Muca83
|
Imamo jih! Kar oba sta danes ven pokukala! Zjutraj jih še ni bilo, zvečer pri kopanju pa že oba. Videti jih sicer ne uspem, ker ne pusti, se pa zelo zelo dobro čutita s prsti. Pa čisto nič ni bila sitna Drugače mi pa vreme ni naklonjeno. Sama pa še vozičkat ne morem it. Pismo. Že drugi dan skoz doma. No jutri pa greva z Lano v Lj ne glede na vreme. Moram it par stvari ji kupit. Se pa je danes oglasila na kratkem obisku moja najboljša prijateljica, sta šla z njenim na oddih v toplice in se spotoma ustavila. Tako, da nisva bili čisto cel dan sami. Moj pa pravi kako ima super vreme v Švici, sončno in toplo. Pismo mu zavidam. hruškolinka, aja, potem pa razumem, da je bila do 2h. Če bi bil pri meni kdo do 2h, ki večkrat pride bi ga kar nekam poslala Uau, tebi pa res veliko spi čez dan. Predvidevam, da ponoči toliko manj in mora noter prinest. Poletna09, saj Lana tud ne pusti šarit po ustih in slikat. Tole je uspelo slikat bratu od mojga, je nastalo veliko sfaljenih slik, pa tudi original je bolj od daleč slikano, sem jaz potem izrezala. Midva sva jo 4 mesece uspavala z nošenjem. Zdaj si ne predstavljam, da bi jo še vedno, ker mi je ful težka. Po 4 mesecih smo prešaltali na uspavanje z dojenjem v postelji, zdaj je pa dostikrat dovolj tudi da se samo zraven uležem, ona se stisne in zaspi. Moj ma pa sploh ene čudne načine uspavanja, ga sploh ne gledam ampak mu kar pustim naj dela kar hoče, važno da mu uspe. Sta pa isto skupi v postli. jakipaki83, koliko točk pa imata? Midva imava pomoje toliko kot večina - pač za stalno bivanje v občini, pa oba sva zaposlena. Tako, da nimam nič upanja na vrtec. Ampak 150 eur bi bilo pa fino ja. aleksandr, neverjetno kako komplicirajo zarad stalnega bivališča. Še dobro, da sem to zrihtala, ko sem zanosila, ker prej sem imela tudi jaz samo začasno tuki. aprilčica, evo, Julija je obratna od Lane. Naša bi pa sam sedela. Sedi in igrače grize in pregleduje in je ful zadovoljna. No pa žvečenje nog je tudi zelo aktualno postalo. Jaz sem nekje zasledila, da do dopolnjenih 8 mesecev potem res že popolnoma obvladajo sedenje. Tako, da ima Julija še čas. U tvoj si je pa privoščil za rojstni dan. Daj še meni pošlji trač na ZS, jaz sem firbčna!!! eee35, Aleksander je pa res ful napreden, da zna že vstat. Uf, kako gre hitro, kmalu ne bodo več dojenčki... anžetka, držim se dobro! Razen vreme mi nagaja kot pravim, drugače gre pa kar hitro čas. Je fino, ker je Lana zelo pridna. Pa še ponoči ni nobenega smrčanja, juhu No, saj imam Lano, da me zbuja, da kljub temu ne spim dobro ampak vsaj smrčanja ni Meni je tud začela manj spat čez dan, samo 2x namesto 3x ampak takih maratonskih budnih obdobij kot tvoj pa nima. Ene 3 urce, pa jo zmanjka. A pa je Anže kaj siten ko je toliko časa buden? Mislim siten kot da je zaspan? Mogoče enostavno tako uživa, da mu je škoda spat. Jaz sem tudi včeraj naložila par novih slikc v album pa sem pozabila povedat. Zdaj bom šla pa počasi spat.