|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
22.3.2010 22:33:13   
Momtobe
AM - naš user posted image je pri enemu mesecu popil 120-130 ml na obrok vsake 3 ure. Potem pa je kar naenkrat čez kake dva tedna prešaltal in sedaj mi poje okoli 80 ml na vsake dve uri, tudi ponoči.
Je pa zelo različno prej jedel - v enem obroku je včasih pojedel tudi 150 ml, v drugem pa 40 ... da me je bilo že strah, da mu bo želodček počil :D - se mi je zdel takrat še premali, da bi toliko pojedel. Sedaj pa ne vem kako bi ga navadla, da bi jedel več in manjkrat.
Pri dveh mesecih je imel 4900 g in 56 cm. Čez 10 dni pa bo star 3 mesece in imamo pregled in cepljenje ... bomo videli.

morje - mi gremo letos v apartma. glede na to, da mali ne izbira, kdaj je lačen ne vem kako bi se prilagodili obrokom v hotelu. moj pa ni ravno za kampiranje (jaz sem bila navajena celo življenje kampirat).

zdravila - pri nas imamo samo par različnih kapljic za krče ... naših in avstrijskih in ... ampak mu že vsaj en mesec nič ne dajem, ker sem pogruntala, da ni razlike, če mu jih dajem ali pa ne (ko ma krče jih pač ima - kar je redko). zdravil pa nič.

kožica pri fantih - jaz sem tudi opazila, da si mnenja kontrirajo. naša pediatrinja je rekla naj kožico neeeeeežno potegnemo kolikor gre, toliko da se očisti in nič več.

krst - ja, mi ga bomo tudi krstili, za ostalo pa se bo sam odločil. kdaj ga bomo krstili pa še ne vem... verjetno, ko bo malo topleje.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
22.3.2010 23:25:49   
tintara
Ja, Araz, Vane je bil cepljen (oz nafutran z) Rotavirusom, sam mislim, da si me zamenjala z Taipai. NAš ni imel reakcije, ne na eno ne na drugo cepljenje. No, morda je mal večkrat kakal, kaj jaz vem, ko pa vedno dostikrat kaka. Kake vročine pa zagotovo ni imel.
Hi, hi, pa ravno zadnjič sem premišljevala, če sem sam jaz tolk čudna, da nas še vedno ne ločim vseh. Za ene vem točno od kje so, pa kako je ime otrokom, pa ali imajo enega ali več otrok, druge samo ločim, naprimer od kje prbl so, pa tolk da vem al imajo punco ali fanta (ima že zbrkljam),  nekateri nicki so mi pa še vedno fuul podobni (recimo, če se začno na isto črko). Očitno nisem edina in imam tudi nick, ki je podoben drugim (po začetni črki pač: Taipai, tulpika, tintara...., meni pa so podobni Zibka in zalbi).
Sicer pa čakam, da pralni stroj do konca opere, da dam notri še eno rundo, pa tole morda že v sušilca - ah, raje bom šla spat. Vane se zadnje čase precej zbuja, sam mislim, da sem pogruntala vzrok, najbrž mu je prevroče. Dans je imel kapo po kopanju gor (ne bom je več dajala) in je zašvical, je bil bolj moker kot prej ko sme laske umila. Zdaj se je umiril, ko sme ga sam z dekico pokrila in kapo preč dala. Ponoči se je pa na 45 minut zbujal - enkrat sme se zbudila (sede) in vsa polomljena držala glavo nekam postran - od kdaj sem imela Vaneta v rokah pa sploh ne vem. Sem pol raje na leže dojenje prešaltala. Ker mi res ni bilo nič jasno, kdaj se je zbudil - očitno sem ga kar v spanju dvignila in priklopila. Madonca, dober da mu nisme kaj naredila - ga narobe prijela, da ni dol padel ali kaj podobnega.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
22.3.2010 23:28:05   
DiDi*
Ojla punce,

mi smo meli tudi danes cepljenje, pa ni blo nič stranskih učinkov. No, ni blo vročine in nč ni blo otečeno, le malo rdeče. Je pa cel večer jokal, tok res že dolgo ni. Se mi je zdel čist obupan, kot da ga res ful boli. Pri zdravnici je pa samo malo zajokcal ko ga je piknla.
Naš fant je velik že kar 63 in ima 6500 pri 3M. V resnici sploh ne vem kolk je povprečje, a se mi zdi, da je naš malo večji od ostalih, ki jih vidim.

Tintara, men je danes zdravnica rekla naj mu zapacan uček samo s fiziološko čistim, da se bo verjetno samo popravilo. Upam, da res. Sem mu baje predolgo dajala AB. Grozna mami. Mi niso povedali, da lahko samo en teden dajem te kapljice.

ShopGirl, burek ni bil glih, sem jedla že boljšga. Ampak ni blo pa treba kuhat, uiii, vsaj en dan. Drugače bi bla pa itak spet pašta.

Dojenje v javnosti: zadnjič ko sem šla peš do BTCja, sem ga seveda mogla tam še podojit. Sem ful iskala kam bi šla in na koncu sem se odločila za previjalnico. Pa ni blo preveč fajn stoje dojit, pa še previjalnica zgleda tko kot en wc. Lahk bi vsaj en stolček dal notri. Drugače, če je bil moj al pa kakšna prijateljica zravn, sem ga tudi že na kavi podojila. Sama nekje v javnosti pa kar ne upam.

Sladkarije in kava: oboje, sicer kavo si le kdaj pa kdaj privoščim, sladkarije pa redno user posted image . Pred nosečnostjo jih pa skor nič nisem jedla.

Kožica pri fantih: meni je tud zdravnica že na prvem pregledu rekla da moram kožico nežno potegnit po kopanju. Danes mi je pa še enkrat pokazala in je kar ornk potegla. Sploh nisem vedla da gre tolk dol. Niti ne vem, če si jaz to upam ponovit, tko mrcvarit tega majhnega lulčka.

Zdej je pa čas da grem spat. Lahko noč.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
23.3.2010 8:06:38   
mala bejba
Dobro jutro.
Dons sm pa zgodnja,mala je že ob pol šestih vstala.
Včeraj bi morale biti cepljene,pa smo prestavili do naslednje posvetovalnice,kr spet nekaj pokašljuje,sam se mi bolj zdi d se ji slina zaletava k zadnje cajte ji kr v potoku iz ust tečeuser posted image .Pa še ati je bolan tko d se je odločla d raj ne.Drugač je pa vse vredu,velika je 58cm,teža 5620.Po začetnih težavah s kilogrami smo več kot odlično napredovaleuser posted image .
Spet napovedujejo slabo vreme,čeprav mrzlo ni zunaj.Upam d ne bo skoz dežek,d bomo lahk vsaj za par minutk mal na zrak šli.
Zadnje dni sm zaposlena z iskanje avtomobila,kr je le ta ratu čist premajhen.
Morje,modva tud rada kampirava,sam letos bo kr kšn apartma zarad male,iščem mal ponudbe takoj po prvem maju,bi šli na Lošinj zarad bronhiolitisa,d naša princeska vdihne mal morskega zraka.
A se keri dogaja d otroci med spanjem jokajo?Našo dj par dni nekaj grabi,se kr zajoče mal pa spančka naprejuser posted image
Dons mam pa jst zobarja,me je že zdj straaaaaaahuser posted image

(odgovor članu DiDi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
23.3.2010 8:11:53   
blondy_81
morje: mi bomo šli letos verjetno kar na Krk v apartma. Šli bomo pa v sredini junija. Ni še tako vroče, pa gužve še ni take na morju.

Danes sem pa tako utrujena. manca ni zaspala pred 2.uro zjutraj, ob 3h je bla spet budna, ker je bla lačna. 1 uro prej pa ni hotla jest. Po moje bom kasnej malo zalegla. pa vse to učenje je za mano prišlo...oz utrujenost je za mano prišla.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
23.3.2010 9:20:03   
maya2
Tako midva sva s pregleda. Mali spi user posted image Bil je cepljen, vse je v redu, lepo napreduje, smejal se je vsem po vrsti user posted image , ima že 7220g in 63 cm user posted image , ker se dojiva sva dobila le: bravo lepo napredujeta user posted image .

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
23.3.2010 10:02:16   
orhideja75

IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Tako midva sva s pregleda. Mali spi user posted image Bil je cepljen, vse je v redu, lepo napreduje, smejal se je vsem po vrsti user posted image , ima že 7220g in 63 cm user posted image , ker se dojiva sva dobila le: bravo lepo napredujeta user posted image .

bravouser posted image
pa itak so Tomaži sami fejst fantje aneuser posted image

današnje kosilo pečenice in krompir pečen v pečici posut s sirom

danes ne bo nič z vozičkanjem. pri nas so že kapljice začele padat. bomo spet noter.

nič ne delam danes, sam bolj poležavam. se mi nič preveč ne dauser posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
23.3.2010 10:07:54   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75

danes ne bo nič z vozičkanjem. pri nas so že kapljice začele padat. bomo spet noter.

nič ne delam danes, sam bolj poležavam. se mi nič preveč ne dauser posted image

Mi mamo pa sonček. Mormo čim prej izkoristit dokler je.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
23.3.2010 10:13:00   
orhideja75
ste vidle tole http://www.siol.net/svet/zdravje/2010/03/v_otroskem_cepivu_nasli_sledi_virusa.aspx

šit nouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1759
23.3.2010 10:14:31   
araz
Tintara oprosti, res sem te pomešala z Taipai. Vaju res tko težko ločim.

Orhideja kakšen dež user posted image , pri nas je sonce.

Kako so pa vaši malčki danes ponoči kaj spali. Moja se je zbudila že ob 2.30 in potem skoz neko stokanje, da nisem vedla ali je že čist zbujena ali ni in jo skoz poslušala. No vmes sem vstala, da sem vodo prekuhala, pa nos sem ji šla pucat, ona pa še kar na pol spala. In tako sva zares vstali ob 5.30. Seveda ona naspana, jest pa user posted image .

Današnje kosilo: gorska mineštra

Zdej pa hiter ven, preden dež pride iz Domžal še k nam user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1760
23.3.2010 10:16:20   
orhideja75
sej pri nas je tut sonček med oblaki, ampak so tut že kapljice

naš je tut danes ponoč skoz nekej stokal. pa sem mu dala dudo in je spal naprej. ampak to je blo ene 15xuser posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
23.3.2010 10:16:41   
araz
Orhideja pol se pa odloč al cepit al ne. Tela cepiva so res prava uganka. Nikol ne veš kaj ti zares vbrizgajo.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
23.3.2010 11:14:39   
ShopGirl
taipai, men je zdravnica rekla da če bo mela Kaja po cepljenju 2x vročino nad 38,4 naj jo pripeljem pokazat. Zbija se pa s Calpolom...tut svečke so najbrž ok čeprav men jih ni nč omenla. Kako ste pa danes?

cepiva...mi je že žal da sem jo cepla. šit no... sj sm vedla da mi bo. ne vem zakaj sem popustila in jo dala cepit, no vem zakaj sem, sam na živce mi gre - jooj.

in še...ne vem a sm se okužla z rotavirusom al mam sam mal težave s prebavo. Od učer zvečer sm driskauser posted image

Midve bova šle tut mal ven, ko se zbudi. Če ne bo že deževalo do takratuser posted image

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
23.3.2010 12:01:56   
evangelie
šit, zdej pa tudi jaz ne vem kaj naj s tem rotavirusom. Jutri imava pregled in cepljenja, naročila sem tudi cepivo za RV, pa kljub temu ves čas kolebam, zdaj pa še to...user posted image Bom še malo premislila do jutri, nisem pa prepričana, če mi ga bojo, (glede na to, da sem ga naročila )zaračunali tudi, če si premislim....Mah, res ne vem kaj naj....

Drugače pa sem danes od zobozdravnika in je uradno, da nosečnost mojim zobem ni pustila kakšnih posledicuser posted image Pa še Vitana smo vpisali k njemu, ker je res ful dober zobar...Čez 6 mesecev imamo pa kar vsi 3 pregled - družinskiuser posted image

Vidim, da so tudi vaši ponoči tečke. Vitan je prva 2 meseca spal kot ubit, od 20h do 8h, vmes se je parkrat zbudil za 15 minut in takoj zaspal nazaj...sanjsko! Potem je imel prehlad, zdaj ga pa že nekaj tednov krčki matrajo tudi ponoči, bolj proti jutru gre, slabše je...Samo čakam, da mine...Glede na to, da je star že 3m in 1 teden, upam, da bo res kmalu bolje....

Vreme..no commentuser posted image

Kosilo piščančja obara...

LP

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
23.3.2010 12:13:30   
taipai
ola!

no,pa smo že bolše! Včeraj sem mu dala svečko, je bogi imel kar vročine in čez 1h mu je že padla na 37,8. Ješč je bil normalno, tudi spali smo ok (2x se je vmes zbudu za jest in 1x za previt, ker se je pokakal prav fest), zjutraj sem mu spet merla in nima niti 37 user posted image Tko da upam, da bo ostalo tko! na mestu vboda ima mal rdeč, ampak bo minilo:) sem ga pa tut mal hladila z hladnimi obkladki, pa fuul čaja je spil. Je pa zanimivo, jokav pa ni bil kaj dosti včeraj..bi samo spal in spal. Upam, da je mim zdej do nasl.cepljenja user posted image (lah, pa da ne bo več). ven danes tut ne greva, kljub temu da je sonček, bom počakala kak dan, da bo Anže spet tko kt more bit user posted image
ShopGirl: meni je P.sama predpisala recept za PARACETAMOL (svečke).

cepivo: GROZA! pa sem še cincala včeraj, al ga cepit, al ne.. in se zdej bolj nagibam k tem,da ga ne bomo. Sej ne veš, kaj je bolš narest zdej :S

kosilo: burek & goveja juha

grem mal pospravit, dokler je mir

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
23.3.2010 13:09:24   
maya2
Ja je res lepo danes zunaj, midva sva že s prvega sprehoda, čakam da se zbudi, potem bova pojedla preverit moram da ni dobil kake vročine od cepljenja pa greva po hčerko in še na en sprehod. Sem pa ukinila zimsko vrečo, je bila res taka debela in mu je bilo že pošteno vroče v njej, zdaj imam le 2 dekici eno za spodaj in eno za pokrit, se mi zdi čist dovolj, če je zunaj 15, veter pa tako ni težava če so notr zaprti user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
23.3.2010 17:11:05   
d4rj4.84
naš user posted image  je pa prehlajen. verjetno se je nalezel od atija. upam da bo samo ostalo pri smrkanju, ker vročine nima in upam da je tudi ne bo dobil. kupila sem pa tudi inhalator za vsak slučaj.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
23.3.2010 18:19:52   
ammam
Naša je bila danes prvič cepljena. Mi je pa kar prav, da se nisva odločila za cepljenje proti rotavirusu. Res, da je to lahko zelo zoprna okužba, vendar se otrok lahko okuži tudi z drugimi virusi in bakterijami, pa za le te ni cepiva. Mislim, da pri vsem tem zopet služi farmacija, tako kot ponavadi. Saj je dal Glaxo izjavo, da je cepivo varno. Itak, da bodo tako rekli, ne morejo sebi v skledo pljuvat. Jaz v ta dodatna cepljenja ne verjamem niti pikico. 

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
23.3.2010 22:14:29   
Afrodita1
Pozdravljene mamice!

Lepo vas je brati. kako se lepo sprehajate po svezem - slovenskem zraku. no da se ne bom pritozevala, nas central park tudi ni od muhuser posted image . pa vseeno. dom je dom.
nivea hvala ti. mi bos vsaj kaj napisala kak je v prekmurjiuser posted image .
mi se tudi pripravljamo na krst.

lp vsem iz mesta ki nikoli ne spi,....

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
23.3.2010 23:00:15   
blondy_81
men je pa Manca začela kašljat. Sej je par dni tko po mal pokašljala vsake tolko, dons mi je pa kar fajn začela. Pa nos spet slišim da je zabasan. Prej sem ji ful sluzi spravla ven iz nosu. Kakšen kašelj je bolj nevaren: suh ali moker?

(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
24.3.2010 7:58:37   
mala bejba
Dobro jutro mamice.

Blondy_81,pri nas je blo tko d dokler je na suho kašljala ni blo panike,ko je pa začela na mokro je pa fasala bronhiolitis.Men je bolj sočno začela kašljati,ko je mela fajn zabasan nosek,pa ji je ta sluz tekla v grlo,se je tam nabrala. Kr se tko majhni ne znajo odkašljat je šlo to naprej na pljučka in bronhiolitis.So mi pa rekl d noska nč posebno čistit,razen zlivat not večkrt na dan fiziološko,pustit minutko,nosek mal pomasirat,če se kej odlušči in to je to.Kr sm tud sama ugotovila d bolj rinem u njen nosek slabi je.
Smo bli pa včeri ceu dan zunaj,mali paše kr tud ful lepše diha skozi nosek na svežem zraku.Smo šle zjutri ob 11h ven,pa smo bletri urce zunaj,pol smo šle pa h mojim staršem se najest.Jst sm šla h zobarju,babi pa dedo pa sta šla še za dve urci vn znjo,pol smo šli pa skupi domov.Je blo prav luštn.Don je pa ful megla zunaj,slabo kaže z vremenom,upam d se kej popravi,čeprav vidim ful jih z vozički zunaj v dežju,pa majo pokrite z dežnimi prevlekami.

Neposredna povezava do sporočila: 1771
24.3.2010 8:14:47   
blondy_81
Manca ima moker kašelj. Sluzi v nosu nenormalno veliko. Skoz ji jo ven vlečem. Dobila je vročino 37,8. Ko kašlja se kar davi, je ful malo, tko da gremo danes k zdravnici, da res ne fašemo bronhiolitisa, če ga nismo že.
Drugač sva ble pa midve včer tud velik zunaj. Zdej pa spet ne vem kako bova kej k je bolna.

Neposredna povezava do sporočila: 1772
24.3.2010 8:18:24   
Zibka
Dobro jutro!

Pri nas pa ni megle ampak čisto sveže jasno..upam, da tako ostane. Komaj čakam, da gremo ven.

Nikoli nismo imeli probleme s spanjem, sedaj pa jih imamo.
Klara je spala že kot novorojenček na 3 ure ponoči, kasneje pa prvo rundo tudi do 7ur, potem pa še dve krajši 4 in 3 ure. No sedaj pa že kake 4 dni spi prvo nočno rundo 3 ure, potem pa na 2 ali na 1 uro. Pa razmišljam kaj bi lahko bil vzrok:
- lačna? Si po vsakem obroku še stisnem iz joške pa še na veliko teče, tako da mislim, da to odpade. Pa tudi lepo mirno potem zaspi na joški, če ne bi se verjetno kaj pritoževala, ane? Pa če bi imela premalo, potem bi verjetno imela tudi popoldne premalo- takrat je pa sposobna spat celo popoldne, če je v vozičku- brez hrane seveda.
- vroče? Imamo 20stopinj in je oblečena v bodi, pajacek in nogavičke, pokrita pa s kovtrčkom in flis dekico. No danes sem poskusila brez flis dekice, pa je bilo isto. Ni pa bila tudi prej nikoli mokra.
Nimam pojma, kaj bi jo lahko sedaj pri 3 mesecih tako vrglo iz ritma? Se še kateri kaj podobnega dogaja?

Neposredna povezava do sporočila: 1773
24.3.2010 8:25:48   
Lenč.i
Dobro jutro vsem.
Tudi me smo že vsale, no Urška je že skoraj nazaj zaspala, še parkrat ji bo treba duda v usta dati, pa bo.
Pri nas (Dolenjska)je pa sonce, saj bo tudi drugje oblake pregnalo in bomo spet vse šle ven.
Naša user posted image  ima ob večerih definitivno krčke. Včeraj je spet jokala eno uro. Ni bilo prehudo, smo masirali trebuščka in mogoče so kapljice malo pomagale. Je pa zaradi tega manj pojedla. Ah, te tegobe, upam, da bodo kmalu mimo.
user posted image za vse zamašene noske.
Kosilo: pecen piščanec in krompir, pa solata za atija, jaz bom kar brez solate, da ugotovim, če bo potem manj krčev.

Neposredna povezava do sporočila: 1774
24.3.2010 9:27:48   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka

Nikoli nismo imeli probleme s spanjem, sedaj pa jih imamo.
Klara je spala že kot novorojenček na 3 ure ponoči, kasneje pa prvo rundo tudi do 7ur, potem pa še dve krajši 4 in 3 ure. No sedaj pa že kake 4 dni spi prvo nočno rundo 3 ure, potem pa na 2 ali na 1 uro. Pa razmišljam kaj bi lahko bil vzrok:

težko je reči kaj je, ampak mi smo imeli tkole en teden kakih 10 dni nazaj - povečanje v rasti, poleg tega pa je imel še zabit nosek pa se je vsako uro zbujal....

Pri nas je tud že fuuul lepo sonček tako da bova šla ven takoj k se zbudi, potem pa na hiter domov pojest in še enkrat ven sva zmenjana s kolegico za vozičkanje in eno pijačko user posted image
Popoldan pa potem še 1x, je tko fino zunaj, včeraj sva se ful sprehajala, me danes kar noge bolijo user posted image (nobene kondicije nimam)

Lep dan vsem in uživajte na sončku

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.