|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
17.3.2010 7:15:23   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

oJLA !!

Za nami je tudi bil nadvse prijeten vikend, sonček je naredil svoje............pa MTY in njena družinica tudi....hvala za prijeten obiskuser posted image

user posted image user posted image ............hvala enako!!! upam, da se kmalu ponovno vidimo!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
17.3.2010 7:25:55   
ključek
mi smo tudi prejšni teden imeli sistematski pregled. velika je 83 cm, težka 12 kg. sicer smo imeli malo protesta pri merjenju, tehtanju, pregledu, ampak je kar šlo. me je pa ujezilo, ko smo šli v posebno sobo, kjer je preverjala razvoj, napredek, sposobnosti....set_sra postavi na mizo kocke, sestavi stolp, ga podre in reče LN, sedaj pa še ti to naredi. LN si je kocke najprej malo ogledala, sestra pa takoj  (po 5 sekundah) - ja kaj, boš sestavila, ali napišem, da ne znaš??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jo pogledam in rečem - ja halo, kaj je z vami?????????????? no, sicer je potem začela postavljati stolp, in ga potem tudi porušila (kocke so po tleh letele....user posted image , pa sestri nisem pomagala pobirati). ampak njena reakcija se mi je zdela ful nesramna. kako naj otrok po 5 sekundah naredi nekaj , kar od njega zahetva ena x oseba???????? jaz ji nisem kriva, če more biti v službi, madonca. user posted image user posted image user posted image

drugače je vse okej. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
17.3.2010 11:11:49   
KAHLO
Evo mi smo včeraj imeli pregled v soči.............sem mislila da je zadnji.........pa sem se lepo uštela, še naprej bomo  jo obiskaliuser posted image no pa nima veze..........samo da porihtamo.

Drgače gremo danes z malo na vodeno telovadbo..............me prav zanima kako booooouser posted image user posted image ker bo polno otrok bo sigurno nekaj časa stala pr miru k kip in opazovalauser posted image

Zdaj pa upam da tak sonček kot je trenutno v lj ostane vsaj do nedelje..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
17.3.2010 20:25:26   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

......fajn, kako ima pa težo.... Naš je za 1 cm večji, me pa zanima pri teži kje smouser posted image ...

11,6 kg. ravno toliko, da so jo še uspeli na baby vagi stehtat user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
17.3.2010 20:29:32   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

sicer smo imeli malo protesta pri merjenju, tehtanju, pregledu, ampak je kar šlo.

user posted image  bubiki je patronažna rekla, naj se k steni postavi in ravno glavo drži. Naj mamico pogleda. In je stala ko kip user posted image user posted image  Še ko se je bilo treba umaknit, je kar tam stala user posted image  Sestra je rekla, da sta še vsakega otroka do zdaj morali obe držat user posted image

Za te teste, ko naprej pišeš, pa jih naša P hb ne dela. mi je čisto mimo.... sploh ker kroži ocenjevalni list po netu in potem ene mamice otroka prav tisto stvar učijo.
Je bila pa ful pohvaljena za kahlico.... da večina otrok v tej starosti noče niti obsedet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
17.3.2010 22:03:48   
Lara Croft
jo pogledam in rečem - ja halo, kaj je z vami??????????????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
17.3.2010 22:30:47   
Lara Croft
Pride novi jetnik v zapor in ga drugi jetniki vprašajo, koliko je dobil.15 let!Za kaj pa?Za zdravniško pomoč.Kako to, za zdravniško pomoč?Tašči je tekla kri iz nosa, pa sem ji naredil prevezo okoli vratu, da ne bi izkrvavela...

jao.. hahaha

user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
18.3.2010 8:29:23   
KAHLO
LARA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa za med črni humoruser posted image user posted image user posted image user posted image

Mah, naša v Razvojni tud ne dela po šabloni teh testov,  sem bolj nad njo navdušena kot pa nad našo pediatrinjo, sicer je bla prej pediatrinja in ima veliko km za sabo, zdaj še samo v Razvojni dela.....in je res špica....ni tista napiflana ampak je taka iz prakse.............je rekla kaj čmo te teste, saj jo (Ronjo) vidim.....kako se obnaša, kako čeblja (res pa je da smo bli uro in pol pr njej)......da odgovarja če se jo kaj vpraša pa to.........tako da sem jo takoj začela žicat če bi bla naša pediatrinja...user posted image user posted image user posted image user posted image pol je rekla če jo cepi (ker je pač to blo tri dedne pred ronjinimi 18. mesecem), da če je zdrava ona ne vidi ovir......mislim to mi je všeč ne komplicira, ker naša pediatrinja je kot da bi nasproti nas sedel učbenik in se z nama pogovarjal, 3/4 stvari sploh ne razumeva....!!!skratka všeč mi je da otroka obravnava kot malo razvijajoče bitje, in ne kot da bi prišli na test inteligenčnosti .........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3108
18.3.2010 8:39:31   
KAHLO
drgače pa smo mi veliki 85 cm težki pa 12 kg.....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
18.3.2010 9:30:25   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO:
a kaj, boš sestavila, ali napišem, da ne znaš???

O mama ...

mi imamo jutri ... me prav zanimajo mere user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
18.3.2010 10:38:32   
Lara Croft

drgače pa smo mi veliki 85 cm težki pa 12 kg.....

A to je povprečje od vas treh, al kak? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
18.3.2010 10:53:13   
KAHLO
Lara ...klarooooooo......mala je velika 85....mami ma.... ati mauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaoooooooooooooooooooo

evo moj dragi se danes smuča po strminah, jaz pa po papirjihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no naj si le spočije.....drug teden sem na vrsti jazzzzzzzzzzzzzzzzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3112
18.3.2010 12:02:34   
Čarli08
Midva sva pa od frizerja user posted image user posted image user posted image ... po dolgem času brez joka ... sva zamenjala in je bilo prav fino - tamali jim je sicer vse zasvinjal z lasi, ampak so dovolili, da še lahko prideva user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
18.3.2010 14:06:23   
KAHLO
jaooo, nas tud kmalu čaka striženje..........to bo spet veselouser posted image user posted image user posted image jaz sem kr svojo sestro določla za frizerko od tamale....jo full lepo postriže....čeprav traja striženje dva dni.....malo en dan malo drug danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
18.3.2010 21:59:49   
Lara Croft
Moja Larčka je bla tudi danes pri frizerki... prvič... je tko mirno sedela in opazovala... kdo bi si mislil... ji je bilo ok, da jo je videla v ogledalu... Ma nič kej dost je ni ostrigla... samo malo pristrigla, kar je po svoje nekam štrlelo... nočem kravlžlčkov odzadaj stič, ker se bojim,da jih potem ne bo več imela... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
18.3.2010 22:08:25   
Olivija*
ojla! js mam tolk dela, da niti dopoldne ne utegnem pokukat sem gor. user posted image
danes sploh nisem videla naše miške....po službi sem letela na tuperware predstavitev k prijateljici, a je tista "agentka" zbolela in sploh ni blo predstavitve, le babji čvek. tut fajn! ko sem prišla okoli sedmih domov, je naš knedlček že spančkal user posted image Mi je kr dolglčas po njej...
potem sem šla na rekreacijo, zdaj pečem torto...jutri pa praznujemo poldrugi rojstni dan!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3116
18.3.2010 22:51:47   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

......fajn, kako ima pa težo.... Naš je za 1 cm večji, me pa zanima pri teži kje smouser posted image ...

11,6 kg. ravno toliko, da so jo še uspeli na baby vagi stehtat user posted image  

no, točno za 1 kg je bubika težja....naš ima 10,6kg......pa saj vedno pravim, da je drobižekuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
18.3.2010 22:56:19   
gold fish
.....drugače pa lepo bodite, pa javite se še kaj tu gor...ne samo tam na fbuser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 3118
19.3.2010 7:36:17   
KAHLO
DOBRO JUTRO!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oh, danes je tako prijeten dan, lep sončen petek, pa še jutro ni bilo mrzlo!!!user posted image user posted image user posted image

No danes pride moja sestra s tamalim na obisk, in pol naju z Ronjo v nedeljo kar zraven na štajer odpeljeta za cel tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhujuuuuuuuuuuuuuuuu.......

drgače pa punce, jaz nevem kako to, ampak pred nosečnostjo so ble moje ovulacije in menstruacije čist kul....nikoli nisem zastopla punc k so stokale .....prej sem mela občutek da so mevžike......ampak od kar sem pa po porodu dobila prvo menstruacijo, mam full boleče ovulacije..............pa čakam kdaj bo spet vse po starem pa ništa, danes me je tako bolelo, da ko sem s kolesom zapeljala čez kakšno luknjo ali pa z bankine in na bankino, me je pošteno za bolelo!!!!!!!!!!!! nevem če ne bo treba kr kak lekadol vzet.......ker mam občutek kot da me en z iglo špika not!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3119
19.3.2010 10:05:03   
RAČKAPK
Najprej en lep pozdravček
me kar nekaj časa ni bilo tle gor
skos je kej......

mi še nismo imeli sistematskega pregleda
sm klicala P pa je rekla, da bomo poklicani tam nekje do 2. leta starosti

kako kej naši pjebi in pupe?

Mi smo živahni in trmasti.

no pa nas bom prestavila na prvo stranuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
19.3.2010 10:05:44   
RAČKAPK

čez kakšno luknjo ali pa z bankine in na bankino, me je pošteno za bolelo!!!!!!!!!!!! nevem če ne bo treba kr kak lekadol vzet.......ker mam občutek kot da me en z iglo špika not!!!!!!

to pa tud jst poznam  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
19.3.2010 10:21:55   
KAHLO
RAČKAP.....veš, da po tihem upam da bo spet tako kot nekoč, če ne prej po drugi nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
19.3.2010 10:29:37   
RAČKAPK

RAČKAP.....veš, da po tihem upam da bo spet tako kot nekoč, če ne prej po drugi nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kr v akcijo user posted image
da bo čimprej spet tako kot nekočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
19.3.2010 10:31:46   
RAČKAPK

jaooo, nas tud kmalu čaka striženje..........to bo spet veselouser posted image user posted image user posted image jaz sem kr svojo sestro določla za frizerko od tamale....jo full lepo postriže....čeprav traja striženje dva dni.....malo en dan malo drug danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če bo šlo pr nas tako naprej kot je zdej
še dooooooooooolgo ne bomo rabli k frizerju
ni punca nič po mamiuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
19.3.2010 10:32:28   
RAČKAPK

.....drugače pa lepo bodite, pa javite se še kaj tu gor...ne samo tam na fbuser posted image ....

fiši - mene tud tam niuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.