Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.3.2010 7:15:23
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO oJLA !! Za nami je tudi bil nadvse prijeten vikend, sonček je naredil svoje............pa MTY in njena družinica tudi....hvala za prijeten obisk ............hvala enako!!! upam, da se kmalu ponovno vidimo!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.3.2010 7:25:55
|
|
|
|
ključek
|
mi smo tudi prejšni teden imeli sistematski pregled. velika je 83 cm, težka 12 kg. sicer smo imeli malo protesta pri merjenju, tehtanju, pregledu, ampak je kar šlo. me je pa ujezilo, ko smo šli v posebno sobo, kjer je preverjala razvoj, napredek, sposobnosti....set_sra postavi na mizo kocke, sestavi stolp, ga podre in reče LN, sedaj pa še ti to naredi. LN si je kocke najprej malo ogledala, sestra pa takoj (po 5 sekundah) - ja kaj, boš sestavila, ali napišem, da ne znaš??? jo pogledam in rečem - ja halo, kaj je z vami?????????????? no, sicer je potem začela postavljati stolp, in ga potem tudi porušila (kocke so po tleh letele.... , pa sestri nisem pomagala pobirati). ampak njena reakcija se mi je zdela ful nesramna. kako naj otrok po 5 sekundah naredi nekaj , kar od njega zahetva ena x oseba???????? jaz ji nisem kriva, če more biti v službi, madonca. drugače je vse okej.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.3.2010 11:11:49
|
|
|
|
KAHLO
|
Evo mi smo včeraj imeli pregled v soči.............sem mislila da je zadnji.........pa sem se lepo uštela, še naprej bomo jo obiskali no pa nima veze..........samo da porihtamo. Drgače gremo danes z malo na vodeno telovadbo..............me prav zanima kako booooo ker bo polno otrok bo sigurno nekaj časa stala pr miru k kip in opazovala Zdaj pa upam da tak sonček kot je trenutno v lj ostane vsaj do nedelje..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.3.2010 20:25:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ......fajn, kako ima pa težo.... Naš je za 1 cm večji, me pa zanima pri teži kje smo ... 11,6 kg. ravno toliko, da so jo še uspeli na baby vagi stehtat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.3.2010 20:29:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sicer smo imeli malo protesta pri merjenju, tehtanju, pregledu, ampak je kar šlo. bubiki je patronažna rekla, naj se k steni postavi in ravno glavo drži. Naj mamico pogleda. In je stala ko kip Še ko se je bilo treba umaknit, je kar tam stala Sestra je rekla, da sta še vsakega otroka do zdaj morali obe držat Za te teste, ko naprej pišeš, pa jih naša P hb ne dela. mi je čisto mimo.... sploh ker kroži ocenjevalni list po netu in potem ene mamice otroka prav tisto stvar učijo. Je bila pa ful pohvaljena za kahlico.... da večina otrok v tej starosti noče niti obsedet.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.3.2010 22:03:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
jo pogledam in rečem - ja halo, kaj je z vami??????????????
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.3.2010 22:30:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pride novi jetnik v zapor in ga drugi jetniki vprašajo, koliko je dobil.15 let!Za kaj pa?Za zdravniško pomoč.Kako to, za zdravniško pomoč?Tašči je tekla kri iz nosa, pa sem ji naredil prevezo okoli vratu, da ne bi izkrvavela... jao.. hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.3.2010 8:29:23
|
|
|
|
KAHLO
|
LARA ta je pa za med črni humor Mah, naša v Razvojni tud ne dela po šabloni teh testov, sem bolj nad njo navdušena kot pa nad našo pediatrinjo, sicer je bla prej pediatrinja in ima veliko km za sabo, zdaj še samo v Razvojni dela.....in je res špica....ni tista napiflana ampak je taka iz prakse.............je rekla kaj čmo te teste, saj jo (Ronjo) vidim.....kako se obnaša, kako čeblja (res pa je da smo bli uro in pol pr njej)......da odgovarja če se jo kaj vpraša pa to.........tako da sem jo takoj začela žicat če bi bla naša pediatrinja... pol je rekla če jo cepi (ker je pač to blo tri dedne pred ronjinimi 18. mesecem), da če je zdrava ona ne vidi ovir......mislim to mi je všeč ne komplicira, ker naša pediatrinja je kot da bi nasproti nas sedel učbenik in se z nama pogovarjal, 3/4 stvari sploh ne razumeva....!!!skratka všeč mi je da otroka obravnava kot malo razvijajoče bitje, in ne kot da bi prišli na test inteligenčnosti .........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.3.2010 8:39:31
|
|
|
|
KAHLO
|
drgače pa smo mi veliki 85 cm težki pa 12 kg.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.3.2010 9:30:25
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: a kaj, boš sestavila, ali napišem, da ne znaš??? O mama ... mi imamo jutri ... me prav zanimajo mere
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.3.2010 10:38:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO drgače pa smo mi veliki 85 cm težki pa 12 kg..... A to je povprečje od vas treh, al kak?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.3.2010 10:53:13
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara ...klarooooooo......mala je velika 85....mami ma.... ati ma jaoooooooooooooooooooo evo moj dragi se danes smuča po strminah, jaz pa po papirjih no naj si le spočije.....drug teden sem na vrsti jazzzzzzzzzzzzzzzz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.3.2010 12:02:34
|
|
|
|
Čarli08
|
Midva sva pa od frizerja ... po dolgem času brez joka ... sva zamenjala in je bilo prav fino - tamali jim je sicer vse zasvinjal z lasi, ampak so dovolili, da še lahko prideva
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.3.2010 14:06:23
|
|
|
|
KAHLO
|
jaooo, nas tud kmalu čaka striženje..........to bo spet veselo jaz sem kr svojo sestro določla za frizerko od tamale....jo full lepo postriže....čeprav traja striženje dva dni.....malo en dan malo drug dan
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.3.2010 21:59:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moja Larčka je bla tudi danes pri frizerki... prvič... je tko mirno sedela in opazovala... kdo bi si mislil... ji je bilo ok, da jo je videla v ogledalu... Ma nič kej dost je ni ostrigla... samo malo pristrigla, kar je po svoje nekam štrlelo... nočem kravlžlčkov odzadaj stič, ker se bojim,da jih potem ne bo več imela...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.3.2010 22:08:25
|
|
|
|
Olivija*
|
ojla! js mam tolk dela, da niti dopoldne ne utegnem pokukat sem gor. danes sploh nisem videla naše miške....po službi sem letela na tuperware predstavitev k prijateljici, a je tista "agentka" zbolela in sploh ni blo predstavitve, le babji čvek. tut fajn! ko sem prišla okoli sedmih domov, je naš knedlček že spančkal Mi je kr dolglčas po njej... potem sem šla na rekreacijo, zdaj pečem torto...jutri pa praznujemo poldrugi rojstni dan!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.3.2010 22:51:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ......fajn, kako ima pa težo.... Naš je za 1 cm večji, me pa zanima pri teži kje smo ... 11,6 kg. ravno toliko, da so jo še uspeli na baby vagi stehtat no, točno za 1 kg je bubika težja....naš ima 10,6kg......pa saj vedno pravim, da je drobižek
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.3.2010 22:56:19
|
|
|
|
gold fish
|
.....drugače pa lepo bodite, pa javite se še kaj tu gor...ne samo tam na fb ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 7:36:17
|
|
|
|
KAHLO
|
DOBRO JUTRO!! oh, danes je tako prijeten dan, lep sončen petek, pa še jutro ni bilo mrzlo!!! No danes pride moja sestra s tamalim na obisk, in pol naju z Ronjo v nedeljo kar zraven na štajer odpeljeta za cel teden juhujuuuuuuuuuuuuuuuu....... drgače pa punce, jaz nevem kako to, ampak pred nosečnostjo so ble moje ovulacije in menstruacije čist kul....nikoli nisem zastopla punc k so stokale .....prej sem mela občutek da so mevžike......ampak od kar sem pa po porodu dobila prvo menstruacijo, mam full boleče ovulacije..............pa čakam kdaj bo spet vse po starem pa ništa, danes me je tako bolelo, da ko sem s kolesom zapeljala čez kakšno luknjo ali pa z bankine in na bankino, me je pošteno za bolelo!!!!!!!!!!!! nevem če ne bo treba kr kak lekadol vzet.......ker mam občutek kot da me en z iglo špika not!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 10:05:03
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Najprej en lep pozdravček me kar nekaj časa ni bilo tle gor skos je kej...... mi še nismo imeli sistematskega pregleda sm klicala P pa je rekla, da bomo poklicani tam nekje do 2. leta starosti kako kej naši pjebi in pupe? Mi smo živahni in trmasti. no pa nas bom prestavila na prvo stran
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 10:05:44
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO čez kakšno luknjo ali pa z bankine in na bankino, me je pošteno za bolelo!!!!!!!!!!!! nevem če ne bo treba kr kak lekadol vzet.......ker mam občutek kot da me en z iglo špika not!!!!!! to pa tud jst poznam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 10:21:55
|
|
|
|
KAHLO
|
RAČKAP.....veš, da po tihem upam da bo spet tako kot nekoč, če ne prej po drugi nosečnosti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 10:29:37
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO RAČKAP.....veš, da po tihem upam da bo spet tako kot nekoč, če ne prej po drugi nosečnosti kr v akcijo da bo čimprej spet tako kot nekoč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 10:31:46
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jaooo, nas tud kmalu čaka striženje..........to bo spet veselo jaz sem kr svojo sestro določla za frizerko od tamale....jo full lepo postriže....čeprav traja striženje dva dni.....malo en dan malo drug dan če bo šlo pr nas tako naprej kot je zdej še dooooooooooolgo ne bomo rabli k frizerju ni punca nič po mami
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.3.2010 10:32:28
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....drugače pa lepo bodite, pa javite se še kaj tu gor...ne samo tam na fb .... fiši - mene tud tam ni
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.