agha
|
No, pa sem opravila še zadnji pregled pred porodom, zdaj je pa konec s tem. Imam samo navodila kaj in kako naprej in napotnico za porod. Kilaže nisem pridobila nič v zadnjih 14 dneh in G pravi, naj pazim, da tako tudi ostane, ker sem bila do zdaj pridna s tem. Sicer pa, kako bodo vedeli, če kakšno kilo pridobim, če nimam več pregledov?! Premalo imam železa in ga moram zdej vsak dan pit eno šilce na tešče, drugače pa je vse super. Zatekam ne, če slučajno bi, moram takoj v bolnico. Spodaj zgleda vse super pravi. CTG-jev pa nimam nič, ker pravi G, da je to totalno nezanesljiva metoda in aparat ter se mu ne zdi smiselno, da bi to počel. Pravi, da nekateri to delajo kot nori. No, jaz mu verjamem, ker je zelo izkušen in ker je do sedaj res zelo, zelo dobro poskrbel zame... Čez 14 dni pa imam amnioskopijo, če bom še v enem kosu. Pa še eno zanmimivo navodilo mi je dal..."stiskajkte se k atiju!" In ko mi je to govoril je ravno pisal napotnice pa sem mu rekla, da za to je pa ne rabim, ker bomo to kar sama uredila! Torej me čaka ojačano !! Kranjčanjke- me je moj zadnjič vprašal kako se bomo prepoznale med sabo in to čisto resno, je rekel, če bomo rdeče rutke imela ali kaj? Mislim, da so naši bušiji dovolj dober prepoznaven znak. V glavnem potem jutri drži ob 12.00 na Brionih. Levinjica- ne skrbi, čisto verjetno je, da se bo otrok še obrnil. Poznam primere, ko se je to zgodilo v zadnjem tednu... Jaz sem sicer tudi imela obrat v 35. tednu ampak je bil HB uspešen. V katerem tednu so ga pa tebi delali? Dacy - Upam, da ti gre vse tako, kot si želiš!
|