|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
18.3.2010 7:43:04   
jer.za.
Jutro!

Punce, jest mam pa eno lepo novičko: včerej sem zvedela, da bom podpisala pogodbo za nedoločen čas, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sicer se moram uradno delati pred šefico da še ne vem, ker mi je "po pomoti" povedala Zalina plesna učiteljica, ampak ona je pa že sklep dobila. Tako da ja, tale služba je mojaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image , za zmerejuser posted image user posted image user posted image user posted image . Včerej sem bila tako zelo vesela, najraje bi kar vriskala sredi mestauser posted image .

No včerej sem pa tudi končno vsaj nekaj zrihtala na faksu. Sem se zmenila, da bom ene vaje+izpit lahko že sedaj opravljalauser posted image . profesorica je bila res ful prijazna, pripravljena pomagati, dala mi je že vse gradivo, vse potrebne informacije, tako da se bopm vsaj enega izpita že letos "losala". V ponedeljek grem še na druge govorilne ure, čeprav dobiti tele profesorje je pa prav znanost. Ampak počasi bom že, glavno da lahko že vsaj nekaj delam.

Bonnie; meni pa jutri žal ne bo zneslo. Greva takoj zjutraj z možem v Domžale, peljeva avto na servis, potem pa šibava v Kranj na občino se menit glede gradnje, potem pa šele proti popoldnevu nazaj v LJ po avto. Žaluser posted image . Bi te prav rada vidla s trebuščkom. Če se pa plani slučajno kaj spremenijo(beri da bo moral mož spotoma še kakšne tehnične stravi kje pogledati), te pa pokličem ok? A greš ta vidken kaj na sejem v Celje?

Jaz sem pa včeraj malima jakne kupila...softshel in windstoper, tako da bodo tudi za v hribe. Sicer so cenovno malo dražje, ampak ker sama vem kako je softshelka super(sploh za kakšne pohode, hribe, sprehode ob obali,...), nisem šparala tukaj. Pa če bo vse prav bo itak za dve leti. Nas bo pa čakal še nakup čevljev, pa malo trenerk za Zalo-ampak po čevlje bomo pa najbrž kar v Avstrijo šli, ker jih jaz tudi zase potrebujem.

Evo, zdej grem pa še malo uživat na kavč v dnevnouser posted image . Danes sem si vzela dan samo zase, nič faksa in nič obveznostiuser posted image .

Papa

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
18.3.2010 13:28:22   
tinkatonka
Bonniee...jaz bi imela čas jutri, mam frej dan. Sem mislila it mal izven Lj, pa bom kot kaže kr tuki. Pa mislim da urša_p bo tud imela čas. Če seveda vmes ne bo zavila v porodnišnico. Torej kje pa kdaj bi se dobile? Zvezda v BTC mogoče? Nasproti Merkurja? Kdaj? ob 10h, 11h? Daj mi pošlji tvoj GSM po ZS, da si ga spravim. Čeprav če se ne motim ti moj gsm številko imaš, pa mi pošlji samo sms, da te ma v telefonu. user posted image  Jupiii komaj čakam.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
18.3.2010 13:48:27   
sazi
Mi smo končno zdravi. Od včeraj sta oba v vrtcu. Za Zarjo je bil spet precejšen šok in menda veliko joka. No, upam, da bo zdaj zdrava, da se lepo navadi.

Včeraj sem bila z Zarjo tudi na sistematskem. Ima 76cm in 9270g (je ob tej driski malo shujšala). Ima pa še vedno 300g več in 2 cm manj, kot jih je imel Lev.

jer.za - čestitke za službo - upam, da si zdaj tudi že uradno izvedela in da je vse v najlepšem redu. Pa tudi čestitke za pridnost pri študiju.

Bizovik - sem za kdaj kako popoldne, čeprav nikoli ne vem, kdaj bo Leva zamikalo kam it in kdaj bi bil raje doma - vse je zelo odvisno od tega, kaj se pred našimi hišami dogaja.

Bonnie_, čestitke za avto. No, kot kaže boš pa tudi v LJ le prišla do družbe. Jaz sem v službi in se vam žal ne morem pridružiti. Si pa dobrodošla, da se oglasiš pri meni v službi, če ne boš drugje imela dovolj družbe in čveka - v pisarni bom sama in če se zapelješ mimo Trzina, ti morda niti ni tak strašanski ovinek? No, ampak kot rečeno - kakor ti kaj vprade v urnik. Drugače se pa veselo naklepetajte s tinkatonko in še kakšno.

spanje user posted image user posted image user posted image ne komentiram

Za vikend gremo verjetno v Bohinj. Upam, da bomo z zdravjem vsi OK, pa da greva tudi mi2 z Zarjo malo na sončka in sneg pogledat.

Pozdravite kaj urso_p in ji zaželite srečo.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
18.3.2010 21:06:27   
tinkatonka
Hej punce!

Kako ste! Jaz sem malo v slabi koži. Imam migreno. Jah boste rekle, kaj pa delam za računalnikom... Ah sem imela še ene račune za plačat preko Klika, ki ne morejo počakat. Pa danes sem izvedla še eno novico...da ima moj stric sum na raka na debelem črevesju. Upam sicer da se sum izkaže za kaj drugega...manj resnega....ampak me vseeno ful skrbi. user posted image  So se mi kr solze ulile. Mah danes pač ni moj dan.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
18.3.2010 21:10:09   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Bonniee...jaz bi imela čas jutri, mam frej dan. Sem mislila it mal izven Lj, pa bom kot kaže kr tuki. Pa mislim da urša_p bo tud imela čas. Če seveda vmes ne bo zavila v porodnišnico. Torej kje pa kdaj bi se dobile? Zvezda v BTC mogoče? Nasproti Merkurja? Kdaj? ob 10h, 11h? Daj mi pošlji tvoj GSM po ZS, da si ga spravim. Čeprav če se ne motim ti moj gsm številko imaš, pa mi pošlji samo sms, da te ma v telefonu. user posted image  Jupiii komaj čakam.

Sem ti poslala sms. Super! user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 1905
18.3.2010 21:13:47   
Bonnie_RR

Hej punce!

Kako ste! Jaz sem malo v slabi koži. Imam migreno. Jah boste rekle, kaj pa delam za računalnikom... Ah sem imela še ene račune za plačat preko Klika, ki ne morejo počakat. Pa danes sem izvedla še eno novico...da ima moj stric sum na raka na debelem črevesju. Upam sicer da se sum izkaže za kaj drugega...manj resnega....ampak me vseeno ful skrbi. user posted image  So se mi kr solze ulile. Mah danes pač ni moj dan.

Lp Tina

Ojoj... user posted image Tud js upam, da se sum izkaže za napačnega.
Glede migrene ti pa svetujem, da greš samo čim prej v posteljo (z upanjem, da ti kljub glavobolu uspe zaspat), ker bo jutri sigurno boljši in lepši dan...user posted image

No, da kar tu nadaljujem, da ne bo milijon mojih postov...

Punce, danes zjutraj me je moj čist šokiran klical iz vrtca. Mu je vzg. povedala, da je včeraj v času po kosilu tamali NAMERNO(!!!) pobegnil iz vrtca. Po kosilu naj bi eni starši prišli po otroke, Nik naj bi pa eni od vzg. še pomahal, potem pa lepo ušel ven. Na srečo so bila zunanja vrata (izhod z igrišča) zaklenjena z zatičem pa da so ga videle, ker drugače ne vem, kaj bi bilo. user posted image user posted image user posted image Presnet mulc! So imeli baje ornk šolo, zjutraj pa še z J. (on še celo dopoldne ni prišel k sebi, se mi zdi). Pa ničkolikokrat smo imeli debate o tem, da nima nikjer drugje kot v igralnici kaj iskat...

Nekaj ga muči, pa ne vemo kaj. V vrtcu namreč že nekaj časa skoraj nič ne je (potem je pa doma čist sestradan), pa tud spi ne več (včeraj je ob 17h zaspal v avtu in spal do jutra - če je to normalno?!), ponoči škrta z zobmi (sem brala, da naj bi bilo to psihičnega izvora)...
Ne vem no. user posted image Da bi ga že dojenček toliko mučil ne bi rekla (no, mogoče se motim) - se ga zaenkrat zelo veseli in komaj čaka, drugače drugih težav ni. Nekih prepirov, napetosti ipd. Je pa res, da je bolj naporen, ker je (očitno) nenaspan in razdražljiv.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 18.3.2010 21:26:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 1906
19.3.2010 7:48:35   
tinkatonka
bonniee...očitno Nika res nekaj muči v vrtcu. Kaj pa če bi se dobili z vzgojiteljicama in se malo pogovorili. A mu kakšen otrok v vrtcu kaj nagaja, se postavi zase, ko pride v konflikt s sovrtičkarji? Zakaj to govorim....ker sem se zadnje čase spopadala s vsakodnevnim jokom pred vrtcem in vsakič je govoril, kako mu en fantek A. nagaja. Non stop. Smo imeli pred 14 dnevi gov. ure in povem, kako je doma. Pa da je tud ful naporen kar se vzgoje tiče. Vzgojiteljice vse začudene, da Anej je v vrtcu super, se nič ne krega (tudi zase se ni postavil), da vse uboga na prvo besedo. Vglavnem oh in sploh super. No danes pa me ustavi vzgojiteljica in reče, če je kaj bolje doma. In jaz seveda ja, zdaj pa res že dva dni nič ni jokal zjutraj. In razlog...ko so vidli, da je A. verbalno "psihiral" Aneja, so Aneju rekle, naj mu kr nazaj pove, da naj bo tiho, da naj se tako ne govori ipd ... vglavnem naj se zase postavi. In baje je zdaj Anej v vrtcu par dni čist drugačen, še bolj nasmejan, bolj sproščen (ker prej ni bil). Kot da je rabil dovoljenje, da se lahko A. upre. Tak da yupiiii user posted image user posted image  za naše vzgojiteljice. Upam da tudi vi čimprej rešite težavo. Ker to da uhaja iz vrtca je res lahko precej nevarno. HB, da so imele zaklenjena vrata.  

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1907
20.3.2010 9:16:30   
jer.za.
Jutro!

Tinkatonka, šele sedaj sem prebrala post. user posted image user posted image user posted image  Držim pesti da se sum izkaže na napačnega, in da je kaj drugega, lažjega, ozdravljivega. Če boš kaj rabila, kar pokliči!

Bonnie, še sedaj ne morem verjeti da je Nik hotel kar pobegniti. No, pokomentirale smo že itak včeraj. Svetujem ti res mogoče da si še bolj pozorna na njegovo vedenje, mogoče tudi kakšen pogovor pri psihiatrinji ne bi škodoval..za začetek da bi se samo ti pogovorila kako ukrepati, kako postopati v takšnih situacijah? Saj pri treh letih ste imeli psihologa? Jaz bi se kar tja obrnila po nasvet.

Drugače smo se pa včeraj prav luštno imeleuser posted image . Edino, Katjandraž, ponavadi ne manjkaš na naših srečanjihuser posted image user posted image user posted image , ja kje pa si bila včerajuser posted image user posted image user posted image .
Bomo mogle kakšno takole srečanje še ponoviti, takole na petek dopoldan.

No, midva z možem sva se pa včeraj tudi nahodila po trgovinah. Sicer zapravljala nisva nič(kar ni bilo nujnega), ker sva za ta mesec(kot da nimava že ogromno enih stvariuser posted image ), dobila še položnico za plačilo avansa za dopust. Ampak, sej 10. bo tik-tak tukaj, pa bomo spet lažje zadihali.

Zdej me pa možek že kliče, danes gremo v gozd drva pripravljat za naslednjo zimo.

Lep dan, pa upam da ne bo tako vetroven kot je bil včerajšnji.

Neposredna povezava do sporočila: 1908
21.3.2010 8:16:58   
tinkatonka
Dobro jutro!

Kako ste? Tudi mi smo že zgodaj vstali. Danes ob 5:50. No ampak to je že luksus, včeraj ko je spal pri babici in dedku je namreč vstal ob 5h user posted image . Zdaj gleda Živ Žav, možek še spi, jaz pa imam čas malo brskat po RR-ju. Potem pa šibam na Sezamov sejem z jer.zo. Drugače pa nobenih posebnih planov za danes. Končno smo vsi trije doma. Tak da bo kakšno dobro kosilo danes, kakšen obisk mogoče, pa bo dan mimo. Te  nedelje so men kr mal smotane, ker vem da ji sledi ponedeljek in me potem vse kr malo mine. Pa še zvečer me čaka še nekaj dela za službo.

Pa da še pohvalim mojga sinka: Včeraj sem ga dala prvič na rolerje in je bil izredno pogumen. Malo mora še skoordinirat nogice, ker zdaj bolj hodi z njimi kot se pelje, ampak mu bo kmalu šlo, sem prepričana. user posted image

morje....ojej, se že čist nesrečna, ker nimam še nič rezervirano. Čeprav se letos v denarju ne kopava, ker je recesija fajn udarila po žepu mojega moža, ampak jaz bom kr umrla, če ne bomo šli nikamor. Mogoče prepričam moža, da gremo šotorit. Bo najceneje. Vsaj za kak teden.

LP Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
22.3.2010 7:36:27   
jer.za.
Jutro!
Danes ob 5:50.

Tinkatonka, pri nas je bila pa danes taka zgodnja urauser posted image . Samo jaz sem še malo dremala zraven.
Zdej sta pa mali že v vrtcu, jaz pijem kavo, potem moram pa malo(velika, ker sem precej malo čez vikend naredila) pospravit po stanovanju. Popoldan pa služba...bo prav pasalo po enem tednuuser posted image .

Ja, kot rečeno sva bili s Tinkotonko včeraj na Sezamovem sejmu...za Zalo sem dobila kar nekj stvari, in Zala je bila ful ful veselauser posted image user posted image . Smo bili pa včeraj kar notri, ker je tako močno pihalo...mali sta imeli dvourni plesni nastop z novimi kiklicamiuser posted image user posted image , midva sva pa ploskalauser posted image ...kolk imajo energije teli naši otročki, sploh ne zmanjka. Ko sta pa končali z nastopom sem šla pa jaz z mojo sestro še na en daljši sprehod.

Drugače pa kar se malih tiče nič kaj novega, trma ostaja. Zala se še vedno čisto za vsako stvar, ki ni po njeno jokauser posted image , ampak skušamo to kar nekako ignorirati in se potem ko se umiri pomenit.

Lep teden vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1910
22.3.2010 20:22:38   
sazi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a naj sploh komentiram zgornje "zavijalce z očmi" - ne morem jim reči smeškiuser posted image

Prejšnji teden sem po deset_ih dneh uspela v sredo v službo, zdaj pa sem spet na bolniški. Je Lev zbolel. Zaenkrat še ne vem, kaj mu je. Upam, da ima samo virozo. Je imel včeraj čez 39 vročine, danes pa večinoma med 38 in 38,5, pa cel dan je bil dobre volje. Vsaj to. Sva bila doma, Zarjo sem peljala v vrtec in sva bila po dolgem času sama.

Čez vikend smo bili v Bohinju. Smučali nič, saj je zelo pihalo, pa še oblačno je bilo. Smo se pa kar pecej nasprehajali. V soboto dopoldne in popoldne, pa še v nedeljo dopoldne, v nedeljo popoldne pa smo se dobili z enim kolegom in njegovim sinom na Bledu in se nasprehajali še tam. No, na žalost se je vikend zaključil tako, da je zveler Lev pod rušem jamral, da ga zebe, ko je zaspal sva pa ugotovila, da je postal vroč in termometer je pokazal 39,1.

Drugače mi je pa petek prav dobro del - vse je bilo tako na easy - kot že doooooolgo ne.

Bodite zdravi, pa se beremo kaj.

Je kaj novega z urso_p?

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
22.3.2010 21:10:44   
jer.za.
a naj sploh komentiram zgornje "zavijalce z očmi" - ne morem jim reči smeški

Sazi, sploh nimam več beseduser posted image user posted image user posted image . Ma bo pri vas kdaj konec tega suser posted image .... al kajuser posted image user posted image user posted image . Ma meni se zrola, iz bolezni v bolezen, non stop...groza. No, upam da se tole čimprej konča, da pomlad premaga vse bacile. Če boš karkoli potrebovala le pokliči.

Jaz sem pa za računalnikom, sem si vzela pet minut pavze, potem pa naprej dopise pisatuser posted image ..enega na zavod, enega na faks v referat za študijske zadeve, dva za posamezne predavatelje...zrolalo se mi bo od tega. Sem se pa danes tudi že dogovorila za opravljanje vaj, ki jih bom opravljala že čez en mesecuser posted image ...bom pa za študijske stvari porabila stari dopust, glavno da stvari na faksu spet tečejo-čeprav sem kar malo nervozna, sitna kako bom vse tole izpeljala, pa potem slaba vest da sem premalo z malima...ah ja, enkrat je treba tole že "čez dat".

Jutri sem cel dan v službi, po službi imam še do sedmih zvečer eno izobraževanje, v sredo pa tudi takoj po službi še eno predavanje, v četrtek za Jerco govorilne ure, vmes moram en dan še v LJ na faks skočit, in spet bo tukaj petek in konec tedna. Kar prehitro gre spet tole.

Evo, mojih pet minutk je mimo, grem napprej pisat.

Papa

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
23.3.2010 7:46:56   
tinkatonka
Zjutraj ob 5:45:

Mami, mami, pošto imaš - in kaj če biti bolj pomembnega ob taki zgodnji uri kot to, da ima mami pošto...pošto na mobitelu (utripajoča kuverta) , novička v njej pa prelepa. Urša je rodila fantka Lana! user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE URŠA še tukaj!

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
23.3.2010 9:24:01   
Bonnie_RR

Zjutraj ob 5:45:

Mami, mami, pošto imaš - in kaj če biti bolj pomembnega ob taki zgodnji uri kot to, da ima mami pošto...pošto na mobitelu (utripajoča kuverta) , novička v njej pa prelepa. Urša je rodila fantka Lana! user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE URŠA še tukaj!

Čestitke ob rojstvu sinka Lana! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1914
23.3.2010 9:33:09   
Bonnie_RR
Drugače pa pri nas ni nič kaj novega, edino malo sem začela "migat" in se večkrat za knjige spravim. user posted image

sazi... Glede vašega stanja res nimam nobenega pametnega komentarja, samo želje, da se kmalu ta ciklus bolezni že konča oz. vam vsaj malo prizanese...user posted image

jer.za... Še enkrat čestitke za službo (čeprav še ni uradno, ne?), pa super za faks.user posted image Imaš pa res pester teden pred seboj...

tinkatonka... Vi pa res zgooooodaj vstajate. user posted image user posted image Mi imamo budnico nekje okrog 7h, ampak se potem sam igra v sobi, tako da včasih sploh ne vem, kdaj je vstal. No, v nedeljo si pa sam živ žav naštima...user posted image
Ah, smo zdej glede tega že razvajeni (si moramo še malo privoščituser posted image ). Nas bo kmalu user posted image navadil na drug ritem...user posted image

morje... Mi se še dogovarjamo (bomo šli še z eno družino) v 2. polovici avgusta, tako da tud še nimamo nič rezervirano.

lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 23.3.2010 9:34:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 1915
23.3.2010 10:22:30   
tinkatonka

morje....ojej, se že čist nesrečna, ker nimam še nič rezervirano. Čeprav se letos v denarju ne kopava, ker je recesija fajn udarila po žepu mojega moža, ampak jaz bom kr umrla, če ne bomo šli nikamor. Mogoče prepričam moža, da gremo šotorit. Bo najceneje. Vsaj za kak teden.

Evo sem že mal boljše volje. user posted image  Smo se dokončno zmenili, da gremo kampirat. Predvidoma prvi in drug teden julija. Ma super se bomo imeli! Sicer si mal težko predstavljam kako se bom valila s trebuhom po blazini v šotoru, ampak bomo že preživeli. hahaha.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1916
23.3.2010 20:43:40   
jer.za.
Ursa_P, čestitke tudi tukajuser posted image user posted image user posted image !

Tinkatonka, user posted image user posted image  za dopust.

Moja služba...od danes naprej je uradnouser posted image user posted image . Sem danes malo povprašala glavno sestro kako in kaj mi kaže s pogodbo, pa se je začudila če še ne vem. No, mi je povedala da je odobreno za nedoločen čas, pogodbo pa dobim v roku enega meseca tudi v podpisuser posted image user posted image .  Pa v ponedeljek upam tudi na en uspešen dan na faksu, dogovorjena sem s 4 predavatelji da se zmenim za podrobnosti. Tako da imam kar tempo, na srečo se v službi lahko vse zmenim da grem prej ven, pridem kasneje v službo,...tako da še tukaj en velik user posted image user posted image  za take super sodelavke(in tak super kolektiv), ki bi jih res lahko le iskala naokoli.

Danes sem bila na enem izobraževanju popoldan, moram priznati da je bilo zelo zanimivo in poučno.

No, lep večer, grem še malo možka pocrkljat.

Neposredna povezava do sporočila: 1917
24.3.2010 9:06:00   
tinkatonka
Pozdravljene punce,

Kako ste kaj? Moja noč je bila katastrofalna. Najprej je ponoči prišel Anej k nama, da je žejen, sva šla lulat in malo popit, potem sva ravno dobro nazaj zaspala, je revčka tako motil nos, da se je skoz premetaval, sva šla pucat nos sredi noči, no in potem, ko bi lahko še nekaj časa spala, preden bi me zbudila budilka, jaz gledam kot čuk in ne morem spat. Groza. Tak da sem danes čisto povožena.

Včeraj smo šli k Maticu od urše_p čestitat za novega člana družine. Otroci so se pridno igrali, mi pa naklepetali. Danes pa praznujemo še RD mojega dedka, ki bo dopolnil 83 let. Tak da imamo pestre popoldneve. Jutri pa bo moj sinko za materinski dan prvič nastopil na odru našega Zadružnega doma, skupaj s svojimi sovrtičkarji. Komaj čakam, da ga vidim, kamera je že pripravljena, robčki pa tudi, ker sigurno se bo od ponosa ulila ploha solz. No in potem bo že petek in spet vikend, ki se ga zelo zelo veselim. Upam, da bo lepo vreme, da bomo lahko veliko zunaj. Pa kakšen nakup za Veliko noč bo treba naredit. Da ne bo potem zadnji teden preveč panike, ker se mi gužvat pa res ne da. 

bolančki....pozdravite se čimprej! user posted image

jer.za....čestitke še za uradno potrditev, da boš dobila pogodbo za ned.čas.user posted image

No toliko za zdaj,

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
25.3.2010 8:05:02   
tinkatonka
user posted image user posted image user posted image Čestitke vsem  za materinski dan. user posted image user posted image user posted image

Pa kje ste vse!?

Meni so pa zaželi delati hormoni 100 na uro. Včeraj me je ena stvar tako spravila iz tira (pa se nisem z nobenim skregala), da sem pol ure jokala kot dež, me je še Anej miril: "mami ne jokat, te bo glava bolela user posted image ". Vglavnem hormoni na višku. No ampak me je Jani potem tako lepo potolažil in sva se lepo pogovorila, pa je bilo vse OK. Dobro sem spala, še to kdaj je Anej prišel k nama ponoči nisem ne čutila, ne slišala. Le zjutraj, ko je bilo treba vstat (malo preden je zvonila ura), sem začutila toplo sapico mojga lubčka, ki je dihal vame. user posted image  

No zdaj pa delat, se oglasim še kaj kasneje. Danes je mir tukaj v pisarni, ne vem kje so moje sodelavke user posted image .

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
25.3.2010 9:11:12   
sazi

No, pa še tukaj čestitke ursi_p ob rojstvu Lana.user posted image
Pa kje ste vse!?

Ja, doma, kje pa?

No, malo sarkazma. Nič ne pišem, ker je vse isto kot prej. Vsak dan isti, nič se ne spreminja... Mah, ja, jamram. Pa da se malo pohvalim - je imela vsaj Zarja malo bolšo noč in sem skupno z Levovim preoblačenjem in nočnim lulanjem (drugače tega nima v navadi) bila pokonci samo uro in pol.

Vidim, da se res že nekaj časa nisem javila. Lev ima angino. Antibiotiki so že prijeli, je bil včeraj že brez vročine, prejle jo je imel pa spet 37,6 - ne vem, zakaj. Mah, bo že bolje. Doma bova do konca naslednjega tedna. Se imava kar lušno - sva po dolgem času sama, le bojim se, da medtem ali pa takoj potem še Zarja zboli. No, upajmo na najboljše.

Jer.za - čestitke za službo.

Neposredna povezava do sporočila: 1920
25.3.2010 10:59:57   
Bonnie_RR
Hoj!user posted image

Čestitke vsem nam ob materinskem dnevu! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
25.3.2010 20:25:31   
Bonnie_RR
Glede (že omenjenega) Nikovega dnevnega spanja...

http://www.ringaraja.net/forum/dnevno_spanje_%C5%A1tiriletnika/m_5043792/tm.htm

Se priporočam za kakšen nasvet...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1922
25.3.2010 21:38:24   
sazi
Bonnie_, žal nimam nobene ideje. Otroci so si takoooo različni. Lev tudi večinoma ne spi, pa si želim, da bi v avtu zaspal, pa kar križem gleda, zaspi pa ne. Če mu pa uspe, se pa itak takoj zbudi, ko odprem vrata od avta in ni variante, da bi spal naprej - to nam je do sedaj uspelo le 1x, pa takoooo bi pasalo, da bi spal narej in bi spal za noč. Zarja je ista. Ponavadi se zbudi že, ko se avto ustavi, če pa ne, pa kar skoči v zrak, ko se jo samo dotaknem.

Kot bereš, samp nakladam, svetujem pa nič. Nimam idej. Bi morda lahko v avtu počel kaj takega, kar bi ga toliko zanimalo, da ne bi zaspal?

Je pa Lev spet še bolj zbolel. Je bil včeraj že brez vročine, pa jo je imel danes spet 38,3. Je rekla P, da če bo jutri še, naj ga pripeljem nazaj. Zdaj pa ne vem ali je pobral še kakšen virus ali pa antibiotiki niso dovolj prijeli? No, bomo videli, kaj bo jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 1923
26.3.2010 13:49:31   
tinkatonka
Kako ste kaj? Upam da dobro, sploh zato, ker je vikend.

No pa, da še jaz malo pojamram. Trenutno se namreč ukvarjamo z Anejevo fazo »oči«. Jaz nisem dobra ne za tuširat, ne za zobke umit, ne za sprehod, ne za crklat. Samo oči, oči, oči. Včeraj sem ga tuširala in je ves čas jokal in kričal » da me ne mara, da ga bo oči« ipd. No sej na koncu se je po pol ure dretja umiril in sva se pogovorila, ampak potem sem pa jaz v pričo njega začela jokat, ker mi je tok hudo, da me tako odvrača od sebeuser posted image user posted image user posted image . Zadnjič ko smo bili  vsi trije zunaj pred hišo, sem rekla, da moramo it notr se zrihtat in stuširat, ker je bila že pozna ura in mi je mali mulc rekel »pejt ti notr kuhat, naju pa na miru pusti tu zunaj«. user posted image Včeraj smo bili na predstavi, sva šla midva z Anejem peš do dvorane, mož je pa prišel z avtom naknadno tja. In ko je bilo konec predstave, ko bi midva z Anejem mogla it spet peš do mojega avta, se je oprijel očita in ni hotel z mano, mož pa seveda brez avtosedeža v avtu. No in tako je potem mož moral z nama do mojega avta (cca 15 minut peš), da se gospodu Aneju ni strgalo. Meni se tok trga srce punce, da vam ne vem povedat. Ta faza »oči« se je začela tako iznenada, da me je presenetila na celi črti. Pa nisem nič narobe naredila. Nič. Da ne govorim, da očitu vseskozi steče v objem ko ga vidi, meni pa nikoli.user posted image user posted image user posted image user posted image Polna hormonov kot sem pa itak sam jokam, ko mi take dela. Ah upam, da ga bo minilo.

Pozdrav,

Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
26.3.2010 13:57:08   
tinkatonka
Evo sem sama sebi našla en članek na to temo. Ampak polna hormonov kto sem, ne morem ostati ravnodušna pri tem. user posted image user posted image  Pa še boli me, ker je nesramen do mene. user posted image

http://bibaleze.si/clanek//malcek/mami-umakni-se-hocem-ocka.html

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......