Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.3.2010 19:59:50
|
|
|
|
miklarom
|
no danes sem pa že jaz tudi nekaj sjala, tak da če bo pa ven prišlo in zraslo bomo pa še vidli
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.3.2010 21:37:27
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo naše lepotičke Guci, guci, buci buci . Srček na kvadrat. He he, vem kako gre nekaterim mamicam na živce, da se tako neumno pogovarjaš z njihovimi otroci - ampak ne morem si pomagat. Cmoki cmoki buci guci muci muci
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.3.2010 21:41:38
|
|
|
|
Fidolina
|
Miklica - kdo bo pa za pridelek skrbel, ko boš aprila srečka nosečka
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.3.2010 22:09:20
|
|
|
|
gigi1
|
A ne, a ne? Še moj se je čist raznežu, ko sem mu slikco naše Lizike pokazala . Res je cukrček na kvadrat . Včasih se res sprašujem, če v labu zmiksajo še mal gene za lepoto Miklca Fidi ma prav . April BO zmagovalen! In boš rabila enega fejst vrtnarja, da poskrbi za pridelek Fidi srce moje kako si mi ti? Lupčke vsem in nočka (moj delovnik je zaključen )
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.3.2010 7:58:52
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Hermy včasih že prej pogledajo cuker. Baje ga preverjajo, če je otrok malo večji. Sicer pa ne skrbi zaradi kilc. Jih boš potem hitro zgubila Nočem te kaj zavajati ampak je baje dobro občasno popiti kozarec rdečega vinčka zaradi železa. Vem, da so eni zelo proti, vendar to tudi nekateri zdravniki priporočajo. Ja, saj vem, zakaj testirajo...so mi dvakrat...ker sta bili RES veliki (4680 in 4550g in 56 cm) in nič cukra. Mam pač malo večjo številko otrok ! Sicer sem za tega zamenjala spermodajalca...ampak je še 10 cm višji od prejšnjega, tako, da veliko upanja verjetno ni. Ma, saj bom preživela tud ta cuker test, ni , smo še kaj hujšega! Vinček ja....tik preden sem zanosila, sem si kupila 5+5 litrov krasnega sladkega belega in rose vinčka. In potem nič ! Če sem ga samo omenila, so vsi moji (beri partner in moje bejbe) skočili. No, sedaj so milostni in mi ob kosilu kdaj pogledajo skozi prste za kakšen požirek,.. pa kaj, ko imam rajši belega in nimam pravega izgovora, razen alkoholizma ! Lizika (Živa) je res kljut!!! Kako šele mene firbec matra, kaj so nam skupaj scumprali!!! V Pragi sva videla eno takšno srčkano bejbiko Aniko, za katero je očka ponosno rekel,..."ta je pa od tukaj, smo še po eno prišli", da mi je bilo takoj lažje. Včeraj sem bila spet pridna...na pilatesu in danes me začuda še nič ne boli! Možnosti sta dve,...al sem včeraj zabušavala al pa končno pridobivam mal mišic nazaj.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.3.2010 8:56:58
|
|
|
|
miklarom
|
kavica.... in malo vitaminčkov.....
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.3.2010 8:58:13
|
|
|
|
miklarom
|
gigi in fidi - , pol bo pa mal možek vrtnaril, mu ne bo nič škodilo , mu bo to za hobby
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.3.2010 12:25:13
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Sam, da vas pozdravim in mal temo dvignem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.3.2010 14:29:31
|
|
|
|
mausikaa
|
o tale naša Lizika je pa res prava lepotička jaz sem povsem v gužvi, komaj diham (da ne govorim o teperaturi v pisarni) poskušam dobiti pregled nad enim projektom na katerem sem včasih delala pa ne pridem do vseh informacij pričakujejo pa da ga bom nazaj prevzela... a bo kakšen nov plusek padel? zdaj bi bil pa res že čas da se k''tera skorajži
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.3.2010 15:29:25
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa razmišljate o dopustu? http://www.youtube.com/watch?v=CoqVfz44kt0&NR=1 No, ko sem to videla...me je vse minil ! Ravno prav,...ker tako ne moreva bog ve kam.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.3.2010 16:08:27
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Guci, guci, buci buci . Srček na kvadrat. He he, vem kako gre nekaterim mamicam na živce, da se tako neumno pogovarjaš z njihovimi otroci - ampak ne morem si pomagat. Cmoki cmoki buci guci muci muci ...ko smo ble enkrat IVF-ovke na običajnem drinku, je noki rekla, da obvlada samo še besednjak v stilu: kuku, buc buc, gaga...no, nekaj takega se sedaj meni dogaja . Punce moje, pogumno, naj bo april zmagovalen!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.3.2010 19:37:21
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Včasih se res sprašujem, če v labu zmiksajo še mal gene za lepoto Ni se potrebno spraševati, ker je odgovor DA!!! Preverjeno iz prve roke, ker pri nas je tako. Pa tudi Lizika to potrjuje.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.3.2010 21:03:52
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi a ti ne veš, da je Murko prepovedan na naši temi? Negativno vpliva na rast foliklov. No mogoče pa Naski cisto prežene . Naska izvoli . Ostale pa raje ne odpirajte linka Barbara kako si nam ti? A je zdej kaj veliko dela v vinogradu? Ko smo že pri tvojem delu...sem se nekaj spomnila. Ti pošljem ZS.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.3.2010 21:05:27
|
|
|
|
sonček33
|
žižek, živjo ostale, vam pa tudi, seveda
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.3.2010 21:10:52
|
|
|
|
gigi1
|
Živjo Sončica . Kako si mi ti srce? Kako je na šihtu? Je bilo težko štartat? Lupčke tebi in L.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.3.2010 23:36:29
|
|
|
|
Fidolina
|
Ja, polnoč bo kmal - jst pa še kar delam. Pa sem rekla, da ne smem niti pokukat na RR!! Ja, bom delala še kar ene dve uri-vsaj. Me tepe to visenje na RR. No, naj vam še jaz poklonim za nočko, ene par širokih murko smajl . Murko zakon (mal preprost - ampak vsaj žleht ni).
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.3.2010 23:45:00
|
|
|
|
Fidolina
|
Murko zakon ! O Fidolina - pejd spat!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.3.2010 11:03:00
|
|
|
|
aqua77
|
Pozdravček stara banda, Lanči, kak je pa tvoja princeska kjut!!! Pa to bi jo človek sam po rokah vlačil!!! Pa lepa je po mamici... Se je ne morem nagledat. Se kot danes spomnem, ko smo se na drinku dobile čveke, par dni po tvojem ET, zdaj je pa že cela babnica. Mater kam gre čas! Pa ti kako si ? Vsem mamicam in mamicam to bee želim prelep materinski dan danes! pa, pa
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 25.3.2010 11:04:28 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.3.2010 11:35:36
|
|
|
|
gigi1
|
Se pridružujem čestitkam vsem mamicam in bodočim mamicam Jaz vas bom pa malo pocrkljala s cukrom
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.3.2010 12:58:49
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pozdravček stara banda, Lanči, kak je pa tvoja princeska kjut!!! Pa to bi jo človek sam po rokah vlačil!!! Pa lepa je po mamici... Se je ne morem nagledat. Se kot danes spomnem, ko smo se na drinku dobile čveke, par dni po tvojem ET, zdaj je pa že cela babnica. Mater kam gre čas! Pa ti kako si ? Vsem mamicam in mamicam to bee želim prelep materinski dan danes! pa, pa O akvica, a vidiš, kako hitro čas mine!!! Ja, se bo treba kmalu dobit na kakšnem čveku....drgač pa itak pridem dol čez kakšen mesec, imam ene obveznosti ..... ..pa še z moje strani čestitke ob materinskem dnevu in ena lepa misel: Ženska je dom, je filozofija in energija. Ženska je glasba, ljubezen in lepota. Ženska je misel in mladost, je moč in modrost. Vse lepo ob materinskem dnevu!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.3.2010 8:08:02
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro konzervice in konzervans, samo toliko da vas na hitro pozdravim in vam zaželim lep petek...petej je - naj ne bo preveč naporen
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.3.2010 9:23:14
|
|
|
|
Fidolina
|
Dan, pri nas že nekaj dni izredno stanje v stilu "frizerskega salona". Vsi napenjamo moči, da bi naredili naši Bilanci čimboljšo frizurco . Imejte se zelo lepo!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.3.2010 11:23:50
|
|
|
|
aqua77
|
Pozdravček, Fidolina, upam, da vam bo uspelo uspešno sfrizirati ga.Bilanco... Drugače pa en oblačen pozdravček z obale vsem zbranim.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......