Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 17:36:25
|
|
|
|
candy24
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Moj me je ravno malo prej poklical, da je spet nov avto našel ... bla bla bla ... No, jutri ga greva pogledat. Nosečnice imamo zelo različne hobije... Tvoj je trenutno zagotovo hoja na oglede avtomobilov...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 18:55:30
|
|
|
|
petrca2507
|
cojka...jst bi te tud prosila za kontakt tvojega bratranca. Kaj je tokrat našel tvoj dragi in gresta gledat. Men je moj prejšnjič kar linke pošiljal in sem mu povedala, če sploh grem gledat ali ne. Na koncu mi je itak prepusil zadnjo besedo. nax...kakšen kombi imata sedaj? Moja kolega imata VW Transporter, prej sta imela pa Mercedes Vito. Imata poleg leto in pol starega otroka še 4 pse (ona je vzrediteljica). Zdej, ko jst ne laufam več na agility tejmah, pa še mojo najmlajšo vzameta. Midva sva se zaenkrat odločila, da ne bova menjala avta. Imava cel kup drugih stvari za zrihtat, tko da avto pride na koncu (če sploh še kaj € ostane). Sm povedala mojmu , da ste vse glasovale za Jane. Pa je reku, "Ja pol pa tega. Men je vseen, ti izber. Samo da bo ornk voziček"
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 19:03:04
|
|
|
|
bcljka
|
marjanaj - midva greva v Ikeo pomojem v roku enga tedna... tko da lahko men naročiš kar ti srce poželi... sm prej pozabla napisat! candy - hvala za ponudbo, ampak jst jih mam doma doma več k 300... pa zdej tuki sm jih mogla zreducirat zato da sva loh kkšne nove kupla... nax - super za kombi! moj je tud sanju o kombiju, pa si je pol premislu in smo pristal na S-maxu... ampak je reku da nasledn bo pa zihr kombi zdej pa šibam na pregled!
< Sporočilo je popravil bcljka -- 18.3.2010 19:04:31 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 19:34:06
|
|
|
|
marjanaj
|
cojka deal, grem s tabo. 9h ni prezgodaj. Iz čistega firbca bcljka Poldi in Gusti moj je kar Lumpi. Vse moje živalice so Lumpiji. In to že miljon let. In potem, ko je Mercator uvedel svojo Lumpi blagovno znamko, sem bila ful , ker je ukradel mojo idejo. anajrim za izpit. Kako je bilo na pregledu? petrca moj Implast je zakon, komaj čakam, da ga uvedemo v promet. Tudi nax ga ima. Ima pa svakinja Queenija, pa šele zdaj vidim, koliko je majhen (nizek)! Implast Bolder je full uredu, ker je dokaj visok. In potem se ti ni treba sklanjat dol. Jane pa res ne poznam... Karkoli bosta kupila bo ok. nax a tvoj je kar kombi ubodu? Sej drugace mu bo za delat prav prišel, ampak en avtoček zate morata pa res še kupit. Ali pa še 6 narest Pa slikce res čim prej na FB naloži. Sigurno vsi komaj čakamo Štoraste smo pa zdej tko vse. Pa vsaj še kakšno leto bomo! Nič se sekirat. krtkova u katero hudo kazen se je candy spomnila. Skrij musako. Vohal jo bo, videl pa ne! ikea katera bi prej šla, se res priporočam. Edino kar je, dobro bi bilo, če gre v avstrijsko Ikeo. Ker je kar razlika v ceni. Rabim samo eno malo ogledalo namizno: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/24524485, (cena v A: 6,99 €, cena v I: 9,49 €) ker mi je zdajšnje padlo to na tla in se je ena stran razbila, pa zdej ropota, pa mi gre na živce , pa še obrobo čisto belo za posteljico: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30113939 (cena v A: 9,99 €, cena v I: 12,99 €). Sej vem, da pri dveh stvareh res ni take razlike, ampak, vseeno je kar 6,50 € .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 19:51:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 21:23:01
|
|
|
|
anajrim
|
Punce! Hvala za čestitke! Jaz sem iz opregleda in je vse ok. Imam pa 26.3. še en ultrazvok ker na morfologiji ni mogla vsega izmerit. Mi je pa rekla da naj si nabavim nosečniški pas, ker me zelo medenica in križ bolita. Katera ve kje ga lahko kupim oz kateri je ok??? Lahko noč
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 21:25:14
|
|
|
|
candy24
|
cojka - hvala! Pa oprosti, če sem se prej očitno preveč pohecala na račun ogledov avtomobilov. Boš pa toliko bolj srečna, ko boš po dolgem iskanju našla THE avto. bcljka - več kot 300... omg, to je pa že za muzejsko zbirko. Če bi odprla muzej, bi vse mamice iz RR lahko vozile svoje otroke na oglede. marjanaj - očitno te bo bcljka prej osrečila. Pa drugič. Če bi / bo pa katera druga hotela kaj iz Ikeje, pa ji prav tako z veseljem prinesem!!! Problematične bi bile zgolj kakšne velike omare; ogledala, posteljnine, odeje, zavese, posoda... bo pa šlo brez problemov. Šla pa bova v avstrijsko - definitivno! Bom pa vas še enkrat spomnila preden grem (aprila), če boste do takrat slučajno že pozabile.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 21:28:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 21:36:35
|
|
|
|
candy24
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 22:04:44
|
|
|
|
bcljka
|
marjanaj - tokrat bova šla v Celovc ker hočm jst tud v Toysa (še nism bla!) ... se nama pa ne izmuzne niti Graz, ker greva na en obisk v MB pa se znava še do Ikee zapelat! ti sporočim k bova šla! zihr bo kmal! tud jst sm iz pregleda! Pika je čudežno spala!!! prvič! sploh se ni hotla premaknt pa smo jo bezal, da bi loh med noge pogledal skratka, je pa rekla da že more bit ker res do zdej še nikol nismo lulčka vidl sm pa dubla 2 papirja za CSD, na njih piše kdaj mam PDP in kdaj nastopi porodniška... mi je pa povedala da žal ne spadam pod ta CSD na Kodeljevem ker je železnica meja in da sm pod center... ampak da se nej nrdim neumno pa nej grem kr na tistga, da mogoče bodo mele pa dobr dan in me tud tam uzamejo pa še ena dobra novica... seveda sm vprašala za bris za streptokok... moja G ga dela vsaki okol 35.tedna in to brezplačno! no in da dan ne bi minil brez nakupovanja za ... Pika je dubla zavese za v sobo... roza zavese z Didli ... čist kjut po tem pa me je peljal še na romantično večerjo v McDonalds ne boste vrjele, ampak prvič v življenju sm jedla McChickna... sploh ni tolk zanč
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 22:12:26
|
|
|
|
krtkova
|
Candy - kot da si predvidela, kaj se bo zgodilo!! Se je najprej pokesal, potem pa sem mu pogrela musako!! Je rekel, da je res odlična, le malce premalo slana. si jo je pač dosolil. Jst grem verjetno v soboto v Ikeo, grem pa v I, ker so moje stvari pa tam cenejše. Ne morem verjeti, da moramo zdej gledat, kje je ceneje. Sem bila prej zihr, da so povso iste cene. Gremo pa po omare in komode in regale... očijevim veelkim avtom. Jst pa verjetno zraven z mojim malim, ker ne bo placa zame v ta velikem. Pa nočm doma ostati. Naxič moj, kolk lepo je brati, da žabonček že cel obrok poje pri tvoji joški!! Komi čakam slikce!! Jutri bom šla malo za tapisone gledat - še vedno sva napaljena zanj. Pa v mesto malo,...no, vsaj plani so taki, bomo vidli, kaj bo pol res se zgodilo!! Avti - kok sm vesela, da je te nočne more zame konec. Ker mene je to kr orenk na koncu že deprimiralo!! Upam, da mi danes uspe zaspati. Nočko, srake moje, se javim jutri!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 22:14:18
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Avto sm dala v avtopralnico, tako da lahko začnem s prodajo. Joj, joj. Potem sem šla na kavo s frendico, ki ima rok 5 dni pred mano in sva malo pojamrali o pridobivanju teže. . Ha ! Še dobr, da vem, da i to mogla bit jest. Upam, da si zdaj že ok....te objemčkam v mislih
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 22:29:56
|
|
|
|
mkbk
|
nax - jst tud počas že komi čakam tole joškanje ....kar vztrajaj! bcljka, kje si kupla zavese -js morm to še kupit - ne bi sicer roza, pa vseeno? Midva greva pa v soboto izbrat omaro za ort. sobo, ki sva jo izbrala prejšnji teden... se čaka en mesec. Sem pa ugotovila da jih delajo v Republiki Srbski, če sem prav dojela intrnetni naslov (al kaj bi lahko blo .rs?) Sm kar mal pobulila! Danes smo šli pa v Mercator po tist pribor ko si ga lahko dobil na pike in ga NI VEČ !?!?! Sem pa zato kupila za Laro zimski pajac za 6 mescev (december) lil barve -je bil znižan na 8 eur in se mi je zdel ćisti greh, da bi ga tam pustila, pa tud če ga samo 1 mesec nosi! Pa pa punce...meni je danes tolk tipkovnica štekala, da nism mogla nič pisat, do 5min nazaj, zdele je pa boljše (pa nism čist nič nardila - očitno ima tud računalnik značaj, ha. In to tak svojevoljen...)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 22:35:47
|
|
|
|
bcljka
|
mkbk - zavese sm kupla v Didl shopu v city parku ... majo sam te, žal ... midva sva oba ful nora na Didla tko da k sva jih zagledala sva vedla da je to to drgač pa mislm da je najbolš da kupš blago pa jih daš nrdit...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.3.2010 22:58:39
|
|
|
|
živa
|
Hoj! Otroke sem odpeljala na počitnice in zdaj samevam, ker ima moj spet špil. Ampak bom šla raje kar spat, ker že zeeeham. candy, mislim, da sem bila noseča ok. 25 tednov (moram preveriti); ampak ne pošlje vsake nosečnice, samo tiste, pri katerih je otrok velik ali ki imajo sladkorno bolezen v družini - ali pa če ji rečeš, da bi šla, morda te bo tudi poslala (sem srečala eno tako ). marjanaj, hvala za tel. št. Lahko noč, živa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 19.3.2010 7:04:10
|
|
|
|
pupa*81
|
jutro brble! tolk ste načvekale, da se mi res ne da vse komentirat... edino nax (itak ima prioritete ) bravo za uspešno futranje, upam da vam steče ja cunjce so pa tudi meni iz HM svetovne co nerodnosti pa ne bi s tem balonom spredi sm k slon v trgovini s porcelanom, se raje ne obračam v ozkih prostorih si predstavljaš kako pol v shrambi to zgleda... k hočem it ven, moram rikvercat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 19.3.2010 7:11:44
|
|
|
|
petrca2507
|
Dobro jutro Kako ste kaj? Danes nas zgleda spet čaka lep dan. Upam, da mi uspe v službi prej zaključit. cojka...hvala za kontakt. Sem mal razmišljala, da mi se ti mogoče že v ponedeljek pridružila, samo ne vem, če ni še prezgodaj. Jst sm zdej 22t. Koliko časa pa traja fotkanje in kje je to? voziček...zdej sva se ful za Jane zagrela (spet). Bom šla dons še enkrat v Pikapolonico v Lj in okolico pogledat.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 19.3.2010 7:34:55
|
|
|
|
bcljka
|
jutro! in je petek... in jst sm že od 7:00 na faksu drgač pa nč novga... bl mal sm spala k je blo treba tok zgodi vstat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 19.3.2010 7:57:56
|
|
|
|
sasa1975
|
JUTRO, spet Vas berem malo v zaostanku :-( no mi smo včeraj montirali previjalno mizico kar v kopalnici nad banjo je moj imel idejo in spatentiral,da se po uporabi zloži nazaj na steno in je dobro uspelo.... sva idejo ukradla v Ikeji ampak sva se bala da je tista premalo močna,...sedaj pa imamo unikat no ja z lepo oranzno peno iz Baby centra, v ponedeljek imam ginekologa in komaj čakam kaj bo rekel... drugače pa se še kar pogovarjamo okoli imena prosim za pomoč kaj Vam je najbolj všeč? ANJA,KAJA,LINA,NIKA,VITA,ZALA? danes dopoldan bom v BTC,če je kakšna za kavo? pa se eno opozorilo za vse ki ste na ZZZS,ker sem imela se star dopust 7 dni in sorazmerni delez novega 10 dni hočejo ,da ga porabim sem se ful skregala v firmi(kadrovsko),ker so mislil da jim bom dopust kar pustila.VMES MED BOLNIŠKO SE NE DA KORISTIT DOPUSTA.Pazite punce če imate odločbe in nastop porodniške ter se vam ta dva datuma pokrijeta eden za drugim je treba iti nazaj k splošni da ti prej zakljući bolniško in da lahko pred porodniško porabiš dopust.Splošna zdravnica pa poslje nazaj na ZZZS odločbo da zeliš prej zakljucit bolniško,cela stala ampak sem tolk casa tezila da sem speljala. lp
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 19.3.2010 9:51:46
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975 ANJA,KAJA,LINA,NIKA,VITA,ZALA? Jst glasujem za Anjo 3 točke, za Vito 2 točki, za Niko 1 točka!! (redin Nina in Nika je mal hecna kombinacija - vsaj meni). Jutro, srake. Jst spet nism ponoč spala, sm pa zdejle malce potegnila, sam je eden od 8h pod oknom že nažigal.... kaj pa vem kaj; kosilnico, avto,žago..???? jst grem pa pol v mesto, bomo okol 13h fertig, če bi mogoče kakšna imela potrebo po druženju, nam me pokliče ali sms-a, ne bom pa že vnaprej obljubila za 100%. Ampak verjetnost za srečanje je kar velika.
|
|
[Brisano sporočilo] 19.3.2010 9:56:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 19.3.2010 9:56:38
|
|
|
|
candy24
|
Dober dan, živa - tale G pa je res ena... Mislim - mi imamo v družini sladkorno bolezen, pa me doslej ni poslala na test, niti me ni naročila za naslednjič. Pa sumim da me nima namena dat testirat. Še več, hemoglobin mi je še kar padel in ga imam že pod priporočljivo vrednostjo za nosečnice, pa mi za naslednji pregled, ki ga imam 7. aprila sploh ni dala napotnice za laboratorij, da bi mi prekontrolirali kri. Na napotnici piše, da bom v kontrolo oddala samo urin... Tudi nobenih nadomestkov mi še ni predpisala. Mislim da ne rabim komentirat več. Več? Zdaj sem si samo dušo spihala... Ker drugače pa je full fajn G. sasa - jaz glasujem za Zalo zvezdici - se že dogaja kaj?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 19.3.2010 10:02:05
|
|
|
|
candy24
|
cojka - držim pesti, da bo danes ogled zelo uspešen ; izmed naštetih imen pa mi je najbolj všeč Tinej. Reči tvojemu, da zdaj ni več čas za premišljevanje!
< Sporočilo je popravil candy24 -- 19.3.2010 10:04:23 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 19.3.2010 10:07:48
|
|
|
|
petrca2507
|
cojka...se je men tud zdelo, da je še mal zgodaj. Zato sem raje vprašala. Številko zdej itak imam in se bom čez kak mesec "naročila". Držim pesti za avto. Upam, da se končno rešita teh muk. Mojmu tud nobeno moško ime ni všeč. Glede na to, da je prepričan, da bova imela fantka, mi je v bolj slabo pomoč pri izbiri imen. Za punčko mi je takoj 3 povedal. sasa...sem pozabila glasovati za imena: Anja ali Kaja krtkova...danes me je klicala moja mami in vprašala, kaj naj naredi jutri za kosilo. Ker mi tvoje musake še ni uspel narest, sem ji takoj poslala recept. Tko da bo jutri to naredila. bcljka...super za
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?