scorpiogirl
|
no, po dolgem času se javlja še ena zgubljena nosečka pa ne morem rečt, da nimam časa ... si ga pa ne vzamem dovolj, da bi se lotila pisat ... BM, kako si ??? pri nas vse po starem ... sicer se mi včasih zdi, da bom samo sebe nekje srečala ... na faksu je sicer vse precej ležerno, sem si pa namesto tistega časopisa, pri katerem sem lani delala prakso, našla nekaj drugega za pisat, tako da sem kar zasedena občasno. Tisto prej je bilo res ful redko, tako da mi je bilo že čist brezveze nekaj klicat tja pa se ponujat (ker kakšen € več na mesec bi pa fulllllllll prav prišel, komu pa ne ), če sem lastni mentorici konkurenca, pa me raje ne vidi tam no, tole je pa bolje, pa več dela je, imam pa včasih potem kar slabo vest, da si ne vzamem dovolj časa za Nala ... pa je mali zelo družaben, tako da mu je pomembno predvsem, da ima koga za družbo pa da je lahko fajn aktiven ... mami je pa za crkljanje sem bila zadnjič na predstavitvi dveh doul in njunega dela ... pa sem se na Sinsko spomnila moram rečt, da je bilo zelo zanimivo, tak fajn pogovor ... Sinska, pomoje bi ti tole res ustrezalo. ti kar javi, če je kaj novega tud na tem področju pa res že naši aprilčki pihajo svečke ... tudi meni se zdi, da je tale čas čisto prehitro ušel ... no, pa se trudimo, da ga čimveč preživimo skupaj in lepo, pa vseeno ... včasih z Nalom gledava slike in se mi zdi, da je bilo še včeraj, ko je bil takoooooooooo mali, zdaj je pa v bistvu že tako zelo samostojen. Pa ima k sreči vsako obdobje toliko čarov, da uživamo sproti sem zafilozofirala, kaj tortica bo pri nas zagotovo pikapolonica, ker je naš mali po mamici čist mahnjen na te hroščke karkoli riše, s kakršnokoli barvo, bo zagotovo rekel, da je pikapoka pa pesmico o pikipoki najraje poje, v glavnem, ni težka odločitev glede tortice, samo še kakšno fajno idejo moram najt, ker mu jo bom sama naredila aja, morfologijo smo že dali skoz ... tudi naše dete fajn raste, ima vse, kar mora imeti ... baje tudi privesek med nogami tudi ime se že počasi prijemlje, tako da bo najbrž kar ostalo pri prvotnih idejah Nal pa zdaj tudi že "ve", da je v trebuhu dojenček ... sicer se mi zdi, da niti približno ne dojema, kako naj bi to zgledalo in kaj to pomeni, tako da je mal hecno, če mu kaj razlagam ... pa tudi tako se mi zdi, da ga ne zanima lih preveč ... je bolj zanimiv popek, pa skrivat in odkrivat trebuh pa kaj drugega se it ... al pa samo mal divjat okol edino, dude pa ne bo dal dojenčku ... če ga vprašam, takoj pove, da dude pa ne no, pa me je tudi zobozdravnica "potolažila", da do dveh let otroku duda pripada, stran pa naj bi jo dali tam do treh let enkrat ... tako da imamo še čas sicer je pa itak samo za spanje, pa še to le doma, v vrtcu so že nekaj časa vsi brez dude ... kahlica ... je pri nas kar v uporabi. velikokrat že pove, da mora it na kahlo, za lulat sicer pogosto že prepozno, kaka pa večinoma ne več v plenice. Tako da samo še čakam malo toplejše vreme in se bomo čez dan znebili plenic. Že zdaj Nal kar uživa kakšno popoldne doma, če je lahko brez plenice. In ponavadi gre sam na kahlo, so nesreče res zelo redke no, razpisala sem se ... če bo imela katera kaj več časa za branje imejte se lepo ... pa upam, da nas vseh skupaj jutri ne zamede ... oziroma da so se vsaj malo zmotili pri napovedih ... imam dovolj zime in se že zelooooooooo veselim lepe pomladi