|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
25.3.2010 14:29:09   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Tubby - na mercator spletni trgovini se registriraš (če imaš piko, uporabiš tisko kodo, ki jo imaš za pregledovanje porabe po piki), potem tam izbiraš - po artiklih, ali z iskalnikom (ene parkrat se loviš, pol dobiš pa prakso), plačaš pa ko ti pripeljejo - imajo veliko opcij, kakšne točno ne vem, ker jaz pač vedno s piko plačam. Lahko tudi vnovčiš pike, ne moraš pa uveljavljat torkovih popustov. Najbolje, da si pa greš pogledat
https://www.mercator.si/trgovina/

sliš še strašno zanimivo user posted image sploh če si v pomankanju časa in da ne zapraviš še drugih stvari po nepotrebnem user posted image user posted image user posted image

Pa še en dečko ti vse do vrat prinese oz. prippelje, pa ti ni treba težkih vreč nosituser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
25.3.2010 14:30:08   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

kaj je že treba narest, da imam normalno sliko na ekranu? mi jo je H povečala

CTRL + scroll na miški user posted image

hm, nimam miške priklopljene, no jo pa bom

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
25.3.2010 14:30:20   
Anonimen
šivilja, ctrl + kolešček na miški!

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 4003
25.3.2010 14:32:41   
Anonimen
Jaz bom letos delala sirup iz smrekovih vršičkov in sirup iz bezga. Upam da obojega ne zamudim.

tudi jaz imam namen.user posted image

evo, zbudil se jeuser posted image

čau

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4004
25.3.2010 14:33:41   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

uuu jest bom pa danes kokoobaro delala

to pa pr nas tast kdaj skuha

kako je Tija?
tija....ja...nc kej dobr....bučko ma vroco,zdele se je fajn podriskala...upam da bo sla se kej spat...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
25.3.2010 14:35:20   
FLASK_A
uuu jest bom pa danes kokoobaro delala

to pa pr nas tast kdaj skuha
kako je Tija?
tija....ja...nc kej dobr....bučko ma vroco,zdele se je fajn podriskala...upam da bo sla se kej spat...

Bogica, to bojo res zobki. Driska tut spada zraven (to sicer ni pravilo, ampak dostikrat se pa res pojavi).
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
25.3.2010 14:35:48   
šivilja

Vidim, da sem prepozna, pa čist preveč po kmečk sem odgovorila
čeprov sem ljubljančanka

user posted image user posted image user posted image

Kaj pa delate iz špargljev? Jih tudi zamrznete? Jaz bi šla z vami če mi bojo recepti zanimiviuser posted image

Jaz bom letos delala sirup iz smrekovih vršičkov in sirup iz bezga. Upam da obojega ne zamudim.user posted image

Šivilja, prosim če me razsvetliš. Kako je s temi M pika karticami? A ti je to kot ena kreditna kartica ko plačaš za vse konec meseca al kako? Pike pa najbrž koristiš za naslednji nakup al kako to gre? K Merc. me vleče ker se da preko spleta kupovat. Nimam jaz časa za razne štacune in neke nakupe... A ti vedno tako kupuješ ali moraš po kaj še vedno v drugo trgovino?

Sem pogledala, če je Majana že kaj prilepilauser posted image
imaš dve možnosti - modra pika - moraš vedno plačat z gotovino in se ti gor beležijo zbrane pike (mislim, da je 4€ena pika), zbiraš jih pol leta, oz. dokler ne dosežeš določene vrednosti (90 je min), po pol leta se ti resetirajo, če jih ne porabiš
Druga je pa zelena, ki je pa kot kreditna, z njo plačuješ, pa tudi pike se ti nabirajo - lahko jih zabeležiš tudi, če plačaš z gotovino in potem obveznosti poravnaš enkrat mesečno (ali na blagajni v Merc, ali preko trajnika) in potem enako koristiš pike.

Smrekove vršičke smo mi lani delali za prvi maj, res pa da na višini 900m.ji bomo letos spet Lahko pa pridete k nam za prvi maj - če boš kaj po tistih koncih hodila (če še veš kje)user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
25.3.2010 14:39:11   
FLASK_A
Sam Šivilja, tele pike pa niso nič kaj ugodne. user posted image
Al pa jaz narobe gledam.

Za 90 pik uveljaviš 11€ popusta? Je tako?
Pa za 250 pik 40€ popusta?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
25.3.2010 14:40:31   
šivilja
Aja, še glede nakupov - preko interneta nakupim artikle, ki jih stalno uporabljamo, meso in ribe načeloma nakupim na zalogo in jih imam v skrinji, zelenjavo in sadje pa kupujem sproti, kruh pa pečem sama. V trgovino grem redko - če kaj pozabim naročit ali če rabim kaj po navdihu izven klasike. V glavnem naročam na dva tedna.
Določene artikle, pa nabavljam v DM - tam tudi večinoma opravim nakup 1x mesečno na zalogo, da unovčim še kakšen popust.

Mi bi komot zdržali kakšno obleganje - pomoje tja do enega meseca komot.

Najhuje je vsakodnevno nakupovanje, po možnosti še s praznim trebuhom - denar kar frči iz računa in denarnice.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
25.3.2010 14:41:36   
FLASK_A
Smrekove vršičke smo mi lani delali za prvi maj, res pa da na višini 900m.ji bomo letos spet Lahko pa pridete k nam za prvi maj - če boš kaj po tistih koncih hodila (če še veš kje)user posted image

Kje pa si jih delala na 900muser posted image
Drugač pa- a ti to mene sprašuješ? Ker jaz pojma nimam o katerih koncih govoriš. user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
25.3.2010 14:42:25   
šivilja

Al pa jaz narobe gledam.

Ja tako je, ma še vedno bolje kot nič. Nimam pa časa hodit v 5 trgovin, v vsako po tisto kar je najbolj ugodno. To, da mi pa domov pripeljejo, je pa meni zlata vrendo - ker ne zapravljam časa, pa še trgovin ne maram, sploh v teh velikih centrih dobim klavstrofobijo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
25.3.2010 14:43:00   
FLASK_A
Mi bi komot zdržali kakšno obleganje - pomoje tja do enega meseca komot.

Najhuje je vsakodnevno nakupovanje, po možnosti še s praznim trebuhom - denar kar frči iz računa in denarnice.

user posted image

Ja sam res. Dober sistem imaš, mislim da veliko pridobiš na času in denarju. Super.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
25.3.2010 14:43:05   
lake
No v službi je blo tko k sm pričakovala, itak nobenga da bi podpisu mojo izjavo. Pa klinac je to, ker prideš v novo stavbo z starim delovnim mestom in nimaš pojma kje je sploh uprava user posted image . Pa 100 ljudi me je ustavl, kdaj pridem nazaj. Jao, preveč nas je.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
25.3.2010 14:43:15   
šivilja

Drugač pa- a ti to mene sprašuješ? Ker jaz pojma nimam o katerih koncih govoriš. user posted image

Sej sem vedela, da si pozbla - tam k bojo mel novo osnovno šolo oz. prizidekuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
25.3.2010 14:43:36   
Dudica1
šivilja hvala...ne vem a bi se sploh lotila in katere bi se...do zdaj jo dobim pri tašči potratno

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
25.3.2010 14:44:13   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

šivilja hvala...ne vem a bi se sploh lotila in katere bi se...do zdaj jo dobim pri tašči potratno

uh, te pa jaz ne bom nikoli pekla, čist preveč dela

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
25.3.2010 14:45:04   
šivilja
Sem nekaj popravila ekran, pa mi še vedno ni čist všeč - tko neki stlačen.

Pomoje mi je hotla povedat, da preveč tle gor visim.user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
25.3.2010 14:45:08   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

uh, te pa jaz ne bom nikoli pekla, čist preveč dela

sej zato jo pa jaz dobim user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
25.3.2010 14:45:53   
FLASK_A
Al pa jaz narobe gledam.

Ja tako je, ma še vedno bolje kot nič. Nimam pa časa hodit v 5 trgovin, v vsako po tisto kar je najbolj ugodno. To, da mi pa domov pripeljejo, je pa meni zlata vrendo - ker ne zapravljam časa, pa še trgovin ne maram, sploh v teh velikih centrih dobim klavstrofobijo.

Ja saj. Jaz tudi ne maram trgovin. Nakupe je do zdaj (večinoma) opravljal kar moj. Jaz zavijem v kak DM, pa še tja gre zadnje čase večkrat on.

Meni bi blo fino to, da mi ni treba vedno imet keša pri roki ko bom naročila fasungo. Zelena kartica se sliši vredu. Potem pa poravnaš na koncu. Če ne pa samo gledam če imam kak euro al ne...

Hvala za info!user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
25.3.2010 14:47:58   
FLASK_A

Sej sem vedela, da si pozbla - tam k bojo mel novo osnovno šolo oz. prizidekuser posted image

Ajaaaaa, ja sej resuser posted image Ne mi zamerit, sem ratala totalen idiot kar se spomina tiče. Ne znam ukrepat, ponižno upam da me počas mineuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
25.3.2010 14:48:38   
šivilja

Al pa jaz narobe gledam.

Ja saj. Jaz tudi ne maram trgovin. Nakupe je do zdaj (večinoma) opravljal kar moj. Jaz zavijem v kak DM, pa še tja gre zadnje čase večkrat on.

Meni bi blo fino to, da mi ni treba vedno imet keša pri roki ko bom naročila fasungo. Zelena kartica se sliši vredu. Potem pa poravnaš na koncu. Če ne pa samo gledam če imam kak euro al ne...

Hvala za info!user posted image

Pa če jo uporabljaš v glavnem za hrano, približno veš koliko porabiš na mesec, drugače kar izgubiš pregled. Se jo pa da drugače v veliko trgovinah uporabljat - DZS, Trgoavto, Kaval, Intersport...

Moj si vedno obleke pa športne stvari na moj račun kupi - k ma svojo kartico, plača se pa iz mojga računauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
25.3.2010 14:49:18   
FLASK_A
Sem nekaj popravila ekran, pa mi še vedno ni čist všeč - tko neki stlačen.
Pomoje mi je hotla povedat, da preveč tle gor visim.user posted image

Hm, tle ti pa ne znam pomagatuser posted image

A ni zanimivo kako znajo naši otroci bolje z računalnikom kot mi. Uporabljajo tipke in vklapljajo funkcije ki se nam niti ne sanjajo da obstajajouser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
25.3.2010 14:49:33   
šivilja
Kolkr je lupšno z vami klepetat, moram it še kaj pametnega narest - za nekaj časa adijo!!!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
25.3.2010 14:51:10   
FLASK_A
Pa če jo uporabljaš v glavnem za hrano, približno veš koliko porabiš na mesec, drugače kar izgubiš pregled. Se jo pa da drugače v veliko trgovinah uporabljat - DZS, Trgoavto, Kaval, Intersport...

Moj si vedno obleke pa športne stvari na moj račun kupi - k ma svojo kartico, plača se pa iz mojga računauser posted image

Temu se pa reče iznajdljivost. Hvala za opozorilo, da vem s kje naj trgajo.user posted image

A vidiš, tega pa nisem vedla. Zanimivo. Upam da nama uspe ostat v okvirihuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
25.3.2010 14:53:54   
mama11
Moram po pupo v vrtec, zato samo na kratko, ČESTITKE MAMICE

user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......