|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
27.3.2010 7:47:15   
jer.za.
Eno prav lepo dobro jutro vam želim!

Najprej malo z zamudo vsem vse najlepše za materinski danuser posted image user posted image user posted image !

Jaz sem že ob svoji skodelici kave, mali čakata na krtka(danes sta vstali ob 5.30user posted image ), zraven pa se gresta črnega petra, atija imamo pa v službi. Opazujem tole prelepo sončno vreme, a kaj ko se v ozadju že podijo spet veliki črni oblaki. Upam, da jih tokrat sonce premaga in bo spet en lep sončen dan.

Se že kar nekaj dni nisem javila, ampak mi enostavno ne znese. Naslednji trije tedni bodo pa sploh napeti...raje ne razmišljam, ker mi je kar slabo...poleg službe še precej faksa, pa ene vaje(za faks) imam še sredi aprila, še dve celodnevni v službi, pa še ena delovna sobota vmes-ampak nič ne morem, sama sem si to "skuhala", ker sem prej zabušava s tem faksom. Ampak je precej lažje sedaj karkoli delati za faks, ko sta mali že tako veliki, saj me razumeta da moram študirati, in je čisto ok.

Da še malo teme preletim....

Bonnie, nimam kakšne pametne ideje glede spanja. Kaj pa če se še z vzgojiteljico pogovoriš, da ga skuša nekako uspavati(pri nas so določene tudi božale-so sedele vzgojiteljice zraven in jih božale po glavci, in so baje prav hitro zaspali), pa da se mogoče zmeniš da Nik spi čimdlje od tistega fantka, s katerim nočeta skupaj spati, da se ne bosta med počitkom gledala. Potem bo mogoče lažje zaspal. Pa kakšna pravljica o dnevnem spanju(malo prirejena po tvoje seveda), da kljub temu da je star že 4. leta da je treba spati, da smo spočiti za popoldanske aktivnosti. To bi bil nasvet od mene.  Praktičnih izkušenj pa nimam. Jerca sicer včasih spi, včasih ne(sploh soma ne več), a v avtu vedno zaspi ko kam gremo, ampak se ji ni problema zbuditi, pa tudi dobre volje je potem.

Tinkatonka, user posted image user posted image user posted image . Sicer pri nas tako močna ta faza ni/ni bila, ampak se vseeno spomnik kako sem se tudi jaz jokala ko je bil ati dober, mami pa ne. Tako zelo težko mi je bilo, solze so kar lile. In ko sta me videle jokati je bilo še bolj "ati, ati". Opažam pa, da je mož res toliko manj z njima(sploh zadnje čase ko imajo ogromno dela v službi, sedaj pa se je še doma začelo popoldnasko delo), in ko imata možnost ga imeti samo zase se ga kar oklepata, vse je ati, večerjo bo ati naredil, lase jima bo umil, še celo za čopke raje vidita da jih ati naredi, če je le domauser posted image . Sedaj se jaz takrat nekako kar malo umaknem in jih pustim same(grem na računalnik, v kopalnico, kaj postorim po hiši, grem na sprehod,....). Zvečer si vzamemo vsak dan vsaj 15. min da smo vsi štirje sklupaj na kavču, pod dekco, se pogovarjamo, stiskamo,... Kako pa Anej reagira/se obnaša ko sta vidva sama? Ko je Jani v službi? A takrat si pa ok? Se stiska s teboj? Če je tako takrat max. izkoristi, se imejta lepo, ko pa prije Jani iz službe si pa ti vzemi čas zase. Pa naj se mogoče še Jani skuša kaj z njim pogovoriti, da ni prav da te odriva, da ti je težko takrat. Pa naj te skupaj povabita na kavč/sprehod, ....Kakšne druge ideje pa nimam. Se pa strinjam da je zelo težko to, da boli,..user posted image user posted image

Sazi, kako kaj vaše zdravje? Se je Levu stanje umirilo? Vem, da ko Zali ni padla temperatura je imela poleg anige še virozo, kombinacijo obojega in zato je bila tako visoka temperatura prisotna kljub jemanju AB. No, držim pesti da se resnično pozdravite do konca čimprejuser posted image user posted image , ti si pa skušaj vzeti sedjle čez vikend kakšno urico zase in pojdi na kakšen sprehod.

Drugače pa nič kaj novega pri nas...v četrtk sem bila na govorilnih urah za Jerco...vse je superuser posted image , je pridna, mirna, aktivna, lepo sodeluje. Je pa baje v pol leta zelo napredovala kar se tiče socilanih stikov...sama navezuje stika, rada nastopa, ni jo sram nastopati pred drugimi, karkoli povedati,...user posted image user posted image user posted image . Pa je zelo nežna, crkljiva, in za zajtrk ogromnooooooooo poje...baje se kar čudijo kako lahko toliko pojeuser posted image user posted image . Skratka na gobvorilne mi ni treba več, ker nimajo kaj povedati, če bo pa kakšna težava me bodo pa opozorili.

Zala pa je tudi ok, ne vem če sem vam že omenila da je že brez dveh mlečnih zobkov, stalna sta že na pol zunajuser posted image . Prav luštna zgleda, pa čisto samostojna je, splioh ne morem verjeti kam je šel čas in kako hitro je zrsatla...še 5 mesecev in tukaj bo šolauser posted image .

Evo, toliko za tole sobotno jutro, grem še malo na hujšarice pisat(ja še vedno še drživa z možem diete, trenutno sem na -11kguser posted image ), potem pripravit za golaž in ven na sončka.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
28.3.2010 19:52:49   
tinkatonka
Zivjo punce!

Kako ste kaj prezivele vikend? Jaz sem se imela krasno in je kr škoda, da ga je kones. Te nedeljske večere res sovražim, ker jim seveda sledi ponedeljkovo jutro in služba. Anej že spi, je namreč zaspal v avtu na poti iz enega RD, mož je pa v Avstriji, ker ima jutri zjutraj en celodnevni seminar in so šli že danes tja. Jaz pa se ravnokar odpravljam na zmenek z likalnikom in kupom perila user posted image .

oči faza....je bolje. Jaz sem se pa tud malo skulirala. user posted image

sazi....upam,da ste bolje z zdravjem.

spanje....žal nimam ideje. Sploh pa kakršnkoli nasvet od nas, ki pri 4-ih letih še nimamo urejenega spanja itak ne bi bil koristen. žal. Upam pa da boste kmalu našli kakšno rešitev.

Lahko noč,

Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
29.3.2010 7:49:34   
jer.za.
Jutro!

Za nami je en krasen, predvsem pa sproščujoč vikend brez gledanja na uro in šibanja sem in tja. Sobotno popoldne smo šli v nabavo pred prazniki, da ne bo treba čez teden, pa potem na eno kavico in na en doooooooooolg sprehod.
Včeraj pa smo praktično cel dan preživeli na sončku. Zjutraj smo šli naprej vsi štirje k maši, mali sta nesli butarce, moram ju zelo pohvalit da kljub temu da je bila maša precej več kot eno uro sta bili obe zelo mirni, Jerca pri možu, Zala pa je sama sedela v prvi vrsti med ostalimi šolskimi otrociuser posted image . Ko smo prišli od maše smo šli takoj ven, najprej malo na igrala pred vrtec, potem so se pa moji trije najdražji sami igrali doma na dvorišču(mož je kuhal kosilo vmesuser posted image ), jaz pa sem naredila prvo furo s kolesomuser posted image user posted image . Za začetek je bilo to 20km, bilo je super, le rita me danes noro boliuser posted image , ampak bo že. Po kosilu smo bili pa tudi ves čas na dvorišču, mož in kolegi so igrali poker na sončku, jaz sem ležala na klopci in vmes malo dremala, mali pa v pesku in na kolesu. Zvečer sva šla pa s kolegi še v kitajsko, njamiiiiiiiii.
Je pa Jerca včeraj naredila s kolesom prve metre brez pomožnih koleščkovuser posted image user posted image user posted image . Sama je rekla naj jih damo dol, in ji je kar super šlo. Še par dni, pa bo.

Jaz grem pa sedajle dopoldan na faks nekaj stvari še uredit. Upam, da se mi kar je dogovorjenega ne bo kaj spremenilo, saj sem od ene profesorice dobila mail naj se še enkrat zglasim pri njej, da se še enkrat dogovoriva.  Bomo vidli kaj mi bodo povedali danes. Popoldan me pa čaka služba.

Punce, lep dan/teden želim, se javim ko bom utegnila.

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 1928
29.3.2010 11:11:01   
tinkatonka
Dobro jutro!

Kako ste kaj? Jaz sem super. Naspana, sonček sije, pa še rožica mi diši  na mizi (hvala jer.za še enkrat). Sicer sem nekaj prehlajena in se ravno nalivam z limonado, ker me že boli bezgavka. No upam, da bom kmalu bolje.

Sazi….kako kaj zdravje?

Bonnie….sta že izbrala voziček? Midva greva v četrtek na ogled Implastovih, ker bodo baje v aprilu v akciji.

Služba….me ful ful mori. Nimam motivacije, samo še odštevam dneve, pa itak so vsi našpičeni in večinoma poslušam samo jamranje in jamranje.

jer.za...kako si uredila na faksu? Upam, da prinašaš lepe novičke.

Toliko zaenkrat,

pozdravček

Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
29.3.2010 18:33:43   
jer.za.
jer.za...kako si uredila na faksu?

Kaj naj napišem...po eni strani sem zadovoljna, po drugi ne. Sicer pa tudi oni sami točno ne vejo kaj sploh moram opravljati in kaj ne..npr. za vaje za katere sem že zmenjena da jih opravljam, mi je danes v referatu rekla da jih v bistvu sploh ni treba, ampak naj se še enkrat zmenim z profesorico, ki poučuje ta predmetuser posted image -to pomeni da moram v sredo dopoldan spet v Ljuser posted image . Mislim, potem naj pa jaz vem kaj moram opravljati in kaj ne. Imam pa še dvojne druge vaje za opravljati, ampak to šele od oktobra naprej...niso pa obsežne...ene dva dni, ene pa tri dni...no potem naj se pa kaj naučim novegauser posted image Ah ja.... izpite pa lahko delam brez problema tudi sedaj, tako da upam da mi uspe vsaj ene dva do junija opravit.

Drugače sem pa v službi še, imamo kar umirjeno danes, še ena urca potem pa domovuser posted image .

Se še tipkamo kaj.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1930
29.3.2010 22:05:17   
sazi
Pozdravljene,
se vam bolj malo in bolj na kratko javljam zaradi običajnega vzroka...
Oba imam doma. Zdaj ima še Zarja vneta ušesauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat se še "zdravimo" doma, ker še nima vročine in uapm, da bomo zvozili.
Toliko o zdarvju pri nas.

Jer.za - bravo za dosežke punc in želim ti uspešno na faksu - predvsem, pa da pridete do dna, kaj zares zahtevajo od tebe. Jaz žal tega problema nimam - namreč točno vem, kaj zahtevajo od mene, jaz pa ničuser posted image . Pa čestitke za uspešno hujšanje.

Tinkatonka - ja, verjamem, da je kar hudo tole z ati fazo. Pri nas si sploh ne predstavlja,, da bi bilo kaj takega mogoče. Vse je mami, mami. No, je ati že za kaj dober, mapak če se da, pa proba. Si mislim, kako se počuti mož. Bi pa verjetno tudi mene prizadelo, če bi se kar naenkrat obrnilo.

Jaz močno upam, da bom naslednji teden v službi, da se končno lotim enega dela, ki me čaka in priganja, da se losam vsaj enega bremena. Pa sredi aprila imam namen iti na 1. tekmo, ša še 100m ne pretečem. Sem imela v planu, da bom ob tem času že vsaj 3 tedne redno tekla - hahahahahahaha.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
30.3.2010 8:45:31   
tinkatonka
sazi...sej vem, da sem napisala vsaj že 100×, ampak nič ne bo odveč, če še 101-ič - hitro se pozdravite in zaprite vrata v vaši hiši pred vsemi virusi in bakterijami, ki vam grenijo zivljenje.  user posted image user posted image

Anej in njegove faze...zdaj moža ni bilo 1 dan doma, ker je bil (in tudi spal) v Avstriji. In se je njegova oči faza se je zelo hitro prelevila v mami fazo. user posted image  No ampak se dosti ne branim. user posted image  Najbolj mi je pa všeč, da ne glede na fazo v kateri je, na vprašanje "Koga imaš najrajši" vedno odgovori...očita in mami, oba mam rad user posted image .

jer.za...ene vaje manj, pomenijo skoraj 300€ manj. user posted image  

Da vam malo olepšam dan, pa vsaki en kos tortice user posted image . user posted image  Ja staram se. user posted image

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
30.3.2010 13:54:28   
Bonnie_RR
Zdravo! user posted image

Se javljam bolj na hitrco, ker imam še milijon stvari v glavi, ki jih imam za naredit...

Pri nas je stanje glede spanja boljše (bom za drugič vedela, da moram kakšne stvari prej vprašat, ne pa šele takrat, ko je ressss kriza, ker je tamali potem že naslednji dan čudežno spal v vrtcu...user posted image user posted image ) in je 100x lažje - za vse. Upam, da je bila to samo ena faza in ne bo več takšnih problemov...

glede vozička... Tinkatonka, mene je prej J. klical, da se je tam zmenil za ogled, in sicer danes ob 19h. Bom sporočila, kako je bilo. In seveda, VSE NAJBOLJŠE ZA RD! user posted image user posted image user posted image user posted image

jer.za... še enkrat čestitke za službo, na faksu pa verjamem, da je ratala cela zbrka s temi prehajanji med programi in s tem različnimi obveznostmi. Upam, da se kmalu uspete fiksno dogovorit kako in kaj, da boš točno vedela, kaj te še čaka in kakšne so tvoje obveznosti. Je pa tečno skoz za neke stvari na faks hodit, vem iz prakse... Meni se je že večkrat zgodilo, da sem se iz CE pripeljala na kakšne govorilne, ali pa predavanja, pa so zadnji hip (10 minut pred začetkom) odpadla z obvestilom na oglasni deski, ne na netu!!!) ipd. Bi jim vrat zavila, samo nimaš kaj...user posted image

sazi... Nimam kakšnega pametnega in vzpodbudnega komentarja oz. nasveta, te pa občudujem, kako ti ob vsem tem nespanju in neprestanih boleznih sploh še uspeva normalno funkcionirat...user posted image

Sedaj pa je mojih "5 minut" mimo... LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 1933
31.3.2010 7:45:55   
jer.za.
Jutro!

No, danes imam pa jaz Zalo doma...včeraj je stokala da jo grlo boli, danes pa pravi da jo boli trebuščekuser posted image  Vročine nič, pije normalno, apetit ima...zdej pa ne vem al me je malo nahecala ali jo res kaj matra...tako da danes je preventivno doma, za jutri bomo pa vidli kako in kaj. Moram pa pohvalit Jerco, kako je danes pogumno šla v vrtec kljub temu da je Zala domauser posted image user posted image .
Včeraj pa sta imeli mali v vrtcu nastop, lahko rečem le da sem bila najbolj ponosna mamica na svetuuser posted image user posted image , ko pa so zapeli še pesmico z naslovom Mamica je kakor zarja pa solzic ni bilo mogoče več zadrževatiuser posted image . Prelepo je bilo, res prekrasen nastop.

Sazi...kaj naj ti še napaišem, nimam več besed, žal. Če te to kaj potolaži, imam tudi v službi nemalo primerov, ko se jim takole vleče že od jeseni non stop, teden na teden so pri nas. Jaz ti želim da gredo teli virusi čimprej od vas, držim pesti da sta oba otroka bolje, in da ne bo treba še Zarji dajati ABuser posted image user posted image user posted image .

Bonnie...lepo je brati da je spanje boljšeuser posted image user posted image user posted image . Naj tako ostane!

Faks...meni se bo kar zrolalo. Najprej mail da vaj ni potrebno opravljati, potem čez eno uro spet mail da ta predmet pride v poštev šele v šolskem letu 2011/2012 in ga bom opravljala takrat. Ampak, kaj pa če jaz drugo leto že opravim vse obveznosti in začnem pisati diplomouser posted image  Kako mi lahko dajo v obveznost predmet, ki ga sploh še niuser posted image  A se katera kaj spozna na te stvari? Danes moram spet klicati na faks, ah ja mi bo tole še pojedlo enih živcev.

Nič, grem se z Zalo malo crkljat.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
31.3.2010 14:14:56   
tinkatonka
Pozdravljene punce!

Jaz sem imela včeraj res prelep dan. Čestitke prijateljev in sorodnikom so se kr vrstile, same dobre želje, ene za drugimi, ki upam, da se bodo tudi uresničile. Ko sem prišla k očetu po Aneja, odprem vrata dnevne sobe in sinko drži v rokah lončnico z rumenimi vrtnicami in mi poje vse najboljše user posted image ....sem se skor razjokala od ganjenosti. Kako lepo! No potem, ko je mož prišel domov, sem pa od njega prejela še en prelep šopek. Tak da je bil res lep dan.

srečanje....a se čmo zmenit nekje proti koncu meseca za eno večerjico? Pa kje v Lj, da se nam bo lahko pridružila še urša_p in da bo imela blizu, če bo treba dojit domov. user posted image  recimo klasiko:Jurman. Pa še datum...kaj pravite na torek 20. april 2010?

No toliko zaenkrat.

Pozdravček,

Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
31.3.2010 15:01:09   
jer.za.
srečanje....a se čmo zmenit nekje proti koncu meseca za eno večerjico? Pa kje v Lj, da se nam bo lahko pridružila še urša_p in da bo imela blizu, če bo treba dojit domov. user posted image recimo klasiko:Jurman. Pa še datum...kaj pravite na torek 20. april 2010?

Jaz sem zauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1936
1.4.2010 19:48:05   
sazi
Tinkatonka, vse najboljše z zamudo tudi od mene.

Otroka sta bolje. Zarja menda nima več vnetih ušesk, Lev je brez vročine, Zarja z minimalno, oba pa kašljata. Sem se danes v lekarni spet založila s preventivnimi zadevami (Floradix kindervital in Imunoglukan). Upam, da bo tudi zaradi letnega časa kmalu bolje. Hvala vsem za spodbudne besede.

Danes ima tašča rojstni dan, pa ji vsako leto naredim malo večjo troto, da jo nese k svojim prijateljem. No in sem včeraj pekla testo za torto, danes jo moram pa nafilat. In ker že delam, delam 3 namesto 1 - kar zalogaj. spekle so se super, ampak me danes čaka težji del - najtežje je lepo zložiti banane (aja, torta je vedno bananino-čokoladna).

Faks - jer.za - nimam idej kaj in kako za naprej, mi je pa malo več jasno, kaj bi (oz. upam da bom) morala jaz. Sem bila danes na "sestanku" - se je spremenil en nosilec predmeta, pa moram zdaj narediti nekaj drugega - še eno dodatno seminarsko. In še ena druga, ki mi (no, nam štirim) manjka imamo pa problem, ker je profesor menda že precej dementen - je bila prejšni teden ena pri njemu, pa mu sploh ni bilo jasno, zakaj je prišla in trdil, da tega predmeta pa on nikoli ni predvaluser posted image . No, mi smo vsak 4, ki delamo skupaj - ga bomo že prepričali.
No in danes, medtem, ko sem bila na faksu, sta bila na bližnjem igrišču otroka s svakinjo - so se imeji prav fajn - nobenega problema. Potem sem pa letela še na Metelkovo po bolniški list, pa ker sem bila ravno z Zarjo tam, še ušeska pokazat, ker niso imeli gužve, potem pa na kosilo za taščin RD.

Nastopi v vrtcu - Lev je svojega 1., ki ga je tako pričakoval in se ga veselil, zamudil. Mi je ravno včeraj rekel, da potem, ko bo zdrav, bodo pa v vrtcu imeli predstavo za nas, pa da bom prišla z atijem in Zarjo... sem mu razložila, da je to žal že mimo in je postal kar žalosten in jezen. Je billo pa to na 1. dan njegove bolezni, ko res ni bil za v vrtec.
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

srečanje....a se čmo zmenit nekje proti koncu meseca za eno večerjico? Pa kje v Lj, da se nam bo lahko pridružila še urša_p in da bo imela blizu, če bo treba dojit domov. user posted image recimo klasiko:Jurman. Pa še datum...kaj pravite na torek 20. april 2010?

Jaz sem zauser posted image .

Jaz tudi.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
1.4.2010 21:06:22   
Bonnie_RR
čist na hitrco..

Tinkatonka, kako je bilo danes? Midva sva nad vozičkom sicer navdušena, nama je bil ful všeč, malo manj pa celoten vtis oz. lokacija in te zadeve. Madona, tip nas je peljal v tako luknjo, da sama ne bi nikoli stopila noter (ala neko zapuščeno skladišče, po nekaj štengah pa ena uboga pisarna, noter pa vozički...user posted image )
No, kakorkoli že, drugače nama je voziček super, malo imava sedaj probleme, ker ga bom morala, glede na napisane mere (v živo se mi sploh ni zdel tako velikuser posted image ), kar tlačit v svoj prtljažnik. Moj megane je namreč precej "valovitih" oblik in sva malo skeptična, da se bo dal zapret brez dajanja koles dol. Potem pa dam še košaro na zadnji sedež in je to to. En otrok spredaj (ja, jajčko bom imela spredaj), drug zadaj, košara na sedežu, prtljažnik do konca nabit in gremo...user posted image user posted image   Morebitni dodatni potniki odpadejo...user posted image
No, nisem vedela, da bom imela s tem probleme, ampak kakorkoli gledam, mi kaj drugega ne preostane, ker tud drugi, všečni, vozički nimajo dosti drugačnih mer.
Pa še nekaj... Kako se ti zdi pa kaj zanesljiva tale firma? No, glede na to, da noben drug (tud trgovnina) nima teh vozičkov in to...??

Mater je zapp fajn...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 1.4.2010 21:09:25 >

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
1.4.2010 23:08:05   
sazi
No, torte narejene - no, še okrasiti jih morama, ampak to bo bolj na hitro.

Vozički - sem bila zelo zadovoljna, da vozim (vsaj med porodniško) Astro karavana. V prtljažnik sem lahko dala na eno stran voziček in zraven košaro - s Škodo pa sploh ne vem, če bi mi zneslo.
Teh vozičkov, ki jih vidve omenjata, pa ne poznam. Srečno in uspešno z nakupom.

Neposredna povezava do sporočila: 1939
2.4.2010 9:43:50   
Bonnie_RR
Hehe, sazi, js sem imela pri Niku najprej puntota, v katerega vozička nisem dobila, potem pa astro (navadno) in je šlo zraven vozička v prtljažnik še marsikaj. Je pa res, da je imela astra čist drugo obliko (čist zaobljena), ta moj megane ima pa polno nekih vdrtin pa izboklin...user posted image

Bo treba en pameten sistem pogruntat...
Drugač gre pa v najinem primeru za tale voziček:
http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-clipper-3-i418.shtml

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
2.4.2010 10:06:01   
tinkatonka
bonniee....midva sva gledala Implast Boledr SD in Implast Bolder 3. Oba sta nama všeč, ampak mogoče trojka bolj, ker gredo dol vsa kolesa zelo enostavno. Glede barve sva še nedoločena, itak bova pa voziček kupovala šele nekje v juniju, nič prej . ko ga boš ti že uporabljala. user posted image  Glede avta, pa je tudi pri meni tako, da v prtljažnik ne bo šlo drugega kot voziček (midva imava samo en avto, ki ga še ne misliva menjat). Itak ne mislimo it kam na počitnice do naslednje pomladi, tak da bo bolj kot ne za prevažat naokoli po Lj in Sloveniji, ko bomo šli kam na obisk ali izlet. Če bomo šli pa kam na večdnevni izlet bomo pa od mojih staršev avto si sposodili. Mi je brezveze menjat zdele avto na hitr, cene rabljenih so itak nizke, tak da bi ga težko prodala, za novga pa žal ni denarja.

Razstavni prostor v LJ je lep. Je v enem trg. centru, lepo urejen. Notri pa sami pisani vozički. Jaz celo malo razmišljam, da bi direkt iz Pojske naročila voziček. Prijateljica govori poljsko in mogoče najdem kaj cenejšega. Firmi pa zaupam, zakaj ne bi? Sej vedno rata en prvi zastopnik, potem pa še vsi ostali trgovci dobijo slej kot prej v ponudbi. Se mi zdijo ti vozički dokaj novi na trgu.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1941
2.4.2010 10:15:16   
Bonnie_RR
Eh, js sploh nisem pomislila mojega megana dat stran zaradi enega vozička, ki bo v uporabi nekje 1 leto...user posted image
Razmišljala sva samo, da drugih morebitnih potnikov, pač ne bom imela kam dat, ko se bom z otrokoma napokala v avto. Bom kar precej leteča, ker imam noseče kolegice in sveže mamice kar bolj "natrosene naokoli" in se bo treba kar malo zapeljat, da se bo šlo skupaj vozičkat, pa na kak kofe, pa familija je vsa v CE (sedaj sem večkrat svojo sestro še kam zapeljala, potem bo pa lahko s svojo športno torbo samo še v Nikovem sedežu sedela user posted image user posted image user posted image )...

Drugače pa bi ti morala tole v MB videt, resno... Me prav veseli, da je v LJ bolj urejeno, ker tist "pajzlc" v MB res ni bil nič kaj prijeten. No, J. bo danes (je itak službeno v MB) naročil clipperja in upam, da ga v 4 tednih res dobimo in da nas user posted image ne preseneti kaj prej...user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 2.4.2010 10:16:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 1942
2.4.2010 15:21:32   
sazi
A, tako je to z vozički in avti.
No, če nama nebi 2 meseca pred 1. porodom ukradli avta, bi tudi jaz takrat vozila starega megana (ne karavana). Do danes bi pa tudi najbrž že opešal.
Lušni vozički.
Jaz sem z našim Quinnijem zelo zadovoljna, le počasi se končuje njegova uperaba. Vse več Zarjo vozim kar v mareli ali pa v triciklu.

Torte so danes tudi okrašene, sem pa potem naredila še eno mini, ker ima danes boja sestra rojstni dan, pa bo sama doma - gre svak z otrokoma tudi v Bohinj, ona pa ostane v LJ, ker ima do jutri neke seminarje.

Neposredna povezava do sporočila: 1943
4.4.2010 17:56:23   
Bonnie_RR
No, Nik je pa zgleda nekje nekaj pokasiral. Ima vročino, sedaj pa toži še, da ga trebušček boli. Bomo videli, kaj bo iz tega...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
4.4.2010 20:08:32   
sazi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
5.4.2010 21:57:10   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sazi, kaj dogaja?!user posted image

Upam, da niste spet "na starih potih"... user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
5.4.2010 21:58:01   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

No, Nik je pa zgleda nekje nekaj pokasiral. Ima vročino, sedaj pa toži še, da ga trebušček boli. Bomo videli, kaj bo iz tega...

kako Nik? Je bolje?

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1947
5.4.2010 22:01:31   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

kako Nik? Je bolje?

Ponoči je imel kar visoko vročino (39,2), zjutraj in dopoldne je bil ok in čist naspidiran, popoldne je pa spet začela naraščat. Glede na to, da ima še grlo čist rdeče, bom jutri klicala zdravnico, ker se bo treba verjetno it pokazat.

Neposredna povezava do sporočila: 1948
6.4.2010 10:43:59   
tinkatonka
Zivjo!

bonniee...upam, daje Nik že bolje in da gre samo za kakšno prehodno virozico, ki bo kmalu izvenela.

sazi...javi se kaj. Po zavijajočih smajlih si sicer spet mislim, kakšno je stanje pri vas, ampak upam, da boste hitro iz tahudga ven. Zdaj je spet sonček in topleje bo. Upam, da virusi v vaši bližini "pocrkajo", če se malo grdo izrazim.

sazi in quinny speedi....jaz sem imela vedno željo ga kupit, pa v prvi user posted image  ni bilo denarja, potem se pa itak vidla, da ima ta speedi tist trak zadaj na hrbtu, da se zateguje in da se sploh ne da dvignit v čist pokončen položaj in mi zadeva ni bila več tako simpatična. Dej povej mi kok zna bit tisto zategovanje na hrbtu moteče? Pa ali se da v košari dvignit vzglavje? Ičemo milijon in eno opcijo pri teh vozičkih pa se zanimam za 1001 model. user posted image

moje zdravje.... me je v nedeljo prepihalo. So bili na obisko urša_p in katjaandraž z otroci in partnerji, pa smo bili zunaj pred hišo. No zdaj pa smrkam in kašljam zeleno. Se bo treba drugič malo bolj oblečt. Sem pa za RD od njih dobila še eno prelepo darilce in sicer bon za slikanje nosečniškega trebuščka user posted image  . Zdaj se moram samo do poletja še znebit zafrustriranih občutkov, ker slikanja ravno ne maram user posted image , sploh pa ne če bom imela "sto kil".

Šibam delat,

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1949
6.4.2010 14:58:03   
jer.za.
Pozdravček!

Najprej pošiljam user posted image user posted image user posted image  vsem bolančkom, da čimprej ozdravite.

Bonnie, Sazi, kakšno je stanje pri vama? Je današnji sonček odgnal tele bacile proč?

Tinkatonka, vav, ful lepo darilo. Predsodke pa le odženi proč, jih ne rabiš.Kako pa si ti kaj z zdravjem?

Prazniki so čisto prehitro minili. V nedeljo smo bili V zrečah pri mojih starših, včeraj pa doma. Imeli smo nekaj obiskov, včeraj proti večeru nam je celo uspelo, da smo šli malo ven(v nedeljo in včeraj do večera je bilo to mission imposible, ker je tako zelo pohal veter). Smo pa tele proste tri dni preživeli čisto družinsko, z obilo crkljanja, spanja, ma luštno je bilo. Pa v nedeljo je iz Zreč domov vožja trajala kar nekaj časa(smo šli kar po stari cesti in gledali hiše, novogradnje,....), saj se morava odločit glede fasade, kakšna bo(barva), saj nam ta teden pride merit okna in morava določit barvo.

Jaz sem za danes že zaključila službo, ob štirih grem še po mali v vrtec, potem pa do večera ostanemo kar zunaj.

Lep sončni pozdravček iz gorenjske.

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......