Anonimen
|
cojka ja Audija je moj prodal enkrat takrat, ko sem bila v Postojni. Sej nama ga je bilo res škoda prodat, ker je bil avto zakon, samo je šel nek ostrajnik (ne vem če sem prav napisala) in bi naju to prišlo par tisoč eur, zato se nama ni splačalo dat popravit. Zame skoz moj gleda avto, pa se še nisva nič odločila, ker jaz pojma nima kaj bi imela. Zdej nekaj velikega ne rabim, ker bomo okol itak s kobijem hodil. Upam, da vama bo tale avto danes usojen. Boš videla, da boš vedela kdaj so popadki. Verjemi ti ne uide. Glede imen pa no comment. Je imel moj iste fore, ko sem predlagala ime Maj. candy ja te flaške so res smotane in ti hitro zleti iz rok. Samo sej veš kako se grozno počutiš, ko da otročku odžiraš hrano. Ker se mi je že enkrat prej to zgodilo, da sem celo mleko po tleh zlila. Res sem štorasta. petrca a veš, da nimam pojma kater kombi imava. Jaz pa kombiji, dva različna pojma. Vem samo, da je Renault. Za Jane te je pa ziher cojka prepričala, ker mene je čisto zafurstrirala s tistimi uspavankami, ki jih ima njen voziček. Packa. Super, da sta izbrala Jane. marjanaj slikce bom dala gor, veš da. Samo, da jih moj naloži na računalnik. No še prej mi pa mora prinest fotoaparat iz avta. bcljka a boš povedala kdaj bosta šla v Toysa? Če bi se slučajno jaz še kaj spomnila, da rabim. Pa čestitke za pupo. Kok bo imel moj Tai izbire krtkova a vidva sta že menjala avto? Sem zgleda tudi to zamudila. Kaj sta vzela? pupa a je že mal nerodno s tem bušijem okol hodit a ne? Se mi zdi, da moraš prav merkat, da se kam ne zaletiš. saša meni sta všeč imeni Anja in pa Nika. Zvezdici no evo pa boš prišla do 40 tedna Že kaj nestrpna? Včeraj sem pa na hitro letela neki iskat v BC. Je moj pazil Taia. Sem se tok nasmejala ko sem prišla domov. Mali mu je čist malo pojedel, je štrajkal. Je revček kar žlampal, ko sem mu dala mleko. Glede imen....da vam povem, kaj je men moj dragi naredil. Lump. Sej krtkovi in MalemuMišku sem že povedala. Sej veste men sta bila všeč imena Tai in Tanay, samo mojemu pa Tanay ne. No in sva se zmenila za Tai, samo ko sem jaz našla še ime Tanay, je rekel, da bova videla. Ko pa sej je mali rodil, jaz še malo zadeta od tiste maske in tud otroček naredi svoje, naju vprašajo za ime in moj v šusu pribije Tai in jaz njemu a ne bo Tanay. In on takoj, ne ne. Tako, da v porodni se deci prehitro znajdejo
|