, naj ji za večerjo dam riževo kašico oz. kosmiče, ker se naj ne bi zbujala ponoči več kot 1-krat, ona se pa po dva ali trikrat. Je pa mi rekla, da naj ji nikar ne dajem flaše, ker jo bom zmedla, ampak ji naj dam kar na žličko (Suzikaa evo ti odgovor user posted image ) Me pa nekaj zanima v zvezi s tem. Kdaj jim ve dajete te kašice, mislim časovno? Tik pred spanjem, ali recimo pred kopanjem, po kopanju??? Pa potem jih še dojite pred spanjem, ali kako? Ne vem ravno kako naj se tega lotim, ker naša je namreč pred spanjem običajno katastrofalno sitna, pa sploh ni važno, če jo spravljam spat ob 8 ali ob 10. Ko je oblečena v pižamo in spalno vrečo, mora v trenutku dobiti joško in potem skoraj takoj zaspi. Ne bi pa ji ravno dala kašice ob 7, ker potem menda ne bo nobenega efekta... Se mi je zdelo, da je lažje, ko se začne gh, kako sem se zmotila user posted image Naenkrat se pojavi polno nekih vprašanj in razmišljanj, ki jih prej ni bilo.

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
1.4.2010 13:17:29   
Milek
Crystall....user posted image user posted image user posted image za nakit. res je prekrasen.

Suzikaa..........nam je ravno včeraj zdravnica na pediatrični rekla, da se z gresom malo počaka, ker je notri gluten. Sicer mi je navedla tudi kdaj se lahko začne uvajati gluten...pa mi je ušlo...je blo preveč vsega. Bo treba mal po netu pobrskat.

jst mu ponavadi skuham pol korenčka, pa zraven dam pol jabčka, da je bolj mljackasto. Pa z vodo zalijem (uno, ki ostane od kuhanga korenčka). Naš včasih poje 100-150, včasih pa samo 60 ml.....odvisno kako hitr ga kakat zagrabiuser posted image . Je namreč pogruntal, da se najlažje kaka na stolčku za hranjenje....se prime za paske za katere je privezan in prtiska ko zmešan.user posted image
Skuhaj po občutku...sej če par žlic kuhane zelenjave preč vržeš, ni tko hudo...al pa naj še mami mal proba kaj bejbi je.

Rižek...maš riževe kosmiče od milupe, ki so primerni od 4 meseca dalje. imaš tudi eno riževo kašico ˝nina nana˝al nekej podobnega. Riževe kosmiče skuhaš v vodi ali mleku, lahko daš v stekleničko ali pa za na žlico.
nam so zdej svetovali BIO BAMBINI rižek od Sunvala....bojda dela manj sluzi..pa ne upam niti probat, da ne bo spet kej narobe.
Otroku lahko daš tud polento ( zelo na redko skuhano) v mleko, to mu lahko daš po žlički al pa v flaško.
Drgač pa obstajajo tud Plasmonovi piškoti brez glutena, ki jih lahko daš v stekleničko, al pa med sadje zamešaš. Sm obrnila že vse okrog, pa jih pri nas nikjer nimajo. Kaj katera mogoče ve, ali se jih še kje pri nas dobi?
Kadar kam gremo, ne morm vlačit s seboj preveč mleka s polento, ker se pokvari, ti piškotki bi bli pa super, da se mlekec zgosti.

drgač pa, mi smo bli v nedeljo stari 5 mesecevuser posted image . Veliki smo 65 in imamo 7800g. jupi. Uspešno smo prestali kontrolo in CMCRF. Za uspešno meritev bi moral spati do 2 zjutraj...zbudil se je 2:05. kot naročeno. Iz zmernega refluksa smo sedaj prekategorizirani na blagi refluks. Kisik mu zdej med spanjem ne pade več tako zelo...prej od 78%...zdej do največ 90%.user posted image prej je bil najdalši refluks dolg 1,5 minute,...zdej smo prišli 20 sekund
Danes me vse boli od tistega ležalnika na pediatrični....sm pa vesela, da bolj ne bi mogla biti. refluks počasi izzveneva in sčasoma ga bomo prerastli....
Madona kako lep je svet!!!!user posted image

Punce, želim vam lep dan in veliko prekrasnih trenutkov z vašimi sončki.

Preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila,
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.
H. Hawkins

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
1.4.2010 13:24:52   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: Milek

obrnila že vse okrog, pa jih pri nas nikjer nimajo. Kaj katera mogoče ve, ali se jih še kje pri nas dobi?

jst sm jih kupla v Milerju v Super Novi in so jih še fulll mel

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu Milek)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......