|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
24.3.2010 9:27:05   
babyloverka
punce imam še eno vprašanje, kako je z dokumenti bejbijov? če greva očetovstvo podpisat pred porodom kaj imam potem še za uredit? vem da za otroške dodatke in denarno pomoč občine, kaj pa ostalo? kako pridem do osebne za tamalega, do davčne, do zdravstvene?

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 776
24.3.2010 10:14:52   
nizy
dacy -go go go go, res upam , da bo šlo čimhitreje user posted image user posted image user posted image

country- se tudi nič ne javi user posted image user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 777
24.3.2010 10:20:44   
nizy
no, zadnje dni pa jaz tudi končno čutim , da se porod bliža,... bolečine v MV,tudi kakšen lažen popadek se prikrade , sm pa ugotovila, da hoja na daljše steze ni več mogoča , aja pa zatekam v noge  bodo kmalu buhteljniuser posted image

dobim pa danes postelnino za našo user posted image   (namreč imena še nimamo)user posted image sm prov firbec kako zgleda , ker mi jo je nabavila tašča in jo po moji teti pošlje v slouser posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 778
24.3.2010 10:32:41   
tintin
No, tudi jaz čakam posteljnino za košek...sem jo naročila včeraj pri Puhku, jutri jo baje že dobim!user posted image Smo pa vzeli tako lepo rumeno, s palmami, žirafcami in slončki...nevtralno skratka, glede na to, da se nam sanja ne, kakšnega spola je naše deteuser posted image hecen feeling....pri Vasji sem namreč od kakega 15. tedna dalje ful čutila, da je fantek...

Tokrat...nimam pojmauser posted image . Sicer mi ni žal, da nisem vprašala, ker mi je še vedno ful lepo "ne vedet" vnaprej...ampak mi je hecen feeling, da nič ne vem.

Jaz ne zatekam nič, že v prvo nisem. Se pa trudim veliko pit, pa čimmanj slanih pregreh zaužit....

Včeraj sem bila na govorilnih v vrtcu. Še danes sem vsa happy, lepo je slišat od vzgojiteljice, da imamo krasnega otroka oz. bolje rečeno enega velikega sončkauser posted image .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 779
24.3.2010 10:54:41   
Anonimen
Zdravo pupikeuser posted image

Samo, da vam javim, da sem bila na pregledu, zredila sem se ko čunka, tako, da imam že 20kg plusa, ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image Spodaj je že vse pripravljeno, samo odprta še nisem, ampak je rekla, da je lahko pripravljeno tudi še 1 mesec in sploh ni rečeno, da bo kaj prej. Potem je še rekla, da lahko user posted image , če bo še dolgo v mojem bušijo doseže težo čez 4kguser posted image Naredila mi je še test za streptokok, ga bom plačala naslednjič, ker mi ni znal noben povedat kolikšna je sploh cena, pa vam povem, da mi je čisto vseeno.

Torej, Tropical, za seznam: NP: 31.3. +20kg (hvala, ker nam urejaš tale seznamčekuser posted image )

Dacy: nestrpno čakam novičkeuser posted image user posted image

NATAŠA: lepo se imej danesuser posted image

Pridne bodite.

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
24.3.2010 11:02:24   
agha
No, pa sem opravila še zadnji pregled pred porodom, zdaj je pa konec s tem.  Imam samo navodila kaj in kako naprej in napotnico za porod. Kilaže nisem pridobila nič v zadnjih 14 dneh in G pravi, naj pazim, da tako tudi ostane, ker sem bila do zdaj pridna s tem. Sicer pa, kako bodo vedeli, če kakšno kilo pridobim, če nimam več pregledov?! user posted image Premalo imam železa in ga moram zdej vsak dan pit eno šilce na tešče, drugače pa je vse super. Zatekam ne, če slučajno bi, moram takoj v bolnico. Spodaj zgleda vse super pravi. user posted image CTG-jev pa nimam nič, ker pravi G, da je to totalno nezanesljiva metoda in aparat ter se mu ne zdi smiselno, da bi to počel. Pravi,  da nekateri to delajo kot nori. No, jaz mu verjamem, ker je zelo izkušen in ker je do sedaj res zelo, zelo dobro poskrbel zame... Čez 14 dni pa imam amnioskopijo, če bom še v enem kosu. user posted image

Pa še eno zanmimivo navodilo mi je dal..."stiskajkte se k atiju!" user posted image user posted image In ko mi je to govoril je ravno pisal napotnice pa sem mu rekla, da za to je pa ne rabim, ker bomo to kar sama uredila!user posted image Torej me čaka ojačano user posted image !!

Kranjčanjke- me je moj user posted image zadnjič vprašal kako se bomo prepoznale med sabo in to čisto resno, je rekel, če bomo rdeče rutke imela ali kaj? user posted image Mislim, da so naši bušiji dovolj dober prepoznaven znak.user posted image
V glavnem potem jutri drži ob 12.00 na Brionih.

Levinjica- ne skrbi, čisto verjetno je, da se bo otrok še obrnil. Poznam primere, ko se je to zgodilo v zadnjem tednu... Jaz sem sicer tudi imela obrat v 35. tednu ampak je bil HB uspešen. V katerem tednu so ga pa tebi delali?

Dacy - Upam, da ti gre vse tako, kot si želiš! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 781
24.3.2010 11:04:20   
didi5

Pozdravljene pupike!

Saj vem, o mei in od mene se ni slišalo že od novembra!!!!!! Razlog : na trenutke sem bila po branju forumov (v bistvu sploh ne na tej temi) prestrašena do daske. In pol sem se lepega dne odločila, da je boljše čim manj vedet, ker smo itak vse različne. Drugi razlog - v službi norišnica zaradi predaje poslov (delam namreč v mikro firmi - samo jaz zaposlena + šef (no zdaj je še moje namestnica)). Ampak upam, da mi ne zamerite.

Dacy - upam, da boš danes porihtala (ali pa si že?) čim manj boleče in čim hitreje - be brave:)user posted image user posted image user posted image

tintin - za bolečine lahko v nosečnosti jemleš naklofen?? (mene že 1 mesec konstantno bolijo hrbtne mišice in je vedno huje - tak da moj tempo je 10 min sedet - 10 min. stat - 10 min. ležat - ampak to pač spada zraven)

mamika 25 - vseeeeeeeeeeeeeeeeeee naaaaaaaaaaaaaaajbooooooooooooooooooljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee za teeeeeeeeeeeee (bodi srečna, da me ne slišiš - bi mi plačala da neham)

babyloverka - vidim, da ste se začele srečevat:):) Pridne. A vas je veliko Ptujčank aprilčic?

No mi imamo baje Pupiko - upam da se Rosić ni zmotiluser posted image user posted image , ki je pred 1 tednom predvidoma tehtala 2700 g. Kar je kar lepa teža. Danes smo stopili v 38 teden (37 1/7). Se pa glede teže in teh zadev več ne sekiram tako kot na začetku (predvsem ker deluje naša mala kot prava maratonka na mestu - aktivna 100/h). Jaz sem se namreč odločila, da rodim ta vikend (ha ha ha ha - bomo videli, koliko me že ima zdaj okol prsta navito oz. če bo me poslušala), odločila sem se tudi da bodo moje babice in sestre na oddelku fuuuul prijazne, porod bo boleč ampak bom ga skušala prestat brez pretiranega kričanja ( :):):)), rodila bom najkasneje v 3 - eh urah, naša pupika bo pa zdrava ko dren. Pa da vidimo, kolko velja pozitivna naravnanost :):):)user posted image user posted image user posted image

No babike pridne bodite

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 782
24.3.2010 11:13:46   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

babyloverka - vidim, da ste se začele srečevat:):) Pridne. A vas je veliko Ptujčank aprilčic?

ja didi5 kje mi ti hodišš???? user posted image

ptujčank aprilčic nas ni dosti, jaz se bom priključla štajerkam, lahko pa greš z mano v mb na tortico naslednji torek če še boš v paketu, če se ti napovedi ne uresničijo user posted image

30.04.2010

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 783
24.3.2010 11:17:31   
ema tiara
jaz sem ptujčanka...in mi je dr.rosić tud napovedal pupo...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

Neposredna povezava do sporočila: 784
24.3.2010 11:18:35   
babyloverka
EMA TIARA tudi ti lahko greš zraven na tortico user posted image

30.04.2010

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 785
24.3.2010 11:22:54   
memole
Jutro!

Kako ste?

A pri Dacy ni še nič?
Upam da bo kmalu cartala če že ne carta!

Mi imamo spet en lep sončen dan!
Jaz se pa kuham,ker mi je vroče in se ponoči zbujam mokra kot da bi me kdo z škafom vode polil!user posted image user posted image user posted image

mamika25 vse naj naj lepo praznuj!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 786
24.3.2010 11:29:00   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

EMA TIARA tudi ti lahko greš zraven na tortico user posted image

joj veš kak bi jo jedla,sploh ko vem kake dobre so v kavarni...pa mam našega enoletnika bubanega na inhalacijah,potem pa ob dveh moram v vrtec po 4-letnika...pojejte še eno zame

Neposredna povezava do sporočila: 787
24.3.2010 11:31:09   
agha

punce imam še eno vprašanje, kako je z dokumenti bejbijov? če greva očetovstvo podpisat pred porodom kaj imam potem še za uredit? vem da za otroške dodatke in denarno pomoč občine, kaj pa ostalo? kako pridem do osebne za tamalega, do davčne, do zdravstvene?

Evo, pripenjam en link na to temo:
http://otrocarije.net/meniji/novorojencek/Dokumenti%20po%20rojstvu%20otroka,%20osebna%20izkaznica,%20zdravstvena%20kartica,%20davcna%20stevilka.html

Neposredna povezava do sporočila: 788
24.3.2010 11:47:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

Jaz sicer nisem ptujčanka, sem pa šla na 3d k dr. rosiću in tud meni je (99,9 %) napovedal punčko. user posted image Zgleda nas je blo kr nekaj pri njemu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 789
24.3.2010 11:50:30   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

Jaz sicer nisem ptujčanka, sem pa šla na 3d k dr. rosiću in tud meni je (99,9 %) napovedal punčko. user posted image Zgleda nas je blo kr nekaj pri njemu user posted image

pa upam da je imel prav drugače bo naš fant pol leta celi v rozauser posted image user posted image user posted image
jaz sem pa v prepoljah živela do 19-leta...ti si priseljena v marjeto al tam od malega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
24.3.2010 11:54:40   
babyloverka
agha hala za link user posted image

ema tiara, res škoda.

jaz sem tudi bila pri Rosiču na 3d in je rekel da ima naš mali pimpija user posted image  no bomo videle koliko je imel prav, čez mesec dni bomo menda že skoraj vse vedele

30.04.2010

Neposredna povezava do sporočila: 791
24.3.2010 11:55:32   
Anonimen

pa upam da je imel prav drugače bo naš fant pol leta celi v rozauser posted image user posted image user posted image
jaz sem pa v prepoljah živela do 19-leta...ti si priseljena v marjeto al tam od malega?

Ja, tud jaz upam da je mel prav, če ne bo tud naš pol leta roza user posted image user posted image user posted image
Priseljenka sem, nekje eno leto.

Našla naš seznam in tebe user posted image

< Sporočilo je popravil Malenaa89 -- 24.3.2010 12:00:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 792
24.3.2010 11:58:14   
ema tiara

ema tiara, res škoda.

jaz sem tudi bila pri Rosiču na 3d in je rekel da ima naš mali pimpija user posted image  no bomo videle koliko je imel prav, čez mesec dni bomo menda že skoraj vse vedele

če si iz centra bomo pa vozičkale skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 793
24.3.2010 11:59:56   
ema tiara

Ja, tud jaz upam da je mel prav, če ne bo tud naš pol leta roza user posted image user posted image user posted image
Priseljenka sem, nekje eno leto.
Kolk si pa zdaj stara, če ni skrivnost?

uh,jaz sem bila par dni nazaj 36,moja najstarejša jih ima skoraj 16...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 794
24.3.2010 12:03:18   
Anonimen
Sej sem popravla zgoraj, da sem našla seznam in tebe. Pol  si že izkušena mamica. Potem si prvo mela pri mojih letih. Kake so izkušnje?
Pa user posted image vsenajboljšeuser posted image za nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 795
24.3.2010 12:07:35   
babyloverka

ema tiara, res škoda.

če si iz centra bomo pa vozičkale skupaj

par kilometrov iz ptuja, ni problema, sem takoj v centru user posted image

30.04.2010

Neposredna povezava do sporočila: 796
24.3.2010 12:08:02   
ema tiara

Sej sem popravla zgoraj, da sem našla seznam in tebe. Pol  si že izkušena mamica. Potem si prvo mela pri mojih letih. Kake so izkušnje?

krasne...v vsakem obdobju sem vsakega otroka vzgajala na drug način,poskušala popravljati napake...nikoli pa ne veš kaj te čaka...vedno je vse presenečenje...tak da pusti se presenetit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 797
24.3.2010 12:16:27   
pupa*81
hej punce!

mi smo pa imeli pester večer/noč z dokaj rednimi popadki ki so se pa umirili da se je mami lahk naspala user posted image zjutrej sva pa kar na ctg v postojno pičila.. no popadkov sicer ni več rednih, sm pa že odprta 1-2cm, tako da pr meni se je počas začelo dogajat. sva pa spet doma in čakava redne popadke.

No končno me vsaj mal prpa daje uživejte punce!

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 24.3.2010 12:17:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 798
24.3.2010 12:19:42   
Anonimen

krasne...v vsakem obdobju sem vsakega otroka vzgajala na drug način,poskušala popravljati napake...nikoli pa ne veš kaj te čaka...vedno je vse presenečenje...tak da pusti se presenetit

Že to da mi poveš da so izkušnje krasne mi je vzpodbuda. Me je blo malo strah da ne bi zmogla. Zdaj pa vem da bo že šlo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 799
24.3.2010 12:20:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

hej punce!

mi smo pa imeli pester večer/noč z dokaj rednimi popadki ki so se pa umirili da se je mami lahk naspala user posted image zjutrej sva pa kar na ctg v postojno pičila.. no popadkov sicer ni več rednih, sm pa že odprta 1-2cm, tako da pr meni se je počas začelo dogajat. sva pa spet doma in čakava redne popadke.

No končno me vsaj mal prpa daje uživejte punce!

user posted image user posted image user posted image Še malo pa boš tud ti cartala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?