taraji
|
Pozdravljene mamice biserčkov na tako lep dan kot je danes - še posebne za nas, ki lahko letos prvič praznujemo materinski dan,.....kako je pa to lepo No, mi pa smo imeli danes posvetovalnico - naša punca ima pri treh mesecih in štiri dni 6640 kg in meri 62,5 cm. Ma prava babnica, ni kaj. je pa dobila tudi prvo pikico in jo dokaj junašo prenesla - se je zadrla ko jesihar samo je bilo potem takoj bolje. Je pa za našo gospodični tista vrvica s katero ji maha pred očmi da ji sledi čisto preveč dolgočasna - še posebno, če je zaposlena z oblizovanjem roke tako da je bilo potrebno kar nekaj poskusov, da je ona sledila vrvici. Drugače pa smo spet dobili same pohvale - je res zelo močna punca, glavico res že lepo držo pokonci in tudi dviguje se precej - baje več kot je običajno za to starost. Me pa zanima ali so vašim biserčkom tudi merili kisik v krvi na sistematskem?? No, mi drugače zaenkrat nimamo kakšnih večjih problemov z neješčostjo - no, saj to se vidi na kilaži , pa tudi s kakšnimi izpadi joka ne. Je imela pa v nedeljo tak histerični napad da je bilo joj - smo bili pri moji mami - cca 20 min vožnje iz Lj. in predno smo šli od tam sva se še dojili. Ko sem jo pa oblekla in dala v lupinico se mi je pa začela ful dret, no pa se je potem nekako pomirila in smo šli. Po kakšnih petih minutah pa se začne spet jokat in to čedalje huje, no sem ugotovila da ji je padla duda ven in rekla možu naj ustavi da ji popravim dudo. Pa to ni in ni pomagalo, pa sem rekla da najbolje da sedim zadaj in jo tolažim.Nakar se jaz vsedem zadaj k lupinici in jo poskusim potolažiti z dudo in božanjem ne da bi jo vzela iz lupinice, mož je stal pri vratih in jo tolažil z druge strani pa se ni in ni nehala dreti. jok se je samo stopnjeval in naenkrat se je tako drla da se ji je zaletela slina in se je začela daviti. Valda sem jo samo hotro odpela, mož jo je vzel ven, ko pa pridem jaz iz avta do nje pa ona veselo gleda naokoli - kot da ni bilo nič. Ma jaz sem se vsa tresla ampak takrat bi ji pa najraje eno primazala - če bi seveda to imelo kakšen smisel. Mislim tak histeričen jok da se davi z lastno slino in to sploh ne vem zakaj - kaj ji je manjkalo. No, potem smo vožnjo do Lj. seveda nadaljevali tako, da sem jaz sedela zadaj in jodržala v naročju - itak je takoj zaspala doma pa potem vsa razigrana in nasmejana. No, potem sva z možem gruntala kaj bi lahko bilo - glede na to, da predno smo šli sva se dojili pa se morda ni dovolj najedla bi ji morda morala dati še flašo - ne vem. ampak pri nas je tako da ko je na polno sita mi nikdar, ampak res nikdar ne joka,pa si je morda ona zapišila v glavo da bi ravno malo še pojedla ali pa jo je motilo to, ker prvič v lupinici ni bila v zimskem kombinezončku - tam je bila tako zabubljena notri, pa še šal ji je dudo držal tako da ji ni mogla pasti. No, pa bodi pameten, če si lahko. No, sedaj predno kamorkoli greva z avtom jo nafilam do konca in zaenkrat se kaj takšnega ni ponovilo.