|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
24.3.2010 13:37:29   
aprilski hrošček
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pupa moja zlata a greva potem jutri kar skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?????????????????????

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 826
24.3.2010 13:40:27   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: aprilski hrošček

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pupa moja zlata a greva potem jutri kar skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?????????????????????

ja ti coprnca ti user posted image user posted image user posted image ej ne vem kako se bo izšlo, še mal noge skp tiščim user posted image no sej se vidimo tam, če ne prej imam v soboto pregled pa te pridem počekirat user posted image

(odgovor članu aprilski hrošček)
Neposredna povezava do sporočila: 827
24.3.2010 13:56:59   
aprilski hrošček
Pupa le glej da me res prideš obiskat, sam prej ti bom SMS poslala če me niso nazaj domov dal še mal čakat user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 828
24.3.2010 14:07:45   
tintin
No, potem kranjčanke jutri veljauser posted image

Agha: a imaš ti slučajno Gregorača? Tisto kar si napisala, sounds so much like him...(glede CTG-jev in glede "stiskanja k atiju")...jaz imam z njim malo bolj "tako-tako" izkušnjo....

Nejanejc....nimam pojma od česa me noga boli, samo kadar sem ful utrujena me od kolena do meča ful boli, trga, ščemi...ne znam opisat, bolečina za znoret...

no zunaj se je zoblačilo...jaz sem nazaj iz shoppinga, ne ni bilo za dojenčka, samo našega 2.5 letnika je treba za pomlad oblečt...

(odgovor članu aprilski hrošček)
Neposredna povezava do sporočila: 829
24.3.2010 14:08:18   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: mamika25

Je rekla, da je začudena, da ji zgledam nežna dušica, ki nosi enega orjaka. user posted image Bila sem precej prestrašena, ker je rekla, da bo porod težji. Logično. Ima veliko glavo in cel je velikanski, je rekla. Tako da 4kg+ mi ne uide, mama mia. Je rekla, da poskušajo, da se rodi naravno, ker pa sem "mala in ne prav široka", je rekla, da dvomi, da imam spodaj "jamo", da se kaj hitro odločijo za cr.user posted image  Ko je tako govorila se je še ful smejala zraven, pa ne vem kaj je tolk smešno??? Se mi je zdela mal trčena danes. user posted image

hjoj a take izraze tudi uporabljajo ginekologi? jamo?
no moj ginekolog je ful fajn, se pogovarja čisto normalno kot prijatelj s tabo ne tisto strogo uradno samo še nikoli ni rekel da ma kera večjo ali manjšo jamo user posted image
sicer pa mamika25 uživaj v praznovanju user posted image

pupa a ti si pa že malo odprta? ja fajn user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 830
24.3.2010 14:09:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81
katera pa ima cifro od dacy oz. kateri bo sporočila lepo novičko user posted image

Pomoje bo sporočila cojki.

aprilski hrošček a zdej si že ti na vrsti?

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 831
24.3.2010 14:16:53   
aprilski hrošček
Nax v nedeljo sem bila na CTG-ju in pregledu pa se je g. odločil, da bi kar v nedeljo notri ostala in da bi sprožil porod zaradi moje sladkorne, pa sem se ustrašila user posted image user posted image user posted image , da pa tisti dan glih nebi in sva se zmenila za ta četrtek da pridem popoldne pa dobim tableto in potem bomo videli kaj so bo dogajalo naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 832
24.3.2010 14:24:48   
Anonimen
Zdravo,kako kaj...ste se naspale...jaz sem kar dobro danes spala...
AGHA meni so zunanji obrat delali v 37 tednu,pa 4 dni,kar pozno je že ...upam,da se še obrne do torka ,če prav je malo možnosti ,pustimo se presenetiti...
APRILČICA 10  ja upamo,da se res ubrne,kaj pa tvoja obleka je že doma....

Ja nič lepo se imejte še naprej....
Kako je kaj z Kepico,p Z Dacy...so že rodile ....ve katera kaj več...
SE ŠE SLIŠIMO ZVEČER...

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 833
24.3.2010 14:24:58   
agha
tintin - kar se mene tiče za jutri velja tako kot smo se dogovorile.

In ja, uganila si, imam Gregorača. Ampak moram povedat, da sem do zdaj bila z njim ful zadovoljna. Je tako lepo poskrbel vedno zame, ko sem bila na oddelku pa tudi na posvetovalnicah. On mi je tudi obrat delal. Je pa res, da se ga moraš navadit.
Koga imaš pa ti?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 834
24.3.2010 14:30:46   
didi5

Babyloverka: ja sem že študirala, da pridem v Mb (pohorska kavarna je itak moja redna štacjona - prej sem živela v Mb Borova vas, pa praktično vse moje prijateljice so iz Mb - tak da sem domača) Ob kateri uri ste dogovorjene?

Jaz sicer pri Rosiću nisem bila na 3d (mi ga ni niti omenil, da ga opravlja), sem se mu pa skoraj zamerila. Kar nekaj časa ni hotel povedat (je rekel, da ni prepričan) pol je napovedal pupiko (veselje, veselje ). Drugič sem ga pa vrpašala : ČE JE ŠE VEDNO PUNČKA, in me je začudeno pogledal Kako pa to mislite?. In valda, taka kot sem: ja če ste se mogoče zmotili??????? Pa je rekel, če imamo izbrano ime za punčko naj kr tak ostane. Se je zdel kar malo užaljen - sem se mu na koncu opravičla. Jaz nekek že od začetka čutim, da je punčka ampak če pa ne bo po planih - ojojojo. Moj Lubi je rekle, da pol bo pa že od začetka Salome (v roza)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem sicer zadnja bajta v ulici, ki spada pod Ptuj. Večina pa jih ima ta predel še za Sp. Hajdino.

Ja Dacy pa verjetno ne bo takoj letela na računalnik po porodu - bo po moje raje prej uživala v družbi svoje user posted image . Vprašanje pa tudi, kako dolgo bo vse skupaj trajalo (ali je trajalo).

Glede user posted image pa takole: jaz bi z veseljem (sploh ker bo po porodu en čas zatišje), pa imam s temi glivičnimi vnetji težave NON-STOP. Za znoret. Če pa par dni ni vnetij pa zunanji hemoroidi. Kaj naj vam rečem, če bi lahko bi si moj  vzel dopust, samo da čim prej cartamo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 835
24.3.2010 14:46:01   
tintin
Agha: Rantovo. po (skoraj) dveh nosečnostih, lahko rečem, da je res super in sem z njo max zadovoljna.

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 836
24.3.2010 14:46:10   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Babyloverka: ja sem že študirala, da pridem v Mb (pohorska kavarna je itak moja redna štacjona - prej sem živela v Mb Borova vas, pa praktično vse moje prijateljice so iz Mb - tak da sem domača) Ob kateri uri ste dogovorjene? 

Jaz sem sicer zadnja bajta v ulici, ki spada pod Ptuj. Večina pa jih ima ta predel še za Sp. Hajdino.

ja no potem pa lahko greva skupaj  v torek če želiš. ure še nimamo določene, ponavadi se dobijo okrog dveh se mi zdi. bomo videle

jaz sem pa v drugo smer, proti lenartu user posted image

glede rosiča, sem slišala da nerad pove kaj bo, res ga kao moreš vprašat drugače ne reče nič. in jaz sem ga vprašala in je rekel da če res hočema oba vedet da bo povedal. je pa ga tudi moja prijateljica vprašala če je še vedno punčka in ji je odgovoril: ne, od včeraj je pa fantek user posted image  no verjetno v šali ampak vem da ji je bilo neprijetno.user posted image

30.04.2010

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 837
24.3.2010 15:09:17   
tatly
babyloverka-sem hodla danes po plenicke-se enkrat hvalauser posted image
jaz sem mela danes pregled-vse ok ,je se enkrat potrdil da je pupauser posted image in obrnjena navzdoluser posted image
NP-7.4

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 838
24.3.2010 15:41:54   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara
znaki...tudi če so se lahko vleče...jaz nisem imela nikol nekih znakov...al mi je voda odtekla,čep šel...al pa so mi na pegledu ugotovili da sem odprta...tak da uživaj in ne išči znakovuser posted image

jaaa, sej se strinjam, ampak lahko je rečt user posted image  pa še user posted image  ne smem, da bi se malo zamotila user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 839
24.3.2010 15:48:35   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Kaj naj vam rečem, če bi lahko bi si moj  vzel dopust, samo da čim prej cartamo user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 840
24.3.2010 16:15:21   
Anonimen
mamika25: VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupa, ti boš pomoje že do konca tedna cartalauser posted image

Tudi jaz sem prišla pogledat, če je kaj novičk od Dacy, pa še ničuser posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 841
24.3.2010 17:35:21   
Anonimen
Lep pozdrav..kako kaj ...ste bile kaj na zraku...
Mene je začelo nekaj matrati...kar naprej hodim na wc,spodnji del trebuha me boli,pa zelo me pritiska beba navzdol... pa trbuh mi utrdeva,,upam ,da nisem naslednja za v porodnišnico in ,da se bo umerile te težave...
je imela že katera podobne težave....
Ja nič lepo se imejte še naprej...
Mamika 25 vse najboljše iz moje strani...lp....se še javim...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 842
24.3.2010 17:41:52   
babyloverka
user posted image a še kar nič od dacy?

sicer pa cojke tudi mislim da še danes ni bilo, mogoče pa se ni imela časa javit. 

tatly ni problema user posted image

30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
24.3.2010 19:18:03   
Wannabemommy
Evo ravnokar sem govorila z dacy, dacy že od 7 zjutraj leži v porodni je dobila umetne, toda MV še ni dovolj zmehčan in še kr traja, revica je že ful utrujena in komaj čaka da bo to za njo, popadke ma redne toda nena se odpira dovolj, zgleda da se bo vse skup zavleklo. Kak bo kaj novega  vam javim.

Dacy vas lepo pozdravlja in se zahvaljuje da mislite vse na njouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 844
24.3.2010 19:21:05   
ema tiara
uboga dacy,naj se čimprej  reši...vem kako lahko umetni popadki izčrpajo...še malo...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 845
24.3.2010 19:38:24   
amelie
Hjoj, jaz sem pa bla prepričana, da zdaj že bo kaj ... Se že 12 ur matra, revica ... user posted image  

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 846
   [Brisano sporočilo]
24.3.2010 19:58:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
24.3.2010 20:11:21   
ela24
Ojla!

Sm danes utrujenauser posted image Dopoldan sm imela ctg, pol sm še v baby centru rihtala neke stvari. Popoldan sm bila pri frizerju. In sm prišla domov zvečer, kot cota.

Uboga Dacy, saj to se mi zdi grozno, da se mora tako dolgo mučit. Mene je zadnje čas kar precej strah poroda in vseh teh bolečinuser posted image In pol ko pomislim še na toliko urno mučenje pa se nič ne premakne. Pa te res lahko stisne od strahuuser posted image

Cojka sm preverjala za avto, bo stric malo preveril okoli, pa mi javi če bo kajuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 848
24.3.2010 20:26:59   
majas
Čer  user posted image

Zdaj pa še jaz-še vedno nič novic o Dacy???

Danes na CTG smo spet spali, zdaj pa se spet pretegujemo user posted image In danes sem kooončno kupla plenice in ... tak da jutri veselo vse pripravim. Pa modrčke za dojenje imajo zdaj v akciji za 6,99€ .. jaz sem jih imela pri ta prvi in so mi bili tako super in komot. Sem si enega frišnega kupla že če kam grem user posted image
Jutri še v lekarno skočim pa mislim da imam počasi vse user posted image

Pa jaz še kar ne dojemam da že odštevamo dneve, ene že cartate...

Nič grem do konca zlikat.

Mirno nočko in čim manj obiskov WC.

Ela24 je bilo danes super da sve lahko klepetale..ker sve se načakale tudi. Kdaj imaš naslednji CTG? Je bilo vse ok?

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 849
24.3.2010 20:49:20   
ela24
Ja, Majas, če malo počvekaš občutno prej mine tisto nadležno čakanjeuser posted image
Jaz sem naročena v sredo ob 9.40. In ti?
Hvala, bilo je vse vredu. Čeprav mi je bila ta zdravnica fullll hecnauser posted image Kot da bi se s petardo česalauser posted image Malo se morem pohecatuser posted image

Super, da si rešla v Mullerju. Pol si se kar nanosila čez celo mesto? Sm jaz tudi razmišljala, da bi šla, pa mi je ko sm šla proti avtu tako trebuh otrdeval, da sm že mislila, da bom morala kar nazaj v porodnišnico zavituser posted image
Koliko teh modrcov za dojenje pa je fajn da imaš?
Kaj pa te majce, ko so predvidene kao za dojenje? Kje se to dobi in če ste uporabljale in je praktično?

Jaz sm še danes kar nekaj cotik nabavla v baby centru. Čeprav jih že imam po moje kar malo prevečuser posted image Ma kaj pa vem. Kr sm tako vse kupovala do št.62 pa imam polno omarouser posted image
Bom pol ko bom sproti kupovala znala verjetno bolje oceniti...

Uboga Dacy, to pa se ji res vleče. Pa kako dolgo te sploh lahko matrajo z vsem tem, predn se odločijo za carski rez? Ali kaj sploh lahko nardijo da pospešijo zadeve?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?