|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
11.3.2010 20:40:01   
Čarli08

sem mela pa včeri en super mama performans user posted image

user posted image user posted image user posted image

evo, jst tud ploskam!!!

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
13.3.2010 22:28:24   
gold fish
pozdravček....

.....da se ne zgubimo, nas samo malo višje prestavljam.....user posted image

...kaj več...kdaj drugič....

aja,

mty - ........bilo je uspešno user posted image

lep vikend...user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
14.3.2010 19:26:53   
*bubi*
Dober večer user posted image

Konec vikenda, na pol delovnega. To je uvod v maj in junij, ko bodo bolj kot ne vse sobote delovne user posted image
Na pol pa seveda s familijo.

Še vedno čakam srečanje v Celju user posted image  Al pa v MB, kakor hočete user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
14.3.2010 19:27:22   
*bubi*
Evo, mi je med tem filmček naložilo - za ledo user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
14.3.2010 20:42:43   
Lara Croft
Ma bubika čist raztura..... user posted image

Jst pa sem imela migrenski vikend.... pa tko lepo sončko je blo zunaj... Na srečo šlo mimo vo blagi obliki, ma vseeno niso lahke bit sama doma z Laro...... dobro, da je taka mirna deklica.... večinoma je ležele z mano na kavču in se valjala po meni...

Dopoldne mi je še nekak ratalo, da sva šli na sprehod... popoldne pa več ne...

Se je pa ena frendica ponudla, da jo pelje mal na sprehod... in ko sem Lari povedala, da gre ven z Anito, je vsa navdušena šla po čevlje in zraven govorila: TIta, bunda, kapa.... Tita, bunda, kapa... user posted image Takega sodelovanja pri obuvanju in oblačenju pa še ne... hihi

Zakaj pri bogu mi vse podčrtuje rdeče? Ne zastopi več slovensko forum?????

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
14.3.2010 21:02:30   
*bubi*
user posted image  bravo Larika user posted image  

tako navdušenje in sodelovanje je pri nas zjutraj, ko se gre v vrtec user posted image  Tam pa tudi komandira, kaj vse moram naredit, da lahko gre čim prej not user posted image

Ti si že prišla k sebi?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
14.3.2010 21:22:37   
Lara Croft

Ti si že prišla k sebi?

sem skoraj OK... user posted image Ma se mi je tolk dela nabralo, že tko čez teden več nič ne utegnem narediti...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
15.3.2010 11:27:22   
ključek
pozdravljene!!!user posted image

kako ste kaj? ste preživeli lep vikend?? končno je bil sončekkkkkkk!!!!!!!user posted image user posted image
upam, da je zime za to sezono res nepreklicno konec.

kako kaj vaši zakladki?? ste vsi zdravi, pridni?? user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
15.3.2010 11:28:28   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

aja,

mty - ........bilo je uspešno user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...............sploh nisem dvomila vate!!! bravo!!

Neposredna povezava do sporočila: 3084
15.3.2010 11:31:06   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: leda

sem mela pa včeri en super mama performans user posted image prvlekla v snežnem metežu oba pamža na cepljenje proti klopnemu meningitisu. vsem treh (z mano vred) dala dol kape, šale, rokavice, bunde, flise. obe zabavala pol ure v čakalnici. obe tuleči užaljenki po pikici potolažila, oblekla kape, šale, rokavice, flise, bunde. sama. in rekla adijo polni čakalnici čist frišnih dojenčkov, ki so prišli na redni pregled in meli seveda s sabo mamo in očeta ali mamo in dedka ali mamo in babico. sem požela veliko občudujočih pogledov user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
15.3.2010 18:48:12   
*bubi*
Jutri imava sistematiko. Me prav zanima, kake bodo mere, pa kak odziv bo na pikeca. Upam samo, da mi ponoči ne zakuha.... neka čudna je bila danes, tečna do konca.

Tudi pri bubiju je vzgojiteljica rekla, da je bil danes težek dan user posted image . Jah, luna izgovor prav pride user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
15.3.2010 22:23:36   
KAHLO
oJLA !!

Za nami je tudi bil nadvse prijeten vikend, sonček je naredil svoje............pa MTY in njena družinica tudi....hvala za prijeten obiskuser posted image

Drgače pa moram izrečti vse pohvale in priznanja osebi ki je naredila dežne hlače za malčke.............ronja jih je cel vikend mela na sebi, sva po igralih in peskovnikih rile..........marička je blo to enga veselja, pol pa BLATA..........ko sva prišle domov, sva že na hodniku morali vse sleč in sezut.....pa takoj v pralni stroj!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
15.3.2010 22:28:45   
sonček33
dežne hlače za malčke

Kahlo, kje si jih kupila?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
15.3.2010 22:59:57   
KAHLO
sonček33...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako siiiiiiiiiiiiiii, tebe sem pa zmeraj vesela.....!!!!  sem jih podedovala od nečaka......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drgače pa so jih lani imeli tud v hoferju.....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
15.3.2010 23:00:35   
KAHLO
sonček pa vse naj naj in lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
16.3.2010 10:58:16   
sonček33
sonček33...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako siiiiiiiiiiiiiii, tebe sem pa zmeraj vesela.....!!!! sem jih podedovala od nečaka...... drgače pa so jih lani imeli tud v hoferju.....

tudi jaz tebe
podedovane stvari so tolk fajn, pa poceniuser posted image user posted image user posted image

hvala za voščilo

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
16.3.2010 21:29:12   
*bubi*
Evo, bubika ostaja okoli povprečja kar se višine in teže tiče. No, z višino je malo pod, 80 cm so jo namerili. Drugače pa je lepo sodelovala (naša P itak ne dela testov po tistih tabelah, tak da ni bilo treba kaj kazat tam), na koncu pa pokazala užaljenost zaradi pikice. user posted image

Popoldan smo se odpravili na en luškan izlet - gledat orhideje in tropske metulje user posted image  Fotke so tudi.... saj veste kje user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
16.3.2010 21:30:00   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

sonček33...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako siiiiiiiiiiiiiii, tebe sem pa zmeraj vesela.....!!!!  ......[image]

..... drgače pa so jih lani imeli tud v hoferju.....

soncek - pozdrav tud od mene.....

tud jaz imam te iz hoferja, pa so fajn...imam pa tanjšo - anorak varianto.....in drugo malo debelejšo..... obe iz hoferja....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
16.3.2010 21:31:39   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

sonček pa vse naj naj in lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

soncek33 - čestitke tud od mene......

a prav 15 imaš?????

....jaz tuduser posted image .....

.....a veš mogoče kje je Gloria - jaz jo pogrešam ......tud na fb se mi ne javi.... A s tel. je že porihtala?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
16.3.2010 21:34:01   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jutri imava sistematiko. Me prav zanima, kake bodo mere, pa kak odziv bo na pikeca. Upam samo, da mi ponoči ne zakuha.... neka čudna je bila danes, tečna do konca.

Tudi pri bubiju je vzgojiteljica rekla, da je bil danes težek dan user posted image . Jah, luna izgovor prav pride user posted image

kaj sta zrihtali?......kake so mere?..... a sploh imamo še kje naš seznamčekuser posted image ....

...držim pesti, da sta oba pikeca OK.....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
16.3.2010 21:34:22   
sonček33
fišica ja havala pa enako ..da bi vedno imela dovolj razlogov za veselje... ne, nimam 15., mam 3.

a veš, da glorio sem pa slišala nazadnje ene 3 tedne nazaj..jo jutri mal zahaklam

Neposredna povezava do sporočila: 3096
16.3.2010 21:37:34   
gold fish

hvala, hvala...to je bilo pa hitro zdaj...pa odsotna siuser posted image

...jaz je nisem slišala že celo večnost...v nobeni obliki....

Daj če se slišita, ji reči prosim, da se mi naj javi.......Hvala...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
16.3.2010 21:40:55   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Evo, bubika ostaja okoli povprečja kar se višine in teže tiče. No, z višino je malo pod, 80 cm so jo namerili. Drugače pa je lepo sodelovala (naša P itak ne dela testov po tistih tabelah, tak da ni bilo treba kaj kazat tam), na koncu pa pokazala užaljenost zaradi pikice. user posted image

Popoldan smo se odpravili na en luškan izlet - gledat orhideje in tropske metulje user posted image  Fotke so tudi.... saj veste kje user posted image

......fajn, kako ima pa težo.... Naš je za 1 cm večji, me pa zanima pri teži kje smouser posted image ...

...Tiste orhideje pa metulje sem pa videla po tv, ko so pripravljali.....lepo izgleda....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
16.3.2010 21:50:20   
sonček33
velja

Neposredna povezava do sporočila: 3099
16.3.2010 22:23:18   
Lara Croft
Jutri imava sistematiko. Me prav zanima, kake bodo mere, pa kak odziv bo na pikeca.

No?

Lara ima sistematski 9 aprila... in cepljenje... joj me boli srce... madona imam že zdej slabo vest... Kaj se da pri nas cepit samo proti paralizi, samo proti davici? Kaj je treba ta mešana cepiva???? Zakaj je treba, da je zdej cepljena proti rdečkam? Jao, ne vidim smisla no...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.