Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 14:56:03
|
|
|
|
lake
|
NEVERJETNO: 20-kilogramski dojenček!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 14:57:01
|
|
|
|
lake
|
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 14:58:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No v službi je blo tko k sm pričakovala, itak nobenga da bi podpisu mojo izjavo. Pa klinac je to, ker prideš v novo stavbo z starim delovnim mestom in nimaš pojma kje je sploh uprava . Pa 100 ljudi me je ustavl, kdaj pridem nazaj. Jao, preveč nas je. Čau, šivilja! Se tipkamo kasneje. Moja madam spi, jaz sem se pa že narekreirala danes. Sem spravila stanovanje u nulo!!! (nervoza ob bolanih otrocih zna biti očitno tudi pozitivna stvar)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 14:59:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ups
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 15:05:15
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake revež
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 15:19:12
|
|
|
|
Leela
|
ta ima pa res lička za dostavo merkator sem vam pa fouš. Sploh ko trogam vreče do stanovanja (kakšno mleko, detergente, pijače...).
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 15:22:05
|
|
|
|
Leela
|
Kje v Ljubljani se kupi dobre čevlje z visoko peto. Dobre za nosit, da lahko v njih stojiš. Pa kakšne cene so kaj? Ledenka, tanja ??? vidve obvladata.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 15:44:58
|
|
|
|
Dudica1
|
mi smo po kosilu zdej se bova pa s počasi pripravljala na nastop,so mel dopoldne generalko in baje mu je šlo super ...bomo videli kaj bo pred dvorano polno ljudi-.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 16:09:59
|
|
|
|
ivanamdb
|
juhuuuu ok, danes pa je tak dan da so vsi tecni mi se zdi... fejn je blo z Leelo in F. v Merkatorju (razen tadva D&D, a ne Leela....), potem sem se nekaj kupila, in metdem je D koncno zaspala! zdaj se spi! uspelo mi je iz avta je prestavit v postlo!!!! neverjetno! ah - poganjalci/trikolesniki - zdaj sem enega v merkatorju vidla - trikolesnik, pa ma veliko policko, velik sedez in naslonjalo, in vse to, 49 eur pride, sam je res mal grda plastika. zdaj mam eno lektoriranje, potem zacnem pocas pakirat koferje in jutr greve v Italijo ah a ste vidle - pise da Merkator ima od petka do ponedeljka pampers pelenicke na 9.99 EUR! ni slabo a ne
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 16:23:25
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Kje v Ljubljani se kupi dobre čevlje z visoko peto. Dobre za nosit, da lahko v njih stojiš. Pa kakšne cene so kaj? Ledenka, tanja ??? vidve obvladata. Humanic, Bata, tudi Mass, pa potem Batič in še par trgovin v stari LJ (nasproti Julije je ena, pa nasproti čokoladnice)... meni najboljše, žal tudi najdražje ima Batič, si privoščim en par na leto poganjalec pikapolonica - hja, na to, da so naši zmajčki razbijači, pa nisem pomislila... bomo pri plastiki ostali. sva bila v ZOOju, najbolj všeč Mju so bile male rumene opice
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 16:23:57
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb juhuuuu ok, danes pa je tak dan da so vsi tecni mi se zdi... fejn je blo z Leelo in F. v Merkatorju (razen tadva D&D, a ne Leela....), potem sem se nekaj kupila, in metdem je D koncno zaspala! zdaj se spi! uspelo mi je iz avta je prestavit v postlo!!!! neverjetno! ah - poganjalci/trikolesniki - zdaj sem enega v merkatorju vidla - trikolesnik, pa ma veliko policko, velik sedez in naslonjalo, in vse to, 49 eur pride, sam je res mal grda plastika. zdaj mam eno lektoriranje, potem zacnem pocas pakirat koferje in jutr greve v Italijo ah a ste vidle - pise da Merkator ima od petka do ponedeljka pampers pelenicke na 9.99 EUR! ni slabo a ne ja kaj češ, razbojnika. Lepo pakiraj.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 16:25:26
|
|
|
|
ledenka
|
BC ima menda znižane ene trikolesnike bojda enake, kot so bili pri Hoferju? za 20 ali 30 €, mi je tašča povedala, jaz nisem še pogledala
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 16:28:05
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Leela Kje v Ljubljani se kupi dobre čevlje z visoko peto. Dobre za nosit, da lahko v njih stojiš. Pa kakšne cene so kaj? Ledenka, tanja ??? vidve obvladata. Humanic, Bata, tudi Mass, pa potem Batič in še par trgovin v stari LJ (nasproti Julije je ena, pa nasproti čokoladnice)... meni najboljše, žal tudi najdražje ima Batič, si privoščim en par na leto ja rabim kakšne z dobrim kopitom ali kako se reče. Hvala ledenka.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 16:31:37
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Leela Kje v Ljubljani se kupi dobre čevlje z visoko peto. Dobre za nosit, da lahko v njih stojiš. Pa kakšne cene so kaj? Ledenka, tanja ??? vidve obvladata. Humanic, Bata, tudi Mass, pa potem Batič in še par trgovin v stari LJ (nasproti Julije je ena, pa nasproti čokoladnice)... meni najboljše, žal tudi najdražje ima Batič, si privoščim en par na leto ja rabim kakšne z dobrim kopitom ali kako se reče. Hvala ledenka. odvisno, koliko si pripravljena zapravit ampak kot vemo, so dobri čevlji neprecenljivi
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 16:40:58
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Leela Kje v Ljubljani se kupi dobre čevlje z visoko peto. Dobre za nosit, da lahko v njih stojiš. Pa kakšne cene so kaj? Ledenka, tanja ??? vidve obvladata. Humanic, Bata, tudi Mass, pa potem Batič in še par trgovin v stari LJ (nasproti Julije je ena, pa nasproti čokoladnice)... meni najboljše, žal tudi najdražje ima Batič, si privoščim en par na leto ja rabim kakšne z dobrim kopitom ali kako se reče. Hvala ledenka. odvisno, koliko si pripravljena zapravit ampak kot vemo, so dobri čevlji neprecenljivi A si zihr, da je Batič- a ni Barbič, Berlič al Barlič - to je ta na mestnem trgu? Jaz tudi vedno sline cedim, kupim pa redko. M -ju so pa gospodi Ficki všeč? Saj so ful cotkani. Tudi, če bi se odpravla v Zoo bi bilo bolj klavrno - mi je guma na vozičku počila - sem nemobilna
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 16:42:13
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Leela Kje v Ljubljani se kupi dobre čevlje z visoko peto. Dobre za nosit, da lahko v njih stojiš. Pa kakšne cene so kaj? Ledenka, tanja ??? vidve obvladata. Humanic, Bata, tudi Mass, pa potem Batič in še par trgovin v stari LJ (nasproti Julije je ena, pa nasproti čokoladnice)... meni najboljše, žal tudi najdražje ima Batič, si privoščim en par na leto ja rabim kakšne z dobrim kopitom ali kako se reče. Hvala ledenka. ce ne pejd dol v trst, tam v centru v tisti ulici ki gre od borze gor na levi strani imas enega rossinija ali rosinija pa se enega zraven, pa potem po coinu na desni strani se enega, a ja in potem, gor na vrhu tam kje je trg, na levi strani ima se en. po men so najbo ljse - kvaliteta, oblika, mehkost, zdrzljivost tele od rossinija, ampak so tut drage to je res.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 16:43:30
|
|
|
|
ivanamdb
|
ja kaj češ, razbojnika. Lepo pakiraj. he he, zihr jih fotr pelje v gozd zuzelke jest.... a ja, a ves da moja se spi!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 16:46:26
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Leela Kje v Ljubljani se kupi dobre čevlje z visoko peto. Dobre za nosit, da lahko v njih stojiš. Pa kakšne cene so kaj? Ledenka, tanja ??? vidve obvladata. Humanic, Bata, tudi Mass, pa potem Batič in še par trgovin v stari LJ (nasproti Julije je ena, pa nasproti čokoladnice)... meni najboljše, žal tudi najdražje ima Batič, si privoščim en par na leto ja rabim kakšne z dobrim kopitom ali kako se reče. Hvala ledenka. odvisno, koliko si pripravljena zapravit ampak kot vemo, so dobri čevlji neprecenljivi A si zihr, da je Batič- a ni Barbič, Berlič al Barlič - to je ta na mestnem trgu? Jaz tudi vedno sline cedim, kupim pa redko. M -ju so pa gospodi Ficki všeč? Saj so ful cotkani. Tudi, če bi se odpravla v Zoo bi bilo bolj klavrno - mi je guma na vozičku počila - sem nemobilna Barlič je hvala! tolk o spominu in luknjastem siru... upam, da bo voziček kmalu spet mobilen!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 16:47:34
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Leela Kje v Ljubljani se kupi dobre čevlje z visoko peto. Dobre za nosit, da lahko v njih stojiš. Pa kakšne cene so kaj? Ledenka, tanja ??? vidve obvladata. Humanic, Bata, tudi Mass, pa potem Batič in še par trgovin v stari LJ (nasproti Julije je ena, pa nasproti čokoladnice)... meni najboljše, žal tudi najdražje ima Batič, si privoščim en par na leto ja rabim kakšne z dobrim kopitom ali kako se reče. Hvala ledenka. ce ne pejd dol v trst, tam v centru v tisti ulici ki gre od borze gor na levi strani imas enega rossinija ali rosinija pa se enega zraven, pa potem po coinu na desni strani se enega, a ja in potem, gor na vrhu tam kje je trg, na levi strani ima se en. po men so najbo ljse - kvaliteta, oblika, mehkost, zdrzljivost tele od rossinija, ampak so tut drage to je res. uuuuuu, to pa bi šla pogledat... kdaj gremo v Trst? sam še malo cajta mamo!!!!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 17:23:57
|
|
|
|
eelyy
|
Evo takole Tian spančka prav smrči...se je zmatral sva šla do igrišča in sem ga postavila na gugalnico in on bi najrajši bil v pesku se samo izriva stran Tale naš mali je pravi živček postal je oči komaj sfolgal znjemu danes vse je prevrnil iz mize in kar iskal kaj bo še najdel da podre in uniči . Ste dobile kako malenkost za materinski dan?Jst sem bila prav vesela sta mi starša prinesla eno velikooo bombanjero in malemu fruzwergerje.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 18:43:22
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka BC ima menda znižane ene trikolesnike bojda enake, kot so bili pri Hoferju? za 20 ali 30 €, mi je tašča povedala, jaz nisem še pogledala sem videla,samo me motita dve stvari da nima sprednjega varovala,ki ga za tele 10 mesečnike pomoje še rabiš...in pa da se ne da zavijat z palico. Zaenkrat jaz ostajam pri unel iz linka ...je pa ta poceni ja samo pomoje za malo starejše ko ni več nevarnosti da pade dol.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 18:53:01
|
|
|
|
Dudica1
|
aja T. je odlično nastopal,je nekaj pel in kazal ni glik razturaval ampak boljš kot pa da bi jokal in bi mogu dol
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 18:53:39
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka BC ima menda znižane ene trikolesnike bojda enake, kot so bili pri Hoferju? za 20 ali 30 €, mi je tašča povedala, jaz nisem še pogledala sem videla,samo me motita dve stvari da nima sprednjega varovala,ki ga za tele 10 mesečnike pomoje še rabiš...in pa da se ne da zavijat z palico. Zaenkrat jaz ostajam pri unel iz linka ...je pa ta poceni ja samo pomoje za malo starejše ko ni več nevarnosti da pade dol. eh, sem zdaj pogledala, pa mi res ni pretirano všeč. tko pa je,če se ti ne da s taščo pogovarjat, pa rečeš sam ja, ja gremo večerjat
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 19:16:18
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Leela Kje v Ljubljani se kupi dobre čevlje z visoko peto. Dobre za nosit, da lahko v njih stojiš. Pa kakšne cene so kaj? Ledenka, tanja ??? vidve obvladata. Humanic, Bata, tudi Mass, pa potem Batič in še par trgovin v stari LJ (nasproti Julije je ena, pa nasproti čokoladnice)... meni najboljše, žal tudi najdražje ima Batič, si privoščim en par na leto ja rabim kakšne z dobrim kopitom ali kako se reče. Hvala ledenka. ce ne pejd dol v trst, tam v centru v tisti ulici ki gre od borze gor na levi strani imas enega rossinija ali rosinija pa se enega zraven, pa potem po coinu na desni strani se enega, a ja in potem, gor na vrhu tam kje je trg, na levi strani ima se en. po men so najbo ljse - kvaliteta, oblika, mehkost, zdrzljivost tele od rossinija, ampak so tut drage to je res. Ivana jaz sem v trstu mrzla. Če boš imela čas, ko prideš nazaj bi lahko na hitro skočil na izlet dol a? Ti pelješ, jaz dam za benz Rabim čevlje, grem na poroko, tam pa dlje časa stojiš. Je pa res, da za mal denar ti noge stran padejo. Glih 300€ ne bi dala. Saj jih bom kdaj imela še v službi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 19:25:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka eh, sem zdaj pogledala, pa mi res ni pretirano všeč. tko pa je,če se ti ne da s taščo pogovarjat, pa rečeš sam ja, ja gremo večerjat Ledenka, a bo mlečni riž?
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......