Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 13:37:29
|
|
|
|
aprilski hrošček
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pupa moja zlata a greva potem jutri kar skupaj ?????????????????????
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 13:40:27
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aprilski hrošček iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pupa moja zlata a greva potem jutri kar skupaj ????????????????????? ja ti coprnca ti ej ne vem kako se bo izšlo, še mal noge skp tiščim no sej se vidimo tam, če ne prej imam v soboto pregled pa te pridem počekirat
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 13:56:59
|
|
|
|
aprilski hrošček
|
Pupa le glej da me res prideš obiskat, sam prej ti bom SMS poslala če me niso nazaj domov dal še mal čakat .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 14:07:45
|
|
|
|
tintin
|
No, potem kranjčanke jutri velja Agha: a imaš ti slučajno Gregorača? Tisto kar si napisala, sounds so much like him...(glede CTG-jev in glede "stiskanja k atiju")...jaz imam z njim malo bolj "tako-tako" izkušnjo.... Nejanejc....nimam pojma od česa me noga boli, samo kadar sem ful utrujena me od kolena do meča ful boli, trga, ščemi...ne znam opisat, bolečina za znoret... no zunaj se je zoblačilo...jaz sem nazaj iz shoppinga, ne ni bilo za dojenčka, samo našega 2.5 letnika je treba za pomlad oblečt...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 14:08:18
|
|
|
|
babyloverka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamika25 Je rekla, da je začudena, da ji zgledam nežna dušica, ki nosi enega orjaka. Bila sem precej prestrašena, ker je rekla, da bo porod težji. Logično. Ima veliko glavo in cel je velikanski, je rekla. Tako da 4kg+ mi ne uide, mama mia. Je rekla, da poskušajo, da se rodi naravno, ker pa sem "mala in ne prav široka", je rekla, da dvomi, da imam spodaj "jamo", da se kaj hitro odločijo za cr. Ko je tako govorila se je še ful smejala zraven, pa ne vem kaj je tolk smešno??? Se mi je zdela mal trčena danes. hjoj a take izraze tudi uporabljajo ginekologi? jamo? no moj ginekolog je ful fajn, se pogovarja čisto normalno kot prijatelj s tabo ne tisto strogo uradno samo še nikoli ni rekel da ma kera večjo ali manjšo jamo sicer pa mamika25 uživaj v praznovanju pupa a ti si pa že malo odprta? ja fajn
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 14:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 katera pa ima cifro od dacy oz. kateri bo sporočila lepo novičko Pomoje bo sporočila cojki. aprilski hrošček a zdej si že ti na vrsti?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 14:16:53
|
|
|
|
aprilski hrošček
|
Nax v nedeljo sem bila na CTG-ju in pregledu pa se je g. odločil, da bi kar v nedeljo notri ostala in da bi sprožil porod zaradi moje sladkorne, pa sem se ustrašila , da pa tisti dan glih nebi in sva se zmenila za ta četrtek da pridem popoldne pa dobim tableto in potem bomo videli kaj so bo dogajalo naprej.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 14:24:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo,kako kaj...ste se naspale...jaz sem kar dobro danes spala... AGHA meni so zunanji obrat delali v 37 tednu,pa 4 dni,kar pozno je že ...upam,da se še obrne do torka ,če prav je malo možnosti ,pustimo se presenetiti... APRILČICA 10 ja upamo,da se res ubrne,kaj pa tvoja obleka je že doma.... Ja nič lepo se imejte še naprej.... Kako je kaj z Kepico,p Z Dacy...so že rodile ....ve katera kaj več... SE ŠE SLIŠIMO ZVEČER...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 14:24:58
|
|
|
|
agha
|
tintin - kar se mene tiče za jutri velja tako kot smo se dogovorile. In ja, uganila si, imam Gregorača. Ampak moram povedat, da sem do zdaj bila z njim ful zadovoljna. Je tako lepo poskrbel vedno zame, ko sem bila na oddelku pa tudi na posvetovalnicah. On mi je tudi obrat delal. Je pa res, da se ga moraš navadit. Koga imaš pa ti?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 14:30:46
|
|
|
|
didi5
|
Babyloverka: ja sem že študirala, da pridem v Mb (pohorska kavarna je itak moja redna štacjona - prej sem živela v Mb Borova vas, pa praktično vse moje prijateljice so iz Mb - tak da sem domača) Ob kateri uri ste dogovorjene? Jaz sicer pri Rosiću nisem bila na 3d (mi ga ni niti omenil, da ga opravlja), sem se mu pa skoraj zamerila. Kar nekaj časa ni hotel povedat (je rekel, da ni prepričan) pol je napovedal pupiko (veselje, veselje ). Drugič sem ga pa vrpašala : ČE JE ŠE VEDNO PUNČKA, in me je začudeno pogledal Kako pa to mislite?. In valda, taka kot sem: ja če ste se mogoče zmotili??????? Pa je rekel, če imamo izbrano ime za punčko naj kr tak ostane. Se je zdel kar malo užaljen - sem se mu na koncu opravičla. Jaz nekek že od začetka čutim, da je punčka ampak če pa ne bo po planih - ojojojo. Moj Lubi je rekle, da pol bo pa že od začetka Salome (v roza) Jaz sem sicer zadnja bajta v ulici, ki spada pod Ptuj. Večina pa jih ima ta predel še za Sp. Hajdino. Ja Dacy pa verjetno ne bo takoj letela na računalnik po porodu - bo po moje raje prej uživala v družbi svoje . Vprašanje pa tudi, kako dolgo bo vse skupaj trajalo (ali je trajalo). Glede pa takole: jaz bi z veseljem (sploh ker bo po porodu en čas zatišje), pa imam s temi glivičnimi vnetji težave NON-STOP. Za znoret. Če pa par dni ni vnetij pa zunanji hemoroidi. Kaj naj vam rečem, če bi lahko bi si moj vzel dopust, samo da čim prej cartamo .
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 14:46:01
|
|
|
|
tintin
|
Agha: Rantovo. po (skoraj) dveh nosečnostih, lahko rečem, da je res super in sem z njo max zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 14:46:10
|
|
|
|
babyloverka
|
IZVIRNO SPOROČILO: didi5 Babyloverka: ja sem že študirala, da pridem v Mb (pohorska kavarna je itak moja redna štacjona - prej sem živela v Mb Borova vas, pa praktično vse moje prijateljice so iz Mb - tak da sem domača) Ob kateri uri ste dogovorjene? Jaz sem sicer zadnja bajta v ulici, ki spada pod Ptuj. Večina pa jih ima ta predel še za Sp. Hajdino. ja no potem pa lahko greva skupaj v torek če želiš. ure še nimamo določene, ponavadi se dobijo okrog dveh se mi zdi. bomo videle jaz sem pa v drugo smer, proti lenartu glede rosiča, sem slišala da nerad pove kaj bo, res ga kao moreš vprašat drugače ne reče nič. in jaz sem ga vprašala in je rekel da če res hočema oba vedet da bo povedal. je pa ga tudi moja prijateljica vprašala če je še vedno punčka in ji je odgovoril: ne, od včeraj je pa fantek no verjetno v šali ampak vem da ji je bilo neprijetno.
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 15:09:17
|
|
|
|
tatly
|
babyloverka-sem hodla danes po plenicke-se enkrat hvala jaz sem mela danes pregled-vse ok ,je se enkrat potrdil da je pupa in obrnjena navzdol NP-7.4
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 15:41:54
|
|
|
|
amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara znaki...tudi če so se lahko vleče...jaz nisem imela nikol nekih znakov...al mi je voda odtekla,čep šel...al pa so mi na pegledu ugotovili da sem odprta...tak da uživaj in ne išči znakov jaaa, sej se strinjam, ampak lahko je rečt pa še ne smem, da bi se malo zamotila
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 15:48:35
|
|
|
|
amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: didi5 Kaj naj vam rečem, če bi lahko bi si moj vzel dopust, samo da čim prej cartamo .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 16:15:21
|
|
|
|
Anonimen
|
mamika25: VSE NAJBOLJŠE Pupa, ti boš pomoje že do konca tedna cartala Tudi jaz sem prišla pogledat, če je kaj novičk od Dacy, pa še nič
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 17:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav..kako kaj ...ste bile kaj na zraku... Mene je začelo nekaj matrati...kar naprej hodim na wc,spodnji del trebuha me boli,pa zelo me pritiska beba navzdol... pa trbuh mi utrdeva,,upam ,da nisem naslednja za v porodnišnico in ,da se bo umerile te težave... je imela že katera podobne težave.... Ja nič lepo se imejte še naprej... Mamika 25 vse najboljše iz moje strani...lp....se še javim...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 17:41:52
|
|
|
|
babyloverka
|
a še kar nič od dacy? sicer pa cojke tudi mislim da še danes ni bilo, mogoče pa se ni imela časa javit. tatly ni problema
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 19:18:03
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Evo ravnokar sem govorila z dacy, dacy že od 7 zjutraj leži v porodni je dobila umetne, toda MV še ni dovolj zmehčan in še kr traja, revica je že ful utrujena in komaj čaka da bo to za njo, popadke ma redne toda nena se odpira dovolj, zgleda da se bo vse skup zavleklo. Kak bo kaj novega vam javim. Dacy vas lepo pozdravlja in se zahvaljuje da mislite vse na njo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 19:21:05
|
|
|
|
ema tiara
|
uboga dacy,naj se čimprej reši...vem kako lahko umetni popadki izčrpajo...še malo...
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 19:38:24
|
|
|
|
amelie
|
Hjoj, jaz sem pa bla prepričana, da zdaj že bo kaj ... Se že 12 ur matra, revica ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2010 19:58:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 20:11:21
|
|
|
|
ela24
|
Ojla! Sm danes utrujena Dopoldan sm imela ctg, pol sm še v baby centru rihtala neke stvari. Popoldan sm bila pri frizerju. In sm prišla domov zvečer, kot cota. Uboga Dacy, saj to se mi zdi grozno, da se mora tako dolgo mučit. Mene je zadnje čas kar precej strah poroda in vseh teh bolečin In pol ko pomislim še na toliko urno mučenje pa se nič ne premakne. Pa te res lahko stisne od strahu Cojka sm preverjala za avto, bo stric malo preveril okoli, pa mi javi če bo kaj
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 20:26:59
|
|
|
|
majas
|
Čer Zdaj pa še jaz-še vedno nič novic o Dacy??? Danes na CTG smo spet spali, zdaj pa se spet pretegujemo In danes sem kooončno kupla plenice in ... tak da jutri veselo vse pripravim. Pa modrčke za dojenje imajo zdaj v akciji za 6,99€ .. jaz sem jih imela pri ta prvi in so mi bili tako super in komot. Sem si enega frišnega kupla že če kam grem Jutri še v lekarno skočim pa mislim da imam počasi vse Pa jaz še kar ne dojemam da že odštevamo dneve, ene že cartate... Nič grem do konca zlikat. Mirno nočko in čim manj obiskov WC. Ela24 je bilo danes super da sve lahko klepetale..ker sve se načakale tudi. Kdaj imaš naslednji CTG? Je bilo vse ok?
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 20:49:20
|
|
|
|
ela24
|
Ja, Majas, če malo počvekaš občutno prej mine tisto nadležno čakanje Jaz sem naročena v sredo ob 9.40. In ti? Hvala, bilo je vse vredu. Čeprav mi je bila ta zdravnica fullll hecna Kot da bi se s petardo česala Malo se morem pohecat Super, da si rešla v Mullerju. Pol si se kar nanosila čez celo mesto? Sm jaz tudi razmišljala, da bi šla, pa mi je ko sm šla proti avtu tako trebuh otrdeval, da sm že mislila, da bom morala kar nazaj v porodnišnico zavit Koliko teh modrcov za dojenje pa je fajn da imaš? Kaj pa te majce, ko so predvidene kao za dojenje? Kje se to dobi in če ste uporabljale in je praktično? Jaz sm še danes kar nekaj cotik nabavla v baby centru. Čeprav jih že imam po moje kar malo preveč Ma kaj pa vem. Kr sm tako vse kupovala do št.62 pa imam polno omaro Bom pol ko bom sproti kupovala znala verjetno bolje oceniti... Uboga Dacy, to pa se ji res vleče. Pa kako dolgo te sploh lahko matrajo z vsem tem, predn se odločijo za carski rez? Ali kaj sploh lahko nardijo da pospešijo zadeve?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?