eee35
|
Ja, kje se skivata sams, pa tina? Že kar dolgo nič nista pisali... Malega sem zapakirala v njegovo posteljo, kar na odejo, če mu paše, naj spi tako, si je navlekel na glavo moj kopalni plašček, pa skoraj smrči...Malo me sicer skrbi, kako diha, ampak nič ne kaže, da bi bilo kaj narobe, AC sem vklopila, pa kaže da je vse kul. Na začetku 2x je zamjavkal, kao, kam si me dala, mati, kam, ampak pol se začel pogovarjat sam s sabo, pa nekako je zaspal. M. montira na balkonu knauf ploščo, najprej je dal deščice, pa stiropor, zdaj pa knauf, fuuuullll lepo je naredil, upam, da bo poleti manj vroče, ko bo boljša izolacija, pa oknpo bo novo gor, zdaj so ene šipe, takšne premične, pa raje ne tikam, se bojim, da bo enemu na glavo letelo. Že nekaj časa hočem vprašat..mamice, ki že imate starejšega otročka, katero kremo za sončenje priporočate? Moram nekaj kupit, tudi, če se bomo pred soncem skrivali, mali ima svetlo polt, pa je treba nekaj gor mazat, nočem pa česarkoli kupit, zna povzročat alergijo... Danes smo šli v H&M, koliko poletnih cunjic imajo!!! Sem nabavila za malega še eno kapico, za zavezat pod brado, pa očala (nisem se mogla upreti, dajte me tepst, če pa so takoooooo lepa modra ). Bom šla malo pobrskat, da nabavim par drugih stvari, ampak brez m, ker me čist zmede, gleda s temi plavimi učki, tako nedolžno pa pravi: saj tega ne raaaabimooo. In jaz ga budala poslušam! Spustila sem danes iz rok ene hlače na naramnice, takšne fajn, dost tanke, prav fine, samo ene so bile . Včasih razmišljam, da mi ta moj malo pere možgane . hruškolinka: si vprašala, če ta dva gresta na plavanje naprej, pa nimam pojma, če sem ti odgovorila . V glavnem gresta, enako kot prej, torek ob 11.