|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
26.3.2010 8:52:07   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
papua...meni je pri M pomagalo to, da sem se ulegla na našo posteljo in se delala da spim. Je zaspala v roku 5 minut. Brez vstajanja. Če sem šla pa ven je blo dretje.

user posted image

Kaj ti je smešno?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
26.3.2010 9:02:24   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kuga dons dogaja??

tija je mela zvecer se vedno 38,5 vrocine...z calpolom smo jo spet mal zbili...danes bom poklicala v zd da vprasam ce je normalno da ma ze tretji dan visoko vrocino...ggggrrrr

danes narocim pečico!!!!!!!!

A pa to ima v ritki tolko? Al že odbito?
jaz ji merim pod pazduho....pa nic ne odbijem...v ritki bi mela pol se večjo

in ja,ce sem hotla zdej kej pečt sem mogla tect gor pa dol

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
26.3.2010 9:06:12   
Tanja_
Jutro!

Pol noči sem preživela na urgenciuser posted image Včeraj popoldne me je zvilo, sem začela bruhat, kot še nikoli v življenju. -Čist me je vrglo, k+če sem probala kaj spit, je šlo takoj od mene. Tko da je moj zvečer rešilca klical, ker nisem bila sposobna iz tal se pobrat. Groza. Zdej je bolje, sem švoh, tko da je moj doma. ampak zdej me skrbi za H. Ker je bil moj prejšnji teden bolan, je očtino mene nalezel. Če ona tko zboli, kot sem jaz včeraj, bo hudo.

Sicer pa-še lepa novica- včeraj je naredila svoje prve korakeuser posted image user posted image user posted image Kakšen nepozaben trenutekuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
26.3.2010 9:08:52   
tubby
dobro jutro. kako danes? bo za ven ali ne?

KatMat kaj je T? user posted image user posted image user posted image

Papua s spanjem mamo zadnje mesece tud mi težave, predvsem sm jih mela k mi je tašča razvadla M nosit po rokah. sej je zaspal sampak se je ful hitr zbudil k je ugotovil da ni v naročju ampak v  postli...
tako da sem jaz temu naredila konec. še ni idealno ker ne zaspi brez mene, ampak zaspi v svoji postli.
sedem zravn njega in ga ne gledam, mu dam rokico - vedno ga obrnem na bok stran od mene. In če vstane grem ven. takoj začne jokat. pridem nazaj ga spet položim na bok in zaspi. je hitr poštudiral da mame ne bo zravn če bo vstal. In v postli mu načeloma ne dovolim nobene igrače ker je postla za spanje. tako zdaj spančka in je našel ritem 2 krat na dan in gre zvečer spat od 19 - 20 prej pa mi je hodil ob 22-23

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
26.3.2010 9:10:22   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro!

Pol noči sem preživela na urgenciuser posted image Včeraj popoldne me je zvilo, sem začela bruhat, kot še nikoli v življenju. -Čist me je vrglo, k+če sem probala kaj spit, je šlo takoj od mene. Tko da je moj zvečer rešilca klical, ker nisem bila sposobna iz tal se pobrat. Groza. Zdej je bolje, sem švoh, tko da je moj doma. ampak zdej me skrbi za H. Ker je bil moj prejšnji teden bolan, je očtino mene nalezel. Če ona tko zboli, kot sem jaz včeraj, bo hudo.

Sicer pa-še lepa novica- včeraj je naredila svoje prve korakeuser posted image user posted image user posted image Kakšen nepozaben trenutekuser posted image

o bogica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa so nrdili na urgenci?
pa ni nujno da bi tudi H tako regirala

čestitke za korakce user posted image user posted image user posted image si mela pa lep materinski dan

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
26.3.2010 9:11:19   
FLASK_A
papua...meni je pri M pomagalo to, da sem se ulegla na našo posteljo in se delala da spim. Je zaspala v roku 5 minut. Brez vstajanja. Če sem šla pa ven je blo dretje.

user posted image

Kaj ti je smešno?

Smešno mi je pač.

Tanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si pa to še v hujši obliki fasala ko jaz. Kaj to razsaja?
Pa čestitke za prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image Bravo, H.!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
26.3.2010 9:11:52   
cebelica82
jutro ... mi mamo čist iste probleme s spanjem .... pa jih do pred kratkim  ni bilo ... naša tudi ne zaspi, če me ni zraven, je pa res, da strogo spi v svoji posteljici. jo pa moram zadnje čase kar v naročju uspavat čez dan, če ne, je kriza!! to ne bo šlo več tako naprej

hvala bogu, da je izpit za mano, da se bom lahko zdaj z tem ukvarjala ...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
26.3.2010 9:12:06   
Dudica1
tanja user posted image user posted image user posted image ...upam da ne dobi tudi H.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
26.3.2010 9:18:04   
maja1488

Jutro!

O hudiča! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri otrocih so navadno te bolezni v bolj blagi obliki...oziroma jih ne vrže tako kot nas. Upam, da se ne naleze. Ti se pa čimprej sestavi skupaj.
A že lahko piješ?

Pa Bravo H user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
26.3.2010 9:18:49   
maja1488

user posted image

Kaj ti je smešno?

Smešno mi je pač.

Tanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si pa to še v hujši obliki fasala ko jaz. Kaj to razsaja?
Pa čestitke za prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image Bravo, H.!!! user posted image user posted image user posted image

No...sam da si vesela!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
26.3.2010 9:19:06   
KatMat

Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
26.3.2010 9:21:48   
Tanja_
maja nekaj se silim pit. Zdele se mi je tok zaluštala mrzla Cockta-pa sploh mehurčkov nikol ne pijem. Gre moj v trgovino.

Tubby infuzijo sem dobila, pa neki proti bruhanju.

Ste me potolažle, upam, da res ne zboli.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
26.3.2010 9:25:26   
FLASK_A
Tanja, sam da si boljše... Saj boš kmal čist tapravauser posted image user posted image user posted image   Mater, si mogla bit boga user posted image user posted image user posted image

Školjka je tudi men trenutno najboljša prijateljica... Celo noč sva se videvali. Upam da mi Linex že enkrat prime. Sem samo še za u kanto. Očitno neka viroza razsaja? Tamala še nista nič dobila, upam da tako tut ostane.

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 26.3.2010 9:26:10 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
26.3.2010 9:33:38   
maja1488
Baje coca cola pomaga za rehidracijo. In bobi palčke al pa prepečenec tut, pri driski in bruhanju.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
26.3.2010 9:34:19   
Dudica1
joj joj bolančki zdej bo moralo bit pa kmalu konec teh mor!!!!...poleeeeetje kje si!!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
26.3.2010 9:34:38   
Dudica1

Baje coca cola pomaga za rehidracijo. In bobi palčke al pa prepečenec tut, pri driski in bruhanju.

res je ja

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
26.3.2010 9:34:47   
šivilja
Tanja, Flaska user posted image user posted image user posted image , da vama hitro minejo te nadloge in da jih otroci ne poberejo

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
26.3.2010 9:35:41   
KatMat

ja baje....noben pa ne pomisli kaj to naredi z zelodcno sluznico...

z coca colo najlazje odstranis oksidacijo (rjo) z raznih kovin, kaj sele stori nasemu organizmu

< Sporočilo je popravil KatMat -- 26.3.2010 9:39:48 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
26.3.2010 9:37:18   
maja1488

Vsaj bruhat se ti neha user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
26.3.2010 9:37:57   
FLASK_A

Ja, še dobro da sem imela to doma. Sam haska pa ni blouser posted image No kakorkoli. Samo da so nam vaje prestavli. Danes so bile ful pomembne vaje na faksu. Sem čist vesela da so odpadle. Matr mam srečo.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
26.3.2010 9:40:38   
koala.cek
no ženske kaj je zdaj to ? zdej ko so otroci zdravi, bomo pa me začele krehat ? user posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
26.3.2010 9:40:50   
KatMat

Vsaj bruhat se ti neha user posted image

Preberite si, kaj vse se v vašem telesu dogaja po zaužitju enega kozarca kokakole.
V prvih 10 minutah vaš sistem preplavi 10 žličk sladkorja (kar je celoten priporočen odmerek na dan). Kislina pri tem ublaži okus sladkorja in preprečuje, da bi želodec zavrnil odmerek.
V naslednjih 20 minutah vam naraste sladkor v krvi in s tem tudi raven inzulina. Jetra tako začno proizvajati vse sladkorje, ki jih dobijo v maščobo.
Po 40 minutah se konča absorpcija kofeina, zenice se razširijo, krvni pritisk naraste, v odgovor pa jetra »odvržejo« še več sladkorja v kri.
Po 45 minutah telo povečano proizvaja dopamin, kar stimulira centre za užitke v možganih (to je fizično enak način kot učinkuje heroin).
Po eni uri se pokažejo diuretične lastnosti kofeina. S tem se izločijo kalcij, magnezij in cink, ki naj bi podprli kosti, prav tako pa elektroliti in voda.
Po eni uri se val aktivnosti umirja in začne se padec sladkorja, prav tako nastopi dehidracija. V naslednjih nekaj urah sledi še kofeinski šok.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
26.3.2010 9:42:11   
ledenka
jutro

čebelca user posted image čestitke za izpit!

tanja in flaska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas pa spet raste en zob... posledica je neprespanost... celo noč na joški, sem mu dala Calpol, pa je uspel večino ven pljunit... zvečer bo dobil svečko, ni problema z doziranjem.

zdaj greva plavat, potem pa pride moja mama na obisk user posted image tak da moram posesat... upam, da ne bo preveč tečna, ker sem že jaz user posted image

moj se je celo spomnil na materinski dan user posted image je rekel, da je hotel, da gremo na kosilo, pa je imel preveč zadev. vsaj spomnil se je user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
26.3.2010 9:44:04   
Tanja_
flaska menda da so res viroze na pohodu. Zraven mene je ležal en gospod, ki je imel iste težave kot jaz. Je reku, da ga je v 2 urah zvilo in ga je tud rešilec mogu prpelat, ker sam ni mogel nič.

kati kako ti skrbiš za naše zdravjeuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
26.3.2010 9:44:56   
Dudica1
gor ali dol...jaz obožujem coca colo...tud če ne bruham user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......