|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
23.3.2010 19:59:50   
miklarom
no danes sem pa že jaz tudi nekaj sjala,user posted image tak da če bo pa ven prišlo in zraslo bomo pa še vidliuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
23.3.2010 21:37:27   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Evo naše lepotičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Guci, guci, buci buci user posted image user posted image user posted image . Srček na kvadrat. He he, vem kako gre nekaterim mamicam na živce, da se tako neumno pogovarjaš z njihovimi otroci - ampak ne morem si pomagat. Cmoki cmoki buci guci muci muciuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
23.3.2010 21:41:38   
Fidolina
Miklica - kdo bo pa za pridelek skrbel, ko boš aprila srečka nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
23.3.2010 22:09:20   
gigi1
A ne, a ne? user posted image  user posted image   Še moj se je čist raznežu, ko sem mu slikco naše Lizike pokazala user posted image . Res je cukrček na kvadrat user posted image .
Včasih se res sprašujem, če v labu zmiksajo še mal gene za lepoto user posted image

Miklca Fidi ma prav user posted image  user posted image  user posted image . April BO zmagovalen! In boš rabila enega fejst vrtnarja, da poskrbi za pridelek user posted image

Fidi srce moje kako si mi ti?

Lupčke vsem in nočka (moj delovnik je zaključen user posted image )

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
24.3.2010 7:58:52   
hermy1

Hermy včasih že prej pogledajo cuker. Baje ga preverjajo, če je otrok malo večji. Sicer pa ne skrbi zaradi kilc. Jih boš potem hitro zgubila user posted image
Nočem te kaj zavajati ampak je baje dobro občasno popiti kozarec rdečega vinčka zaradi železa. Vem, da so eni zelo proti, vendar to tudi nekateri zdravniki priporočajo.

Ja, saj vem, zakaj testirajo...so mi dvakrat...ker sta bili RES veliki (4680 in 4550g in 56 cm) in nič cukra. Mam pač malo večjo številko otrok user posted image ! Sicer sem za tega user posted image  zamenjala spermodajalca...ampak je še 10 cm višji od prejšnjega, tako, da veliko upanja verjetno ni. Ma, saj bom preživela tud ta cuker test, ni user posted image , smo še kaj hujšega!

Vinček ja....tik preden sem zanosila, sem si kupila  5+5 litrov krasnega sladkega belega in rose vinčka. In potem nič user posted image ! Če sem ga samo omenila, so vsi moji (beri partner in moje bejbe) skočili. No, sedaj so milostni in mi ob kosilu kdaj pogledajo skozi prste za kakšen požirek,.. pa kaj, ko imam rajši belega in nimam pravega izgovora, razen alkoholizma user posted image !

Lizika (Živa) je res kljut!!! Kako šele mene firbec matra, kaj so nam skupaj scumprali!!! V Pragi sva videla eno takšno srčkano bejbiko Aniko, za katero je očka ponosno rekel,..."ta je pa od tukaj, smo še po eno prišli", da mi je bilo takoj lažje. 

Včeraj sem bila spet pridna...na pilatesu in danes me začuda še nič ne boli! Možnosti sta dve,...al sem včeraj zabušavala al pa končno pridobivam mal mišic nazaj.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
24.3.2010 8:56:58   
miklarom
user posted image
kavica....

user posted image

in malo vitaminčkov.....

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
24.3.2010 8:58:13   
miklarom
gigi in fidi - user posted image user posted image user posted image user posted image , pol bo pa mal možek vrtnaril, mu ne bo nič škodilouser posted image , mu bo to za hobby

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
24.3.2010 12:25:13   
gigi1
Ahoj user posted image

Sam, da vas pozdravim in mal temo dvignem user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
24.3.2010 14:29:31   
mausikaa
o tale naša Lizika je pa res prava lepotička user posted image

jaz sem povsem v gužvi, komaj diham (da ne govorim o teperaturi v pisarni) poskušam dobiti pregled nad enim projektom na katerem sem včasih delala pa ne pridem do vseh informacij user posted image pričakujejo pa da ga bom nazaj prevzela...

a bo kakšen nov plusek padel? zdaj bi bil pa res že čas da se k''tera skorajži user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
24.3.2010 14:54:00   
mausikaa
razmišljate o dopustu?

http://www.youtube.com/watch?v=CoqVfz44kt0&NR=1

user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
24.3.2010 15:29:25   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

razmišljate o dopustu?

http://www.youtube.com/watch?v=CoqVfz44kt0&NR=1

user posted image

No, ko sem to videla...me je vse minil user posted image ! Ravno prav,...ker tako ne moreva bog ve kam.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
24.3.2010 16:08:27   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Guci, guci, buci buci user posted image user posted image user posted image . Srček na kvadrat. He he, vem kako gre nekaterim mamicam na živce, da se tako neumno pogovarjaš z njihovimi otroci - ampak ne morem si pomagat. Cmoki cmoki buci guci muci muciuser posted image

...ko smo ble enkrat IVF-ovke na običajnem drinku, je noki rekla, da obvlada samo še besednjak v stilu: kuku, buc buc, gaga...no, nekaj takega se sedaj meni dogaja user posted image .

Punce moje, pogumno, naj bo april zmagovalen!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
24.3.2010 19:37:21   
barbara b

Včasih se res sprašujem, če v labu zmiksajo še mal gene za lepoto user posted image

Ni se potrebno spraševati, ker je odgovor DA!!! user posted image    user posted image    user posted image  
Preverjeno iz prve roke, ker pri nas je tako. Pa tudi Lizika to potrjuje. user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
24.3.2010 21:03:52   
gigi1
Mausi a ti ne veš, da je Murko prepovedan na naši temi? user posted image  user posted image  user posted image  Negativno vpliva na rast foliklov. No mogoče pa Naski cisto prežene user posted image .

Naska izvoli user posted image . Ostale pa raje ne odpirajte linka user posted image

Barbara kako si nam ti? A je zdej kaj veliko dela v vinogradu? Ko smo že pri tvojem delu...sem se nekaj spomnila. Ti pošljem ZS.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
24.3.2010 21:05:27   
sonček33
žižek, živjo
ostale, vam pa tudi, seveda

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
24.3.2010 21:10:52   
gigi1
Živjo Sončica user posted image . Kako si mi ti srce? Kako je na šihtu? Je bilo težko štartat? Lupčke tebi in L.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
24.3.2010 23:36:29   
Fidolina
Ja, polnoč bo kmal - jst pa še kar delam. Pa sem rekla, da ne smem niti pokukat na RR!! Ja, bom delala še kar ene dve uri-vsaj. Me tepe to visenje na RR.
No, naj vam še jaz poklonim za nočko, ene par širokih murko smajl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Murko zakonuser posted image  (mal preprost - ampak vsaj žleht ni).

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
24.3.2010 23:45:00   
Fidolina
Murko zakon user posted image ! O Fidolina - pejd spat!!!!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
25.3.2010 8:16:47   
mausikaa

Mausi a ti ne veš, da je Murko prepovedan na naši temi? user posted image  user posted image  user posted image  Negativno vpliva na rast foliklov. No mogoče pa Naski cisto prežene user posted image .

Naska izvoli user posted image . Ostale pa raje ne odpirajte linka user posted image

Naska boš poročala, če je kaj pomagalo? user posted image

za ostale pa tole
http://www.youtube.com/watch?v=esTVVjpTzIY&feature=PlayList&p=08DA82366B16E66E&playnext=1&playnext_from=PL&index=58

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
25.3.2010 11:03:00   
aqua77
Pozdravček stara banda,

Lanči, kak je pa tvoja princeska kjut!!! Pa to bi jo človek sam po rokah vlačil!!! Pa lepa je po mamici... user posted image Se je ne morem nagledat. Se kot danes spomnem, ko smo se na drinku dobile čveke, par dni po tvojem ET, zdaj je pa že cela babnica. user posted image Mater kam gre čas! Pa ti kako si ?

Vsem mamicam in mamicam to bee želim prelep materinski dan danes!

pa, pa

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 25.3.2010 11:04:28 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
25.3.2010 11:35:36   
gigi1
Se pridružujem čestitkam vsem mamicam in bodočim mamicam user posted image  
Jaz vas bom pa malo pocrkljala s cukrom
user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
25.3.2010 12:58:49   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček stara banda,

Lanči, kak je pa tvoja princeska kjut!!! Pa to bi jo človek sam po rokah vlačil!!! Pa lepa je po mamici... user posted image Se je ne morem nagledat. Se kot danes spomnem, ko smo se na drinku dobile čveke, par dni po tvojem ET, zdaj je pa že cela babnica. user posted image Mater kam gre čas! Pa ti kako si ?

Vsem mamicam in mamicam to bee želim prelep materinski dan danes!

pa, pa

O akvica, a vidiš, kako hitro čas mine!!! Ja, se bo treba kmalu dobit na kakšnem čveku....drgač pa itak pridem dol čez kakšen mesec, imam ene obveznosti .....
..pa še z moje strani čestitke ob materinskem dnevu in ena lepa misel:

Ženska je dom, je filozofija in energija. Ženska je glasba, ljubezen in lepota. Ženska je misel in mladost, je moč in modrost. Vse lepo ob materinskem dnevu!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
26.3.2010 8:08:02   
mausikaa
dobro jutro konzervice in konzervans,

samo toliko da vas na hitro pozdravim in vam  zaželim lep petek...petej je - naj ne bo preveč naporen

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
26.3.2010 9:23:14   
Fidolina
Dan,
pri nas že nekaj dni izredno stanje v stilu "frizerskega salona". Vsi napenjamo moči, da bi naredili naši Bilanci čimboljšo frizurco user posted image .

Imejte se zelo lepo!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
26.3.2010 11:23:50   
aqua77
Pozdravček,

Fidolina, upam, da vam bo uspelo uspešno sfrizirati ga.Bilanco... user posted image user posted image

Drugače pa en oblačen pozdravček z obale vsem zbranim.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......