mamika25
|
Hej čvekice!! Babyloverka, didi in memole hvala za čestitke!! Dacy upam, da že carta... tudi jaz sem bila prepričana da bo že kaj novičk pa nič , držim pesti, da se ne matra preveč. Pupa počaki me, sem še pred tabo, ne prehitevaj... Nataša upam, da uživaš na izletu... Sigurno sem pol vas pozabla pokomentirat, ma vas vse lepo pozdravljam... Na pregledu sem bila od 8h do 11:30. Mislim, v čakalnici. Skoraj se mi je strgalo, vsa sem se zasedela. Čist nabito polno, pa nikakom se ne premakne. Groza. Torej - hemoglobin nizek (ponovno, kljub sirupu). Teža +1kg, torej skupaj +16. Je pa rekla, da bi blo fajn če bi kaj kmalu šla rodit, ker smo že res veliki... Do roka imam sicer še 9 dni, mali pa ima 3900g . Je rekla, da je začudena, da ji zgledam nežna dušica, ki nosi enega orjaka. Bila sem precej prestrašena, ker je rekla, da bo porod težji. Logično. Ima veliko glavo in cel je velikanski, je rekla. Tako da 4kg+ mi ne uide, mama mia. Je rekla, da poskušajo, da se rodi naravno, ker pa sem "mala in ne prav široka", je rekla, da dvomi, da imam spodaj "jamo", da se kaj hitro odločijo za cr. Ko je tako govorila se je še ful smejala zraven, pa ne vem kaj je tolk smešno??? Se mi je zdela mal trčena danes. No, zdajle skuham na hitro, pol bomo mal praznovali, pa upam, da rodim čimprej, ker zdaj sem res malo v strahu, da ga ne bom zmogla ven spravit? Da se mi nebi redil kar tja v nedogled, raje rodim prej, pa naj pol pridno papa in pridobiva na teži. Mormo probat kej , mogoče pa to manjka ... Lep pozdravček vam pošiljam!!
|