tintara
|
Ja, Araz, Vane je bil cepljen (oz nafutran z) Rotavirusom, sam mislim, da si me zamenjala z Taipai. NAš ni imel reakcije, ne na eno ne na drugo cepljenje. No, morda je mal večkrat kakal, kaj jaz vem, ko pa vedno dostikrat kaka. Kake vročine pa zagotovo ni imel. Hi, hi, pa ravno zadnjič sem premišljevala, če sem sam jaz tolk čudna, da nas še vedno ne ločim vseh. Za ene vem točno od kje so, pa kako je ime otrokom, pa ali imajo enega ali več otrok, druge samo ločim, naprimer od kje prbl so, pa tolk da vem al imajo punco ali fanta (ima že zbrkljam), nekateri nicki so mi pa še vedno fuul podobni (recimo, če se začno na isto črko). Očitno nisem edina in imam tudi nick, ki je podoben drugim (po začetni črki pač: Taipai, tulpika, tintara...., meni pa so podobni Zibka in zalbi). Sicer pa čakam, da pralni stroj do konca opere, da dam notri še eno rundo, pa tole morda že v sušilca - ah, raje bom šla spat. Vane se zadnje čase precej zbuja, sam mislim, da sem pogruntala vzrok, najbrž mu je prevroče. Dans je imel kapo po kopanju gor (ne bom je več dajala) in je zašvical, je bil bolj moker kot prej ko sme laske umila. Zdaj se je umiril, ko sme ga sam z dekico pokrila in kapo preč dala. Ponoči se je pa na 45 minut zbujal - enkrat sme se zbudila (sede) in vsa polomljena držala glavo nekam postran - od kdaj sem imela Vaneta v rokah pa sploh ne vem. Sem pol raje na leže dojenje prešaltala. Ker mi res ni bilo nič jasno, kdaj se je zbudil - očitno sem ga kar v spanju dvignila in priklopila. Madonca, dober da mu nisme kaj naredila - ga narobe prijela, da ni dol padel ali kaj podobnega.
|