Zoja Miša
|
Gajka, se ti pridružujem pri zombijstvu, ker je bila naša noč tudi Kaja Lina ob 3h začela nekaj po nosu vlečt in ni mola nazaj zaspati, pa premetavala se je, da sem tudi jaz začela študirati, če ji ni vroče. Oblečena je v bodi in pižamo, pa pol jo dam v vrečko (tanšjo). A očitno je bilo preveč. Kljub temu, da je potem, ko sva jo dala k nama v posteljo in kaplice v nos, nekako zaspala, ko carica na sredi postelje, mi2 pa vsak v svojem kotu stišana. Zjutraj se je zbudila, najprej je bilo - vn (iz vrečke) in zbudila se je 5.55h, cela naspidirana, kot da je celo noč spala , ko carica. Moj z bolečim križem, jaz pa s podočnjaki! In sedaj ugotavljam, ali sem jaz dala njej nahod, ali ona meni, ker imam sedaj tudi jaz zabit nos (spet!) in kašljam (spet!). Pa sej to več ni res...kdaj bo konec?!? Je šla Kaja Lina sicer v vrtec. Jutri imava pregled za sluh, je tako doma, potem pa bomo videli... Me je kar strah, kako bo, če bom res službo zamenjala, tam me verjetno ne bodo lepo gledali, če bom kar naprej v bolniški . Mah, bomo že nešli rešitev...še vedno se najde, ne? Katja, tole je pa res grozno! Mislim naj se ukvarja s športom??? Pa kake pa majo! Sporoči, kaj sta izvedela! Erin, jaz sem za kofe!!! In za 1. maj bomo doma, ne gremo na Lošinj postavljati prikolice, bomo šli malo kasneje, ko bo že bolj toplo! Tako da ti sam reč!! Bi bilo fajn se videti!!!! Sandra, važno da veste kaj je! Na Hikoncil jih je veliko alergičnih! Pozdravite se! PA nič ne jamraš! Komu pa boš povedala, če ne nam? Krysia, lepo te je brati! Sayuri, lepo da ste bolje in ste jo kljub temu, kar dobro odnesli! Si še v boliški ali že pridno delaš? Tejkaz, kako ste? Si glede vrtce že kaj izvedela? Grem delat in usput še kakšno prošnjo napišem