|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
22.3.2010 21:11:56   
eee35
aprilčica: mogoče pa vseeno pojdi z njo, te gljiviče obolenja znajo biti nadloga, če jo to slučajno muči, pa daj hitro poročilo od miškeuser posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
22.3.2010 21:14:39   
go_ta
aprilčica, tud jaz se javljam za poročilouser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
22.3.2010 21:19:08   
aprilčica07
go ta: saj jst tudi obožujem morje in po moje bi kr umrla, da ga ne bi vidla par let.. lani smo bli sicer v Medulinu, pa saj je blo lepo, ma je voda nizka, ne moreš niti zaplavat normalno.. tako, da letos računamo na kako drugo lokacijo... najprej je bil v igri Hvar, zdaj pa se ne moremo odločit.. ker to je sredi ničesar in ne moreš res nikamor it, da bi otročička peljal vsaj na sprehod z vozičkom.. tam si, sredi zaliva, naokoli sam makadam in grde potke... glede na to, da smo doli tri familije in od tega smo dvojni z malimi otročki (kolegi z dvojčki starimi ko naši).. nevem no..  od vseh štirih sem jst za Hvar najbolj zagreta, ostali mi nekaj Pag omenjalo.. nevem, se bomo dogovoriliuser posted image ampka morje bouser posted image
miska: Ah dej, nobeden te ne bo na grmado poslal.. saj veš kako je, da tle gori je dosti super truper rr mam in rr žensk..user posted image saj jst ne obsojam rada, daleč od tega, ma tam mi je neki govorilo , da ni vse ok ni očitno res niuser posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
22.3.2010 21:19:40   
aprilčica07
eee, go ta: bom vama provala posredovat:)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
22.3.2010 21:23:27   
aprilčica07
Sem posredovala, upam, da sta dobiliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3905
22.3.2010 21:27:56   
tulpek
Še js, še js...

Neposredna povezava do sporočila: 3906
22.3.2010 21:29:42   
aprilčica07
tulpek: zs je na potiuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
22.3.2010 21:34:14   
eee35
No, sem prebrala...Hvala Aprilčica. Miška, razumem, zakaj si začela govorit o tem, ne da ti miru a ne?:) Ampak te bojo res križali, tudi če imaš popolnoma prav, ti nam - tem bolj radovednim user posted image res raje na zs piši.

Neposredna povezava do sporočila: 3908
22.3.2010 21:35:37   
Anonimen
ja. bols,,,,

pride se 3tji pa cetrti pa 8 pa 17 del...sam spomnite meuser posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3909
22.3.2010 21:36:50   
eee35
Da ne bojo nam spet teme brisali slučajno - kaj jaz vem, kaj komu na pamet pade. Drugače pa, če gospod A. poje kul, mu privoščim, da gre naprej, ne glede na ženo, za otroke pa držim pesti, na odru pa nimajo kaj iskat, to so ene takšne potezice, na katere ne pademuser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
22.3.2010 21:40:50   
aprilčica07
eee35: daj, ne cuprat...user posted image mislim to da nam temo zaklenejo... na to nisem sploh pomislila, ma tle gori je svašta možnouser posted image pač jst sem včeraj gledala in sme skoraj na rit padla, 22 let in 7 otročkov... sem mogla dvakrat pogledat, pa mojga vprašat, če prav čujemuser posted image user posted image sicer pa vsak po svoje.... jim želim vse najbolše...user posted image
miska: definitivno bolše preko zs-ja, se strinjam.. sem malo razmislila, pa eee mi je dala mislit z tem, da temo zaklenejo lahko...

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
22.3.2010 21:44:54   
eee35
aprilčica: sem že tihouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3912
22.3.2010 21:47:48   
anžetka
Hruškolinka, ja na tečaj plavanja grem s tamalim pa ne bi rada čudna izpadla, ko bom priskakljala tja v takih kopalkah...dvodelnih na štrikce...user posted image
O, Aleksandr, vi ste že kr z govedino začeli...pridni!user posted image Sej bo treba počas ja...Midva ful mal govedine pojeva, tako da bo pač zdej večkrat makaronovo meso na jedilniku. Njami!user posted image Je pa ful hiter, pismo, kar na nogice se že postavlja!user posted image Kok časa pa že sam sedi pa se plazi? A si pri svojem vsaj začasno prijavljena? Sta poročena? Ne more ti rečt, da nisi zakonita zastopnica svojmu otroku-sej si ji najbrž dala rojstni list... Ka pa je bla to za ena koka zmešana...?! Ma sej je prav, da so previdni, ker se je zgodilo, da sta bla starša ločena al pa skregana in sta si potem s takimi stvarmi nagajala...na račun otrok...in so ble potem cele frke...user posted image Mi pa ne mormo vedet kaj se dogaja v familiji...
Aprilčica, Muca, Go_ta, Poletna sam res sam zgledajo lepi in močni in hudi...Na živce mi gre, ker ne morem met nobene normalne frizure-skoz eno in isto furam. Se postrižem in pustim dolge, postrižem, pustim,...user posted image Sam barvo lahko menjam pa še to omejeno...
Aprilčica, a ti maš tud očala? Nism vedla...Kok maš pa dioptrije? Moja mami si je tud pred kratkim mogla nova očala omislit, ampak s sončnimi bo še počakala...stane ko packa!user posted image Jst sm dala za svoje 80eur pa niso nič posebnega. Prejšnje sem pa "zgubila" in potem čez 2tedna našla-medtem sem že dobila nova...user posted image Slon in Sadež sta bla tud ful face jauser posted image Voditelj me pa ni navdušil...nekaj novega sicer, ampak ne glih po mojem okusu...pa še mojmu bratu je mal podoben...bljak! Primorka z alergijo na sonce...ta je tudi dobra!user posted image user posted image Moj tud še ne sedi čist, tako da ko bo bo...
Poletna, jst razmišljam in sanjam že o morju!user posted image Sam rezervirali pa ne bomo še nič, bomo počakali na termine. Najbrž gremo pa v Barbarigo. Pa mal v Nadižo in na vikend, mogoče še kakšen hrib osvojimo...Naš zaspi-na joški...če je res, res utrujen zaspi sam al pa v naročju (to zato, ker ga mava recimo v naročju in debatirava, na tamalga "pozabiva", on pa ta čas zakinka)
Eee, tvoj M je pa tud "sam svoj mojster" kajuser posted image Sej je priden, ni kej.
Muca, kako se držiš? Iiiii, zobki bodo!user posted image Poročaj jutri!
Go_ta, 29.marca se začne. A boš hodila? Ma dons sem pospravljala, je mami samo zato prišla...user posted image Kok sta zoprna s tem-fotr mi je že zadnjič težil, da bi lahko kej pospravila, potem me pa mami kliče, da bo prišla dons k men...sm točno vedla, da je zašpecu...Pa valda, da so igrače po tleh, po mizi, stolih pa da mam umazano posodo v koritu pa neposesano...Kdaj pa naj kej naredim?! Dec pride dam, je doma nekaj časa, potem pa spiz.di na fitnes...jst pa sama s tem hipermulčkom. Ja ej, res sm s temi očali čist fensi-pa čist smešnauser posted image mam tak majhen obraz, da mi ga res čist zakrijejo in se me skoraj ne vidiuser posted image Ful težko najdem prava očala zase, ker mam tak mini obraz...
Miška, zakaj se ti otročki smilijo? A lahk še men ZS pošlješ? Al pa katera druga...?
Jakipaki, moj tud to počne-grize svašta! Se prilepi na trip trap stolček in ga obdeluje ko nor! Sploh ga stran ne dobiš...
Hel, sej zdej bo tako...dlje časa ne bodo potrebovali hranjenja...glih zarad GH.

Sasa84

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
22.3.2010 21:52:46   
Poletna09
pozdravljene!

ma koncno po vseh mukah uspavanja tudi najina mala spi!!!to nosenje mi bo moj hrbet spravlo nekam!!pa ne morem je odvadit...nikakor sama zaspat..u vozicku ni sans,ona bi gledala okoli in se zdviguje gor,tko da odpade..ma nevem,morem nekaj pogruntat!

aprilcica:ma ja,saj sem se ze sprijaznila,in sva z malo najdle dober ritem..nekako...ma jaz sem bila tudi 2meseca ze sama z njo..moj namrec dela v tujini. ja imela sem urgentni CR. uuu na pagu je lepo,smo bli 3leta nazaj..sva se z mojim menla da ce bomo ze sli,bomo sli verjetno tja.bomo vidli!

go_ta:ma sej jz bi bila tudi celi cajt na morju,samo kaj ko mojega najbrz ne bo,sami mi pa ni za it..no mogoce pa me preseneti!:) ves kako pravijo..upanje umre zadnje!

eee35: hehe nasa se tudi hoce na nogice postavit..se postavi na kolena in skace,oz ne vem kako naj opisem..pa ko jo za roke primem,da se vsede,ko jo npr oblacim bi ona sla se gor,stat! seveda!:)

ma hvala za nasvete,bom jutri nardila spagete z zelenjavno omakco+paradiznik..upam da ne bo reakcije..zaenkrat je ni bilo,pa jemo res ze ogromno stvari..

ma kje je sonce????jaz bi rada sla veeeeennnn na sprehoood!!! me ubija ta tisina doma,jaz morem ven,med ljudi,na zrak...

ah nic,crknjena sem,grem spat preden tu za pcjem zaspim
lahko noc!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
22.3.2010 21:53:59   
anžetka
Aja, sem pozabila vprašat...mojmu mucku nekaj dogaja gleda spanja...user posted image Včer je bil pokonci od cca. 12.30 do 20.15, dons od 9.25 do 15.30, spal pol ure in spet od 16ih do 19.30 pokonc. Ful je dolg pokonc! Jst sm že čist crknjena, mali pa še vedno čist divji. Zarad česa bi lahko blo to? Ker utrudi se, ker se skoz neki ukvarjamo z njem, se plazi, se razmigava,...ni da ni...Res pa je, da nisva šla ven. Ponoč pa skoz na joški...user posted image

Sasa84

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
22.3.2010 22:02:27   
aprilčica07
anžetka:  nimam visoke dioptrije (na obeh 0,75), očala rabim za brat in gledat tv, se pravi, da jih dam gori le zvečer.. ampak štala je, ker se mi vid slabša, kar sama čutim in vem..... pa bi mogla zamenjat in povečat leče, pa mi je tolko drago, da glava boli..user posted image user posted image user posted image user posted image ma počasi bo treba, ker bolše ne bo nikoli več..user posted image pa vozim ponoči zelo težko, če pa je  še dež, je pa bolše, da kr ugasnem avto in spim tam... enostavno nisem več sigurna sama vase, in ja, definitivno rabim očala...
ma naše mame in tatkoti so pač taki, s tem, ko ti talajo nasvete, te na obrate spravijo in tako dalje... jemlji to dobrohotno in naj ti gre skozi eno uho notri in drugo ven... boš lažje prenesla..user posted image pa če bi tvoja dva prišla k nam.. jao, da vidiš kašno je trenutno tle okoli, ma niti pod razno ne bom zdaj spravljala.. je jutri cajt.. tamala dva sta vse raznesla in nametala, frajer se ga je nacedil in se slekel, kjer je blo pač mogoče... ma ne bom niti opisovala...user posted image user posted image bi nam otroke vzeli..user posted image user posted image user posted image user posted image
pa  smešen mi je ta izraz, makaronovo mesouser posted image pa saj vem zakaj gre, ma mi je vseeno smešno..
eee35: mislim, da  ne bo drugo kot it do  P-ja drug teden, čeprav mi je danes mama rekla (ni vidla tamale od prejšnje nedelje), da je spodaj dosti bolše kot je blo.. jst sem že itak vsa zmešana in nevem ali je bolše ali je kr vedno enako rdeče..

Grem kavčkat, zadosti je blo tega dneva:)

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
22.3.2010 22:04:33   
go_ta
aprilčica, hvala za zsuser posted image Ja, bolje, da se ne piše na forumu, kaj veš, da nam spet teme ne zaklenejouser posted image
anžetka, naj ti pa najamejo pomočnico, če jim ni všeč, kako je pospravljenouser posted image Jst čez dan itak nič ne naredim - edino kosilo pa mogoče pometem, če se mali s čim drugim ukvarjauser posted image Tko da me vse delo čaka zvečer. Se mi zdi, da od poroda samo nekaj delam, sploh se ne znam ustavit pa spočit se - razen ko Niko spi, takrat dam vse 4 od sebeuser posted image Glede Anžetovega spanja ... verjetno mu tako paše? ALi pa ti poskusi z njim zaspat? Bom pogledala za plavanje pa sporočim.
poletna, naš čez dan tako zaspi, da se ali jst ali user posted image uleževa, on pa zaspi na meni. Tako da se še midva spočijevauser posted image Ne vem, kaj bi ti svetovala glede nošenje ... da bo treba malo preslišat trmarenje, ko bo hotela spat in je ne boš hotela nosit?
aprilčica, poletna, jst bom na Pagu, vidve kar priditauser posted image
Torta pečena, čakam, da se ohladiuser posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
22.3.2010 22:05:25   
go_ta
aja, aprilčica, vse najboljše tvojemu za RD!user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
22.3.2010 22:06:32   
aprilčica07
anžetka: ja, naša Julija spi cca dvakrat po pol urce ..dopoldan in popoldan... izjeme so,  če smo zunaj, drgači pa akcija.. ampak ker ni druge, jo pustim tudi da se dere, da kaj nardim... drgači enostavno ne znese.... Julija je tako lepo sama zaspala v posteljici, zdaj pa ne in ne.. oziroma saj zaspi, ma se zbudi in pol jo  je treba nosti gor in dol, da spet utone v spanec.. najbrž tega ne bi delali, če bi Jakob bil takrat še buden, ma ponavdi on spančka in bi ga Juli z njenim visokim c- jem zihr zbudila.. zato pa mala izsiljuje in jo pač za ljubi mir nosimo... grrrrrrrrrrrrrrrrrr..........user posted image
poletna: ja, sonce, meni tudi manjka... kje pa dela tvoj, če ni skrivnost?

Neposredna povezava do sporočila: 3919
22.3.2010 23:23:55   
hruškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: anžetka

Hruškolinka, ja na tečaj plavanja grem s tamalim pa ne bi rada čudna izpadla, ko bom priskakljala tja v takih kopalkah...dvodelnih na štrikce...user posted image

ti se le nič ne sekiraj, nobenemu ni mar, kakšne kopalke imaš! Vsi vsi pozornost namenjajo le otročkom. Jst mam tud dvodelne kopalke na štrikce, pa večina drugih mam tudi.
Go_ta, kam na Pag pa greste?
Aprilčica, Julija pa res malo spi čez dan. Moj ima zadnje čase 2x po 1,5 ure.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
22.3.2010 23:57:07   
Muca83
Imamo jih! Kar oba sta danes ven pokukala! user posted image user posted image user posted image Zjutraj jih še ni bilo, zvečer pri kopanju pa že oba. Videti jih sicer ne uspem, ker ne pusti, se pa zelo zelo dobro čutita s prsti. Pa čisto nič ni bila sitna user posted image

Drugače mi pa vreme ni naklonjeno. Sama pa še vozičkat ne morem it. Pismo. Že drugi dan skoz doma. No jutri pa greva z Lano v Lj ne glede na vreme. Moram it par stvari ji kupit. Se pa je danes oglasila na kratkem obisku moja najboljša prijateljica, sta šla z njenim na oddih v toplice in se spotoma ustavila. Tako, da nisva bili čisto cel dan sami. Moj pa pravi kako ima super vreme v Švici, sončno in toplo. Pismo mu zavidam. user posted image

hruškolinka, aja, potem pa razumem, da je bila do 2h. Če bi bil pri meni kdo do 2h, ki večkrat pride bi ga kar nekam poslala user posted image Uau, tebi pa res veliko spi čez dan. Predvidevam, da ponoči toliko manj in mora noter prinest.

Poletna09, saj Lana tud ne pusti šarit po ustih in slikat. Tole je uspelo slikat bratu od mojga, je nastalo veliko sfaljenih slik, pa tudi original je bolj od daleč slikano, sem jaz potem izrezala. Midva sva jo 4 mesece uspavala z nošenjem. Zdaj si ne predstavljam, da bi jo še vedno, ker mi je ful težka. Po 4 mesecih smo prešaltali na uspavanje z dojenjem v postelji, zdaj je pa dostikrat dovolj tudi da se samo zraven uležem, ona se stisne in zaspi. Moj ma pa sploh ene čudne načine uspavanja, ga sploh ne gledam ampak mu kar pustim naj dela kar hoče, važno da mu uspe. user posted image Sta pa isto skupi v postli.

jakipaki83, koliko točk pa imata? Midva imava pomoje toliko kot večina - pač za stalno bivanje v občini, pa oba sva zaposlena. Tako, da nimam nič upanja na vrtec. Ampak 150 eur bi bilo pa fino ja.

aleksandr, neverjetno kako komplicirajo zarad stalnega bivališča. Še dobro, da sem to zrihtala, ko sem zanosila, ker prej sem imela tudi jaz samo začasno tuki.

aprilčica, evo, Julija je obratna od Lane. Naša bi pa sam sedela. Sedi in igrače grize in pregleduje in je ful zadovoljna. No pa žvečenje nog je tudi zelo aktualno postalo. Jaz sem nekje zasledila, da do dopolnjenih 8 mesecev potem res že popolnoma obvladajo sedenje. Tako, da ima Julija še čas. U tvoj si je pa privoščil za rojstni dan. user posted image Daj še meni pošlji trač na ZS, jaz sem firbčna!!!

eee35, Aleksander je pa res ful napreden, da zna že vstat. Uf, kako gre hitro, kmalu ne bodo več dojenčki...

anžetka, držim se dobro! Razen vreme mi nagaja kot pravim, drugače gre pa kar hitro čas. Je fino, ker je Lana zelo pridna. Pa še ponoči ni nobenega smrčanja, juhu user posted image No, saj imam Lano, da me zbuja, da kljub temu ne spim dobro ampak vsaj smrčanja ni user posted image Meni je tud začela manj spat čez dan, samo 2x namesto 3x ampak takih maratonskih budnih obdobij kot tvoj pa nima. Ene 3 urce, pa jo zmanjka. A pa je Anže kaj siten ko je toliko časa buden? Mislim siten kot da je zaspan? Mogoče enostavno tako uživa, da mu je škoda spat.

Jaz sem tudi včeraj naložila par novih slikc v album pa sem pozabila povedat. Zdaj bom šla pa počasi spat.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3921
23.3.2010 8:06:39   
Reby
Jutro! user posted image

Samo na hitrco - a gre katera na plavalni tečaj, ki se začne jutri v Atlantisu?

Vas potem kaj pokomentiram, ko bo mali zaspal. Zbujamo se vsak dan ob šestih user posted image Pa danes ponoči se je 6x zbudil.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
23.3.2010 8:11:25   
Poletna09
lepo dobro jutro usem!

no,upam da imate lepo jutro,jaz sem povozena. sploh se ne spomnem kdaj tamala ponoci ni spala..to se je zgodilo danes..ma mogoe je od zobkov,nevem,kej je jokcala..samo jaz sem jo malo kasneje slisala in je ze bila na drugi strani posteljice,seveda vsa budna..in ni in ni hotela zaspat!samo je jokcala..ze je zaspala in spet jok...nisem navajena tega!

ma kar se tice spanja,nasa se vedno kar precej spi cez dan..1x dopoldne kaksno dobro urco..po kosilu se 1x 1urco in popoldne se 1x...zvecer pa zdrzi max do 19h,20h..odvisno od dneva..ko pa gremo ven,jo pustim kar pred hiso in spi tudi 2urcke..no seveda so dnevi hitrega polurnega spanja..ma meni je glavno da je naspana in ne tecnari za vsak d.rek.

go_ta:ma saj probam vedno jo najprej tako dat spat brez jo nosit,samo mislim da se ona sama ne zna pomirit..ne vem..ona ceprav je full zaspana se zacne premetavat po posteljici in jokat..saj jo pustim nekaj casa..samo dolgo pa ne,ker se mi zasmili..in tudi ce me use tako boli od tega nosenja,vedno zmaga,in jo primem,bozam in lepo v miru uspavam...ma nevem,bo treba bit bolj karakter ocitno:)
hehe ja bomo sporocili ce bo kaj s pagom,jaz srcno upam!..no se pustim presenetit;)

muca:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobeke!! ma kaj ni lepo,ce pridejo "potiho"?:;) jaz bi tudi rada tako:)  ja sej mislim da nas je vec ki nam to vreme ne ugaja,usaj kar se sprehodov tice..meni ni niti najmanj usec biti cele dneve not!

aprilcica:nene ni skrivnost,moj je varilec,zaj je trenutno v nemciji,upam da res dobi moznost vsak drugi vikend prist domov,bi mi blo full lepo..ma bomo vidli..

ma naj vam povem..danes sem sla po doooolgem casu na vago..in kaj mi pokaze?!???!!!! 49,5kg! ma nemogoce!!ker jaz na sebi vidim da jih morem imeti vec!jaz nevem,morem it se na katero drugo,mogoce se je nasi zmesalo!...pa ne dojim,ne hujsam,nic..kilce samo grejo dol...ceprav da ne bo katera mislila da sem koscena,ker nisem..sem majhna.

ma kar se tice pospravljanja..jaz imam obcutek da celi dan nekaj pospravljam.,.in zvecer preden grem spat moram se vedno dat cunje prat,posodo oprat,igracke pospravit na mesto...ma se ze sprasujem kaj cez dan pospravljam..bi si mogla pisat:)))

nic,grem spit kavo do konca,nasa je ze omagala in spi:)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
23.3.2010 8:19:27   
aprilčica07
Jutro,

Reby, poletna: tudi naša je spala slabo to noč Se je zbujala in zbujala, pa jokala, ma vse to v spanjuuser posted image pa sem ji dala dudo in je blo en cajt mir, pol pa jovo na novo. Nevem niti kolkokrat sem vstala, da ne omenjam, da je gospod tata tako smrčal, da sem skoraj ponorela zraven... In ker je bil rahlo omotičen od včerajšnjega rd-ja in praznovanja se mu ni dalo nič dopovedat. Danes se mi pa dela sladek in se slini...user posted image user posted image Grrrrrrrrrrrrrr, moški... mislim, a so z drugega planeta?
poletna:  iz Nemčije le ni tako blizek, kajne? če bi vama ratalo vsak drug vikend bi blo zihr lažje....   49 kg? ma joj, da te burja ne bo odpihnilauser posted image user posted image user posted image user posted image glede kilogramov, jst sem na istem kot sem bla preh otroci, ma razlika je v tem, da je zdaj malo drgači razporejeno, prej sem imela vsaj malo joškic in nič trebuha, zdaj je pa obratno, joškic ni več, je pa odvečni trebuh, ki ga bo treba spravit v red...user posted image

Tamala dva gledata baby tv, vem, ni vzgojno, ma se mi tako nič ne da... Najbolše, da grem še na eno kafe.... Bi se rada navadla hodit prej spat, pa mi ne znese. Mi je tako lepo zvečer, ko je mir in tišina in lahko delam kar hočem...user posted image user posted image user posted image

Zgleda, da bo danes le vreme, bomo šli ven. Danes bom peljala tudi Jakoba brez plenice, Me zanima kako bo. Zaenkrat nam kr gre in če mu kaj uteče, mu le malo malo... Upam, da ga kmalu dokončno razpleničimo.user posted image

Cunje moram dat prat, spet je stroj poln. Ma smo očitno taki packi... pa še to hrastovo lubje, s katerim umivam tamalo, ne gre in ne gre dol, Sem fentala že dva bodija..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Poletna09)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
23.3.2010 8:20:36   
aprilčica07
muca: ja, frajer si je privoščil.. mu bom vrnila, ker imam jst v četrtek in bom mrknila in se ga nacedila (hec)user posted image user posted image user posted image user posted image
danes pa bo vreme, kajne?

ti pošljem na zs:):)

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?