Bonnie_RR
|
Hej! Glede prihoda v LJ... Pridem v petek. Zjutraj J. odložim v službi, potem grem pa po svoje. Časovno sploh nisem omejena, le nekje med 11. in 12. uro skočim na faks po en podpis. Skratka, bi bila ful vesela kakšne kavice in čveka, če ima takrat katera čas... avto... Joj, js sem že skoraj ošpice dobila od tega govoričenja in odločenja glede avta. Sicer mi nismo imeli prostorske stiske, je pa J. tip človeka, ki se avtomobila preprosto neverjetno hitro naveliča in tako je v zadnjem letu, recimo, zamenjal že precej avtomobilov. Sedaj se je odločil, da bo kupil enega, ki ga bo imel par let, zato se nikakor ni mogel odločit in se mu niti ni mudilo. No, na koncu je vzel bmw-ja 3 karavana (ta je bil še meni ful všeč, pa mi na splošno karavani niso fajn), dal sicer malo več od planiranega zanj, ampak je vsaj PO NJEGOVEM OKUSU IN JE ZDEJ ČIST ... No, danes mi je pa tamali zjutraj rekel, da bi šel rajši z atijem v vrtec, ker ima boljši avto. Mu bom že dala! pospravljanje... Pri nas se kar pozna, da sem sedaj doma (v začetku februarja mi je potekla zaposlitev prek študenta, smo pa s puncami še vedno v stikih) in je vse bolj pospravljeno, sproti oprano itd. Je pa J. včeraj zvečer kar naenkrat ob nabito polni omari zaskrbelo, kako bo, ko bom js v P. počutje... Zaenkrat je kar ok, me pa zvečer precej muči zgaga, pa čutim, da začenjam počasi zatekat (včeraj zjutraj sem občutila napihnjene prste, kar se je poznalo tud pri prstanu, pa tud zvečer sem imela malo zatečene noge), tu in tam me kje kaj štihne v spodnjem delu trebuha, pa vsake toliko časa mi trebuh ful otrdi. Probam, seveda, čim več počivat z dvignjenimi nogami, drugače pa, zaenkrat, še nekak normalno funkcioniram (kljub temu, da sem že kar obilna...hehe) . Je pa to ena ful aktivna . Me tako nabrca, da mi cel trebuh poskakuje, vmes pa še kakšno v kolk ali pa v rebro dobim... Kakšne slikce pa ob priliki dodam. morfologija... Js sem jo imela v 23. tednu, kolegica pa malo pred mano v 22. Tam nekje se menda dela. FB... Not yet... ursa_p... Ja, držim pesti, da bo, ko bo čas, šlo čim lažje in hitro kar se da. Pa enega zdravega bejbija... lp
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 17.3.2010 9:58:31 >