Roberta69
|
O, pa nas je končno obiskala pomlad . Tudi jaz sem imela že čisto dovolj zime, pa mi je drugače čisto všeč (če ni megle) in še nasmučkala sem se (končnoooo), tako da se z nasmehom poslavljam od nje . Zadnji dnevi so naravnost prekrasni in si z Liamom končno lahko privoščiva, meni tako ljube, dolge sprehode ; sicer pa tudi on postaja vedno večji pohodnik, tako da morda pa še pridemo skupaj . Drugače me je pa glih zadnjič malce stisnilo, namreč letos sem delala takoooo malo, da sem večinoma na plečih MM-ja, kar mi je pa mimo na celi črti in jaz ne bi bila mama/gospodinja po poklicu za nič na svetu oz. bi bila najbrž zelo nesrečna. Sicer je čas, ki sva ga z Liamom preživela skupaj, nenadomestljiv in če bi imela možnost bi se še enkrat odločila enako, samo kakšna pipca za dinarčke bi morala istočasno laufat . Tomažek je pa Liam style, vidim ... meni se itak zdi, da je tkole najbolj luškan in mi je po pravici povedano ful čudno, da skoraj vsi fantke strižejo na kratko . Kolikor je bilo moč razbrati, se opogumljate za še eno štručko, ne? Moram reči, da imate multi familije kar jajca Jaz si več kot tri - pa že to se mi zdi fuuuul veliko - sploh ne predstavljam... vsaj toliko časa in energije, kot ga posvetim/va Liamu bo kaj kmalu zmanjkalo Sicer pa ima vsak od nas svoje videnje in najlepše je, če ga lahko uresničiš SOBE: pri nas bomo v prihodnjih letih malce v "gužvi" no, kakor se vzame... stanovanje sicer ni prav majhno, imamo pa samo dve spalnici, se pravi da bosta enkrat v prihodnosti v otroški sobi dva ali celo trije otročki (BTW sem se že poigravala z mislijo o trojnem pogradu ) Sicer jaz mislim, da je do pubertete to bolj prednost kot pomankljivost (tudi če bi bilo več sob, bi naredili tako), ko pa pride puberteta oz. že ko se začne šola in učenje, pa je malce zasebnega prostora več kot dobrodošlo, pa ne da se drugače ne da, samo v mojih očeh ni prav idealno... SpeliG, jaz imam filing, da Liam in bodoči bratci/sestrice še dolgo ne bodo hoteli iz spalnice (no to je pri nas zdaj bolj mami/baby soba ). Ma pri nas zaenkrat ni nobene potrebe za kakšne spremembe, nihče ni za nič prikrajšan (no edino MM za vodno posteljo, ampak zadaj je kar je in bo na to pač moral počakati do selitve), ne predstavljam si edino, kako bo izgledalo, če se enkrat pridruži še kak otrok, namreč z Liamčkom sva se tako razkomotila, da še kakšno noč, ko Liamu kaj dogaja in hoče, da še oči spi pri nama, očija slej ali prej "prosiva", da naj gre na kavč . Hana, se pa izgleda prav dobro znajde v kuhinji VRTCI: se sploh ne morem odločit, katerega naj izberem, ker dobivam od ljudi različne informacije , za ene je en vrtec super, za druge pa čisto mimo... Uživajte v pomladi, bodite čim več zunaj in lepo praznujte - rojstni dnevi aprilčkov so že pred vrati. Ena frišna iz Tivolija
|