|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
19.3.2010 11:00:44   
Zvezdici
petrca - če v ponedeljek ne bo nič, mi v petek sprožijo. Tako, da še največ 1 teden čakanja. user posted image Ampak vseeno upam na ponedeljek, da bom vsaj malo odprta in se bo kaj dogajalo. Mi bodo pa tudi sprožili. Ampak pod pogojem, da bom dovolj odprta.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 301
19.3.2010 11:00:45   
bcljka
sasa - navijam za Zalo! user posted image

candy - men je pr 109 predpisala že tablete... cukr mi pa na vsakem pregledu kontrolira v urinu... user posted image

cojka - kaj pa tortilja čips in različne omake?? sicer pa mi je zelooo ušeč predlog krtkove - taziki user posted image aja, pa men je Mark tud ful ušeč... pa noben ga ne bo klicu Mare... halo user posted image user posted image user posted image od kje tvojmu take čudne ideje??! user posted image

pikapolonica in zvezdici - upam da bo čimprej user posted image user posted image user posted image

jst sm pa lih iz aerobike za nosečke in se spet ful fajn počutm... kako zanimivo user posted image user posted image user posted image zdej pa na kavouser posted image pa pol spet na faks user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 302
19.3.2010 11:06:21   
krtkova
pupa - ta s špagetki (al pa kakšnimi drugimi testeninami za lažje stoječe prehranjevanje) je super ideja!!!user posted image user posted image user posted image

Men je Mark všeč!!user posted image  In se strinjam da ne vem zakaj bi ga kdo klical Mare, pa tudi če bi ga, mi je tud Mare všeč. Jst itak nisem pristaš modernih, novodobnih imen,..... Mark, Mare,....so mi pa všeč!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 303
19.3.2010 11:08:17   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

držimo pesti na rokah in nogah ( ) za avto! to težavo z imeni imava tudi midva... zanimivo, da za punčko je bilo takoj dovolj predlogov, za fantka se pa ker ne moreva odločit, vsak dan rečeva drgač ne vem kako bo pol v porodni sobi to zgledalo btw Mark je tudi meni ful kjut, dam imava kratek priimek na k pa lih ne paše zraven

Jaz imam za punčko ime izbrano že ene 8 letuser posted image . Tam se pa sploh ne bom pogajalauser posted image . Zato mi je zdej tok bedno, ker jaz bi bila ful užaljena, da bi on oba imena izbral. In potem si mislim ... ah, pa naj bo po njegovo. Samouser posted image user posted image men Tian ne potegneuser posted image

Da ne boš čist v krču, ko boš tako pesti držalauser posted image user posted image .user posted image
V porodni sobi bo pa potem tvoj predlog zmagaluser posted image

Uf uskladiti se glede imen je res največji problem.
Upam, da bosta našla kakšno varianto, ki bo obema všeč. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 304
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 11:09:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
19.3.2010 11:13:51   
Anonimen
cojka ja Audija je moj prodal enkrat takrat, ko sem bila v Postojni. Sej nama ga je bilo res škoda prodat, ker je bil avto zakon, samo je šel nek ostrajnik (ne vem če sem prav napisala) in bi naju to prišlo par tisoč eur, zato se nama ni splačalo dat popravit. Zame skoz moj gleda avto, pa se še nisva nič odločila, ker jaz pojma nima kaj bi imela. Zdej nekaj velikega ne rabim, ker bomo okol itak s kobijem hodil.
Upam, da vama bo tale avto danes usojen.
Boš videla, da boš vedela kdaj so popadki. Verjemi ti ne uide. Glede imen pa no comment. Je imel moj iste fore, ko sem predlagala ime Maj.

candy ja te flaške so res smotane in ti hitro zleti iz rok. Samo sej veš kako se grozno počutiš, ko da otročku odžiraš hrano. Ker se mi je že enkrat prej to zgodilo, da sem celo mleko po tleh zlila. Res sem štorasta.

petrca a veš, da nimam pojma kater kombi imava. Jaz pa kombiji, dva različna pojma. Vem samo, da je Renault.
Za Jane te je pa ziher cojka prepričala, ker mene je čisto zafurstrirala s tistimi uspavankami, ki jih ima njen voziček. Packa. Super, da sta izbrala Jane.

marjanaj slikce bom dala gor, veš da. Samo, da jih moj naloži na računalnik. No še prej mi pa mora prinest fotoaparat iz avta.

bcljka a boš povedala kdaj bosta šla v Toysa? Če bi se slučajno jaz še kaj spomnila, da rabim. Pa čestitke za pupo. Kok bo imel moj Tai izbireuser posted image

krtkova a vidva sta že menjala avto? Sem zgleda tudi to zamudila. Kaj sta vzela?

pupa a je že mal nerodno s tem bušijem okol hodit a ne? Se mi zdi, da moraš prav merkat, da se kam ne zaletiš.

saša meni sta všeč imeni Anja in pa Nika.

Zvezdici no evo pa boš prišla do 40 tednauser posted image Že kaj nestrpna?

Včeraj sem pa na hitro letela neki iskat v BC. Je moj pazil Taia. Sem se tok nasmejala ko sem prišla domov. Mali mu je čist malo pojedel, je štrajkal. Je revček kar žlampal, ko sem mu dala mleko.

Glede imen....da vam povem, kaj je men moj dragi naredil. Lump. Sej krtkovi in MalemuMišku sem že povedala. Sej veste men sta bila všeč imena Tai in Tanay, samo mojemu pa Tanay ne. No in sva se zmenila za Tai, samo ko sem jaz našla še ime Tanay, je rekel, da bova videla. Ko pa sej je mali rodil, jaz še malo zadeta od tiste maske in tud otroček naredi svoje, naju vprašajo za ime in moj v šusu pribije Tai in jaz njemu a ne bo Tanay. In on takoj, ne ne. Tako, da v porodni se deci prehitro znajdejouser posted image

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 11:24:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 307
19.3.2010 11:26:49   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
petrca a veš, da nimam pojma kater kombi imava. Jaz pa kombiji, dva različna pojma. Vem samo, da je Renault.
Za Jane te je pa ziher cojka prepričala, ker mene je čisto zafurstrirala s tistimi uspavankami, ki jih ima njen voziček. Packa. Super, da sta izbrala Jane.

Če je kombi znamke Renault, potem je verjetno Trafic. user posted image

Ja...zdej sva se odločila za Jane. Gledava sicer lanski model oz. te, ki so sedaj v akciji. Moj je rekel, da zvočnike in uspavanke lahko tud sam montira, sam da pogleda, kako ima nov model to narejen. On bi še v avto montiral DVD, ampak sem jaz trenutno proti.

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
19.3.2010 11:35:19   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

krtkova a vidva sta že menjala avto? Sem zgleda tudi to zamudila. Kaj sta vzela?

Jaaa!! naročila sva Renaulta Grand scenica - pride konc aprila!!user posted image user posted image  Komi čakava.
Zdej pa jaz mojega prodajam!! Mi je tko hudo!!user posted image  Sploh zdej, k je ves lep, opran..........prov zlooo ga bom pogrešala!!user posted image user posted image

Imena; midva sva oba rekla, da dokler ne najdeva imena, ki bo OBEMA 100% všeč, ni variante. In ko sva bila na 3D UZ in sva zvedla, da je punčka, je men v isti sekundi padlo v glavo eno ime (ne povem) in sm mu ga povedala in je bilo tud njemu takoj všeč in zdej mava to ime.user posted image  Sm totalno hepi, da ni kakšn kompromis, ampak, da je obema res všeč!!!

So nam rekli na MŠ, da so zdaj vsi otroči Gali al pa Zoje (Aglaia??).user posted image user posted image

Najino ime ni nič moderno, al pa tuje, al pa kaj takega. Normalno slovensko ime. Še ene dobrih 70 dni, pa vam ga povem.user posted image user posted image

Cojka - tzatziki je grški jogurt s kumarami, česnom in začimbami. Zakon!!! Brez tega NI GRČIJE!!! Enostavno narejeno, lahko ti dam recept.
za fotkanje sm se pa spomnila, da si mi to že v Azurju razložila. OK mi je če lahko res povem, katerih ne bi rada, da gredo na Istock. KOMI ČAKAM!!

Šibam......

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 309
19.3.2010 11:37:12   
Zvezdici
nax - ja kar ne moram vrjeti, pa tako je kazalo za bo bistveno prej, zdaj pa kar noče nikamor. Nestripna sem, pa iz ure v uro bolj. Že spati ne moram več ponoči. user posted image
Kako pa kaj tai? Ste se že navadili drug na drugega?

cojka - mene je tudi že kak mesec prej grabil strah. Zdaj ko je pa iz dneva v dan bližje, pa se vse samo še stopnjuje. Ampak sama seb pravim, da saj ne bo bolelo. Da bo šlo vse gladko in hitro. user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 310
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 11:43:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
19.3.2010 11:50:00   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

zvezdici - saj pozitivne misli lahko veliko pozitivnega prinesejo. Zato je fajn, da tako razmišljaš. Saj bo šlo hitro, boš videla. A strah se pa samo še stopnjujeuser posted image Jao. Kok me bo šele čez en mesec strahuser posted image

A bi mogla jaz  to zase zadržat ane user posted image . Ni nujno, da te bo še bolj. Lahko, da te bo vedno manj. user posted image
Te nisem hotela še bolj prestrašit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 312
19.3.2010 11:56:03   
pupa*81
cojka za tzaziki ti svetujem da uporabiš kar tamar (ali smetanov namaz iz mečkatorja user posted image ) namest gr. jogurta, no ostale sestavine bo pa pomoje krtkova bolš napisala k jst user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 313
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 12:05:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
19.3.2010 12:09:41   
Zvezdici
cojka - uh to sem pa skorajda čisto prepričana, da edina bi skorajda težko bila.

Neposredna povezava do sporočila: 315
19.3.2010 15:23:00   
krtkova
Evo mene iz mesta, sm se mela kr luštn, sam vožnja z avtobusom me je mal zrukala.user posted image

Tzatziki; jst uporabim grški jogurt (leclerc) al pa Mileram od Lj. mlekarn oz oboje zmešam skupi. Nič od navedenega ni 100%, kot bi moralo biti, a približek je. Na Tamar pa še nisem pomislila. Jasno, lahko zmešaš tud navadni jogurt (trd, vsaj 3,2 mastni) in mileram.

Kumare naribaš, feeejst ožameš (a sm tole slovnično splih prov napisala), pa še pol jih kr mal v cedilu pustim, da se odkapljajo. Zmešam skupaj s stisnjenim česnom (zadnje čase ga ne dam več notr, ker ga ne smem jesti) - količina česna po potrebi. Potem posoliš in dodaš še koper!!! Mislim, da je to kr vse.

Že če boš dala samo koper, kumare in te jogurte bo super namaz, osvežilen!!!

Sm pa kupila Eviti eno luštno majčko in eno jopico, tko na trenirko stil, brez kapuce, barva pa rdeče/roza (zraven roza stvari deluje roza, zraven rdečih pa rdeča user posted image ). Pa 4 rokavičke za kopanje iz Mullerja, nism se namreč mogla odločit katere barve, pa sm kr vse 4.user posted image user posted image  (vsaka je stala sam 1 eur - so pa frotiraste).

Če bo katera mogoče kje vidla BELE tiste trikotne slinčke, ki so namenjeni v bistvu sam slinjenju, naj mi prosim pove. Nočem barvnih, bi mela bele. Hvala!!

Zdej grem pa musako greti, sm že kr lačna!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 316
19.3.2010 15:39:25   
petrca2507
krtkova...user posted image za uspešen šoping.

MM se pa danes ni nič oglasila. user posted image Cel dan sva preko službenega meila klepetale, tukaj pa ni nič napisala. user posted image Mogoče se pa zvečer oglasi. user posted image

Nekaj me spet zanima (če bo katera vedla). 2 dni nazaj so se, kot vsako leto, začele težave s cvetnim prahom. Zaenkrat samo kiham. Lani sem vse skupaj ublažila z Aloe vera sokovi, ki se dobijo v vsaki trgovini. Potem sem pa nekje brala (se ne spomnim kje user posted image ), da naj med nosečnostjo ne bi uživale aloe vero. Ali mogoče katera kaj več ve o tem? Sem klicala mojo G, pa je danes na nekem izobraževanju.

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 19.3.2010 15:40:00 >

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 317
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 15:51:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
19.3.2010 15:56:30   
pupa*81
krtkova super user posted image jutri pade... sam jst dam namesto kopra rajš poper, smo mal bol pikantni pr naš hiš user posted image  user posted image  user posted image   ja tamar sm jst sprva uporabljala sam za zgostit jogurt, pol sm pa vidla, da rata ful gladek k ga fajn zmešaš, pa mogoče je pr tamarju mal manj za odcedit kumare, tako da mal tekočine popije... njami njami, dej mi slinček user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 319
19.3.2010 16:16:29   
bcljka
nax - sploh ni panike, ti bom sporočila k bova šla... sva misnla da bova že jutr šla, sam zdej se je moj odloču da bova počakala njegovo plačo ker bova v ikei nabavlala stolče pa mizico za v user posted image sobo ... tko da greva po 1.4.

cojka - s tortiljami nimaš nč dela... k itak vse kupš pa sam streseš v posodo pa zravn omake daš... loh pa tortilje posuješ z naribanim sirom za pico pa daš v mikrovalovko...

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 320
19.3.2010 17:19:30   
krtkova
pupa - naslednjič probam s tamarjem!!user posted image

aja, kopra kr veelik notr, najboljš, če maš svežega.

K men pa zdejle mami prihaja na "arhitekt svetuje" - obisk. Še nikol ni bla pri nama. In se je moj kr mal ustrašu obiska in je zdrgnil stanovanje, kolikor se pač da v 1h. user posted image user posted image  Priden!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 321
19.3.2010 17:34:13   
bcljka
srake, dejte mi neki povedat... kok mislte da je nevarno če sm pojedla eno čajno žličko sicer prekuhane zemlje?? moj je namreč paničen in je reku da sm se sigurno okužla s toksoplazmo... jst pa pravm da najbrž ni nč hudga... user posted image pač da je blo sam zanč user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 322
19.3.2010 17:36:08   
marjanaj
evo mene doma. Se bila spet malo v sluzbi. Že tretji dan user posted image Ah brezveze... sem zdejle pojedla en toast s fulll sira, majonezo in ketchupom. Pa pol še 7 bajeder in polno skledo jagod. No pa bo za nekaj časa user posted image Moj user posted image pa je šel malo bowlat. Jest pa ne smem user posted image . So kugle že pretežke zame.

bcljka obvezno povej kdaj bosta šal v Ikeo! Pa ammmm.... sej mogoče je vprašanje malo neumno, ampak kako ti je pa uspelo pojesti čajno žličko zemlje?! user posted image In to prekuhano? user posted image

krtkova upam, da ti bo "arhitekt" dal kakšne super ideje! Ne pozabi poročat. user posted image

a ima še katera roke kot terminator? Meni se zdi grozno, ker se počutim kot da imam jekleno roko. Komaj stegnem in skrčim prste na rokah. In če poskušam kaj napisati s svinčnim, se mi kar mravljinci pojavijo. Kaj šele, da bi kakšen zrezek rezala user posted image Sploh ne vem kaj je to...

ah nič, grem se preostalo polovico jagod pojest. Sej šparat se tko nič ne splača, a ne?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 323
19.3.2010 17:43:07   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

bcljka obvezno povej kdaj bosta šal v Ikeo! Pa ammmm.... sej mogoče je vprašanje malo neumno, ampak kako ti je pa uspelo pojesti čajno žličko zemlje?! user posted image In to prekuhano? user posted image

očitno bova šla šele po 1.4. - jst sm bla zih da bova šla jutr... user posted image bom pa najavla!

z zemljo je blo pa zelo preprosto... špinačo sm delala - svežo zamrznjeno, in sm misnla da sm jo oprala k sm jo dala zamrznt in je pač nisem! tko da pol k sm jo skuhala pa zmiksala je sicer šlo ful zemlje vn... ampak več k pol jo je ostal notr! jst sm suvereno prpravla špinačo kt da ni nč in jo tud suvereno pojedla ene 5 tavelkih žlic! sicer sm čutla da neki praska po zobeh pa se nisem niti ozirala na to... k je pa moj user posted image sam jezik namoču v špinačo je pa v sekundi vse plunu vn... in pol k sm dejansko pogledala je blo res fuuuuuuuuuuuuul zemlje še notr! ... nekak sva ocenla da sm mogla pojest v teh 5ih velkih žlicah eno čajno žličko... user posted image user posted image user posted image sej vem, blond!!!! user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 324
19.3.2010 18:03:27   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

a ima še katera roke kot terminator? Meni se zdi grozno, ker se počutim kot da imam jekleno roko. Komaj stegnem in skrčim prste na rokah. In če poskušam kaj napisati s svinčnim, se mi kar mravljinci pojavijo. Kaj šele, da bi kakšen zrezek rezala user posted image Sploh ne vem kaj je to...

ja jst mam na rokah namesto prstov čevape user posted image user posted image user posted image zanimivo, ker ponavadi nosečnicam noge otekajo user posted image pa sej nism stoje delala user posted image user posted image user posted image

bcljka pojma nimam kako je s to zemljo (očitno si bla ful lačna user posted image ), jst bi tako razmišljala: biftka ne smemo ker je kao surov, torej če je zemlja prekuhana načeloma je ok user posted image mah, vprašej rajš dohtarco za svaki slučaj... pa jst se ne bi predstavla k pokličeš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?