Anonimen
|
Zivjo punce! Se opravicujem, ker se tako dolgo nisem javila. Madona, jaz sem cist mutirala. Postala sem prava gospodinja! Perem male oblekice (en stroj je skrivnostno postal svetlo zelen. Bemti mothercare pa njihove lepe zelene tetra plenicke!!! ) in peglam. Vceraj sem prvic drzala peglo v rokah po ene 15 letih. Ampak hvalabogu, da so majhne stvari, da sem se nekako navadila. Ceprav se vedno ne vem ce prav peglam in kako se potem to zlozi. Whatever. Cojka in Marjanaj, ko bosta sle na baby handling si zapomnita kako vama bodo pokazali kako se siroko povija, ker meni je rekla, da naj si vse tetra plenicke ze tako pripravim. Zdaj se pa ne spomnim vec tocno. Debelejsi rob skupaj in potem se enkrat na pol? Plis plis ne pozabit vprasat! Vidim, da ste vse ok in da se nobena ni sla rodit. Marcevke nase zakaj strajkate? Ursa je imela ze ful problemov prej, zdaj pa se dete kar noce lociti od nje. Pa neka noc se tudi nic ne javi. Upam, da se ni sla v Postojno. V glavnem, drzim pesti za naso prvo vrsto (zvezdici, ursa in neka noc), ker potem se mi zdi, da smo ze pupa, marjanaj in jaz na vrsti. Aaaaaa, nisem se pripravljena!! Ceprav mi je zacel trebuh ful otrdevati in je tak cuden obcutek. Sem na dekompresiji vprasala pa je rekla, da se telo pripravlja. Kaj se ima za pripravljati en mesec prej, bohganimarad!?! Danes greva z mozkom podpisat pogodbo za avto, ki ga v ponedeljek ze dobiva!! Ful se veseliva. Mogoce nama uspe se v Ikeo po lucke in omaro za bejbo priti naslednji vikend. Jaz res upam, da se ne bom rodila. Sem kar prestrasena malo in sem potem vsa nejevoljna in se zato raje nic ne javljam. A ste gledale Polnocni klub vceraj? Eh, ta Ema Kurent. 4 otroke ima, ko pa o njih in o porodu govori pa faco taksno naredi, kot da bi ji nekdo ledvice ven trgal. Groza! Sem malo poslusala, potem pa so me cist napsihirale z "v Sloveniji je porod prevec medikaliziran", "zenske se ne zavedajo, da gre lahko zelo veliko stvari narobe" itd. da sem sla kar spat. Zdaj pa spat ne morem. Nekaj mi ni dobro. Se vidi, a ne? Me veseli, da ste ostale ok. Cojka, v US se na baby shower vse prinese. Tebi ni treba nic delati. Ampak to potem pomeni, da imas torto na kateri je otroski vozicek in gor pise. Oh my, it''s a girl (boy)! In Sugar and spice and everything nice pa take fore. Mene je zadnjic sestra vprasala, ce bi rada imela baby shower (ona je v Kanadi zivela, kjer je ista fora) in jaz neumnica recem ne. Me je moj skoraj ubil. Ker fora baby shower je, da dobis ful stvari, ker je otrok pac drag. In meni bi to super prav prislo, ker sva zdaj opremljala stanovanje, zdaj pa naj se za otroka vse novo kupujem in me lahko glih kap. Zal pa nimam taksnih supportive starsev, kot Krtkova, da bi me dali v avto in me peljali v trgovino in mi vse kupili. Mati samo govori kako bo vse kupila, na koncu pa kupi miljon stvari, ki so sicer lepe ampak neuporabne, ostale morava pa se vedno sama, foter pa itak ze od locitve tako zganja, kot da ga je mati pustila nagega in lacnega sredi ceste in se v 15 letih ni mogel pobrati. On bi mi dal vse, ampak ce pa nima. Revez. Tastu se zdi pa to super smesno in mi skoz govori kako lahklo greva z mozem na Copovo s klobuckom stat in denar zbirat. In da zdaj, ko bova imela majhnega otroka, bova ful vec dobila. Res smesno! Oh, slutim bad karmo Boljse da kar grem. Aja, se glede slikic. Hvala vsem za pohvale! Pupa in Ziva, vama bom poslala link od albuma na ZS. Slikal me je en kolega, namazala pa tudi kolegica, ki je vizazistka. Bla je pa samo fora, ker je to pac moderno, da se slikas s trebusckom. Ampak to vam ve bolj Cojka povedati, ker hodi na seanse ze od zacetka in se potem lepo vidi kako busi (in Tinej, reci Gregorju, da naj ne serje zdaj ) rase. Pa jaz nimam slikic zgoraj brez. To sta Cojka in njen fotograf bolj kinky Nic punce, lepo se imejte pa se se kaj javim. Upam, da bom se kdaj v zivljenju boljse volje
|