|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
24.3.2010 21:11:32   
Anonimen
Dober večer.

Samo na hitro sem prišla pogledat če že imamo novega aprilčka, pa zgleda še nič.

Danes so me pa namučli popadki pa me po malem še.
So bli kar redni na 4 minute potem na 3 in 2, pa mir kako urco, trajali so tam od 30 sekund do minutke in spet od začetka. Spila sem že 4 magnezijeve tablete pa so sam bolj šibki, odpravit pa jih noče. Na veliki potrebi sem bla tud že parkrat. Nočem pa spet v bolnico rinit, če ni to "to".
Jutri je materinski dan, bi blo prav lepo dobit svojo štručko na tak dan. user posted image

Prav pogrešam kepico, le kje hodi.

Grem malo ležat upam da mi rata zaspat, če pa ne pa vas pridem še kaj pogledat.

(odgovor članu ela24)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
24.3.2010 21:26:23   
memole
Čer!

Kako kej?

A dacy se pa še zmeraj matra?
Uboga revica upam da bo kmalu za njo ker bo izgubila vso energijo ker popadki kar poberejo energijo in potem ji bo za konec zmanjkalo!
Dacy drži se upam da bo kmalu za tabo!

Jaz sem ok!
Popoldan sem Laro peljala k zborčku in za urco šla na pijačko z drugimi mamicami dokler niso končali!
Je pa rekla da ji je blo všeč in da hoče it še!
Zdej se je pa spomnila da je lačna,prej pa juhe še pojest ni hotela!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 852
   [Brisano sporočilo]
24.3.2010 21:27:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ela24)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
   [Brisano sporočilo]
24.3.2010 21:28:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 854
24.3.2010 21:32:53   
Anonimen
Jooj, boga Dacyuser posted image Upam, da bo kmalu cartalauser posted image user posted image user posted image

Cojka: želm ti super duper baby showeruser posted image user posted image user posted image

Malenaa: upam, da si sedaj boljše, pa, da se popadki čisto umirijo, ali pa da šibaš v P in kmalu zagledaš scojo princeskouser posted image user posted image

Jaz sem fuuul zmatrana, zaspana, ampak spati pa ne moremuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 855
24.3.2010 22:09:00   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: ela24

Ja, Majas, če malo počvekaš občutno prej mine tisto nadležno čakanjeuser posted image
Jaz sem naročena v sredo ob 9.40. In ti?
Hvala, bilo je vse vredu. Čeprav mi je bila ta zdravnica fullll hecnauser posted image Kot da bi se s petardo česalauser posted image Malo se morem pohecatuser posted image

Super, da si rešla v Mullerju. Pol si se kar nanosila čez celo mesto? Sm jaz tudi razmišljala, da bi šla, pa mi je ko sm šla proti avtu tako trebuh otrdeval, da sm že mislila, da bom morala kar nazaj v porodnišnico zavituser posted image
Koliko teh modrcov za dojenje pa je fajn da imaš?
Kaj pa te majce, ko so predvidene kao za dojenje? Kje se to dobi in če ste uporabljale in je praktično?

Jaz sem imela pri prvi samo 2 modrčka za dojenje, pa mi je bilo dovolj, ker tak skos pereš plenice pa si imel vedno kerega svežega. Pa na začetku imaš blazinice za dojenje notri pa je bilo vredu, kasneje pa  jih več nisem rabila ko mleko ni tako teklo.
Majic za dojenje pa nisem uporabljala. Pa bi mogoče bilo fajn kako met. No končno bomo pa poleti tak v letnih kiklicah pa bomo dale hitro zizo ven user posted image se moram tudi jaz malo pohecat.

Pa ta zdravnica je res bila taka-nahece no user posted image

Naročena pa sem... mmm moram na izvid še pogledat, samo mislim da je na torek veš user posted image

Zdaj pa v pojstlo že na veliko  user posted image ..

Lahko noč

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 856
24.3.2010 22:12:06   
moci
jaz sem imela 3 modrce za dojenje, pa sem jih malo uporabljala, sem raje navadneuser posted image
majice sem pa raje raztegovalauser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 857
24.3.2010 22:37:11   
tintin
jaz sem imela kar ene par modrcov za dojenje...vsaj kakih 5-6. Mleko mi je ful teklo, tja do 8m Vasjeve starosti, kljub blazinicam sem bila dostikrat do pasu...user posted image

Majic za dojenje nisem imela sem pa prakticirala skinyeve spodnje majce in navadno majco čez...potem sem pa sp. majco samo pod dojko speljala in odpela modrc...čisto simpl...čeprav zdaj bo poletje in bo mal drugač.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 858
24.3.2010 22:44:26   
Anonimen
Jaz imam pa samo 2 modrca za dojenje, pa sem mislila, da sta dovoljuser posted image Bom še potem dokupila, če bom imela to srečo, da bom imela veliko mleka in bom lahko dojila.

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 859
25.3.2010 1:12:40   
memole
Jaz sem tudi samo 2 modrca za dojenje imela!
Majice za dojenje pa nobene pa tudi zdej je ne bom imela!

A pri dacy pa še nič?

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 860
25.3.2010 6:48:56   
amelie
Dacy sporoča:

Pa sem tu... Ime mi je Aleksei, tezek sem 2635 g, velik pa 47 cm, prijokal sem ob 3.47 mamici D. in atiju S.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 861
25.3.2010 6:50:53   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Dacy sporoča:

Pa sem tu... Ime mi je Aleksei, tezek sem 2635 g, velik pa 47 cm, prijokal sem ob 3.47 mamici D. in atiju S.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pa si me prehitelauser posted image  je tud meni poslala smsuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa mamo še enga aprilčka večuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 862
25.3.2010 6:56:35   
Anonimen
Dobro jutro,kako kaj..jaz ne morem  več spati....
Imamo novega aprilčka v marcu...ČISTITKE DACY tebi in novem pečenem  atiju,pa veliko otroškega joka...
Jaz sem danes točno v 38 tednu...jutri imam ctg ,pa pregled ,upm,da moja beba ne bo tako zaspana,kot prejšnič....
Ja nič lepo se imejte,izkoristite dan za sprehode...se slišimo...lp...

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 863
25.3.2010 6:58:52   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

To pa zato, ker imam prenosnika ob postelji user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 864
25.3.2010 7:04:50   
Anonimen

Dacy sporoča:

Iskrene čestitke Dacyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Levinjica: fajn zrihtaj danes!

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 865
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 7:10:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 866
25.3.2010 7:22:52   
majas
Jaz tudi dobila sms... user posted image

Pa je za njo.. čestitke Dacy in lepo cartanje

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 867
25.3.2010 7:28:37   
fiška33
Bravo Dacy !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, sem ti privoščila tega fanta user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 868
25.3.2010 7:30:53   
pupa*81
dacy: čestitkeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 869
25.3.2010 7:35:59   
NATAŠA35
dacy čestitke še iz moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image

punce hvala, sem se imela zelo lepo na izletu - na športnem dnevu , moji sodelavci so bili enkratni, so me pazili in me nonstop spraševali, če grem rodituser posted image user posted image

še malo pa grem na pregled, pa se vam javim malo kasneje

hrošček upam, da dobiš danes svojo pikico v roke

pupa a ti se pa začenjaš odpirat? lahko traja, lahko pa tudi ne, samo bodi sproščena, pa bo šlo hitreje...

mah ne vem kaj vse sem pozabila, vas komentiram tudi kasneje user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 870
25.3.2010 7:40:50   
Wannabemommy

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

To pa zato, ker imam prenosnika ob postelji user posted image

Hahahahahuser posted image  a nisi mogla spat?

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 871
25.3.2010 7:41:06   
BELA BUČA

Včeraj sem bila na pregledu. Odprta še vedno 1 cm, vse zmehčano in pripravljeno, zares se pa še nič ne gre. Popadkov nimam. Kontrolo mam 31. 3., + 1 kg (80 dkg v bistvu user posted image user posted image )

Danes bom šla najbrž v porodnišnico na pogovor in pregled k babici, razmišljam, da bi se zmenila, da bo pri porodu z mano. Trenutno je kar gužva in se mi zdi fajn, da je ves čas zraven in ne leta sem in tja.

Aprilčica -- fajn si, veš. Res ti paše trebušček, kako lepa boš šele v soboto. Uživaj maksimalno.

Dacy -- čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 872
25.3.2010 7:52:37   
lija34
dacy: čestitke za sinka user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu BELA BUČA)
Neposredna povezava do sporočila: 873
25.3.2010 7:57:00   
flora1983
Čestitke dacy in veliko veliko cartanja.

Neposredna povezava do sporočila: 874
25.3.2010 7:58:02   
mamika25
Dacy čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Katera je naslednja??user posted image
Jaz sem tako-tako, tudi mene vse že boli in dol tišči. Samo zgleda da se malemu ne mudi nikamor in se raje redi noter kakor zunaj. user posted image
Računam it enkrat za vikend. Se pa moram javit v petek (naslednji) na ctg. Če prej ne bom šla sama od sebe. Je pa rekla G da tole z luno ni čist tko kot si mi razlagamo - da je takrat naval, da je rojstev lih toliko nekako kot ponavadi, je pa res, da so takrat ljudje pod vplivom lune, tiste ki rojevajo in osebje, pa da je takrat vzdušje vedno čudnouser posted image . Torej 30.3. si ne želim it nikamor. user posted image
Jaz že kar nekaj časa nisem nič kupila za user posted image , pa sploh ne vem če imam dovolj vsega. Ko gledam se mi zdi vsega nekam malo. Oblekic in vsega... kupit pa morem še lanolin al neki za bradavice, mogoče pa mi bo celo moj kasneje to prinesel.
Mogoče bi vseen mogla kupiti kaj večjega, če je user posted image  res mal večji in težji. ...
Aprilčica in levinjica hvala za čestitke user posted image .
Cojka upam, da čimprej kupiš avtouser posted image .
Nataša fajn da si se mela lepo, pa da si še lahko toliko aktivna...user posted image

Pupa, kepica kej dogaja? Javite se...user posted image

No, en pozdravček od mene. Držite se punce kjerkoli že ste...

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?