|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 08 ~ 1.del ***
25.3.2010 8:18:08   
anita goitan
Čestitke mamiceuser posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
25.3.2010 8:24:50   
anita goitan
Punce mi lahko svetujete: če Zoja dobi vrtec imam namen jo v poletnih mesecih imet doma, da mal prišparam..razmišljam, da bo že večja pa tud Ula bo mal zrastla..čeprav imam tudi pomisleke, kaj menite ve ki imate izkušnjo, če sta oba mladička doma, Ula bo junija dopolnila 5m, Zoja pa 22muser posted image ..

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
25.3.2010 9:19:23   
tejkaz
Mamice, čestitke ob današnjem prazniku user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Punce mi lahko svetujete: če Zoja dobi vrtec imam namen jo v poletnih mesecih imet doma, da mal prišparam..razmišljam, da bo že večja pa tud Ula bo mal zrastla..čeprav imam tudi pomisleke, kaj menite ve ki imate izkušnjo, če sta oba mladička doma, Ula bo junija dopolnila 5m, Zoja pa 22muser posted image ..

Sicer je bila pri nas malo večja razlika. Jaša je bil 9 mesecev, Eva pa 28 mesecev, ko sta bila tri mesece oba doma, oziroma sem imela oba doma. Bilo je super in bi mi bilo žal če bi morala dati Evo v vrtec. Jaša se je veliko od Eve naučil, Eva je bila pa vsa ponosna, ker ga je učila. Ker so bili topli meseci smo bili veliko zunaj. Evi se je že dalo dopovedati da je hodila lepo ob vozičku, Jaša se je na igrišču že gugal. Pri nas je šlo, če se odločiš da bo doma, upam da bo tudi pri vas šlo.

Zadnjič je bila debata o crocsih. Komaj čakam da bosta lahko tekala v njih. Jaz sem se tudi bala, da bo Eva ko je bila mala več na tleh kot pa na nogah, ampak sem se zmotila. Tako super je hodila v njih, tako super tekala, da so crocsi pri nas edina obutev v poletnem času. No, razen kakšne balerinske za k talepi kiklci. user posted image user posted image

Pri nas smo pa zmrzljivci. Vsi po vrsti. Jaša je oblečen v pižamo, ima spalno vrečo, in je pokrit s debelim kovtrčkom. Pokrit je verjetno celo noč, ker ga zjutraj vedno vidim pokritega. No, če se zbudim pred njim. Eva ima pižamo, nogavičke in debel kovtrček in je vedno pokrita čisto do glave, midva imava vsak dve oddeji user posted image

Bella, upam da se kmalu pozdravite.

Katja, upam da bo vse v redu in bo Jan kmalu dobil bratca/sestrico.

Punce, kako vam uspe v teh dneh kaj pospraviti. Mi pridemo ob štirih domov, sploh ne kuhamo več kosila, gremo takoj ven, zunaj smo do pol sedmih, to pomeni, da moramo po Medvodah preveriti če so še pri vseh kmetijah vsi konji in psi, če so še vsi tobogani celi in se da spustit po njih, če so še vsi otroci in mamice pri hišah, kaj delajo sosednje, če vlaki še vedno vozijo po tirih in avtobusi še vedno ustavljajo na postajah, če Sora še vedno teče,.... Ko to opravimo gremo domov k večerji, kopat in spat. Ura je 20.00 ko se jaz samo na kavž uležem in me pred pol deveto že zmanjka. Kdaj naj kaj naredim, pospravim? Da ne bi šli ven, se mi zdi da bi ju kar oropala svežega zraka in veselja ko sta zunaj.

In še nekaj. Berem da se pritožujete da otroci spijo z vami v taveliki postelji. Joj, kaj bi jaz dala, da bi želela spati z nama. Vstajamo zjutraj pred peto. Res, danes je bila ura točno 4.47 ko sem se zbudila, ker me je Jaša klical. Nima veze, kdaj ju dam spat, najkasneje ob petih zjutraj sta budna in polna energije. Pa ju poskušam da bi spala naprej med nama, ne, ni šans, treba je vstat in se igrat. Kdaj se prestavi ura?

Nič, grem delat, izbiram nov avtosedež za Evo. Se ne morem odločit med dvema.

Potem moram pa še za službo kaj neredit. user posted image

lep dan

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2828
25.3.2010 9:29:23   
anita goitan
tejkaz tudi jaz računam na to da bomo veliko zuni, sicer hoja ob vozičku itd.pri nas še ne uspeva in jo tako hitro kam pobriše, da jaz samo zabremzam Ulo in pičim do Zoje, jo mal "ošolam" ona se pa smejiuser posted image

Pospravljanje: še jaz..sem doma..pa mi ne znese, bom vidla drugo leto kako bo, pa ti poročam, itak sem pa kot kure, grem kmal spat in zvečer ni šans da kaj ponaredim, zjutraj pa spet zgodaj auf, tako kot vi kmal za 5., ampak potem sem mami servis, dojenje, previjanje, podajanje stvari, oblačenje ene in druge..moj user posted image samo reče, a je Zoja že fertik da gremo, da gospod izvoli, jeuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
25.3.2010 9:46:11   
tejkaz
Ja, drugo leto bo pri vas tako kot je letos pri nas in obratno, pri nas je bilo lani tako kot je letos pri vas.
Ojoj, jutra, najraje imam sobote. Če imam srečo tam nekje ob osmih pridem na vrsto, da se v miru preoblečem in umijem. Med tednom je pa eno samo norenje. Vsi štirje se moramo zrihtat hkrati. Beri, moj zrihta samega sebe, jaz pa sebe in otroka. Pa me en uide, pa se ta drug strma, pa en ne bi tega, pa bi ta drug nekaj, Eva si je že začela namišljati kaj bi imela oblečeno in česa ne bi. Jaša ne mara preoblačenja in se vsako jutro loviva po stanovanju.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2830
25.3.2010 9:47:13   
Zoja Miša
Tejkaz, pri nas pospravljenje gre nekako sproti, ko se greva s Kajo Lino umivati, oči vse pospravi.user posted image Posesam kdaj vmes ali mi Kaja Lina pomaga (beri nagaja) ali pa kdaj med vikendom, gresta z očijem ven, jaz pa na brzake sesalec in coto v roke in na hitro pospravim (in to res hitro). Med tednom, tudi mi2 šibava ven, takoj ko jo vzamem iz vrtca. Včasih direkt, včasih se pač moram spreoblečt prej. Jeva sedaj ponavadi zvečer okoli 18.30h, da prej dneva in časa ne izgubljava.
Generalke (okna, zavese, omar...) se bom lotila, ko bo Kaja Lina, sedaj v kratkem šla en vikend k eni, drug k drugi babici in k teti, prespati. Moramo počasi to poskusiti...
Poleti jo bova za 2 meseca vzela iz vrtca. Taki so zaenkrat plani. Da bo čim več na morju!
Tako da kako ti svetovati...če si lahko privoščiš, pa za en dan v tednu najami čistilko...poznam jih par, ki se jim to obnese in so zelo zadovoljni.

Ura se prestavi v soboto!
In ravno okoli tega...ali imate izkušnje, kako to zmede otroke in v kolikem času prešaltajo nazaj? Mi bomo po mojem hodili spat ob 21h...pa popoldne kasneje...user posted image

Glede cepljenja proti KM, ali ste cepili tudi sebe???

Anita, kakor se boš odločila bo verjetno prav.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2831
25.3.2010 9:57:57   
anita goitan
zoja miša ne kompliciraj glede ure, mogoče bosta v nedeljo šle spat mal po 19ih, okrog 20ih..ampak še vedno bo ura spanja kmal po 19ih ker več ne zdrži Ula, Zoja je pa tud že vsa sitna. Pač, spat jo daj kot ponavadi, tista ura gor al dol.

Cepljenje proti KMC: jaz ne ker se ne smem (dojenje) se bom pa šla takoj ko bom zaključila z otroki.

Natyuser posted image ku ku, pomlad je tu..kako ste

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 25.3.2010 10:01:23 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2832
25.3.2010 10:42:31   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Ja, so nas že na faksu cepili zaradi terenskih vaj... Zdaj imam cepljenje na 5 let.

Cepljenje proti KMC: jaz ne ker se ne smem (dojenje) se bom pa šla takoj ko bom zaključila z otroki.

user posted image Jaz imam pa ravno letos poleti obnovitveno dozo (na 5 let), pa sem rekla, da bom šla po porodu... A med dojenjem ne smeš? user posted image Kaj pa v nosečnosti? user posted image

Pospravljanje - se ga lotim navadno med tednom dopoldan, če nimam kaj za službo za delat (pač prednost, če si sam svoj šef), čeprav poliram pa ne, nočem biti suženj pospravljanja (kot npr. taki, ki vsaj vsak 2. dan s sesalcem in cunjo dirjajo okrog, meni to ne gre, pa ravno tako ne živimo v svinjaku). Moj me nagovarja, da bi si čistilko najela 1× tedensko, pa me kar mine, da bi kar nekdo takole ''''vdiral'''' v mojo zasebnost... user posted image Sicer pa navadno poskušamo 1× tedensko posesat + prah (jaz ali pa moj, navadno v soboto), ostalo pa kolikor se da sproti... Pospravljanje igrač je pa tako ali tako sizifovo... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 25.3.2010 10:47:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 2833
25.3.2010 10:46:30   
anita goitan
gajka Nina P.ki odg.na forumu (med over net) o cepljenju:

Spoštovani!
Cepljenj na nosečnicah ne preizkušamo, zato cepljenj pri nosečnicah (z izjemo cepljenja proti tetanusu, gripi in steklini) tudi ne izvajamo.
S cepljenjem počakajte, dokler ne boste prepričani o nosečnosti. S cepljenjem boste nadaljevali po porodu.
Pozdrav!
Nina

Za dojenje nisem 100% ampak jaz sem načeloma proti takim vnosom v telo, če dojim..vpraši

Aha našla:
Lahko se cepite, ne glede na dojenje. (Proti KME se lahko rutinsko cepi tudi otroke, starejše od 1 leta, ob posebnem tveganju pa že 6-mesečnike).
Lep pozdrav!
Nina

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 25.3.2010 10:49:16 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
25.3.2010 10:48:42   
gajka
anita g. - a med dojenjem tudi ne smeš? user posted image Aha, si že odgovorila. Se moram pozanimat, ker res ne bi rada, da gre tole cepljenje mimo in se potem tile intervali za cepiva porušijo...

< Sporočilo je popravil gajka -- 25.3.2010 10:49:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 2835
25.3.2010 10:49:55   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

anita g. - a med dojenjem tudi ne smeš? user posted image

Lahko se cepite, ne glede na dojenje. (Proti KME se lahko rutinsko cepi tudi otroke, starejše od 1 leta, ob posebnem tveganju pa že 6-mesečnike).
Lep pozdrav!
Nina

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
25.3.2010 10:50:33   
gajka
Uf, fino, hvala za tele odgovore. user posted image A ti obnavljaš z 1 dozo ali šele štartaš od začetka?

< Sporočilo je popravil gajka -- 25.3.2010 10:51:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 2837
25.3.2010 10:52:28   
anita goitan

Uf, fino, hvala za tele odgovore. user posted image A ti obnavljaš z 1 dozo ali šele štartaš od začetka?

jaz osebno zaenkrat še nič

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
25.3.2010 10:58:17   
Zoja Miša

jaz osebno zaenkrat še nič

No, pa mislite, da je to pametno? Mislim, se splača...itak pa vem, da lahko tega malega hudiča kar hitro kje fašeš!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2839
25.3.2010 11:08:01   
tejkaz

Tako da kako ti svetovati...če si lahko privoščiš, pa za en dan v tednu najami čistilko...poznam jih par, ki se jim to obnese in so zelo zadovoljni.

Sem že razmišljala o čistilki, ker 134 kvadratov ni mačji kašelj sčistit. Še sproti ne. Čez zimo je še šlo, zdaj ko je pa lepo vreme gre pa težje. Če bi vsaj našla, kakšno ki jo poznam in me ne bi bilo strah da bi mi po stvareh gledala.

Midva se zaenkrat proti KM nisva cepila. Malo pa razmišljava. Najbolje bi se bilo zdaj iti cepiti.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2840
25.3.2010 11:10:14   
tejkaz

čeprav poliram pa ne, nočem biti suženj pospravljanja (kot npr. taki, ki vsaj vsak 2. dan s sesalcem in cunjo dirjajo okrog, meni to ne gre, pa ravno tako ne živimo v svinjaku). Moj me nagovarja, da bi si čistilko najela 1× tedensko, pa me kar mine, da bi kar nekdo takole ''''vdiral'''' v mojo zasebnost... user posted image Sicer pa navadno poskušamo 1× tedensko posesat + prah (jaz ali pa moj, navadno v soboto), ostalo pa kolikor se da sproti... Pospravljanje igrač je pa tako ali tako sizifovo... user posted image

Joj, moja mami je suženj pospravljanja in tako sem bila tudi jaz vzgojena. Dokler nisem imela otrok sem imela vse res vse pospravljeno. Ko se moji napovejo na obisk, cel vikend samo ribam in čistim user posted image user posted image

Glede čistilke pa isto mislim. Bi, samo me je strah vdiranja v zasebnost.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
25.3.2010 11:16:02   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Joj, moja mami je suženj pospravljanja in tako sem bila tudi jaz vzgojena. Dokler nisem imela otrok sem imela vse res vse pospravljeno. Ko se moji napovejo na obisk, cel vikend samo ribam in čistim user posted image user posted image

Oh ja, tole mi je pa znano! Pred Kajo Lino, sem vsako popoldne po službi ''cotkala'' po tlehuser posted image  Zdaj ne rata!

Glede zasebnosti mi je jasno...vesta kaj (Gajka, Tejkaz), jaz pridem, za dobro cenouser posted image , v tej službi itak nič ne dobimuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
25.3.2010 11:31:30   
gajka
ZM - a še vedno čakate februarsko plačo? A januarsko ste pa že dobili? A so vam pa vsaj prispevke plačali?

Neposredna povezava do sporočila: 2843
25.3.2010 11:31:51   
anita goitan

Oh ja, tole mi je pa znano! Pred Kajo Lino, sem vsako popoldne po službi ''cotkala'' po tlehuser posted image  Zdaj ne rata!

Glede zasebnosti mi je jasno...vesta kaj (Gajka, Tejkaz), jaz pridem, za dobro cenouser posted image , v tej službi itak nič ne dobimuser posted image .

potem pa še k meni v Kamnik, sej maš blizu, še potnih mi ne bo treba datuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2844
25.3.2010 11:54:28   
tejkaz

Kakšna pa je dobra cena user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2845
25.3.2010 12:02:48   
Zoja Miša

ZM - a še vedno čakate februarsko plačo? A januarsko ste pa že dobili? A so vam pa vsaj prispevke plačali?

Ne, drugo polovico januarskeuser posted image . Menda bo danes! Prispevki za januar plačani, za februar še neuser posted image . Sam sej se trudijo, ne morm rečt, da se ne! Pa dosti dela imamo sedaj...saj, če za lani ne bi bilo dolgov... Se vidi, največja izguba v letu, ko me ni!user posted image
Saj prošnje pošiljam...pospešeno....sam nihče še ni klical.user posted image No, res, da sem jih poslala v petek, prvič.user posted image Bomo videli, kaj bo! Mi ne diši drugam it, zaradi Kaje Line...imam zdaj tako fajn tukaj urejeno, nobenih problemov za bolniško, delovni čas sem čisto nama prilagodila...sam saj veste kako je, če ni denarja, ni muzike. En čas gre tako, v neskončnost pa ne. Pa itak imamo znižane plače, tako da ne dobim boh ve kaj, tako da...mogoče bo res počasi čas, da se kam premaknem in naredim še kaj drugega iz sebe. Vsakih 7 let pravijo, je treba manjeti. No, maja začne tečt 7-dmo leto. Tukaj ne morem nikamor več napredovati, plače pa glede na situacijo še par let ne bodo rožnateuser posted image .

Anita, ja, ja...bi ti potne vseeno zaračunala. Tako blizu pa spet nisi!user posted image . Pa obisk ti obljubljam že 2 leti...jao!user posted image  Sam če je vedno nekaj...al smrkamo, al mamo izuščaje.... Če bova drug teden zdravi...no, ne bom nič rekla, ker potem...lahko pa se zgodi!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
25.3.2010 12:03:47   
Zoja Miša

Kakšna pa je dobra cena user posted image

Ojoj, nimam pojma. user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
25.3.2010 12:25:56   
clara23
Dan,

drage mamice, najprej vam čestitam za naš danuser posted image !

Pospravljanje..midva sva doma in vsako jutro v nulo pospraviva hišo. Ampak samo zjutraj. Igrače, ki se naberejo čez dan samo spravimo v en kot in jih potem zjutraj pospraviva. Mi je škoda časa, da bi non stop z metlo in cunjo naokoli letalauser posted image . Ob 10h, ko je že dovolj toplo greva lepo ven in sva zunaj do 12h, potem spanec, kosilo, potem pa spet svež zrakuser posted image .

Spanje v "taveliki" postelji..
Mark spi z mano že od 8m in mi ni prav nič žal. Še celo fajn mi jeuser posted image . Zjutraj, ko se zbudiva, se pol urce še lepo crkljava, stiskava, žgečkava in smejiva in ga ni lepšega kot to, da se zjutraj zbudi, me poboža po obrazu in reče "mama"user posted image . Ma ne menjam za nič na svetuuser posted image . Ko bo hotel v svojo posteljo, bo že sam povedal oz. ga bomo samo probali dat v svojo posteljo, ko bo dobil svojo sobico. Pa še tak bolj necrkljiv človek je, tako da imava tistih pol urce na vsako jutro res čas, da si vsaj jaz napasem željo po crkljanjuuser posted image .

Cepljenje..mi smo se cepili tako za rotavirus, kot tudi za KME. Mi pa sploh ni jasno, kaj je zdaj to neko sranje s cepivom za rotavirususer posted image . Vem samo to, da so v cepivu našli neki virus prašičje gripe..imam prav? Pa katera ve, kaj dejansko zdaj to pomeni?? TV-ja skoraj nič ne gledam, tako da nisem na tekočem..Midva sva itak imela prašičjo gripo..sva s tem kaj na "boljšem"user posted image
Za KME pa sploh ni bilo dvoma, da bi ga cepila..pri nas je itak zelo kužno območje, tako da bolje preventiva kot kurativa. Tudi moja mama, ki živi 3km stran od nas je že zbolela za KME in je bila 2m na intenzivni, tako da se s tem raje ne igram..

Danes bomo pa že drugič za kosilo jedli regradovo solatouser posted image user posted image . Ma je tako dobra, da se kar grebemo zanjouser posted image .

Pa jutri imam izpit, tako da prosim, držite pestke da mi bo šlouser posted image !

Sayuri, še tukaj..vse naj naj!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
25.3.2010 13:41:11   
Neža7
Lep pozdrav mamice

Prvo bi želela vse vesel materinski dan user posted image user posted image user posted image

Pospravljanje: Jaz vsak 2. dan sesalim stanovanje in počistim tla. HB stanovanje je samo 68m2, da je hitro. Ponovadi to naredim, ko sta mi oba budna. Aljaž se igra z igralnico in Neža tistih 15-20min gleda Baby TV user posted image ALI če je mož doma in je glih tisti dan, ko bi to delala on vse počisti, ko jaz kopam ta malega ali ga hranujem ali se Aljaž igra in z Nežo se malo zabavama user posted image
Jaz kar sproti čistim. In ko gresta oba spat večer imam veliko časa, da še kuhinjo počistim.

Glede ure.... Neža je popolnoma na enakem ostali med 18:00 in 18:30 gre spat. Sedaj, ko je bila na AB je hodila 19.uri. Bomo Videli. Do sedaj nisem nobeno razliko imela gleda spanje.

Spanje v veliki postelji..... Jaz imam oba navajena, da spita v svoji postelji in sobici od prvega dni doma. Kako bo, ko bosta oba v isti sobici user posted image se že veselim (začetek drugega leta bo to) Aljaž je zelo občutljiv in vse sliši, ko Neža spi kot top od rojstva. user posted image Neža ima po meni in Aljaž po očetu user posted image user posted image

ZM.... Svoje dve so res tako podobne user posted image fuuuuuuuuuuuuul šikane. Moja dva sta kot noč in dan user posted image no saj moj fantek ne mora zgledati kot punčka user posted image user posted image

Lep dan vsem želim. user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
25.3.2010 13:47:32   
Neža7

čeprav poliram pa ne, nočem biti suženj pospravljanja (kot npr. taki, ki vsaj vsak 2. dan s sesalcem in cunjo dirjajo okrog, meni to ne gre, pa ravno tako ne živimo v svinjaku). Moj me nagovarja, da bi si čistilko najela 1× tedensko, pa me kar mine, da bi kar nekdo takole ''''vdiral'''' v mojo zasebnost... user posted image Sicer pa navadno poskušamo 1× tedensko posesat + prah (jaz ali pa moj, navadno v soboto), ostalo pa kolikor se da sproti... Pospravljanje igrač je pa tako ali tako sizifovo... user posted image

O tejkaz.... se podpišem!!!! Midve z mamo sva tudi take... Vsi, ko pridejo na obisk se ne upajo kaj dotikat user posted image user posted image Del naše družine pride december in mama že sedaj imam moža, da celo hiše pobarva in še nove keramike mora polagat user posted image user posted image Noro!! Tudi jaz se najdem, tudi če je vse čisto, da se še bolje potrudim, ko naši ali kdo drug pride. Moj user posted image mi reče "a nisi že to že par dni nazaj delala?" user posted image user posted image saj moj user posted image tudi rad ima čistočo kot jaz user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?