obayifo
|
dan mi testenin še nismo probal, drgač pa midva v glavnem jeva barillo, zbiram tiste, kjer ne piše, da vsebujejo sledove jajc (na enih piše, na enih ne..), včas pa tut kej druzga kupim, kar pade. eneju jih pa še nisem dala probat. reby, a ti jih skuhaš, pol pa zmiksaš skup z omakco? kakšno omakco pa nardiš zraven? midva sva tut danes na polenti, je bla za kosilo (ki ga ni skor nič pojedu), za večerjo jo bo pa z mlekom dubu. men ni več za stiskat, tako da za razne dodatke in kašice kar nardim iz praška. mojga je že tko bl mal, pa ostane za it spat. jap, cukr je huda stvar, jaz zdej jem skor vse in je že šla kila nazaj gor, kljub šetkanju po štengah gor in dol v 4. štuk. jaz bi tut vse sladko pojedla, kar vidm. mogoče tut za tolažbo, kaj pa vem. no, danes se je pa oči zmenu, da ne gre na faks, ampak je šou pa na pijačko po šihtu..tko da sva spet sama. mislm... danes sem eneju zmiksala sveže jabolko, pol banane in dva prepečenčka, pol je on pojedu, pol pa mami. zaenkrat ni težav - je prvič jedu nč kuhan jabuk. melone pa jaz zgleda ne znam kupit. pa jo mam ful rada, sam redko na dobro nabašem. mojsonček, vem, kako zgleda se tolk vozit, mam 70km do službe in sm tut težko pred pol šesto domov prhajala. ne vem pa, kako bomo septembra... a zdej bo pa 120? a gre v NM v službo? zoji je pa tak cuker, pa tist ''bad hair'' ji čist paše a otrok pa da je od mame za rihtat?!? ja itak. lučka, fino, da ma očka tak ''delovnik'', da je lahko s princesko. je pa če so vsi vikendi zasedeni. jaz bi včasih kar ''pobegnila'' k mojim, pa še brat je tam s familijo (konc mesca nečak dobi mlajšo sestrco) in se zmer kej dogaja, tle sm pa sama. pa ne gre tko simpl.. reby, za kapučinčka. ti uživačka lana, mi smo se en mesec lovil z dojenjem, je dost, ni dost, zagrab, ne zagrab... res je najbolš dat vago stran in prstavt, če ne bo lačna, ne bo jedla. ampak zaenkrat super kaže bumo, naj se čimprej poštimajo tile flekci in črvičenje reby, lepo maš ti ''tam dol''. sam naš vozek bi pa trpel, smo mel sam asfalt v mislih, ko smo kupval goldy, kako nardiš omakco? midva pa dons nisva šla ven, se mi je že tko zdel, da bo rolete odtrgalo in mi ni blo za ven it. pa super, da je ''na zihr'' prešaltala. in za dedija. zdej pa že kliče
|