|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
1.3.2010 8:05:52   
jer.za.
En prelep sončen pozdrav iz Gorenjskeuser posted image .

Mi smo včeraj preživeli eno luštno nedeljo(če izvzamemo Zalino trmo). Na plano smo dali kolesa. Jerca ni imela težav,super ji gre. Upam da letos osvoji tudi vožnjo brez pomožnih koleščkov. Zala pa je imela kar nekaj težav...na kolesu je bila trda kot kamen, tudi poganjat sprva ni znalauser posted image . Polomila je eno vedro, ker je padla nanjuser posted image , zraven se je trmala 100/uro, na koncu zaradi trme odšla notri. No drugo rundo, po kosilu pa ji je šlo že čisto v redu, samo midva sva jo mogla pustiti čisto pri miru.
Noč je bila pa katarstrofalna, Jerco je dve uri nekaj dajalo...pa je malo kašljala, pa ji je nosek nagajal, pa jo je bilo strah, pa...user posted image user posted image ...jaz za to krivim luno in upam da bo danes dobro.
Obe mi spet nekaj pokašljujeta, Zala je smrkat nehala, je pa sedaj začela malo smrkat Jerca. Ampak verjamem da hujšega ne bo.

Trma...pri Zali se še vedno borimo s trmo, občutek imam da je vedno huje. Za vsako stvar se joka, cepeta, je užaljena, ....user posted image . Kakšen nasvet???

Bonnie...WBuser posted image user posted image .

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
1.3.2010 9:01:59   
tinkatonka
Bonnie...WB! user posted image user posted image

vikend....smo preživeli res lepo. V soboto dopoldne zunaj na sončku, popoldne na Anejevi zabavi. Nedeljo pa smo izkoristili za izlet k moževi teti v Uršna Sela. Prav uživamo tja hodit na obisk, saj živijo sredi zelenja, imajo ogromno živali (kozice, kokoške, ovce,kuža, muce....), skuhali so nam še dobro kosilo. Midva sva pa še tortico nesla tja, ker v decembru nisva uspela it na tetino 40-letnico. Vglavnem luštn in fajn!!

Zdaj mi pa sonček v pisarno sije in se prav dobro počutim. Sem bila pa danes zjutraj že v laboratoriju, sem mogla dat urin, ker imam jutri pregled pri G. Sem zjutraj spila pol litra vode na prazen želodec in mi je bilo potem tok slabo. Sem mislila, da bom skup zlezla na busu, v tisti gneči. Pa še en tip je tko smrdel po čikih zraven mene, da se mi je kr obračalo!!! No sej pol sem šla hitro kupit nekaj za jest, da sem potešila želodec in je bilo prec bolje.

Ta teden bo kr pester. Kot rečeno jutri dopoldne pregled pri G, popoldne zobar (me je ful strah, ker imam cca 4 zobe za popravit). V sredo se bomo pa dobile z dvema sošolkama iz Gimnazije, ker bomo organizirale 10-obletnico mature. Potme bo pa tukaj mimogrede že petek in upam na sončen vikend!!!

Upam, da ste zdravi in polni energije.

LP Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1877
2.3.2010 10:14:14   
sazi
Dan punce,
jaz sem čisto out. "Spet" ne spimo - oz. saj niti ne vem, če smo kdaj začeli spat, ampak tako kritično, kot je zadnji teden pa prej res najbrž ni bilo. Posledično sem totalno utrujena, Zarja seveda tudi in potem je nerazpoložena in gre še težje v vrtec. Sploh ne vem, kaj naj naredim, da bo ponoči spala. Tudi, če jo vzamem k sebi, se je sposobna potme še 3 ure premetavat, plezat in vsake toliko časa kaj povedat, pa brcat... da o tem, da tudi če spi spim zraven bolj slabo, pa še to samo zato, ker sem takoooo utrujena - ob približno normalni prespanosti pa sploh ne bi spala.

Bonnie, super, da ste se imeli lepo. Jaz že dolgo nisem smučala, pa vprašanje, kdaj bom naslednjič. Upam, da prihodnjo zimo.

Včeraj smo tudi mi odprli spomladansko sezono - se je Lev naokrog prevažal z like-a-bikom. SMo srečali še sosedo in jo je Lev povabil domov in sta potem skupaj izkopavala okostje tiranozavra.

Hvala vsem za čestitke za Zarjin rojstni dan. Smo v nedeljo praznovali in je bilo prav lušno. Torta je bila spet fantastična - čokoladni ježek in na bodicah je imel polno marcipanastega sadja. Zarja je pa hotela svečko kar z roko ugasnit - in to večkrat. No, potem ji je pa nečak, ki ima itak isti dan rojstni dan, pomagal upihnit.

Kitajska - meni je vseeno kje in katera. Prevrite le čas odprtja, da je dovolj dolgo odprto. Jaz namreč pred 20:30 težko pridem. Upam, da se tile naši splani problemi kmalu unesejo.

V soboto smo bili pa v živalskem vrtu - je bilo prav fajn. Zarja je navdušeno kazala žirafe vsakič, ko so se pojavile. Pa hranjenje morskega leva je tudi kar z zanimanjem spremljala.

Otroka sta zdrava in upam, da tako tudi ostane. Tudi vsem ostalim želim, da ostanete zdravi.
LP
Sazi

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
3.3.2010 10:17:17   
sazi
user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE DEJANU ZA ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
4.3.2010 12:26:07   
Bonnie_RR
Hellou!user posted image

Najprej DEJANU VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image

Drugače pa smo nekak po starem. Nik v vrtcu, dragi v službi, js kak dan ful veliko naredim, kak dan samo bluzim in se mi nič ne da... Na smučanju sem totalno zabluzila z učenjem, tako da na izpit 9.3. ne grem. Adijo pamet!user posted image Tako lena še v življenju nisem bila kar se faksa tiče. Sploh se ne morem konkretno zraven spravit. Če se pa že, mora bit pa to nujno sede za mizo, takrat pa user posted image ponori in me tako dolgo nabija v rebra, mehur ipd., da se sploh ne morem skoncentrirat. Pa tud vreme je ena taka žalost...user posted image
Ah ja, sej bo...

obnašanje naših mulčkov... Nik ni nikoli cepetal in trmaril, sedaj je pa nekaj začel poskušat v tej smeri. user posted image Sicer se zadeva že umirja (itak mu nisva niti malo popustila pri teh poskusih), opažava pa, da ima na trenutke ful problem z uboganjem (kar prej ni bil nek problem). Res. Milijonkrat moraš rečit ne tega delat, on pa še kar nadaljuje. Ko ga pa primeš in ustaviš, recimo, ali pa kaznuješ, pa v jok in je spet dretje na tapeti. Pa vse ve, zakaj česa ne sme, neha pa enostavno ne. Zgleda da je to spet neka nova faza in jo bo treba dat skoz. Na srečo je že dosti bolje, se mi zdi...user posted image

zdravje... Zaenkrat smo vsi ok, upam, da tako tud ostane. Pa vsem želim enako.

vreme... Komaj že čakam toplejše dneve in malo več sončka. Smo vsi tud takoj boljše volje...user posted image

sazi... Tole vaše spanje je pa res grozno no! Si sploh ne znam predstavljat, kako mora to bit. Mene iz tira vrže že, če tamali ponoči prevečkrat k nama pride in potem se nekaj gužvamo in se sploh ne naspimo. Upam, da bo naš prihajajoči user posted image podoben Niku glede spanja in da ne bomo preveč neprespani. Vam pa tud želim, da se čim prej malo naspite...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
4.3.2010 21:08:55   
jer.za.
Čer!

Najprej DEJANU VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image (z malo zamude ampak iskreno in iz srca).

Jaz sem pa sedajle sama s puncama doma, pa sem si vzela mlo časa za RR. Mož je šel na en prijateljev koncert v Lj.

Zdravje...Zala je bila spet dva dni doma, je imela driskouser posted image . Sploh ne vem več kje vse tole pobereta...pomojem tole ni več čisto samo iz vrtca, ampak tudi jaz kaj domov prinesem...sicer se preoblečem, umijem in vse, ampak očitno nekaj še ostane. Jerca je tudi nekaj kašljala spet, ampak trenutno je ok(trkam in upam da tako ostane).

Spanje...zadnji teden ga Jerca nekaj sračka ponoči...je na koncu kar v najini postelji spala, jaz sem se pa prestavila v njeno. Sedaj pa razmišljam, če ima mogoče spanje v vrtcu preveč...ko doma čez dan ne spi je vse ok, zvečer lepo zaspi. V vrtcu špa v glavnem čez dan spi in potem če se ponoči zbudi je kriza, joka da ne more spati,......tudi sedajle se še nekaj oglaša iz sobe.Ampak spanja v vrtcu ji pa ne morem preprečit. Komaj čakam toplejše dneve, ker se potem zunaj utrudi in ni več takih problemov s spanjem.
Sazi, tebi pa želim le da se uspeš naspati. Si sploh ne morem predstavljati kako je to, jaz sem že po eni neprespani noči čisto "podrta".

Drugače pa pri nas nič kaj novega. Moja dieta je še vedno uspešna, do sedaj sem izgubila 9 kguser posted image . Še enih 5, pa bom na idelani težiuser posted image . Seveda pa z mano vztraja tudi mož, brez njega mi ne bi uspelo. Pa tudi vse pohvale mi dajejo dodatno motivacijo.

Šibam, Jerca spet nekaj kašlja, pa ji grem dat ene dva požirka vode.

Neposredna povezava do sporočila: 1881
5.3.2010 14:52:32   
jer.za.
Punce men se kr mal rolauser posted image user posted image ...

Danes zjutraj vstane Zala, in pravi da jo boli trebušček. Ok,,se zmeniva da ne bo šla v vrtec, in takrat se je začelo...bruhanje(do sedaj je bruhala že 8x), driska(tudi to je bilo mislim da enih 8x). Sva ravno od pediatra, če bruha še enkrat greva na infekcijsko. Je pa mala čisto zdelana, ko sem prišla iz službe sem jo samo pobrala in peljala k pediatru. Zdele se malo trudi s tekočino, in upam da ji uspe.

Jerca je bila pa zjutraj že oblečena za vrtec, mož bi jo samo še odpeljal, pa je šla še na stranišče...driska, seveda je ostala doma, kasneje bruhanje...user posted image . No zdele spi, ji pa nekaj temperatura rasteuser posted image .

Bom sproti mal poročala kako nam gre...

No pa da napišem še eno lepo novico, ki me "drži pokonci"...dokončno imamo rezerviran poletni dopust. Dopustovali bomo na Malem Lošinju, od 3.-13.avgustauser posted image user posted image . Sicer je cenovno kar precej drago, ampak enkrat na leto si pa lahko malo več privoščimo.

Šibam, Zala me kliče...

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
5.3.2010 22:34:31   
jer.za.
Samo sporočam da je Zala ostala na infekcijski, teče ji infuzija(do jutra dve flaši), pol bomo pa vidli kako naprej. Jerca je pa sedajle tudi iz ure v uro slabša...user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
6.3.2010 7:20:31   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

Samo sporočam da je Zala ostala na infekcijski, teče ji infuzija(do jutra dve flaši), pol bomo pa vidli kako naprej. Jerca je pa sedajle tudi iz ure v uro slabša...user posted image user posted image user posted image .

O boga Zala, če kaj rabiš sporoči! Upam, da se bo Jerca izognila infekcijski. user posted image user posted image user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
6.3.2010 7:27:03   
tinkatonka
Čestitke vsem slavljencem že za nazaj! user posted image user posted image  JERNEJ IN DEJAN ...velikooooooo zdravja in otroške nagajivosti vama želim!

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1885
7.3.2010 8:32:20   
tinkatonka
Živjo punce!

jer.za...me zelo veseli, da je Zala doma. Upam, da se tudi Jerci stanje izboljšuje.

Jaz sem imela včeraj tako migreno, da sem šla ob osmih spat, sredi noči pa bedela potem kot čuk. Ampak kdo bi si mislil, da se da tako hudo migreno tudi prespat in to brez tablet. Ko še nisem bila user posted image  sem pa samo tablete v sebe basala.

Mi danes nimamo posebnih planov. Zdele perem posteljnino, da jo dam ven na zrak sušit. Mi pa že sonček nagaja čez okno, ko tole pišem. Včeraj sem imela pospravljalni dan. Sem 4 velike vreče neuporabnih stvari postavila na teraso, danes bo pa mož kuril, pa odvažal. user posted image Tak da bomo veliko zunaj na zraku. Jaz si bom pa privoščila popoldne še en dolg sprehod v solo izvedbi. Da se malo razhodim, ker se počutim kot napihnjena žaba. user posted image  No tako, toliko od nas. Lepo nedeljo vam želim in se beremo.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
7.3.2010 10:52:27   
jer.za.
Hoj!

Da se na hitro malo oglasim...pri nas je še vedno kriza, tokrat z Jercouser posted image user posted image .
Pa da najprej malo o Zali napišem...kot rečeno je bila Zala v petek zvečer sprejeta na infekcijsko. Če bi jaz hotela ostati zraven nje, so imeli na voljo samo navaden stol..in nisem vedla kaj naj. No, pa je Zala rekla naj greva midva kar domov, in takoj zjutraj prideva nazaj(po predlogu nočne sestre na oddelku)-se ji je ful fino zdelouser posted image . In sva res počakala da je trdno zaspala, zjutraj sva bila pa pred sedmo nazaj. Zala je super preživela noč, lepo je spala, sestre so rekle da je res ena velika pogumna puncauser posted image . Sta ji pa čez noč stekle dve flaše, zjutraj je lepo pojedla zajtrk, pila, tako da smo lahko že zgodaj dopoldne zapustili bolnišnicouser posted image user posted image . Sicer so mislili še izolirati povzročitelja v blatu, ampak ker ni mogla več na blato pač ne bomo natančno vedeli kaj je prebolela..rota, noro ali adeno virozo. Je pa Zala sedaj čisto ok, je, pije, je dobro razpoložena.

Sedaj je pa z Jerco precej pestro...Jerca je v petek in včeraj bruhala, imela drisko, no bruhanje se je včeraj popoldan ustavilo, ji pa ni padla temperatura, pa ko je spala mi je piskala...sva šle zvečer v dežurno in ima začetek bronhitisa, tako da je na ventolinu. Danes zaenkrat nima vročine, piska ne več, nama pa že od jutra joka ker ne more kakat...drži skupaj mišice, ne upa se sprostit, joka pa na ful. Sploh ne vem več kaj naj naredim, grem spet v dežurno, počakam na jutri,....mah noro je tole. Jo masirava, maževa, ampak očitno je bolečina od znotraj...mož pravi da je lahko tako kislo blato, da jo že od znotraj boli.

Toliko na hitro, se še javim kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1887
7.3.2010 17:48:15   
sazi
Joj, Jer.za, imate pa res smolo. Želim vam, da se tudi Jerca čimprej pobere in da boste potem kmalu vsi zdravi.

Pri nas ni tako hudo, je pa zbolela Zarja. PO mojem laičnem mnenju ima spet virozo - vročino in gost rumen izcedek iz nosu, ki ga kolikor se le da, pridno čistimo. Upam, da ostane pri tem, da se kmalu pozdravi in da se kaj ne razširi na ušesa.

Lev je OK, gre jutri v vrtec. Včeraj smo bili pa v Bohinju - samo na dnevnem izletu. Ker je bila Zarja že prehlajena, sva dan preživeli v apartmaju (s krajšim sprehodom do trgovine), Lev pa je z možem "smučal" na Voglu - se je zapeljal celo 5 fur ob trakovih, potem pa še malo na vrtiljak. Upam, da bosta naslednji vikend oba zdrava, da bi šli lahko za vikend v Bohinj, saj bo menda spet mraz in bo spet snežilo, tako da bo zimska idila še popolna - sem bila še zdaj presenečena, koliko snega je bilo v dolini. Bi šla pa rada tud z Zarjo na Vogel se malo posankat in uživat v soncu in lepih razgledih - no, mapak na trenutno zdravstveno stanje se mi zdi to bolj kot ne, nemogoče.

Tinkatonka, kako kaj sprehod? Sem šla sama danes po doooolgem času (no, najbrž 1.) sama tu naokrog malo na sprehod. Moram še spoznat okolico in pot na Rašico - mi je še vse precej neznano. Sem šla že n-krat v smeri vrtca, trgovine in naokrog po naselji, pa je treba še kam drugam.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
8.3.2010 8:01:52   
jer.za.
Jutro!

Pri nas je stanje občutno boljšeuser posted image . Zala je čisto ok, že vse normalno je, pije. Jerci pa je tudi temperatura padla, zaenkrat težav ko gre na wc ni večuser posted image . Apetita sicer še nima, pije pa ogromno.
Včeraj pozno popoldan sta celo začele malo nagajati, noreti po hiši,...nikoli si nisem mislila da bom tega  zelo vesela, ampak včeraj so mi kar solze tekle ko sem ju spet opazovala obe polni energijeuser posted image . Danes grem jaz v službo popoldan, jutri bom še doma, potem bosta pa do konca tedna še v taščini oskrbi.
Sem si pa včeraj popoldan privoščila en dvourni čvek s kolegico ob kavi, pa je tako zelo pasaloooo.

Tinkatonka, a prideš še k nam posteljnino prat?user posted image  No, me s puncami imamo jutri plan da to naredimo.

Sazi, upam da je le kakšna bežna virozica in da se ne razvije kaj hujšega.

Vreme...jaz srčno upam da se vremenska napoved za sredo ne uresniči...napovedujejo namreč tudi do 30 cm novega snegauser posted image . Jaz sem žabe, kombinezone,...že vse pospravila, ampak očitno bo treba spet vse dati ven iz omar.

Naj vam dolovni teden čimprej mine!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
10.3.2010 10:54:17   
Bonnie_RR
Dan!

Nič kaj zgovorne niste tule gor.. user posted image user posted image

Upam, da so vsi bolniki že bolje in vam spet kravžljajo živčke...user posted image user posted image

Nas je malo zametalo, ampak še ni sile. Ni pa nič kaj prijazno vreme, me čist nič ven ne vleče. Brrrr! user posted image

Sem bila pa včeraj pri frizerju in sem zdej spet malo drugačna - svetlejša. user posted image

Drugače smo pa ok. Vikend je bil kar pester. V soboto je bil Nik na počitnicah, midva pa s kolegoma v šopingu v Gradcu (predvsem Toys), potem pa zvečer še v kinu (Prestopno leto - user posted image ). Naslednji dan je pa moja sestra praznovala RD in je dan spet minil kot bi mignil. Pa komaj smo se skotalili domov - čist preveč napokani od kosila, torte, sladoleda...user posted image user posted image

Aja, pa še to. Včeraj sem pa izvedela, da je ena moja kolegica tud noseča, in sicer naj bi rodila v oktobru. Jeeeeeeeeej! Sami user posted image ! user posted image user posted image To bo veselo...user posted image

Nič, fajn bodte. Se beremo...user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 10.3.2010 10:55:31 >

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
12.3.2010 7:51:21   
jer.za.
Pozdravček iz prelepe, sončne Gorenjske.

Tale tema pa čisto zamirauser posted image  

No, pa da malo poročam....mali sta ponovno čisto okuser posted image user posted image , tudi apetit se jima je čisto povrnil. Sicer Jerca še malo pokašljuje, ampak to je normalno in bo trajalo še nekaj tednov. Se mi pa zdi prav da sem se odločila da sta ta teden kar doma..malo uživam jaz z njima, če sem jaz v službi pa ju tašča razvaja.  Imam pa jaz drug teden dopust, in najverjetneje bosta še v ponedeljek doma, ker bo v ponedeljek doma tudi mož in bomo šli na kakšen izlet.
Ju pa moram zelo pohvalit da kljub temu da sta bili nekaj dni notri, sta bili zelo pridni...trenutno na polno "laufa" dvd Ribič pepe, poznata že vse plese, ustvarjata,.... Pa s temerami veliko rišeta, strižeta, tako da se kar zamotita. Včeraj smo bile pa popoldan veliko zunaj, danes bo pa enako, le da bo to že dopoldan, ker sem jaz danes popoldan v službi.

Bonnie, kakšno je kaj stanje pri vas? Veliko snega? Pri nas neke sile s snegom ni bilo, enih 5 cm ga je zapadlo.

Sazi, Tinkatonka, kako sta kaj?

Ursa_P, si še z nami?

Neposredna povezava do sporočila: 1891
12.3.2010 8:49:03   
tinkatonka
Zivjo punce!
Bom bolj kratka, ker imam veliko dela. Ja naša tema kr malo »pociva«. Midve z bonnie, pa seveda tudi ursa_p bolj klepetamo na »cvekanju v pricakovanju«, tukaj ste pa vse bolj sramezljive sorte. Upam, da bo nasa tema spet malo bolj ozivela!

Mi smo OK. Anej je v vrtcu priden, čeprav še vedno vsako jutro jamra/joka da ne gre v vrtec. Trmo smo malo omejili, ampak se mi zdi da se pozna tudi to, da sem jaz bolj mirna in skulirana (ker se seveda bolje pocutim), pa je posledicno tud Anej bolje razpolozen.  Malce imamo tezave s spodnjimi sosedi, ki me fajn mecejo iz tira, ampak naj bo to zgodba za kaksen vecer, ko se bomo spet dobile. Je predolga zgodba. Pa pridno hodimo k logopedu. Je napredek, ampak smo zdaj naroceni kr na en mesec, da cimprej izboljsamo govor. Kot receno besedni zaklad ima, veliko zna povedat, samo glasovi niso »cisti« in se ga zato marsikdaj ne razume (razen seveda nas domacih). Meni trebuscek raste s svetlobno hitrostjo imam obcutek, da me bo razneslo na trenutke. Me pa bolijo sramne kosti, ocitno se ze kaj siri spodaj. Je bilo pri Aneju isto, ker me je velikokrat dol tiscalo in ocitno tokrat ne bo drugace. Komaj cakam malo soncka in toplejse dni, da bom lahko sla spet na kak sprehod. Bom ze ta vikend dala spet oba fanta po kosilu spat, jaz bom sla pa za kako urco naokrog. Prav pase mal mozgane odklopit in se sam sprehajat.

Bolancki…upam, da ste bolje in da boste lahko ta vikend ze uzivali na soncku.

Zdaj grem pa delat.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
12.3.2010 10:04:31   
sazi
No, pa sem prišla do računalnika. Se nisem nič oglašala, ker imamo pri nas obsedno stanje. Leva, Zarjo in mene je podrl en virus. Jaz sem sicer samo 1x bruhala in imela visoko vročino, sem pa čisto fuč in na trenutke mi je še malo slabo. Zarjo daje že 5. dan - najprej je 2x bruhala, od takrat dalje pa driska taka, da sploh ne vidim konca, Lev je pa eno noč 5x bruhal, zdaj je pa že kar dober, le vročine ima še malo.
En dan, ko Lev še ni zbolel in sem bila jaz čisto fuč, mi je prišla pomagat mami, pa je zdaj še ona zbolela, včeraj je bil pa z nami doma še mož. Danes mso sami, pa je kar naporno, sploh, ker ponoči skoraj nič ne spim.

No, toliko od mene, da ne boste mislile, da sme pozabila na vas...

Neposredna povezava do sporočila: 1893
13.3.2010 21:39:47   
sazi
A, nikjer nobene?
No, pri nas se je včeraj stan je poslabšalo - meni. Spet sem imela ful vročine in bila čisto fuč. Danes pa je za bonus zbolel še mož. Lev je že skoraj zdrav, pa zgleda, da ima vneto oko - juhej, jutri še k dežurnemu dohtarju. Zarja pa je ponoči še driskala, zdaj pa še čakam na novo presenečenje. Ima pa še nekaj čez 37 vročine, tako da čisto dobra še ni. Ponoči itak ne spimo. Jaz sem že tako utrujena od vsega in čisto polomljena - hrbet me neznansko boli od neprestanega vstajanja, nošenja Zarje, čudnega spanja - ko je treba Zarjo ves čas nekaj miriti in tolažiti, pa o minusu šprta ne govorim - hrbtne mišice so ošvohnele do minimuma. Bo treba kaj narest, pa pojma nimam kdaj. Prejšnji teden, ko smo bili še vsi zdravi, sem odkrila prav lepo pot v gozdu v bližini in se namenila, kako bom vsak 2. dan šla malo hitro hodit ali pa celo tečt po službi, ko bo domov prišel mož - no, nič iz tega.

Upam, da ste ostale bolje...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
14.3.2010 7:33:55   
tinkatonka
Dobro jutro!

No danes smo mi pokonci že od 5:30user posted image , moj sine res podira rekorde. Pa čez dan nič spat, zvečer ob 20h pa dol pade.

Mož gre delat user posted image  (to je hudič če maš gradbenika doma), midva greva pa skupaj z mojimi starši na Primorsko. Na en sprehod ob obali, potem pa na Soline, ker imajo danes neko prireditev. Super bo!

sazi....ma pri vas je pa res obsedeno stanje. Upam, da s pomladjo res preženete vse bacile iz hiše, ker to pa res ni več normalno stanje. In ja, ko boste zdravi si nujno vzemi nekaj časa tudi zase in za svojo rekreacijo, ker zdrava in energije polna mama - bol zadovoljni otroci in celotna familija. Tudi pri nas je tko. Ko sem jaz vs labi koži smo posledično vsi tečni in našpičeni, ko sem pa ja naspidirana in dobre volje pa kr pokamo po šivih od veselja. Očitno jaz narekujem klimo naše familije. user posted image

Lep dan Vam želim. Tukaj pri nas že fajn sije sonček, ampak stekla na avtih pa so poledenela. Brrrr!

Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
14.3.2010 9:33:17   
jer.za.
Eno prelepo sončno jutri. Kot kaže bo danes en čudovit dan, pa tudi teden bo krasen in predvsem topeluser posted image user posted image .

Sazi,user posted image user posted image user posted image  nimam besed. Pri vas se pa tole kar ne konča in ne konča. Upam, da teli topli sončni žarki do konca preženejo bacile stran, in da se uspeš predvsem ti skupaj sestavit in naspat.

Tinkatonka, pozdravi morje še v mojem imenuuser posted image . In glej da se zmeniš tam doli da bo takšno tudi v petekuser posted image .

Mi gremo pa zdele na en obisk, potem malo ven na sončka. Na kosilo potem pride še moja sestrica, ki bo pazila(beri:ju razvajala) mali, midva greva pa po kosilu se malo v savne razvajat, najbrž kar na Bled da bova lahko še v prečudovitem razgledu uživalauser posted image .

Sem bila pa včeraj jaz nekaj slaba, imela sem malo vročine, pa drisko, slabo mi je bilo za "umret", pa želodec me je bolel. No, danes je pa ok in upam da tako ostane.
Se vam še kaj javim, drug teden imam itak dopustuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1896
14.3.2010 10:26:44   
Bonnie_RR
Zdravo!user posted image

Se že vidi, da bo danes lep in sončen dan. Super!

Midva sva bila včeraj zvečer v kinu (btw film Zlovešči otok - kr neki) s kolegoma, še prej sva pa midve s kolegico malo trgovine prečekirali, moški del je šel pa ta čas seveda na pijačo.

Danes greva po tamalega in na kosilo, potem pa malo po obiskih in na kakšen fajn sprehod.

Aja, pa od petka sem spet bolj mobilna, ker smo končno prišli do drugega avtomobila (svojega je dragi namreč prodal slaba 2 meseca nazaj). Dragi je le dobil svojo novo igračko, js sem pa vsa srečna, da je sedaj (upam da) za par let konec govora o vseh mogočih avtih...

Sazi, nimam kaj veliko pametnega za povedat.user posted image Lahko si le mislim, kako hudo mora to biti in kakšno mora biti počutje ob tem, da se ne moreš niti malo odpočit. user posted image

tinkatonka... Čist sem ti favš!user posted image user posted image Uživajte na Obali...user posted image

jer.za... Uživaj dopust. Drugače pa sva se z J. nekaj pogovarjala, da bi šla ta teden z njim en dan v LJ zjutraj (malo svojim na obisk, pa po BTC-ju sprehodit...).
V tem primeru bi se lahko dobile na kakšni kavici, če bo katera imela kaj časa in bo kje tam okoli. user posted image

btw: Kako pa kaj Ursa_p? Se že kaj pripravlja?

Nič, grem dragega zbudit. Eni že delajo in okrog hodijo, ne, drugi pa še oči niso odprli...user posted image user posted image user posted image

lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.3.2010 10:27:52 >

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
16.3.2010 7:53:05   
jer.za.
Jutro!

Spet nikjer nobeneuser posted image

Bonnie, user posted image user posted image  za nov avto. Pa varno vožnjo. A že kaj veš kdaj prideš v LJ? Jaz sem tam danes in jutri, če boš slučajno jutri dopoldan hodila pa sporoči da se dobimo na eni kavici in čveku.

Sazi, kako ste kaj? Zarja, Lev, ti?

Pri nas je vse ok, vse po starem. Mali sta od včeraj spet v vrtcu, težav ni bilo nobenihuser posted image . Dneve preživljamo v glavnem zunaj na sončku, nabiramo zvončke, hodimo že na malo daljše sprehode da se bomo lahko počasi spet v hribe odpravili.

Pozdravčke.

Neposredna povezava do sporočila: 1898
17.3.2010 9:01:37   
tinkatonka
Hej punce!

Kako ste kaj! Meni se ta teden tako vleče. Nikamor ne gre. Ko bo pa vikend bo pa čas tako hitro tekel, da ga sploh ne bom dohajala. Če bo lepo vreme bomo večinoma tako in tako zunaj. Moram malo avto pospravit, od znotraj in posesat, od zunaj ga bo pa že mož umil. Pa igrače okrog hiše malo pospravit. Letos še kolebam ali bi imeli sploh peskovnik ali ne. Anej se sploh ne igra več veliko notri, bolj je na traktorju, kolesu ali v svoji vrtni hiški. Pa če ima kakšno družbo pa itak norijo za žogo kot nori. Pa shrambo moram pospravit in tisto ropotijo v sobici, kjer bo septembra spal naš novi član. Sem pa razmišljala, da če bo sonček, da bi šla mogoče za kakšno urco v brunarico Bizovik pogledat- se mi katera pridruži? 

bonnie...super za nov avto. Midva tudi razmišljava o nakupu večjega, ampak najbrž bo še kakšno leto počakalo. Je avto star šele 4 leta in tok stari avtomobili so žal tok izgubili na vrednosti, da se ne splača menjat, če ni nujno seveda. Glede na to, da gremo letos še v troje na dopust bo še za dosti velik, naslednje leto pa ga bomo najbrž menjali. kako si ti drugače? Pupika fajn brca? Daj dodaj kakšno novo fotko v album, da vidmo kok trebušček raste user posted image  A si že na FB? Al te še ni premamil? V katerem tednu si imela morfologijo. Kolikor vem se dela v 20 tednu a ne? Al moraš že dopolnit 20 teden? Razsvetli me user posted image . A ti si zdaj na bolniški?

ursa_p....upam, da ne bo jezna, če jaz odgovorim....se ji je pripravljalo v začetku marca, pa se je vse umirilo. Zdaj bo pa kot kaže dočakala svoj PDP, ki ga ima to nedeljo 21. marca.

sazi...ste kaj bolje? Upam, da je sonček odnesel s seboj tudi bacile in naj se to stanje pri vas res že neha. user posted image

Danes se na kosilu dobive z jer.zo, ker je pridna in hodi na faks po informacije user posted image user posted image . Popoldne po službi pa se dobiš še s svojimi bivšimi sodelavkami na enem čveku. Anej in mož bosta pa pri mojih starših, kjer bo J. kopal z bagerjem jarek za plinske cevi. Pa še moja mami bo kosilo kuhala in sem jaz frej. user posted image user posted image  Se mam fajn, a ne. Pa še v petek sem frej in si bom vzela dan samo zase. Najprej sem imela v mislih sicer en izlet na morje, no ampak žal to odpade, si bom pa našla drugo zabavo. user posted image

Sezamov sejem...ne pozabite tiste, ki vas to seveda zanima (npr. jer.za, katjaandraž, urša_P), da je sejem ta vikend!

Pozdravček,

Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 17.3.2010 9:03:49 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
17.3.2010 9:54:41   
Bonnie_RR
Hej! user posted image

Glede prihoda v LJ... Pridem v petek. Zjutraj J. odložim v službi, potem grem pa po svoje. Časovno sploh nisem omejena, le nekje med 11. in 12. uro skočim na faks po en podpis.
Skratka, bi bila ful vesela kakšne kavice in čveka, če ima takrat katera čas...user posted image

avto... Joj, js sem že skoraj ošpice dobila od tega govoričenja in odločenja glede avta. Sicer mi nismo imeli prostorske stiske, je pa J. tip človeka, ki se avtomobila preprosto neverjetno hitro naveliča in tako je v zadnjem letu, recimo, zamenjal že precej avtomobilov. Sedaj se je odločil, da bo kupil enega, ki ga bo imel par let, zato se nikakor ni mogel odločit in se mu niti ni mudilo.
No, na koncu je vzel bmw-ja 3 karavana (ta je bil še meni ful všeč, pa mi na splošno karavani niso fajn), dal sicer malo več od planiranega zanj, ampak je vsaj PO NJEGOVEM OKUSU IN JE ZDEJ ČIST user posted image ... user posted image user posted image user posted image
No, danes mi je pa tamali zjutraj rekel, da bi šel rajši z atijem v vrtec, ker ima boljši avto. user posted image user posted image Mu bom že dala!user posted image

pospravljanje... Pri nas se kar pozna, da sem sedaj doma (v začetku februarja mi je potekla zaposlitev prek študenta, smo pa s puncami še vedno v stikih) in je vse bolj pospravljeno, sproti oprano itd. Je pa J. včeraj zvečer kar naenkrat ob nabito polni omari zaskrbelo, kako bo, ko bom js v P. user posted image

počutje... Zaenkrat je kar ok, me pa zvečer precej muči zgaga, pa čutim, da začenjam počasi zatekat (včeraj zjutraj sem občutila napihnjene prste, kar se je poznalo tud pri prstanu, pa tud zvečer sem imela malo zatečene noge), tu in tam me kje kaj štihne v spodnjem delu trebuha, pa vsake toliko časa mi trebuh ful otrdi. Probam, seveda, čim več počivat z dvignjenimi nogami, drugače pa, zaenkrat, še nekak normalno funkcioniram (kljub temu, da sem že kar obilna...hehe) user posted image . Je pa to ena ful aktivna user posted image . Me tako nabrca, da mi cel trebuh poskakuje, vmes pa še kakšno v kolk ali pa v rebro dobim...user posted image
Kakšne slikce pa ob priliki dodam.

morfologija... Js sem jo imela v 23. tednu, kolegica pa malo pred mano v 22. Tam nekje se menda dela.

FB... Not yet...user posted image

ursa_p... Ja, držim pesti, da bo, ko bo čas, šlo čim lažje in hitro kar se da. user posted image Pa enega zdravega bejbija...user posted image

lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 17.3.2010 9:58:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......