|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
25.3.2010 19:26:43   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

BC ima menda znižane ene trikolesnike user posted image bojda enake, kot so bili pri Hoferju? za 20 ali 30 €, mi je tašča povedala, jaz nisem še pogledala

sem videla,samo me motita dve stvari da nima sprednjega varovala,ki ga za tele 10 mesečnike pomoje še rabiš...in pa da se ne da zavijat z palico.
Zaenkrat jaz ostajam pri unel iz linka user posted image ...je pa ta poceni ja samo pomoje za malo starejše ko ni več nevarnosti da pade dol.

eh, sem zdaj pogledala, pa mi res ni pretirano všeč. tko pa je,če se ti ne da s taščo pogovarjat, pa rečeš sam ja, ja user posted image

gremo večerjat user posted image

aja je rekla da bi to kupila?

leela tuds jaz grem na poroko in si bom mogla tud vse kupit kakšno lepo obleko ali kaj podobnega in čevlje seveda...lani sem bila nosečka na eni poroki tko da tisto ne pride v poštev user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
25.3.2010 19:27:02   
FLASK_A
Leela, lepo! Porokauser posted image Midva sva tudi letos na poroko povabljena. Kaj bo lepouser posted image Sam si ne bom nič kupovala. Grem kar s tem kar imam. Bom vsaj komot. Se mi na koncu dneva kar smeji ko toliko žensk zobe stiska ker jih vsepovsod tiščiuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
25.3.2010 19:41:41   
PapuaNG
čer,

smo šli popoldne na rožnik, se malo sprehodil, je blo res lepo vreme user posted image Za kosilo sva si pa kar burek kupila pa solato zraven user posted image Super dietno kosilo, ni kej.

aja, eelyy, zdej so pošiljal bone od BC, mi smo ga dobil lih včeri al kdaj. Bo treba it zapravt user posted image

Pa še to-mi še zmeri nismo dobil vloge od vrtca, tko da jo bom kar sama poslala. Ne vem, kaj se grejo, so rekli, da bo že prejšnji teden prišlo, pa nič. Aja, sem ugotovila tut, da nič dodatnih pik ne dobimo, čeprav smo že lani vložili. Kar je po komisiji očitno tretirajo kot da ni bilo vloženo user posted image Kr neki.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
25.3.2010 19:49:37   
cebelica82
ojla, punce, moram se malo oglasit, sem danes naredila strokovni izpit!! in sem zeelooooooooooooooo dobre volje ... ravno na pravi dan user posted image user posted image user posted image user posted image
pa čestitke vsem za materinski dan, seveda.

no, zdaj pa mogoče bo več časa za rr, user posted image user posted image user posted image

drugače se je pa naša mala lenoba ( se plazimo komaj slaba dva tedna) danes kar na noge postavljala, tak da bomo mi po moje plazenje kar preskočili in bo kmalu shodila,... ji ni plazene čisto nič všeč. user posted image

no, bomo videli

grem še malo za nazaj prebrat, kaj pišete user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
25.3.2010 19:56:37   
maja1488
Imam 6 kil tiramisuja user posted image

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
25.3.2010 19:58:45   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

pošlji user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
25.3.2010 20:06:49   
Dudica1
grem plesat...čao!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
25.3.2010 20:08:51   
ledenka

za to pa sem se skor pripravljena vsest v avto in prit iskat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
25.3.2010 20:10:27   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

grem plesat...čao!

uživaj user posted image

flaska, je M. dobil kar mlečno kašico user posted image mi je riža zmanjkalo, da bi si mlečni riž skuhalauser posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
25.3.2010 20:16:28   
maja1488

za to pa sem se skor pripravljena vsest v avto in prit iskat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  komot

O user posted image  kaj se mi je zgodilo. Se peljemo v PO...smo šli vsi 4. Z se je drla pol poti...se ustavimo, jo slečem in gremo naprej. Vzamemo tiramisu, se odpeljemo in v garaži moj opazi, da od Z stolček ni pripet. Ona je bla, stolček pa ne. Šit ej...zgleda da sem v tisti nervozi, pa še telefon se imela, pozabla pripet. Še dobro, da je blo vse OK. Grozna sem vem user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
25.3.2010 20:24:31   
Anonimen
ojla, punce, moram se malo oglasit, sem danes naredila strokovni izpit!! in sem zeelooooooooooooooo dobre volje ... ravno na pravi dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pridna!

Neposredna povezava do sporočila: 4061
25.3.2010 20:27:53   
Anonimen
dobila eno tistih nepozabnih darilc od starejšega sina, ki so jih delali v vrtcu... risbico (mene je narisal) in spodaj napisano: všeč si mi, ker imaš dolge lase. user posted image  ma, lušten občutek... moj mulček, ki tako nerad nariše človeka, se je potrudil in me narisal!

moj pa_je kupil kondomeuser posted image

bilo je fantastično popoldne! veliko blata, se ve.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4062
25.3.2010 20:30:54   
lake
Čebelicauser posted image user posted image user posted image čestitke za izpit. Kaj si pa po poklicu?

K.tja
Ne vem kaj bi si mislila ob kondomih user posted image user posted image

Ledenka A si deliva avto in tiramisu? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
25.3.2010 20:31:22   
Anonimen
Grozna sem vem
user posted image

maja, samo da je vse okej, da se ni nič groznega zgodilo! boš pa verjetno zdaj vsakič preverila...

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4064
25.3.2010 20:38:38   
Leela
čebelca čestitke user posted image

Meni je L. prinesel tri kronce (zvončke) in eno travniško marjetico z 1cm steblom. Sem jo zgubila tako, da morava jutri nabrati druge. Je hotel, da na travi pred blokom kakšno utrgam, pa ni nobene, samo čiki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
25.3.2010 20:47:08   
PapuaNG
oh, sploh se mi ne da več ubadat z uspavanjem malega. Noče se več nosit, če ga položim v posteljo, se pa takoj na noge dvigne. In če grem ven iz sobe, se začne dret. Sploh ne vem, kaj narest, da bi normalno zaspal user posted image Prej je vedno vsaj v naročju zaspal, zdej se pa kar odrivat začne, noče bit v naročju sploh. Vidiš, eni imajo probleme, da se tamali hočejo skos nosit, naš pa ravno obratno. Nej pa joka, jst mu ne morem pomagat user posted image Mate kakšen nasvet, ta bolj izkušene? To se zdej že kak teden dogaja, da nikakor noče zaspat. Včeraj sem ga v posteljici božala (mi je celo uspelo,da se ni takoj usedel) in je kar cepetal z nogicami user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
25.3.2010 20:58:44   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Ivana jaz sem v trstu mrzla. Če boš imela čas, ko prideš nazaj bi lahko na hitro skočil na izlet dol a? Ti pelješ, jaz dam za benz user posted image

Rabim čevlje, grem na poroko, tam pa dlje časa stojiš. Je pa res, da za mal denar ti noge stran padejo. Glih 300€ ne bi dala. Saj jih bom kdaj imela še v službi.

ok Leela velja! pridem nazaj tam okrog 07.04. ("upstairs/downstairs"user posted image ), ti povem prej, pa greva do trsta, pa ce se ledenka hoce zraven?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
25.3.2010 21:00:05   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

oh, sploh se mi ne da več ubadat z uspavanjem malega. Noče se več nosit, če ga položim v posteljo, se pa takoj na noge dvigne. In če grem ven iz sobe, se začne dret. Sploh ne vem, kaj narest, da bi normalno zaspal user posted image Prej je vedno vsaj v naročju zaspal, zdej se pa kar odrivat začne, noče bit v naročju sploh. Vidiš, eni imajo probleme, da se tamali hočejo skos nosit, naš pa ravno obratno. Nej pa joka, jst mu ne morem pomagat user posted image Mate kakšen nasvet, ta bolj izkušene? To se zdej že kak teden dogaja, da nikakor noče zaspat. Včeraj sem ga v posteljici božala (mi je celo uspelo,da se ni takoj usedel) in je kar cepetal z nogicami user posted image

jaz ga podojim in dam v posteljo. če začne hudo jokat, pridem nazaj, sicer pa pustim, če samo godrnja. skače in potem zaspi, običajno v 15 min.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
25.3.2010 21:00:52   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Ivana jaz sem v trstu mrzla. Če boš imela čas, ko prideš nazaj bi lahko na hitro skočil na izlet dol a? Ti pelješ, jaz dam za benz user posted image

Rabim čevlje, grem na poroko, tam pa dlje časa stojiš. Je pa res, da za mal denar ti noge stran padejo. Glih 300€ ne bi dala. Saj jih bom kdaj imela še v službi.

ok Leela velja! pridem nazaj tam okrog 07.04. ("upstairs/downstairs"user posted image ), ti povem prej, pa greva do trsta, pa ce se ledenka hoce zraven?

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
25.3.2010 21:03:59   
ledenka
Rožnati/lila/roza pirhi:
- z vložene rdeče pese odlijemo tekočino, jo nekoliko razredčimo in v njej kuhamo ter ohladimo jajca. Lahko pa vzamemo polkilski paket zamrznjenih malin, jih odmrznemo, prilijemo malo vode, zmiksamo, precedimo, dodamo malo kisa in v tej tekočini kuhamo jajca.
- trdo kuhano jajce namočimo v grozdni sok z dodatkom limoninega soka
- jajce skuhamo v šipkovem čaju ali pa trdo kuhano jajce namočimo v sok vložene rdeče pese ali v borovničev, brusnični ali ribezov sok; jajce lahko skuhamo v zavrelici od kuhanja rdeče pese (500 g pese na liter vode) ali v zavrelici iz zamrznjenih malin (250 gramov na liter vode);

Rdeči pirhi:
- za rdeče teran
- jajca kuhamo v šipkovem soku ali v zavrelici iz suhih lupin rdeče čebule, vode in rdečega kisa;

Skoraj črni pirhi:
- jajca kuhamo v gostem ruskem čaju
- jajca kuhamo v pravem čaju;

Oranžni/pomarančni pirhi:
- v vroči vodiraztopimo nakaj žlic rdeče paprike in v tej tekočini kuhamo jajca.
- jajca kuhamo v zavrelici vode in nekaj žlic mlete rdeče paprike;

Rumeni pirhi:
- v vodi najprej skuhamo skodelico ognjičevih cvetov z malo kisa in soli,nato precedimo in v zavretku skuhamo jajca.
- za rumena pa žafranika ali kurkuma.
- v vodi skuhamo olupke 6 jabolk sorte zlati delišes, 3 žlice mlete kurkume, žličko žafrana v prahu, 2 žlici kamilic ali 4 pesti suhih bezgovih cvetov;

Zeleni pirhi:
- v vodi pol ure kuhamo špinačo, zeleni čaj, koprive, preslico, kislico in regrat (na 2 litra vode naj bo kar pol kilograma zelišč, žlica zelenega čaja in deciliter kisa), nato z paličnim mešalnikom vse skupaj zmiksamo precedimo skozi gazo in v tej tekočini 40 minut kuhamo jajca in jih nato v tej vodi tudi ohladimo.
- jajca skuhamo v zavrelici iz špinače ali kislice, lahko pa tudi v zmiksani mešanici vode in mladih listov kopriv, praproti, bršljana, bezga ipd. (250 gramov listov na liter vode). Nežne zelene odtenke dosežemo s kuhanjem jajc v zelenem čaju;

Rjavi pirhi:
- rjavi pa že veste,da se kuhajo v vodi skupaj z olupki čebule.
- v vodi skuhamo suhe lupine rjave čebule
- vroče trdo kuhano jajce namočimo v skodelici instant kave z dodatkom kisa ali limoninega soka (1 žlička na 2 dl kave)
- jajca kuhamo v precejeni instant kavi ali turški kavi; odtenke barve reguliramo s količino kave.

Vijolični pirhi:
- za vijoličasta jajca je dobro rdeče zelje
- v vodi skuhamo suhe lupine rdeče oziroma vijoličaste čebule
- jajca kuhamo v zavrelici iz enakega razmerja vode in soka iz črnega ribeza

Sivi pirhi:
- jajca kuhamo v zavrelici iz 2 pesti zdrobljene hrastove skorje in litra vode

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
25.3.2010 21:10:00   
maja1488
ledenka user posted image

Midve z M sva že kupili barve v hoferju. Bom pa vseeno naredila par jajc iz terana.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
25.3.2010 21:10:47   
ivanamdb

hm bolj izkusena ne bi rekla, trmasta to sm! moj jo je navadil tko da zvecer ponavad spi celo urkco njem na trebuhu, tko da je zdaj ko sve same bilo zoprno na zacetku.
rabis - koncentracijo, bit zen, en stolcek.
jaz delam tko - najprej jo skopam (ja skoraj svak vecer, ker ji je to vsec), potem dam vecerjo (gres+toplo mleko, ali tale koruza in mleko, ipd) ko vidim da je zapanckana, ji dam dudo in medvedka, mal drzim v narocju, in ko vidim da ze mal pancka - to cutis kako diha, in jo dam v postlo, na bok tako me ne gleda. ce zacne s tem dviganjem, ja jo drzim tam cona prsi-rama, na boku da me ne gleda (ne vem kdo mi je enkrat povedal da ti v bistvu ne smes otroka prevec gledat tedaj) in tiho recem - zdaj bomo spali, vreme je za panckat, ipd. vse tiho in tiho sssshhhhhh. pa tud ce je trmasta, jo drzim tko kot regbist, da se ne bi dvigla, a ja, usednem se na stolcek, ce ne se res smatras, in tko po ene 15 min ze spi - tako sem je zrihtala ene 3 veceri, zdaj sem jo dala v postlo in je sama zaspala. (tako kot je enkrat mama11 rekla).
pa ce ne gre tako, potem ga pustis da joka in krici....bo nehal....ampak moras res bit zen! tud to sem poskusila in mi je uspelo. a ja vsak 5 - 10 min gres v sobo in mu tiho reces da je vreme za spat, pa das na bok, pa tud ce spet ustane, nc hudega.
vem, je tezko, ampak se da, in potem je res lazje!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
25.3.2010 21:17:31   
FLASK_A
Čebelica, ČESTITAM!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To je pa res lepo!

Imam 6 kil tiramisuja

user posted image user posted image user posted image

flaska, je M. dobil kar mlečno kašico mi je riža zmanjkalo, da bi si mlečni riž skuhala

dobesedno VSE damo za otrokeuser posted image

Maja, ojej! Še sreča da ni bilo ničuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
moj pa_je kupil kondome

user posted image user posted image user posted image

oh, sploh se mi ne da več ubadat z uspavanjem malega. Noče se več nosit, če ga položim v posteljo, se pa takoj na noge dvigne. In če grem ven iz sobe, se začne dret. Sploh ne vem, kaj narest, da bi normalno zaspal  Prej je vedno vsaj v naročju zaspal, zdej se pa kar odrivat začne, noče bit v naročju sploh. Vidiš, eni imajo probleme, da se tamali hočejo skos nosit, naš pa ravno obratno. Nej pa joka, jst mu ne morem pomagat  Mate kakšen nasvet, ta bolj izkušene? To se zdej že kak teden dogaja, da nikakor noče zaspat. Včeraj sem ga v posteljici božala (mi je celo uspelo,da se ni takoj usedel) in je kar cepetal z nogicami 

Jaz (ta čudna) sem mnenja da mora vsaka mama enkrat svojega otroka pustit da se sam umiri. Torej- če je vse OK- ga pustit da se zdere in sam zaspi. In navadno je treba naslednji dan ponovit, pa pol še enkrat. Potem pa vedno sami zaspijouser posted image

Ledenka, hvala za toleuser posted image Lep seznamček si naredila!

Neposredna povezava do sporočila: 4073
25.3.2010 21:19:31   
maja1488
Papua...jst delam podobno kot ivana, če noče ležat. Tko nežno jo držim in govorim, da je treba spat. pa vedno tišje. Ponavadi se pomiri. Je pa res, da če me pogleda je tko kot bi ji napumpal ful energije. Zgleda da tale očesni kontakt naredi svoje. Pol se začne smejat, pa rokce stegovat, da bi šla ven...

Če ne gre, ga pa mal pusti. Jst včasih dam kako knjigico alpa kako igračko (ne sme cingljat). Pa se ene 10 minut igre, pol pa zaspi.

Ne pustit predolgo jokat.....sem brala, da je ful raziskav in študij pokazalo, da so otroci, ki so več prejokali kot dojenčki, v večjem stresu ko odrastejo. Da ne znajo natančno predelat situacijo in jih več stvari vrže iz tira. Ne znam točno opisat...bile so slike možganov...se bom spomnila katera knjiga je bila. Pri teh odraslih, ki so ful jokali, je bil del možganov, ki ga imamo samo ljudje, zelo okrnjen in v večini primerov sploh ni deloval. Ti ljudje so se na vsako stvar odzvali impulzivno, nagonsko...kot živali.

Ah, sem zatežila...sorry

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
25.3.2010 21:21:41   
maja1488
lake...jutri pečem...glej da boš kej tuki okoli popoldan. Lahko pa prideš do mene, mi spečeš torto, jst ti pa dam tiramisuja mal user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......