Zoja Miša
|
Juhu sonček! Mi2 včeraj dobro zrihtele! So povedali, da je res verjetno le začasno, ko ji bodo luknjico zašili, bo izzvenelo. Pregled mesec dni po operaciji, ki jaz predvidevam da bo poleti ali na jesen. Maja imava kontrolo, potem, bomo pa videli, kaj rečejo. Aparatke nam še pustili, a je rekla zdravnica, da tudi če jih ne uporablja, ni nič narobe. Ma, saj jih ji dam gor vsake toliko, doma. Za ven je rakla, naj jih niti nima! Pa včasih zdrži z njimi, če jo zamotiš, drugače si jih pa ven potegne. Je rekla, da ni čudno, da je tako, ker ni očitne razlike o slušnosti in da zato to dela. Kar draga zadeva, če bi jo moral sam plačati. Aparatki stanjejo namreč 650,00 eur, če bi jih moral sam kupiti , pa so HB na naročilnico! Ja, včasih potem vidiš, da je zdrvastveno zavarovanje fajn in niti ni tako drago. Bella, pridno učenje in upam, da ti uspe! Pa zdravi ostanite! Katja, upam, da bo kmalu bolje! Pa upam, na dobre izvide in zeleno za . Potem pa kar v akcijo. Punce, pa nisem rekla, da je problem, če se otrok prestavi (iz kraja, kjer živi v drug vrtec), sam da je pa res, da se ponavadi v šoli že potem vsi poznajo in da če nisi tak tip, zna biti problem. Anita, ja, včeraj bilo res toplo. Moram tudi jaz Kaji Lini dat tanjšo kapo, jo je včeraj skod dol vlekla. Ulo pa po mojem tudi lahko daš iz kombinizona, da jine bo prevroče. Joj, hoče me zob bolet , jaz pa zobarja šele čez 3 tedne Anita, maš izkušnje z svojo zobarco, a te vzame prej, če te kaj boli?!