|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
20.2.2010 20:42:15   
Jo@n
Dober večer user posted image
Pri nas se kar naprej nekaj dogaja…
Smrkav nosek se je v sredo spremenil v vročinouser posted image , tako da vsa z J. ostala doma, spirala nos in se crkljala. Včeraj dopoldne je bil povsem brez vročine, živahen in nagajiv, le občasno z nižjim tolerančnim pragom. Potem pa pred popoldanskim spanjem rahla vročina, si mislim, naj se kar prekuha, ker še ni bilo za ukrepat. Hja, po spanju me je pa skoraj kap…user posted image 39,8 skoraj ne bi centralne rabili… K sreči je sirup takoj prijel, potem pa smo se spokali k dežurni dr. Baje je imel rahlo pordela ušesa (pa tako pridni smo s spiranjem noskauser posted image ) pa nekaj je bilo s pljučki ker je bila nižja saturacija. Mislim, dežurna zdravnica je pa bila krneki, sicer spec. šolske medicine, že upokojena in še dela, vendar ji sodobni odnosi do pacientov (beri pojasnilna dolžnost) sploh niso znani. Na vprašanje kaj mu je in kaj je napisala v recept sva dobila odgovor, da kot je rekla, da je napisala nekaj za ušesa in svečke, če bo vročina??? Itak sem v lekarni izpadla totalna budalauser posted image , ker nisem niti vedla da smo dobili AB (je rekla dr. neki za ušesa sem dala) tako da sem pametno vprašala farmacevtko, če mu tisto, kar ima za zmešat v uho zlijem, pa je farmacevtka skoraj za pult padla.. user posted image  Krneki. Ampak važno, da deluje. Mali je današnji dan preživel brez svečk in brez vročineuser posted image , kašlja pa kot star kadilec… Sinoči je po seansi kašlja prišla na plano vsa njegova večerja. Tako da smo se sredi noči tuširali, preoblačili in prali. Upam, da bo nocoj bolje.

Drugače pa mene spet nekaj grlo praska, kar sploh ni nič čudnega, saj si doma vedno pridno podelimo vse bolezni, ki pridejo  k hiši. Že v začetku tedna, ko je mali pričel smrkati, sem v lekarni pustila malo premoženje (in ga domov odnesla v eni mali vrečkici), sedaj pa upam na čudeže, da me zadeve iz reklam in akcijskih prodaj obvarujejo pred user posted image . Ja, pol pa svizec…

Pohvalit se moram še z našo maškarco, seveda smo imeli malega princa…
user posted image
In prav ponosno se je razkazoval naokrog. Drugače je vrtec zakon, vzgojiteljica ga je pohvalila, da se je v zadnjih dneh občutno spremenil, itak je ta glavni pri pospravljanju (hm, le po kom ima to?user posted image ), zdaj pa hoče non stop sam jesti, doma se poskuša sam obleči, odhod v vrtec pa mu tudi ne predstavlja večjih težav. No, mu ni, bomo videli, kako bo po parih dnevih odsotnosti…

Želim vam čim manj bolehanja in lep preostanek vikenda!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
21.2.2010 22:03:16   
trnuljčica
Joan, joj kakšna lepa maska. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A je bila sešita za njega? Ali se take stvari celo da kupiti???
Glede dr. - se tudi meni dozdeva, da najbolj šepa pojasnilna dolžnost, pri večini... Včasih se mi zdi, da potem kar ne morejo verjeti, da jim nekdo celo razloži kakšno stvar...user posted image Res pa, da včasih, sicer redko, dobim občutek, da deluje kontraproduktivno...

Vrtec- enostavno nisem takšna, da kompliciram. Nikoli. In v bistvu tudi sedaj nisem. Ampak tel pogovor z dotično je bil pa res poseben vrhunec... Njim je priročno, da bi imel sojine nadomestke v prehrani... Točno tako je rekla. Me je skoraj pobralo. V smislu, da nisem mogla sproti dojemati o izjavah... Mogoče je njej res priročna soja, ampak ne če ima alergijo na njo ( razvila se je navzkrižna alergija na njo po tem, ko jo je začel dobivati v vrtcu. Nato so jo ukinili. Od 15. 1. pa se je soja izgubila s seznama)!!! Boljše, da sploh ne razlagam. Dovolj bo, da povem, da nikoli in nikjer ne povem kaj sem. Tu pa mi je takšne solila, da sem ji nazadnje rekla kaj je moja izobrazba.
Rajši bi priznala, da jim komunikacija šepa in da se je pač soja izgubila z listka o dieti... Bi razumela.

In po treh tednih se je v celoti pokazalo... Ja, ko otrok ne spi več, ne v vrtcu , ne doma, pogruntaš, da nekaj ne štima.user posted image user posted image user posted image user posted image Kožo je imel čudno suho vse tri tedne. Izpuščaj pa se je pojavil tretji teden. Vmes jim ni spal v vrtcu na dneve, ko je dobil sojine stvari, potem pa je nehal spati še ponoči... Pa da ne razlagam kako zaspan je hodil okoli... Če rečem, da so bile kričeče noči ponovitev porodniške, bo dovolj.user posted image

MM je tudi tvojega mnenja. Je res popenil (doma). Jaz pa upam, da bo sedaj ok. Po drugi strani, pa sedaj nikoli več ne bom ziher, a tam vse štima. Če bom pa tri krat letno preverila dieto v kuhinji bom pa nazadnje izpadla paranoična mama, ki teži.user posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
22.2.2010 10:14:55   
sinskaT
Ojoj Trnuljčica, to je pa res neodgovorno in bedno od njih no - bošček mali pa nastrada. Želim vam, da bi ta alergija kmalu postala preteklost..in upam, da so v vrtcu dobili lekcijo user posted image .

Joan - facko mali ful dober princ

Posadka  in Srčekgirl - čudovite maškarce

Roberta - lepo te je bilo videt ; )

kasneje...morm intervenirat

♪♫♪♫♫

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
22.2.2010 16:53:54   
SpeliG
Lep pozdravček vsem skupaj! Mi smo v redu, sploh odkar sem včeraj že pred hišo opazila prve zvončkeuser posted image ! Komaj čakam, da se tale zima umakne in se vse razcveti, npr. moj trebuhuser posted image ...
Vidim, da so ble maškarce lepe, Martina je bila rožica Fifi, ampak se nismo udeležili nobene povorke ipd. Se mi zdi še premajhna, da bi razumela kaj takega in se je zato pokazala samo babicama.
Trnuljčica, kar se je pa zgodilo pri vas v vrtcu je pa nezaslišano, ne moreš verjet. Skrajno neodgovorno res.
Sploh mi je grozno, ker smo tudi pri nas imeli opravka z alergijo, ampak jo je Marti k sreči že prerasla, oz. naj bi bila pozdravljena z bioenergijo. Kaj točno je pomagalo nevem, važno, da že kakšne pol leta spet lahko pije KM.
Ne skrbi kakšna mama boš izpadla, itak ti najboljše veš, kaj je za tvojega otroka najbolje.

Joan,upam da se čimprej pozdravite in da lekarne nehajo služit na vas...Si pa naletela na "fajno" zdravnico, ja...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
23.2.2010 0:38:05   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

.in upam, da so v vrtcu dobili lekcijo user posted image .

Razen tega tel pogovora po slučajni telefonski ugotovitvi iz kuhinje nisem nič ukrenila. Je pa bil MM res na tem, da bi šel do ravnateljice... Ma jaz nisem za takšne drastične... Se mi zdi, da imaš po tem, pri takšnih ljudeh, ki so prepričani v svoj prav, še večje probleme. Vendar boljše za njih, da ne pride do ponovnih kiksov.  Ker tudi jaz imam meje. So pač zelo visoke pri toleranci...user posted image
Alergologa imamo zopet čez ca 10 dni. Po eni strani bi bilo fino, da se to leto znebimo alergije na KM, da ne bodo kravžljali možganov z priročnimi dietami, ki jih ne sme...  No, saj ponavadi izveni med 2 in tretjim letom...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
23.2.2010 15:13:52   
Roberta69
VARČEVANJE: a vi kaj varčujete za svoje malčke, v smislu kakšnih skladov, itd. Kmalu bo že dve leti od rojstva, mi2 pa še vedno vse Liamove evrčke valjava po kuvertah... Je pa na trgu toliko ponudbe, da se človek kar težko odloči. Vsekakor je pa fajn, da ima otrok pri nekih 20 letih nek kupček denarja, bodisi za stanovanje, šolanje ali kaj podobnega in veliko lažje je nalagati na kupček po malo kot naenkrat, še sploh če je otrok več... in pa seveda današnjih 100 eur čez nekaj let lahko ni vredno nič, torej mora biti naložba dobra.

Danes me je pa moj škratek tok nasmejal user posted image Nekaj sem imela še za dokončat in sem mu zato naštimala risanke ter ene par piškotov Domačica, da se malce posladka... no in on po prvem piškotu pride do mene, me na vsak način vleče za roko, dobro grem za njim, me pelje v kopalnico in tako je bilo za vsak piškot user posted image - je pač hotel imeti rokice čiste user posted image

Težave s prehrano alergikov v vrtcih se pa očitno kar vrstijo, jaz poznam dva primera, kjer je bila kar orng kriza. Moja sošolka je potem kar ostala doma in sina za nekaj časa izpisala iz vrtca, pa so imeli na dolgo in široko razloženo kako in kaj, ampak je imel mali vsake par mesecev težave.
Drugače sem pa slišala že toliko zgodb in tudi sama marsikaj videla (saj sem pravila, da so v bližnji park prišli otroci iz vrtca in vzgojiteljici sta na veliko čvekali po mobitelu in med seboj, med tem  pa je fant polulal po hlačah eno punčko, tega tudi slučajno vzgojiteljici nista opazili, potem so otroci naokrog prenašali zidake (bog ne daj, da bi komu padli na nogo), itd., tako da se človek včasih res vpraša - ali sploh hočem vrtec? HB pa je tu še veliko pozitivnih zgodb in razmere od vrtca do vrtca, vzgojiteljice do vzgojiteljice drugačne.

SinskaT, tudi vas je bilo lepo videt :) Aja, vedno pozabim, da ko boš imela kakšne novičke o pleničkah, kar povej. Sicer je za aprilčke morda že malce neaktualno (najbrž vsi upamo, da se bodo to poletje znebili plenic) pa morda za naslednjega otročka pride prav. Drugače sem bila pa jaz tok zadovoljna, ko sem v DM-u "odkrila" plenice IANA - te naj bi bile kao eko in nebeljene ter precej razgradljive, drugače so pa mehke, vpojne in vse pozitivno, Liam ni imel niti enkrat kakšnih težav. Sem se pa poleti nasrala, ko sem v Mullerju kupila ene eko, in to še par paketov (za ce dopust), ker so bile totalno trde, nevpojne, skratka groza!

Otroci in psi: a vaši imajo distanco do psov. Liam kar rine v našo Pelo, čeprav ona ful renči (sem skoraj 100%, da ga vseeno ne bo ugriznila) in zdaj se njemu sploh ne sanja, da ga pes z renčanjem opozarja in se tudi ful reži, ko gre mimo kak pes, ki ful laja. Me je strah, da bo kdaj prijel napačnega.

Neposredna povezava do sporočila: 1731
23.2.2010 19:25:31   
trnuljčica
Varčevanje: po rojstvu sva mu odprla Toli račun. Prve evrčke je dobil od države, druge pa od naju. Sicer so takrat bile že ravno take zadeve, da sem vohala, da bodo vsi skladi kmalu  na dnu... In sem imela prav. Trenutno mi intuicija še ne govori o tej možnosti. Pa sem tudi sama varčevala tako... HB  pravi čas iztopila, sicer ne bi bilo glih fajn... Se pa strinjam, da če lahko, privarčuješ kolikor moreš. Zakaj pa ne bi šel v tujino? Pri nas se odpirajo same čudne perspektive za naslednja desetletja... Če bo imel kaj v glavi in bo izrazil interes se zadolžim do penzije...

Psi: Naš sploh nima distance do psov. Za njega so vsi prijazni.user posted image Smo bili na obisku pri dobrih znancih, ki imajo velikega nemškega šnavcerja. Nismo se bali, da bi mu kaj naredil, ker psa poznamo kot našega. Ampak mali res nima rešpekta niti pred velikimi psi. Se je kar vlegel poleg nje in jo božal, pa dvigoval njena velika ušesa in se čudil, pa AV , AV( H ne zna izgovoritiuser posted image ). Boga psička je morala čuvati svojo igračko s celim telesom, da je ni "ukradel". Ma kot dva otroka...

Vrtec: menim da bi bilo najslabše zanj, da vanj ne bi hodil, zaradi takšnih neumnosti. Ker ima res veliko od njega. Tako da ne razmišljam o izpisu. Verjetno bi se ob nadaljevanju čudnih prijemov diet itd poslužila nasveta K IN M. Privat ga ne bi dala. Tako ga lahko čuva babica...
Obstaja pa vedno opcija, ki jo je MM izjavil, ko je bil res user posted image (doma): naj dotična podpiše da prevzema vso odgovornost, če pride do kakšne zdravstvene posledice, pol mu pa lahko zaradi njega, da za jest kar hoče. Odplačevali bodo pa še njeni vnuki... Verjetno bi že izjava zalegla...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
24.2.2010 13:19:10   
sinskaT
Pralne pleničke - pa to je cela znanost user posted image Kolegica je celo odprla forum na to temo, če katero zanima

http://pepentke.forumotion.com/forum.htm

Mi smo oz. tamala dva sta blazno zadovoljna, ritke lepe in upam, da bo tako tud v prihodnje. -nič ne prepustijo, izbrala pa sem take, ki so all in one in enotno velikost (se regulira). Denarni vložek ni bil prehud, ker sem dobila rabljene ampak nove! superca...Samo vzdrževanje mi ni problem, tudi sušilec imamo, tako da niti ne rabimo neke enormne količine pleničk. Za te dm alana pleničke sem bila tudi sama vesela, da sem jih odkrila ampak so me letos totalno razočarale -kot da so jih pokvarli -pa ta gel, ki je v vseh pleničkah za 1x uporabo ne morem niti videt user posted image

Varčevanje - tudi mi smo imeli srečo in namesto v sklade, vložili denar v streho nad glavo ;) Kolikor se nam je takrat to zdelo predrago, je hb bilo tako in nismo "popušili". In zdaj sploh ne vem kam bi vlagala za tamaučije...nekaj v srebro, zlato, varčevanje na banki - ampak to je bolj takotako..bolj za vzorec vsec skup..za kaj več pa zdaj itak še nimamo.

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 1733
26.2.2010 20:48:48   
simvir
Se že toliko časa nisem javila, da mi je kar malo nerodno. Ves čas se kaj dogaja. Trenutno sem na internetu najbolj pridna z menjavo nalepk kraljestvo živali, ker sem ugotovila, da ga sami ne bomo nikoli napolnili, no vsaj še nekaj let neuser posted image .
Za ostali internet pa potem zmanjka časa, sem bila zadnje čase precej sama s tamalima.
No končno so nam zrihtali brezžični internet in tudi router v hiši, tako da se vam lahko tudi jaz javljam iz udobnega kavča, jeeeee.

Z zdravjem smo bolj tako-tako, T. ima spet lažji laringitis, že tretji v enem mesecu. tokrat ima tudi malo gnojčka v učkih, tako da je danes dobil atb kapljice, ostalo pa sami rešujemo z ventolinom in inhaliranjem,   ter pucanjem noska...tako da je bil od novega leta bolj malo v vrtcu - kakšen teden zdrži , potem pa spet domauser posted image ...Na srečo malo tašča pomirka, če ni hudo, zdajle je bil z njim dva dni MM doma, zadnjič jaz, pa gre. Smo pa tudi mi precejkrat v lekarni, sem zadnjič zaradi lanskih nakupov dobila bon za 10% nakupa.
N. je na srečo kar zdrav, občasno nagaja nos, je pa tudi on imel en lažji laringitis.

Lepe maškarce ste imeli, pri nas je bil T. muca no maček - so se odločile vzg. da bodo imeli skupinsko masko in so bili vsi mucki. Smo imeli delavnico in jim skupaj pripravili in sešili material. Na skupinski fotki so prav lušni. N. se je preoblekel šele v vrtcu, ker nikakor ni želel biti maškara. Ampak potem mu je bilo pa kar všečuser posted image

Sinska super da so ti pralne pleničke všeč in da so ritke zadovoljne. Mi bomo za ta čas ko jih bomo še rabili ostali kar na Pamperskah  ali millerjevih pleničkah, so mi kar ok.

Trnuljčica - tole v vrtcu me je pa kar pogrelo, si pa res preveč dovolijo da na svojo roko ukinjajo diete. T. je tudi zadnji teden nekaj flekast, pa ne vem ali mu kaj ne paše, ali so bolj krive petice, ki so mu začele nagajati in ponoči zadnji teden kar joka.

Psi - Moram reči, da je bil T. prej bolj pogumen do našega Kala, zdaj pa ga kar moti če se mota okrog njega in ovohava kar drži npr. v roki. Je pa z njim v stiku le zunaj.

Nosečkam sigurno pridno rastejo trebuščki (mislim na vas), bodite zdave, ostali pa tudi seveda.

< Sporočilo je popravil simvir -- 26.2.2010 20:50:26 >

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
26.2.2010 21:48:32   
sinskaT
O Simvir lepo te je brat! A nede kako je še bolj luštno na RRju, če si lahko na udobnem kavču medtem ko čwekuljiš hehe..

..pa res...kako so naše nosečkice???user posted image

Pri nas je pa nekaj novega: kalvarija Hanino "zobenje" je zaenkrat končano! Ima vse mlečne zobke, no če nas ne bo presenetila še s kakšno 6ko kot Martina hehe.. Ma ne moreš verjet kako je zdaj bolj dobrovoljna in super, lepo sodeluje in dobro spi..ma ne bom preveč hvalila, da nas kje za vogalom ne čaka kak user posted image

Uživajte..

Pa še enga Zdraviča pošiljam za vse bubane user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
27.2.2010 10:22:47   
sinskaT
Imam občutek, da imamo še eno nosečkico, ki se tukaj še ni pofočkala...user posted image user posted image user posted image ... dajmo dajmo...sem fulll vesela za njo, če je to res!

..to be continued... user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
27.2.2010 10:30:10   
Isabellabina
Zdravo punce

Jaz se tudi že nekaj časa nisem javila.Dvakrat sem imela comp.na popravilu,imam malo časa,pa še kar zdravje nam malo nagaja.Jernej zelo kašlja,prebolel je tri laringitise.
No upam ,da bo kmalu bolje.

Varčevanje-jaz imam za vse odprt varčevalni račun in jim potem polagam nanj.Tavečja hči ima sedaj  zavarovanje Flex pri Triglavu,za ostale pa tudi nameravam nekaj takega narest.

Vrtec- ma mene bi tudi pogrelo in nebi ostala tiho

Slikice so ful luštne,mi letos nismo bili nič napravljeni,ker se sploh ni hotel obleči.Za vsako stvar ,ki sem mu jo hotla oblečt je rekel ,da je" kak" .

Drugače pa mamo pri nas sedaj eno punčko,saj se Jernej sploh noče strižt,takoj ko primem škarje v roke je   aua in jokuser posted image ...bom poskusila ga peljat k frizerki,če bo tam kaj drugače!

No toliko,sedaj grem v nabavo ,hladilnik je lačenuser posted image

Lep dan še neprej,pri nas že tako lepo sonček sije in kar vabi ven.

Lp vsem

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
27.2.2010 11:01:10   
sinskaT
BMuser posted image

A jaz to prav vidim? Novembra dobite malo štručko?! Povej povej..vse povej ; )
Če sem pravilno sklepala, ti želim lepo nosečnost in zdravega otročička - in pa seveda čestitam!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
27.2.2010 11:16:05   
Isabellabina
user posted image user posted image user posted image user posted image    si zgrešila poklic------detektivkauser posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
27.2.2010 11:46:19   
sinskaT
Hehe...niti ne, le srečo sem imela, da sem tapravi moment bila tu gor ;) in vidim ob strani big mamma med novembrskimi nosečkamiuser posted image Še vedno me vleče k doulam, zgleda jim dela ne bo manjkalo user posted image

Fino fino in pa velik rešpekt pred tabo, da nosiš že 6. otročka...vesela sem za vas vse.

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 1740
27.2.2010 14:45:45   
simvir
Big mamma ja ti si pa res zaslužiš čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

Lepo user posted image  ti želim, pa da bi ti tastarejši otroci čim več pomagaliuser posted image .

Sinska super da ste zaključili z zobki, no vsaj pri Haniuser posted image . Nas petke še čakajo, je bilo zdaj skoraj pol leta mir. Glede šestic pa ne vem, naš N. jih še nima, v bistvu so to že stalni zobje.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
27.2.2010 18:38:26   
Roberta69
O, Big mama, a iz enega jih je ratalo šest user posted image , vi pa niste kar tako user posted image , vsekakor čestitke in upam, da bo nosečnost lepa in vse v najlepšem redu! Fantki z dolgimi lasmi so pa čist kjut, tudi če jih kdaj zamenjajo s punčkami, vsaj mene vsak mali dolgolasec čist obrne user posted image .

Sinska, če se ti bo kdaj dalo, malo več napiši o pleničkah, tudi prijateljičin forum enkrat pogledam, ampak še ni sile user posted image , sicer je za Liama morda že malce pozno, ampak če bomo imeli še kakšnega otročka, bi pa borda poskusila, ker naravno je le naravno, pa še okolja ne obremenjuješ toliko. Pa čist tko, kako je to, a je otrok potem moker, ko se polula, in ga preoblačiš na 2 uri? Se bomo pa en dan magari dobili, pa mi lahko takrat bolj podrobno razložiš user posted image . Pa super, da Hana zdaj uživa user posted image .

Aja zadnjič sem zasledila, da ima Mojškratek 1x mesečno organizirane "delavnice" za probavanje nosilk in ištrukcije o načinih nošenja - vsaj meni je takrat to ful manjkalo, tako da bom enkrat šla, magari bi mi še za Liama prav prišlo, če bi se res odločila za kakšno Kubo. Link http://www.mojskratek.si/default.asp?mID=sl&pID=delavnice-srecanja

Simvir, upam, da pomlad prinese k vam več zdravja!

Drugače je pa pomlad že resno na pohodu, zunaj prov diši, sonček dela svoje, čeprav smo v LJ kar malo prikrajšani oz. ga ta zadnji dobimo user posted image . Mi smo se danes sprehodili okrog Blejskega jezera in je bilo prav sanjsko user posted image , sam a ni čudno, kadaj je Liam v kakšnem nakupovalnem centru, stanovanju, na dvorišču, neki ustanovi oz. nekje, kjer je že kaj takega, da je nevarno ali naporno, da nori okrog, bi divjal ure in ure, ko je pa prostpor ravno pravšnji za to, bi se pa vozil oz. še najraje nosil na ramah user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
27.2.2010 20:56:32   
kekec in mojca
Big mamma, čestitke za 6. nosečnost, pa enega lepega, zdravega otročka ti želim. user posted image user posted image user posted image

P.s.: A ste se že prepričali, da je samo eden? user posted image

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
1.3.2010 21:26:31   
Srčekgirll
big mamma - ČESTITKE za user posted image in zdravegauser posted image ti želim.
Kaaaaaaaaaj že 6.user posted image pričakuješ?!! user posted image user posted image user posted image Ja svaka ti čast in lepo to, jst bi tud mela tolk al pa še več otrok, sam ne bo mi usojeno. Moj je reku 2 ali 3, več ne. Odvisn tud kaj bomo zdej mel, če bo user posted image bomo mel še tretje in upali nauser posted image , če bo pa zdej user posted image bomo pa še vidl za naprej. Pa sm mu rekla, da 4.user posted image ,.... pa tko naprej bojo pa supriseuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1744
1.3.2010 22:23:50   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

P.s.: A ste se že prepričali, da je samo eden? user posted image

Hi,hi še ne vem!

Drugače pa HVALA vam za čestitke,sva oba ful vesela ,da bomo spet zibali.

Neposredna povezava do sporočila: 1745
2.3.2010 6:35:54   
zolika
BM - to pa je za čestitat - najprej seveda za POGUM ... pri 5IH user posted image se odločit še za 6ega! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo user posted image ! in držimo peti,da bo čim manj naporna!!!

Mi pa smo sedaj stari že 2leti....user posted image user posted image user posted image smo pihali, ko pravi fantje! Torta seveda NODI - se razume....

Smo pa včeraj šli po 14ih dneh ponovno v vrtec....me je kr malo skrbelo kako bo zjutraj.-....jok in podobno - ampak me je moj user posted image presenetil 100 na uro - res da sva s seboj vlekla veeeeeeeeeliko vrečko z dobrotami ob rojstnem dnevu....in da so vsi skakali okoli njega ker so ga pogrešali....ampak vseeno! Sem bila PONOSNA! user posted image

Zdaj pa ga ne bom preveč hvalila...da slučajno ga ne začne biksat in da spet ne zbolimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nam je P rekel,da ima Vid povečano žrelnico in da priporoča, če se bo veliko bolan,da jo damo odstranit....ima kateri vaš user posted image tudi težave z žrelnico?  Nisva najbolj za OP....ker se rada ponovi....tako,da....

Skratka....če povzamem smo OK!user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

Neposredna povezava do sporočila: 1746
3.3.2010 10:11:52   
trnuljčica
Big mama user posted image user posted image user posted image - BRAVO. Želim ti lepo nosečnost, zdravega otroka (e). Ljubezni ti pa tako ne manjka.user posted image

Vrtec: noroooo. Že prejšnji teden rečem vzgojiteljici- če jih ni vedno manj? Pa reče niti ne, nekaj jih je bolnih. Pa vsak dan vidim, da 1- 2 manj. Včeraj jih je bilo le še 5. Pa jim še ni bilo čudno. Meni pa zelooo(od 14). Danes le 3. Od tega se je eden danes vrnil z "bolniške". Torej so trije  zboleli od včeraj na danes. Danes pa pri vzgojiteljicah šok. Meni pa logično, glede na potek zadnjega tedna. Da ne govorim, da sem vsaj en dan prej vedela kateri bo manjkal naslednji dan- saj so bili pri vseh isti znaki...
Prav hecno je bilo v petek, ko sem ga prišla iskat ob 14 ih in ponavadi jih je takrat okoli 7-8 (njegove skupine). Pa jih je bilo le 5 (plus 2 iz sosednje skupine- večji), notri pa pet vzgojiteljic(še iz sosednje skupine- kar ni nikoli ob tej uri). In mi je izletelo: O, skoraj ena na enega. Individualna obravnava. Pa so šle vse v smeh. Ampak niso dojele da se očitno nekaj dogaja... ???
No, danes ima naš definitivno specialno individualno obravnavo. Ena vzgojiteljica samo za njega.user posted image Mast, pričakujem, da ko pride domov zna že vse besede, pa vsaj štetje. Hec, hec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
3.3.2010 10:34:11   
Ketrin
Dober dan mamice...

Evo me spet po dolgem času...

In kaj vidim.... spet nove nosečke! Bravo punce!!! Vsem po vrsti čestitam, se veselim z vami, želim lepo nosečnost in zdravega bejbija...

Bigmamma tebi pa še posebne čestitke! Kot so punce že rekle: Svaka čast!!! Vse dobro tebi, bušiju in ostali familiji...

No, pa tudi praznovanja so se že začela.... Tko da vsem 2.letnikom čestitke!!! user posted image user posted image

Kaj pa je novega pri nas? Prov nč! Zdravi smo, čeprav teta Smrketa skoz neki teži, pride, gre, pride, gre... Ampak ni hujšega, do maja meseca bo že OK! Drugače pa še vedno čakamo, da se tale grozna zima zaključi in pride naš čas... Se bojim da naju bo s Kajo letos razganjalo od pomladi, ker sva že obe čist kaput od vse te sivine... Ko sonce posije se nama pa obema čist zrola.. No, upam da nama ne bo oči ušel in da naju bo dohajal user posted image

Punce lepo se imejte in uživajte v mesecu žensk, pomladi in mamic....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1748
3.3.2010 18:56:46   
kekec in mojca
Zolika, s povečano žrelnico imamo pri starejšem skoraj izkušnje.

Nam je lani rekel otorinolaringolog, da ima povečano žrelnico in da naj gremo na OP. Jaz vsa v paniko, kaj naj naredim, potem pa spet - šok, ko se poskušam naročit na pediatriji - čakalna doba je bila več kot leto dni!!!

Nekako smo uspeli priti mimo vrste, čez mesec dni smo dobili datum, nakar se nam je zgodilo, da je mali zbolel - niti ne bi vedela, da je z njim kaj narobe, če ne bi bilo to videti na krvnih izvidih pri naši pediatrinji. No in nismo šli. Potem pa so se vse naše težave naenkrat prenehale - mali je nehal kašljat, ušesa so bila ok, žrelnica pa tudi. In od lanskega poletja do zdaj je bil le enkrat bolan!

V glavnem, v MS so precej krajše čakalne vrste za operacijo kot pri nas, samo da jih prikličeš pa tudi moraš biti čarovnica. user posted image user posted image user posted image

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
4.3.2010 16:14:14   
Isabellabina
Dan

Jaz sem pa tako žalostna,saj verjetno nebo nič z mojim bebijem,ker bo očitno šlo ali pa je že šlo naprej.Začela sem krvavet in zdaj čakam izvide beta hcg ,da vidimo se dogaja tisto kar me je strah.Pa tako sem se veselila!Če je tako namenjeno naj bo,ampak ne bom se še vdala,rada bi imela še enega.

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......