|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
24.3.2010 12:25:22   
amelie
pupa, ti kar malo zavidam tole prpo - boš vsaj malo v filing padla, preden se začne zares user posted image  
malo me že muči, kaj je z dacy ... upam, da že carta user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 801
24.3.2010 12:26:00   
ema tiara
MALENA,čemi ne bi bilo materinstvo tako čudovito ne bi nosila petega otroka...res včasih nisem videla izhoda a ko je dete tukaj,ko te nedolžno gleda in se ti nasmeji veš da bo se vse rešilo...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 802
24.3.2010 12:27:19   
lija34
zdravo!

Evo mene iz pregleda. Na mojo željo mi je vzela bris za steptokok (sama mi niti omenila ni), mi ne more garantirat da se  otrok ne more  okužit,  če tudi je CR. (sem že pozabila na tistih 35 EUR, tik pred zdajci nimam časa iskat cenejše variante). Drugače se pa še nič ne dogaja, user posted image  je še kar živahen imam še en pregled 2.4., skupaj sem se zredila za 18kg., zatekam nič.

babyloverka: pri nas je tako, da urediš vse v porodnišnici, pride ena iz občine in če imaš poročni list  oz. urejeno očetovstvo popiše in  dobiš domov po pošti čez čas rojstni list in davčno št. Za osebno, ot. dodatek... pa potem urejaš z rojstnim listom.

dacy: upam da se bo kmalu rešila, nočem nobene strašit ampak včasih tudi ti umetni popadki ne primejo na prvo in potem ponovijo, vsaj takšno smolo sem imela jaz prvič.

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 803
24.3.2010 12:29:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

MALENA,čemi ne bi bilo materinstvo tako čudovito ne bi nosila petega otroka...res včasih nisem videla izhoda a ko je dete tukaj,ko te nedolžno gleda in se ti nasmeji veš da bo se vse rešilo...

Lepo si to napisala.

Neposredna povezava do sporočila: 804
24.3.2010 12:30:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amelie 
malo me že muči, kaj je z dacy ... upam, da že carta user posted image

Mene tudi, pa je sploh nisem uspela spoznat v živo. user posted image user posted image user posted image
Kaj bi šele blo če bi jo spoznala. user posted image

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 805
24.3.2010 12:32:36   
ema tiara
kak lepo...vse visimo gor in čakamo novega aprilčkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 806
24.3.2010 12:33:45   
nizy
tudi jaz čakam novičke , pa še nič ni ,....

Neposredna povezava do sporočila: 807
24.3.2010 12:36:33   
nizy
ema tiara vsa čast , no jaz tudi za tabo lezem , user posted image bo naš 4user posted image user posted image ,... me pa zanima kakšen avto uporabljateuser posted image ,...midva se ne morva odločit katerga naj zdaj kupiva, da bo primeren  za 6člansko družinouser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 808
24.3.2010 12:36:48   
amelie

kak lepo...vse visimo gor in čakamo novega aprilčkauser posted image user posted image user posted image

res ja, čeprav se meni zdi, da bo aprilčica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 809
24.3.2010 12:44:10   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

ema tiara vsa čast , no jaz tudi za tabo lezem , user posted image bo naš 4user posted image user posted image ,... me pa zanima kakšen avto uporabljateuser posted image ,...midva se ne morva odločit katerga naj zdaj kupiva, da bo primeren  za 6člansko družinouser posted image

zdaj sva imela dva,nismo nikoli šli skupaj ker sta hčeri že VELIKI in gresta raje samiuser posted image ,al pa smo šli z obema avtoma...zdaj pa sem si nagledala crrysler-enoprostorec...bomo videli...če bi imela vse otroke tam do 10 let bi verjetno bolj razmišljala o večjem avtu...bomo videli ...

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 810
24.3.2010 12:47:28   
ema tiara
jaz bi tudi šla tak rodit da mi povejo kdaj...umetne popadke tak mam pri vsakem porodu...to čakanje me ubija...pa nekaj popadkov...pa nič...pa bolečine...pa nehajo...naj mi vsaj voda odteče,takrat je to to...smo neučakane...

Neposredna povezava do sporočila: 811
24.3.2010 12:50:49   
nizy

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

zdaj sva imela dva,nismo nikoli šli skupaj ker sta hčeri že VELIKI in gresta raje samiuser posted image ,al pa smo šli z obema avtoma...zdaj pa sem si nagledala crrysler-enoprostorec...bomo videli...če bi imela vse otroke tam do 10 let bi verjetno bolj razmišljala o večjem avtu...bomo videli ...

pri nas je najstarejša 9let stara in sva zdaj gledala renault espace 7 sedežev, sam ni nič prtljažnika zadaj, sicer se da en sedež ven vzet , samo potem ni varno za otroka , ki sedi zraven , ker je prtljaga tik ob strani sedežauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 812
24.3.2010 12:52:30   
amelie

jaz bi tudi šla tak rodit da mi povejo kdaj...umetne popadke tak mam pri vsakem porodu...to čakanje me ubija...pa nekaj popadkov...pa nič...pa bolečine...pa nehajo...naj mi vsaj voda odteče,takrat je to to...smo neučakane...

Uh, jaz tud. Mene še bolj nervira to, da nimam čist nobenih znakov, da se bo to zgodilo kdaj v bližnji prihodnosti. In tolk stvari se dogaja, ki bi se jih rada udeležila, pa ne morem ničesar potrdit, govorim samo: Pridem, če še ne bom rodila. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 813
24.3.2010 13:04:47   
memole
O sem misnla da je že kej pa vidim da ni še nič!

Upam da se ne matra preveč in da bo kmalu novička o novem aprilčku!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 814
24.3.2010 13:06:10   
agha

Uh, jaz tud. Mene še bolj nervira to, da nimam čist nobenih znakov, da se bo to zgodilo kdaj v bližnji prihodnosti. In tolk stvari se dogaja, ki bi se jih rada udeležila, pa ne morem ničesar potrdit, govorim samo: Pridem, če še ne bom rodila. user posted image  

Jaz se vam pridružujem! Komaj čakam, da se bo začelo! Vedno imam kakšne popadke, mogoče dva, tri ali pa več pol se pa premislijo in se vse skupi neha!
Ampak kot mi je danes G svetoval, ojačanje user posted image koristi! Tako da, punce v akcijo! user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 815
24.3.2010 13:07:21   
ema tiara

znaki...tudi če so se lahko vleče...jaz nisem imela nikol nekih znakov...al mi je voda odtekla,čep šel...al pa so mi na pegledu ugotovili da sem odprta...tak da uživaj in ne išči znakovuser posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 816
24.3.2010 13:10:21   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: agha

Jaz se vam pridružujem! Komaj čakam, da se bo začelo! Vedno imam kakšne popadke, mogoče dva, tri ali pa več pol se pa premislijo in se vse skupi neha!
Ampak kot mi je danes G svetoval, ojačanje user posted image koristi! Tako da, punce v akcijo! user posted image user posted image

čeuser posted image noče ven ga niti user posted image user posted image user posted image ne prepriča...smo sprobali že vse...vroče kopeli,deci rdečega vina in dober user posted image bi naj pomagalo...no pri nas ni...že vedo kdaj se nam pokazat

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 817
24.3.2010 13:17:17   
agha
ema tiara - Glede na tvoje izkušnje ti kar verjamem, da se na koncu sami odločijo kdaj bodo prišli pa če se na glavo postavimo in delamo vse mogoče....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 818
24.3.2010 13:20:21   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: agha

ema tiara - Glede na tvoje izkušnje ti kar verjamem, da se na koncu sami odločijo kdaj bodo prišli pa če se na glavo postavimo in delamo vse mogoče....user posted image

saj jim nič ne manjka...so siti,na toplem...poslušajo kaj se dogaja...edino prostorska stiska jih muči...zato pa vsa tista brcanja pod rebra in v mehuruser posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 819
24.3.2010 13:22:24   
nejanejc
ojla,

evo, pa sem tudi jst iz pregleda.... sem mela malo daljsi maraton danes, najprej vodo, ctg in se UZ :) Sem bla prov vesela, lepo presenecenje. Je bla ena druga ginekologinja, mi je trebuh  merla. Pa rece, da se ji zdi malo manji otrok, kot je na zadnje moja g zmerla. In je rekla, gremo kar na uz. Seveda se nisem branla :) Pa je zmerla in mamo okol 3kg :) Kar je točno zlata sredina :)

mamika25 vse najboljseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dacy drzim pesti, da gre vse fajn :)

nataša, uzivaj na Voglu, upam, da je soncek tam gor :)

aprilcica, super za obleko! Se malo malo, pa bo :) Super!

tintin, zakaj te pa noga boli? boga, no samo da je boljse :) sem tudi jst razmisljala o "znaku", pa ga ni boljsega od buškov ;) hehe

dacy, user posted image pravis :) super

torej jutri ob 12ih :) Brioni-to je potem blizu obcine, ce sem prav razumela?

pupa, ooooooooooooooo drzim pesti, d abo kmalu dete na svetu :)

tropical, upam da si fajn... za seznam kg se kar isti, NP 31.3.2009

lep dan vsem, papa

Neposredna povezava do sporočila: 820
24.3.2010 13:22:41   
Anonimen
Sem šele zdajle videla. Upam, da dacy že carta, čeprav vprašanje, glede na to, da so ji ob 7h šele sprožili popadke. Edino če bo šlo ful hitro. dacy držu se! Mislimo nate. 

Neposredna povezava do sporočila: 821
24.3.2010 13:24:43   
mamika25
Hej čvekice!!

Babyloverka, didi in memole hvala za čestitke!! user posted image
Dacy upam, da že carta... tudi jaz sem bila prepričana da bo že kaj novičk pa ničuser posted image , držim pesti, da se ne matra preveč.
Pupa počaki me, sem še pred tabo, ne prehitevaj...user posted image
Nataša upam, da uživaš na izletu...
Sigurno sem pol vas pozabla pokomentirat, ma vas vse lepo pozdravljam...user posted image

Na pregledu sem bila od 8h do 11:30. Mislim, v čakalnici. Skoraj se mi je strgalo, vsa sem se zasedela. Čist nabito polno, pa nikakom se ne premakne. Groza. Torej - hemoglobin nizek (ponovno, kljub sirupu). Teža +1kg, torej skupaj +16. Je pa rekla, da bi blo fajn če bi kaj kmalu šla rodit, ker smo že res veliki... Do roka imam sicer še 9 dni, mali pa ima 3900guser posted image . Je rekla, da je začudena, da ji zgledam nežna dušica, ki nosi enega orjaka. user posted image Bila sem precej prestrašena, ker je rekla, da bo porod težji. Logično. Ima veliko glavo in cel je velikanski, je rekla. Tako da 4kg+ mi ne uide, mama mia. Je rekla, da poskušajo, da se rodi naravno, ker pa sem "mala in ne prav široka", je rekla, da dvomi, da imam spodaj "jamo", da se kaj hitro odločijo za cr.user posted image  Ko je tako govorila se je še ful smejala zraven, pa ne vem kaj je tolk smešno??? Se mi je zdela mal trčena danes. user posted image

No, zdajle skuham na hitro, pol bomo mal praznovali, pa upam, da rodim čimprej, ker zdaj sem res malo v strahu, da ga ne bom zmogla ven spravit?
Da se mi nebi redil kar tja v nedogled, raje rodim prej, pa naj pol pridno papa in pridobiva na teži.

Mormo probat kej user posted image , mogoče pa to manjkauser posted image user posted image ...

Lep pozdravček vam pošiljam!!

Neposredna povezava do sporočila: 822
24.3.2010 13:25:25   
mamika25
Nejanejc HVALA!!

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 823
24.3.2010 13:34:18   
pupa*81
hvala punce, sej se je zgleda tamau mal skuliral user posted image tako da čakamo user posted image pa sej pomoje ne bo tako ekspresno user posted image user posted image

nejanejc hvala! pa ne me zašpecat, k žlahta še nč ne ve user posted image user posted image user posted image

katera pa ima cifro od dacy oz. kateri bo sporočila lepo novičko user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 24.3.2010 13:38:05 >

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 824
24.3.2010 13:35:20   
Wannabemommy
Sem prišla pogledat, če je že kaj novega od dacy pa vidim da še ničuser posted image  upam da se reva ne mantra preveč in da se bo čimprej rešla in pol cartala svojega user posted image , nič pridem še pol pogledat

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?