Lenč.i
|
Živijo v deževen dan. Danes bomo pa spet brez sprehoda . Zdravila: Povejte no, kaj ve skrivate doma od zdravil za dojenčke. Sem se v posvetovalnici pogovarjala z eno mamico, kako bo punčki blažila morebitne bolečine ali zbijala temperaturo, pa je rekla, da ima vse mogoče doma. Od Dalerona, do svečk in kaj vem še kaj. Je rekla, da je kar oborožena s tem. Jaz imam pa le Daleron, ki mi ga je ped. predpisala za vsak slučaj - ga še nisem uporabila, sem ji mesto vboda le s FR malo pomasirala in je bilo dobro. Nohtkov na nogicah mi še nismo strigli, na rokah pa 1x/teden. Kapljice: imamo sladke AD3, ki so ji zelo všeč (9kaplj/dan). Košara: tudi mi jo bomo uporabljali dokler bo le hotela biti notri oz. glede na vreme. Krčki: jaz tudi ne morem pogruntat ali so ali ne. Zadnje čase je zvečer malo tečna in joka, kaj je narobe, pa le ona ve. Včasih je malo bolj zeleno blato - mogoče pa vseeno ima malo krčev, ampak si mami le misli, da jih nima. Doječa mama: sladkarij se zlahka izogibam, raje kakšne slane krekerje kupim. Pečem pa itak ne. Prave kave tudi ne maram že od prej ne. Glede telovadbe in nastajanje mleka sem nekje zasledila, da se ne preveč naprezat (kaj vem, zakaj že ne, nekaj v zvezi z mlečno kislino), torej preveč ne "bodybildat". Zmerno pa že lahko, veš da - vsaj po moje. Popravite me, če se motim. Količina mleka je pa pri meni odvisna od zaužite hrane še bolj pijače (drugačna izkušnja, kot pri ShopGirl). Je meni tudi pričelo zmanjkovati, pa sem začela načrtno več piti (tudi čaj za dojenje), zdaj pa kar brizga ven, da je vsa mokra, če spusti zizo, zraven pa še ati, ker nekam postran nese. Je pa res, da pijem tudi na sprehodu, si kar v steklenico nalijem, pa pijem po poti (nisem iz mesta). Sigurno je zvečer manj mleka, saj mi ponoči ne je tako pogosto, seveda pa še počivamo bolj ponoči, kaj ne? Frizer: Jaz bi tudi že pod kosilnico morala . Občudujem vse tiste, ki poleg še izpite polagate. Čestitam Blondy_81 . Krst: čakamo lepšega vremena - maj, junij. Morje: seveda, nekam v hotel, da ne bo treba kuhat, ali pa mogoče v apartma, za bo treba takrat že kaj pripravit. Nekam bomo že šli, saj bo po moje dovolj prostora povsod tam nekje v pred ali po sezoni. Aha, toplice, dobra ideja . Lekadol naj ne bi vplival na (jaz ga vzamem ob glavobolu), za drisko pa ne vem .
|