|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
22.3.2010 8:46:50   
sinskaT
O Posadka, lepo da si se oglasila in čudovito okrasila tole stran (kakšne laske in očke ima vaš cukr!). Te pa čisto razumem glede občutkov, ko imaš v rokah malo prelepo štručko...neprecenljivo. Ampak pri nas zaenkrat ni govora, sem zadnje čase kar utrujena in kg so se že kar malo preveč stopili. Naš mali je živahen za dva, naj samo povem, da je že pred 8. mesecem začel šibat po štirih, sam vstane in stoji , v naročju poskakuje kot pajacek : )))) ni da ni. Pa Hana seveda zahteva svoje..a sem vam omenila, da se je začelo the terrible twoes user posted image . Mala lumpka je začela občasno kar kričat, če si kaj zapiči v glavo, pa trma bikovska ajoj...Na tla se sicer še ne meče, jo nekako probam zamotit ampak ne popuščam oz. si že prej dobro izberem katere bitke bom vztrajala in katere so bz. Ma res no, je rata taka luštna lumpka, govori kot raztrgan dohtar...

ni za pritoževat se, dokler smo zdravi (trkam...). vsem želim enako in lp!

Pokažem še mojo kuharsko pomočnico (plastik kuhinjo si je sama izbrala, ni hotela lesene user posted image ; )

user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
24.3.2010 9:13:24   
SpeliG

BM, zate enouser posted image , drži se in upam, da čimprej spet uspe in dobiš še enega sončka v svoje naročje.

Sinska, Hana tudi kuha...Martina ima letno kuhinjo, da zunaj v nadstrešku konkretno lahko packa.

Drage mamice, jutri spet praznujemo!! Še kar ne dojemam, da še malo manjka, pa bom mamica že dvema otročkoma in to kar obema bejbikama.
Martina je ful ratala mazica, pa tudi zelo spretno navija okrog prsta. Če opazi, da imam bolj oster ton (npr. že petič poudarim, da je TREBA pospravit igrače), pride do mene in reče "boža boža mamico mojo" in me začne božat-točno ve, kako je treba razorožiti. Zlasti ati se seveda ne more upirat, kadar začne s takimi štosiuser posted image , kako fino ga bomo lahko namotale, same ženske...

Nosečnost mi kar beži, dojenček je malenkost mirnejši, očitno ima vedno manj prostora-res pa gremo proti 30. tednu. Poletje bo pestro, razen novega člana je v planu tudi velika prenova naše hiše. Saj bi se seveda lotili že prej, ampak vsi vemo, kako je pri nas s papirologijo, čaaaaaakaš pa čaaaaaaakaš. A zdaj se bo pa res kmalu začelo, se že sprehajajo možni izvajalci del, ki bodo pripravili predračune. Tako bosta Martina in Lea dobili vsaka svojo sobo, pa kopalnica dodatne m2, da si bo MM končno lahko notri postavil tako zaželjeno veliko, masažno banouser posted image .

No, glede sob je pa tako, da imam občutek, da bomo vsem dodatnim sobam navkljub navsezadnje vsi štirje spali skupaj v spalnici. Martina ima namreč svojo veliko posteljo poleg naju, v spalnici in jo že ves čas nameravava preselit, začasno v dnevno sobo. Ne bi jo rada dajala iz sobe, ko bo prišel dojenček, nočem da dobi napačne zaključke. Ampak njene sobice še ni, poleg tega še vedno kakšno noč zajoče, zaradi "šestica-party". In se mi res ne da ponoči z vedno večjim trebuhom sprehajat po hiši, zato je še vedno pri nama v sobi. Po mojem bomo samo dodali še malo posteljico in bomo vsi skupaj, zaenkrat, kaj pa čem. Tri sobe bodo prazne, v četrti bomo pa vsi štirje, najbolj da še psu prinesem košaro v spalnicouser posted image ...Sinska, a vi tudi spite vsi v isti sobi?
Midva se ne bova s tem obremenjevala, naredila si bova tako, da bo za vse lažje, pa kakorkoli že. Bosta pač obe skupaj "leteli" ven iz spalnice, ob svojem časuuser posted image .

Sicer pa se bliža naš mesec, april je že pred vrati in z njim prihaja kup rojstnih dni v naši družini (imamo štiri aprilčke), še bo veselo!

Uživajte v sončnem dnevu!!!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
24.3.2010 15:53:00   
Roberta69
O, pa nas je končno obiskala pomlad user posted image user posted image user posted image  user posted image . Tudi jaz sem imela že čisto dovolj zime, pa mi je drugače čisto všeč (če ni megle) in še nasmučkala sem se (končnoooo), tako da se z nasmehom poslavljam od nje user posted image . Zadnji dnevi so naravnost prekrasni in si z Liamom končno lahko privoščiva, meni tako ljube, dolge sprehode user posted image ; sicer pa tudi on postaja vedno večji pohodnik, tako da morda pa še pridemo skupaj user posted image .

Drugače me je pa glih zadnjič malce stisnilo, namreč letos sem delala takoooo malo, da sem večinoma na plečih MM-ja, kar mi je pa mimo na celi črti in jaz ne bi bila mama/gospodinja po poklicu za nič na svetu oz. bi bila najbrž zelo nesrečna. Sicer je čas, ki sva ga z Liamom preživela skupaj, nenadomestljiv in če bi imela možnost bi se še enkrat odločila enako, samo kakšna pipca za dinarčke bi morala istočasno laufat user posted image user posted image user posted image .

Tomažek je pa Liam style, vidim user posted image ... meni se itak zdi, da je tkole najbolj luškan user posted image in mi je po pravici povedano ful čudno, da skoraj vsi fantke strižejo na kratko user posted image user posted image user posted image . Kolikor je bilo moč razbrati, se opogumljate za še eno štručko, ne? Moram reči, da imate multi familije kar jajca user posted image Jaz si več kot tri - pa že to se mi zdi fuuuul veliko - sploh ne predstavljam... vsaj toliko časa in energije, kot ga posvetim/va Liamu bo kaj kmalu zmanjkalo user posted image Sicer pa ima vsak od nas svoje videnje in najlepše je, če ga lahko uresničiš user posted image

SOBE: pri nas bomo v prihodnjih letih malce v "gužvi" no, kakor se vzame... stanovanje sicer ni prav majhno, imamo pa samo dve spalnici, se pravi da bosta enkrat v prihodnosti v otroški sobi dva ali celo trije otročki user posted image (BTW sem se že poigravala z mislijo o trojnem pogradu user posted image ) Sicer jaz mislim, da je do pubertete to bolj prednost kot pomankljivost (tudi če bi bilo več sob, bi naredili tako), ko pa pride puberteta oz. že ko se začne šola in učenje, pa je malce zasebnega prostora več kot dobrodošlo, pa ne da se drugače ne da, samo v mojih očeh ni prav idealno...

SpeliG, jaz imam filing, da Liam in bodoči bratci/sestrice še dolgo ne bodo hoteli iz spalnice (no to je pri nas zdaj bolj mami/baby soba user posted image ). Ma pri nas zaenkrat ni nobene potrebe za kakšne spremembe, nihče ni za nič prikrajšan (no edino MM za vodno posteljo, ampak zadaj je kar je in bo na to pač moral počakati do selitve), ne predstavljam si edino, kako bo izgledalo, če se enkrat pridruži še kak otrok, namreč z Liamčkom sva se tako razkomotila, da še kakšno noč, ko Liamu kaj dogaja in hoče, da še oči spi pri nama, očija slej ali prej "prosiva", da naj gre na kavč user posted image .

Hana, se pa izgleda prav dobro znajde v kuhinji user posted image

VRTCI: se sploh ne morem odločit, katerega naj izberem, ker dobivam od ljudi različne informacije user posted image , za ene je en vrtec super, za druge pa čisto mimo...

Uživajte v pomladi, bodite čim več zunaj in lepo praznujte - rojstni dnevi aprilčkov so že pred vrati.

Ena frišna iz Tivolija
user posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
25.3.2010 14:48:18   
SpeliG
Roberta, se strinjam s tabo, da je kvečjemu prednost, če otrok ni sam v sobi oz. jo deli z bratcem ali sestrico. Jaz sem imela vedno sobo skupaj s sestro in sva se vedno zelo dobro razumeli, celo v najstniških letih je to čist OK štimalo.
Tudi zato bova za začetek z MM dala obe deklici skupaj v sobo, čeprav bo sicer imela vsaka svojo. Ko bosta pa pokazali interes, pa bosta šli vsaka v svojo...
Pograde imajo pa danes že tako luštne, smo prejšnji teden šli malo firbcat otroške sobice in imajo res vse sorte - čeprav Martina skoraj ziher ne bo dobila kakšno Hello Kitty varianto. Nekako se mi ne zdi njen stil, ker je bolj pobalinska, bi ji bolj pasala postelja Carsi, Mojster Miha ali pa kaj takegauser posted image ....

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
25.3.2010 21:19:31   
kekec in mojca
Aprilčice, lepo lepo prosim, glasujte za mojega nečaka!

http://www.zurnal24.si/zame/z-baby-centrom-izbiramo-naj-ocka-162899/razpis/prispevki/443

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
26.3.2010 9:01:22   
sinskaT
SpeliG - a ne kako 2. nosečnost kar švigne mimo user posted image . In glede spanja v eni sobi - pri nas deluje (in ja, imamo dve sobi še prazni oz. sta garderobno odlagalni/igralni user posted image ). Sicer smo ravno te dni nabavili pohištvo za otroško sobo ampak predno bosta oba dejansko sama spala v skupni sobici ...; ) Sem pa tudi jaz mnenja, da je ful fino, če se le da, da sta otročka v eni sobi dokler sta majhna...potlej pa po želji : )

Roberta - a veš, da sem ravno te dni razmišljala, kako bi bilo fino ponovno služit dinarčke, pa ne da bi imela občutek, da sem komu na plečih samo nekaj bi še dodatno počela..No dokler sem na porodniški se ne sekiram ampak potlej bo treba pa nekaj ukrenit. Če mali ne dobi vrtca, bo itak vse skup precej okrnjeno ampak vseeno, nekaj rabim "zase", tisti filing..bi pa komot bila doma in bila mama&gospodinja AmPaK zraven nekaj za dušico (+kak dinar ne bi škodil). Glede douliranja zaenkrat nič ne kaže, da bo v kratkem kakšno zaokroženo izobraževanje, edino če bom začela na lastno pest, pa tujina..spet je tukaj faktor vrtec..kot sem rekla, če ga ne dobimo za oba, sem jaz na stranskem tiru.

No malo sem zabluzila.

K&M - glasovala user posted image

Takole, danes sva sama z Niksonom in bova bolj na izi..greva gor v sobo malo načrtovat kako bi pobarvala/porisala stene. Ideje dobrodošle - bi pa nekak v barvi pistacija zelena/roza (vseeno bo bela v večini, pa pohištvo je tudi belo) ali pa  kakšna oranžna, ma moram kaj pogruntat user posted image

Sem pa že narisala na karton lik pujse Pepe in Jureta - to je Hanina želja, te se zdaj fura pri nas user posted image

Lepo se imejte in zdravi bodite!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
26.3.2010 9:02:53   
sinskaT
Pa lepo praznujte the terrible twoes, tisti ki ste že na vrsti - mi imamo še točno 1. mesec do RDja

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
26.3.2010 11:41:07   
resnično srečna
dan...

Sinska...he he že 2 meseca visim v Izini in dašini sobici...pohištvo je sicer mali princ...javor in temno modra...ampak stene so pa pistacija zelena...in svetlo modra...trava in nebi...okenski okvir, radiator in okvir vrat v rožnati...da se ve, da so bejbe...ena stena je funny bunny...obroba in nalepkice...na eno steno smo naredili ogrodje drevesa (samo deblo in veje) pa je ideja, da bodo kmalu listki in cvetki...pa potem cvetke preč in sadje...pa jeseni listje v jesenski barvi...pa pozimi samo kak sneg...da se naučimo živeti z naravo...

okno smo spremenili iz zasneženega že v pomladno...na njem rastejo rožice in letajo metuljčki...Iza ima nad svojo posteljico mavrico s sončkom in oblaki...pa v bližini je lunica (lučka)...

Daši pa se zadnje dni počasi izdeluje 2m x 1m velika Ariela z druščino...sem si vzela za podlogo kar zoprno zadevo, kjer je veliko senčenja, mešanja barv in kjer potrebuješ slikarski talent...recimo da mi uspeva...ampak gre bolj počasi...pa definitivno ne ob Izi...

drugače je Iza pobalinka...nežna...ampak tudi razbojniška... zadnjih mesecih je postala mega velika čvekulja s 100% posluhom za glasbo...se ji v vrtcu ne morejo načuditi...trma nam udarja ven...prava baba je glede izbire oblačil...ja to ja...ne to ne...glede hrane še vedno mahnjena na sladkarije...

kahlica je pri nas v pogonu...sama namreč vsak dan ob 17ih pove, da jo tišči nekam...tako da ne kaka v plenice...oz. je 2 dni nazaj spet po kakem mesecu...smo bili na igrišču ob njeni uri...in se je skrila v Hutko hišico in opravila svoje...pa tudi za lulanje vse pogosteje pove, da mora na kahlico...tako da fletno...poleti upam, da bomo suhi...

jaz intenzivno hodim na razgovore...in govorim vedno iste stvari...se odpirajo zadeve...kje bom pristala pa bomo še videli...upam, da kmalu...sicer mi doma ni dolgčas...samo jaz rabim akcijo...

poletje se bliža...še malo pa bomo postali selilci vsak vikend...Iza obožuje morje, naravo in hoče biti cele dneve zunaj...konji na veterini so jo po mojem že siti...ker se jim stalno obeša in jim objema glavo pa pravi moj moj...nima nobenega strahu...prehodi tudi že ogromne razdalje...je pa imela obdobje, ko je najraje svet ogledovala iz vozička...tudi prav...

spanja ne bom opisovala...je od 7ga meseca v svoji sobici...noči so pri nas od 19.30 do 7.30...brez joka...razen ko je fasala hudo slinavko smo bili mali razkavsani 2 noči...drugače je pa zlata...

sedaj ima obdobje mazenja...ja...scrkljana je do amena...stalno bi se stiskala, božala...laske ima že zelooo dolge...in obožuje česanje in čohanje...me kar na kavč potegne...se stisne zraven in ukaže, da naj jo božam...pa še mesto določa...nogica, stegno, za vratom, po laskih...

včeraj me je za materinski dan razveselila z veliko rožico iz papirja in pesmico...in ker sem po zahvali to odložila na pult...je čez nekaj časa prišla in pospravila...v koš za smeti...ne vem po kom ima gen za pospravljanje...ampak vse kar ni na mestu je pospravljeno...šačica od kave v koritu...obleko odnaša pridno v koš za perilo...igrače pospravi tipi top...

eh če bi ne bila tako trmasta bi bila že kičasta...tako da...uživamo z njo in se veselimo vsakega trenutka...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
26.3.2010 21:38:15   
kekec in mojca
Sinska, hvala za glas! user posted image

Za vse tiste, ki hodite v mobilne hiške... Glede na to, da je naš mali nonstop bolan in ima pogosto bronhitise, sva začela razmišljat, da bi šla za 1. maj na Mali Lošinj. Vse je tako zelo zelo drago, razen mobilnih hišk - pa se malo bojiva, da ne bi bilo premrzlo ali preveč zatohlo noter.

So te hiške izolirane? Mislite, da če bi bilo takrat zelo mrzlo, bi bil problem okoli gretja? Hiška ima klimo... Je v hiškah tudi topla voda za tuširanje?

Nobene hiške še nisem videla znotraj, zato ne vem, kako to sploh zgleda. Malo me je strah, sploh zaradi malega, ker je res nonstop bolan.

Mimogrede, dva tedna smo se borili proti virusni pljučnici. Zdaj je ok. 

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
27.3.2010 12:35:12   
lepa posadka
Kekec in Mojca... oprosti, vem da si me enkrat že spraševela o tem, pa sem takrat pozabila na odgovor.

Mobile hiške so prikupna zadeva, saj so pravi mali dom sredi lepe narave. Okoli gretja je pri vsaki firmi drugače, vendar to informacijo moraš dobit. Toplo vodo ima vsaka hiška. Izolacija je podobna tistim v počitniških prikolicah, tako da pretiranega mraza ne bi smelo bit, če ne bo res zunaj prehudo mraz. Ponavadi so ponudbe kampov obogatene s tlorisi inv semi tehničnimi podatki. Naše hiške omogočajo tudi neke električne kaloriferje. Ne vem katere hiške si gledala na lošinju. sama sicer še nisem počitnikovala v hiški, sem pa bila v našem podjetju prisotna, ko smo razvijali prve serije. Priznam, da mi je bilo simpatično. Če te še kaj zanima, se javi. Predlagam pa, da dobiš od ponudnika tudi tovrstne tehnične informacije.

Lepo načrtujte dopust pa čim več zdravja privoščim.

Neposredna povezava do sporočila: 1785
27.3.2010 15:59:43   
kekec in mojca
Lepa posadka, hvala za odgovor. Midva sva že skoraj odločena (beri, jaz sem že odločena), MM še ima nekaj pomislekov. Kolikor sem zasledila, gre za hiško Adriadom, ne vem pa za kateri tip.

Neposredna povezava do sporočila: 1786
28.3.2010 22:26:16   
Srčekgirll
Prosim za vaš glas.
http://www.zurnal24.si/zame/z-baby-centrom-izbiramo-naj-ocka-162899/razpis/prispevki/434

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1787
29.3.2010 23:05:07   
kekec in mojca
Srcekgirl, sem kliknila, ful sta luštna z atijem. user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
30.3.2010 20:19:01   
trnuljčica
No, pa bom zopet za med žive...

Ja nič, končno je ZADNJI (upam oz boljše da- ker tega se več ne grem- sem prestarauser posted image ) izpit v lifu za mano.

K in M ter Srčekgirl-  dobili sta moj glas.user posted image

K in M- imaš zs.

RS- joj, si me spomnila, kako se je ob  našem pospravljalcu že 2x zgodilo, da so smetarji odpeljali kakšno stvar, ki ni bila za tja. Tudi mamino skodelico za kavo in njegovo skodelico (ob drugi priliki). Pa sem videla, da je odnesel v smeti, ker ni bilo pospravljeno, ampak sem potem čisto pozabila. No, ja spomnila sem se, ko je že bilo prepozno...user posted image Tako da so tudi kakšni fantje pospravljalci... Sam kaj če je, ob tem tudi, vrzi vse z mize dol, ko se ti zazdiuser posted image ... No, se glih izravna. Pol pač pospravlja... No, je že malo boljša tale faza... HB da so samo faze...user posted image

Mogoče sem kaj čudno napisala, samo neprespanost zadnjih dveh dni mi bo dober izgovor. A ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1789
30.3.2010 21:07:11   
kekec in mojca
Trnuljčica, čestitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
30.3.2010 21:08:44   
kekec in mojca
Ni ni ZS-ja. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1791
30.3.2010 21:43:44   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Ni ni ZS-ja. user posted image user posted image user posted image

Sori, sem iz formeuser posted image user posted image . Upam, da je sedaj uspelo

Neposredna povezava do sporočila: 1792
30.3.2010 21:47:47   
kekec in mojca
Je je ZS. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1793
30.3.2010 22:16:26   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Aprilčice, lepo lepo prosim, glasujte za mojega nečaka!

http://www.zurnal24.si/zame/z-baby-centrom-izbiramo-naj-ocka-162899/razpis/prispevki/443

dala glasuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1794
31.3.2010 9:30:44   
sinskaT
Ojla

minutka zame, tamauči še kar spi (mu prav paše dežek, meni pa tudi). Komaj gledam ampak sem sama kriva, ker sem ponoči na šus prebrala odlično knjigo Otroško srce je zaklad. Priporočam, zelo preprosto in razumljivo napisano okrog vzgoje -nobenega pridiganja itd! - simpatično. z avtorico se strinjam do potankosti.

Srečka - smo nekak spedenal sobico in še prav luštno je vse izpadlo...malo zelenke malo rozike, pa ovčke skačejo na eni strani, pa pujska Pepa na drugi.. ; ) Otroka super duper navdušena!

Glede službe, na katerem področju pa iščeš ? In ko si že ufurana v razgovore, kaj meniš kako gledajo/bi gledali na to, če bi iskala službo za polovičen del. čas? Se dobi težje ali lažje?

KM - a kar pljučnica ojoj, veliko zdravja v bodoče

Trnuljčica - čestitke za izpit!

LP in lepo praznujte velikonočne praznike user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
31.3.2010 11:39:38   
NiLe
Dan punce!

Evo mene ... po skoraj 3eh mesecih sem se le pripravila, da se javim. Jah, ni kaj ... tempo je hud, služba, dom, študij, vse skupaj vzame preveč energije in časa ... zvečer se pa samo "sesedem" in si rečem, bom jutri kaj napisala in tako letijo dnevi, tedni, meseci user posted image user posted image .

Naša Tia je super navihana in živahna punčka ... govori bore malo - razume vse in zna "povedat" na svoj način, histerijo in trmo zna ornk uveljavljat, v glavnem je zdrava in fejst!!!

No, danes sem se pa le spravila, saj se ju3 začne naš mesec - APRIL - ko bodo naši pobalinčki dopolnili dve leti. No, eni so že praznovali, pihali svečke in dobili darila - zato vsem tistim, ki so 2008 prehitevali po desni: Jakob, Anže, Vid, Eva, Nataša, Lia in Nik, želim vse najboljšeeeee in najlepšeeee ... bodite zdravi, veseli in radovedni še naprej.

Sem kopipejstala naš seznamček in ga malce priredila, da bomo vedeli, kdo kdaj praznuje user posted image
Toliko od mene ...

user posted image  Aprilčki praznujejo 2. leti
user posted image

ZGODNJI APRILČKI IN APRILČICE

user posted image Katka28:  Jakob in Anže  (21.02.2008)  

user posted image zolika: Vid (28.02.2008)

user posted image  Aprilska34: Eva (23.03.2008)

user posted image   NaTaŠa*: Nataša (24.03.2008)

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008)

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 

A P R I L Č K I  in  A P R I L Č I C E

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008)

user posted image    Tanja555: Neli (02.04.2008)

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008)

user posted image   clericv6: Kiara (02.04.2008)

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008)

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008)

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008)

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008)

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008) 

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008)

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.04.2008)

user posted image   resnično srečna: Iza (15.04.2008)

user posted image    Jo@n: Jakob (16.04.2008)

user posted image    trnuljčica: Mali princ (16.4.2008)

user posted image    misa79: Miha (16.4.2008)

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008)

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008)

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008)

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)

user posted image   tasyo: Lana ( 22.04.2008) 

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008)

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008)

user posted image   u04111976: Tia (25.4.2008)

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008)

user posted image   miny: Lana (29.4.2008)

ZAPOZNELI APRILEČK in APRILČICA

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008)

user posted image   Srčekgirll: Vid (6.5.2008) 

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
1.4.2010 20:36:17   
lepa posadka
Svečano odpirava sezono aprilčkov. VSE NAJBOLJŠE VSEM!!!

user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
1.4.2010 21:16:15   
trnuljčica
Vse najboljše Tomažuser posted image user posted image user posted image .

Ps: imaš isti RD kot MM.

Neposredna povezava do sporočila: 1798
1.4.2010 21:36:25   
Jo@n
Tomaž, vse najboljše!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1799
1.4.2010 22:07:39   
simvir
Ja, pa se je začel naš mesecuser posted image .
Vse najboljše Tomažu in vsem, ki so april prehiteliuser posted image user posted image user posted image .

Danes je tudi eno leto odkar sem šla nazaj v službo. Kako je hitro minilouser posted image . Moram pa reči, da se mi zdi porodniška že skoraj pozabljena. Ja ni kaj, ko je pa zdaj vedno akcija, sem že skoraj pozabila kako je bilo takratuser posted image .

Vsem želim lepe praznike in veliko pisanih pirhovuser posted image .

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......