|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
25.3.2010 14:56:03   
lake
NEVERJETNO: 20-kilogramski dojenček!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
25.3.2010 14:57:01   
lake
user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
25.3.2010 14:58:44   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake
No v službi je blo tko k sm pričakovala, itak nobenga da bi podpisu mojo izjavo. Pa klinac je to, ker prideš v novo stavbo z starim delovnim mestom in nimaš pojma kje je sploh uprava user posted image . Pa 100 ljudi me je ustavl, kdaj pridem nazaj. Jao, preveč nas je.

user posted image

Čau, šivilja! Se tipkamo kasneje.

Moja madam spi, jaz sem se pa že narekreirala danes. Sem spravila stanovanje u nulo!!! user posted image (nervoza ob bolanih otrocih zna biti očitno tudi pozitivna stvar)

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
25.3.2010 14:59:34   
FLASK_A

user posted image

Ups user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
25.3.2010 15:05:15   
Dudica1

user posted image

revež user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
25.3.2010 15:19:12   
Leela
ta ima pa res lička

za dostavo merkator sem vam pa fouš. Sploh ko trogam vreče do stanovanja (kakšno mleko, detergente, pijače...).

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
25.3.2010 15:22:05   
Leela
Kje v Ljubljani se kupi dobre čevlje z visoko peto. Dobre za nosit, da lahko v njih stojiš. Pa kakšne cene so kaj? Ledenka, tanja ??? vidve obvladata.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
25.3.2010 15:44:58   
Dudica1
mi smo po kosilu zdej se bova pa s  počasi pripravljala na nastop,so mel dopoldne generalko in baje mu je šlo super user posted image ...bomo videli kaj bo pred dvorano polno ljudi-.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
25.3.2010 16:09:59   
ivanamdb
juhuuuu

ok, danes pa je tak dan da so vsi tecni mi se zdi...
fejn je blo z Leelo in F. v Merkatorju (razen tadva D&D, a ne Leela....), potem sem se nekaj kupila, in metdem je D koncno zaspala! zdaj se spi! uspelo mi je iz avta je prestavit v postlo!!!! neverjetno!

ah - poganjalci/trikolesniki - zdaj sem enega v merkatorju vidla - trikolesnik, pa ma veliko policko, velik sedez in naslonjalo, in vse to, 49 eur pride, sam je res mal grda plastika.

zdaj mam eno lektoriranje, potem zacnem pocas pakirat koferje in jutr greve v Italijo user posted image

ah a ste vidle - pise da Merkator ima od petka do ponedeljka pampers pelenicke na 9.99 EUR! ni slabo a ne

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
25.3.2010 16:23:25   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Kje v Ljubljani se kupi dobre čevlje z visoko peto. Dobre za nosit, da lahko v njih stojiš. Pa kakšne cene so kaj? Ledenka, tanja ??? vidve obvladata.

Humanic, Bata, tudi Mass, pa potem Batič in še par trgovin v stari LJ (nasproti Julije je ena, pa nasproti čokoladnice)... meni najboljše, žal tudi najdražje ima Batič, si privoščim en par na leto user posted image

poganjalec pikapolonica - user posted image hja, na to, da so naši zmajčki razbijači, pa nisem pomislila... bomo pri plastiki ostali.

sva bila v ZOOju, najbolj všeč Mju so bile male rumene opice user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
25.3.2010 16:23:57   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

juhuuuu

ok, danes pa je tak dan da so vsi tecni mi se zdi...
fejn je blo z Leelo in F. v Merkatorju (razen tadva D&D, a ne Leela....), potem sem se nekaj kupila, in metdem je D koncno zaspala! zdaj se spi! uspelo mi je iz avta je prestavit v postlo!!!! neverjetno!

ah - poganjalci/trikolesniki - zdaj sem enega v merkatorju vidla - trikolesnik, pa ma veliko policko, velik sedez in naslonjalo, in vse to, 49 eur pride, sam je res mal grda plastika.

zdaj mam eno lektoriranje, potem zacnem pocas pakirat koferje in jutr greve v Italijo user posted image

ah a ste vidle - pise da Merkator ima od petka do ponedeljka pampers pelenicke na 9.99 EUR! ni slabo a ne

ja kaj češ, razbojnika.

Lepo pakiraj.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
25.3.2010 16:25:26   
ledenka
BC ima menda znižane ene trikolesnike user posted image bojda enake, kot so bili pri Hoferju? za 20 ali 30 €, mi je tašča povedala, jaz nisem še pogledala

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
25.3.2010 16:28:05   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Humanic, Bata, tudi Mass, pa potem Batič in še par trgovin v stari LJ (nasproti Julije je ena, pa nasproti čokoladnice)... meni najboljše, žal tudi najdražje ima Batič, si privoščim en par na leto user posted image

ja rabim kakšne z dobrim kopitom ali kako se reče. Hvala ledenka.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
25.3.2010 16:31:37   
ledenka

odvisno, koliko si pripravljena zapravit user posted image ampak kot vemo, so dobri čevlji neprecenljivi user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
25.3.2010 16:40:58   
šivilja

odvisno, koliko si pripravljena zapravit user posted image ampak kot vemo, so dobri čevlji neprecenljivi user posted image

A si zihr, da je Batič- a ni Barbič, Berlič al Barlič - to je ta na mestnem trgu? Jaz tudi vedno sline cedim, kupim pa redko.

M -ju so pa gospodi Ficki všeč? Saj so ful cotkani.
Tudi, če bi se odpravla v Zoo bi bilo bolj klavrno - mi je guma na vozičku počila - sem nemobilna

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
25.3.2010 16:42:13   
ivanamdb

ce ne pejd dol v trst, tam v centru v tisti ulici ki gre od borze gor na levi strani imas enega rossinija ali rosinija pa se enega zraven, pa potem po coinu na desni strani se enega, a ja in potem, gor na vrhu tam kje je trg, na levi strani ima se en. po men so najbo ljse - kvaliteta, oblika, mehkost, zdrzljivost tele od rossinija, ampak so tut drage to je res.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
25.3.2010 16:43:30   
ivanamdb

ja kaj češ, razbojnika.

Lepo pakiraj.

he he, zihr jih fotr pelje v gozd zuzelke jest....user posted image

a ja, a ves da moja se spi!!!!!!!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
25.3.2010 16:46:26   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

A si zihr, da je Batič- a ni Barbič, Berlič al Barlič - to je ta na mestnem trgu? Jaz tudi vedno sline cedim, kupim pa redko.

M -ju so pa gospodi Ficki všeč? Saj so ful cotkani.
Tudi, če bi se odpravla v Zoo bi bilo bolj klavrno - mi je guma na vozičku počila - sem nemobilna

Barlič je user posted image hvala! tolk o spominu in luknjastem siru...

upam, da bo voziček kmalu spet mobilen!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
25.3.2010 16:47:34   
ledenka

ce ne pejd dol v trst, tam v centru v tisti ulici ki gre od borze gor na levi strani imas enega rossinija ali rosinija pa se enega zraven, pa potem po coinu na desni strani se enega, a ja in potem, gor na vrhu tam kje je trg, na levi strani ima se en. po men so najbo ljse - kvaliteta, oblika, mehkost, zdrzljivost tele od rossinija, ampak so tut drage to je res.

uuuuuu, to pa bi šla pogledat... kdaj gremo v Trst? sam še malo cajta mamo!!!!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
25.3.2010 17:23:57   
eelyy
Evo takole Tian spančka prav smrči...se je zmatral sva šla do igrišča in sem ga postavila na gugalnico in on bi najrajši bil v pesku se samo izriva stranuser posted image
Tale naš mali je pravi živček postal je oči komaj sfolgal znjemu danes vse je prevrnil iz mize in kar iskal kaj bo še najdel da podre in uničiuser posted image .

Ste dobile kako malenkost za materinski dan?Jst sem bila prav vesela sta mi starša prinesla eno velikooo bombanjero in malemu fruzwergerje.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
25.3.2010 18:43:22   
Dudica1

BC ima menda znižane ene trikolesnike user posted image bojda enake, kot so bili pri Hoferju? za 20 ali 30 €, mi je tašča povedala, jaz nisem še pogledala

sem videla,samo me motita dve stvari da nima sprednjega varovala,ki ga za tele 10 mesečnike pomoje še rabiš...in pa da se ne da zavijat z palico.
Zaenkrat jaz ostajam pri unel iz linka user posted image ...je pa ta poceni ja samo pomoje za malo starejše ko ni več nevarnosti da pade dol.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
25.3.2010 18:53:01   
Dudica1
aja T. je odlično nastopal,je nekaj pel in kazal ni glik razturaval ampak boljš kot pa da bi jokal in bi mogu dol user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
25.3.2010 18:53:39   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

sem videla,samo me motita dve stvari da nima sprednjega varovala,ki ga za tele 10 mesečnike pomoje še rabiš...in pa da se ne da zavijat z palico.
Zaenkrat jaz ostajam pri unel iz linka user posted image ...je pa ta poceni ja samo pomoje za malo starejše ko ni več nevarnosti da pade dol.

eh, sem zdaj pogledala, pa mi res ni pretirano všeč. tko pa je,če se ti ne da s taščo pogovarjat, pa rečeš sam ja, ja user posted image

gremo večerjat user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
25.3.2010 19:16:18   
Leela

Ivana jaz sem v trstu mrzla. Če boš imela čas, ko prideš nazaj bi lahko na hitro skočil na izlet dol a? Ti pelješ, jaz dam za benz user posted image

Rabim čevlje, grem na poroko, tam pa dlje časa stojiš. Je pa res, da za mal denar ti noge stran padejo. Glih 300€ ne bi dala. Saj jih bom kdaj imela še v službi.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
25.3.2010 19:25:17   
FLASK_A
eh, sem zdaj pogledala, pa mi res ni pretirano všeč. tko pa je,če se ti ne da s taščo pogovarjat, pa rečeš sam ja, ja user posted image

gremo večerjat user posted image

user posted image

Ledenka, a bo mlečni riž?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......