|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
19.3.2010 10:09:49   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
krtkova...danes me je klicala moja mami in vprašala, kaj naj naredi jutri za kosilo. Ker mi tvoje musake še ni uspel narest, sem ji takoj poslala recept. user posted image  Tko da bo jutri to naredila.

sam povej ji, da naj soli!!! ha ha, jst sm premao!!
Drugače je pa najbolj zanimiv del ta s feferoni. Na cimet sm navajena, ampak s feferoni je pa kul. Mal drgač kot ponavadi.

Komi čakam kosilo!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 276
19.3.2010 10:14:23   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: candy24
zvezdici - se že dogaja kaj? user posted image

Še vedno vse stoji na miru.
Sem, pa že prav živčna ali bo v ponedeljek ali ne. user posted image

saša - moj glas za zalo user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 277
19.3.2010 10:17:46   
Pikapolonica80
Hej punce!

Se oglašam na hitro po res dooooolgem času!! Še vedno čakamo pa čakamo pa nič se še ne dogaja user posted image . Sicer sem šele en dan čez rok, ampak sem žalostna zato ker sem skoz upala da bo prej...ampak kaj čmo očitno hoče bit trmasti ovenček user posted image , tako da zdaj stavim na nedeljo user posted image .

Nax - čestitke za user posted image in da vama tako dobro gre!

Ostale lepo božajte svoje trebuščke in uživajte v tem krasnem dnevu.

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 278
19.3.2010 10:21:01   
candy24
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

zvezdici - se že dogaja kaj? user posted image

Še vedno vse stoji na miru.
Sem, pa že prav živčna ali bo v ponedeljek ali ne. user posted image

Ti povsem verjamem. user posted image Jaz na koncu po mojem ne bom mogla več spat od pričakovanja. user posted image Naj ti čimprej mine... user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 279
19.3.2010 10:21:31   
pupa*81
saša še en glas za Zalo user posted image

cojka držimo pesti na rokah in nogah (user posted image ) za avto! user posted image

to težavo z imeni imava tudi midva... zanimivo, da za punčko je bilo takoj dovolj predlogov, za fantka se pa ker ne moreva odločit, vsak dan rečeva drgač user posted image ne vem kako bo pol v porodni sobi to zgledalo user posted image user posted image user posted image btw Mark je tudi meni ful kjut, dam imava kratek priimek na k pa lih ne paše zraven user posted image

candy ti kar zateži za pregled cukra user posted image za železo pa se baši z rdečo peso in teranom... seveda ne hkrati user posted image

krtkova joj, še zmeri nism pršla do musake user posted image sm zadnjič kar golaž iz skrinje zvlekla, k se mi res ni dalo nč... no polento zraven skuhat itak ni panike user posted image   no bom vidla danes kolk bom musakasta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 280
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 10:22:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
19.3.2010 10:23:15   
živa

živa - tale G pa je res ena... Mislim - mi imamo v družini sladkorno bolezen, pa me doslej ni poslala na test, niti me ni naročila za naslednjič. Pa sumim da me nima namena dat testirat. user posted image Še več, hemoglobin mi je še kar padel in ga imam že pod priporočljivo vrednostjo za nosečnice, pa mi za naslednji pregled, ki ga imam 7. aprila sploh ni dala napotnice za laboratorij, da bi mi prekontrolirali kri. Na napotnici piše, da bom v kontrolo oddala samo urin... Tudi nobenih nadomestkov mi še ni predpisala. user posted image  user posted image Mislim da ne rabim komentirat več. user posted image Več? Zdaj sem si samo dušo spihala... user posted image Ker drugače pa je full fajn G. user posted image

Koliko si pa noseča? Jaz sem ji pri pregledu ok. 25. tedna kar sama rekla za test, pa mi je dala napotnico. Za železo imam pa jaz iste težave - še vedno do zdaj (v 1. in 2. nosečnosti) sem bila slabokrvna. Novembra in decembra sem bila zelo bolna (viroze, bruhanje ipd.) in sem ga imela 109-112; vem, ker me je splošna zdravnica pošiljala v laboratorij. Pri G je pa tako, da dokler ne pade po 110, ne predpišejo nadomestkov. No, zdaj sem dobila napotnico za kontrolo krvi v 3. tromesečju, noseča bom 35 tednov in sem ji že itak težila za železo, ker imam planiran CR in je tam to res nujno (če ne ti ga sploh ne delajo ali pa si po operaciji kot cunja). Sem si pa kupila Endovital, to je sirup rdeče pese z medom, in ga zdaj jem, ker je menda učinkovit pri dvigovanju hemoglobina.

Evo, moj roman za dobro jutro user posted image .

saša - meni sta všeč Vita in Zala (čeprav tudi Anja in Nika nista slabi).

kavica - ooo, z veseljem bi prišla, sploh v btc, ker imam ene čevlje rezervirane, ampoak sem brez avta user posted image . Drugače pa delam doma, tako da tudi do mesta ne morem.

Delam doma - jaja, itak user posted image ; sem vstala ob pol 10h, ko ni treba otrok razvozit v vrtec user posted image . In nato pojedla svoj dietni zajtrk user posted image . In prva stvar, ko sem odprla omaro, vidim milko na polici user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 282
19.3.2010 10:24:31   
candy24
pupa - ko bi me ti vidla... vsako jutro sem vsa rdeča okrog ust... user posted image od pese - se razume!! user posted image  

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 283
19.3.2010 10:26:10   
pupa*81

pupa - ko bi me ti vidla... vsako jutro sem vsa rdeča okrog ust... user posted image od pese - se razume!! user posted image  

aja, sm že mislila da ga tolk cukaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 284
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 10:26:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
19.3.2010 10:29:36   
mkbk
Jutro!
Sm že sita in nakofetana in si lahko dam duška na RR

Imena - men je všeč Lina, Nika, za fantka pa oba ful in Mark in Maj, pa še Tim, Svit...moj bi bil pa Val!

Sm iskala včeraj kapo za Filipa - prehodno in je že vse pokupljen, mislm, pa kdaj to ljudje nabavljajo? Januarja za spomlad že, pismo sej ne veš kolk zraste....

Neposredna povezava do sporočila: 286
19.3.2010 10:30:07   
candy24
živa - sem v 25. tednu; hemoglobina sem imela nazadnje 109... Ne bom več komentirala... user posted image Za tale endovital sem že slišala, da je baje dober. Jaz sem si zaenkrat nabavila melaso, ki jo vsak dan pojem eno do dve žlički. Pa tonik/sirup Floradix Floravital sem si včeraj kupila. Bomo videli...  

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 287
19.3.2010 10:31:57   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Da ne boš čist v krču, ko boš tako pesti držala

sej sm Mg popila user posted image user posted image user posted image

za ime pa le povej tvojemu kako se počutiš, da ti sploh ni, zakaj bi se silila z imenom user posted image ... to sva midva že v štartu določla, da mora bit obema vsaj entolk všeč... če je enmu prou not-to-like, pol smo ga črtali.

v porodni bom pa pomoje mehka k maslo user posted image s tisto štruco v naročju in bo lahk zbral kar bo hotel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 288
19.3.2010 10:33:51   
candy24
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

aja, sm že mislila da ga tolk cukaš user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 289
19.3.2010 10:34:39   
krtkova

petrca - ja, verjetno bolje, da še malo počakaš. Jaz sem z njim zmenjena še zadnjič 15. aprila (če bom seveda še v enem kosu). Če bo lepo vreme bova naredila fotke tako v studiu kot v naravi. Mogoče bi se pa takrat pridružila.

jst bi takrat tud!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 290
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 10:37:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 10:38:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 10:39:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 293
19.3.2010 10:40:56   
petrca2507
petrca - ja, verjetno bolje, da še malo počakaš. Jaz sem z njim zmenjena še zadnjič 15. aprila (če bom seveda še v enem kosu). Če bo lepo vreme bova naredila fotke tako v studiu kot v naravi. Mogoče bi se pa takrat pridružila.

Če se bosta takrat zmenila, z veseljem pridem zraven. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
sam povej ji, da naj soli!!! ha ha, jst sm premao!!

Meni je vseeno, če je manj slano. Pa verjetno bo zaradi dedija tud manj solila. Sem hitr izkoristila to musako, ker tako moj user posted image , kot tudi moj oči, nista ljubitelja krompirja. user posted image  Onadva pa ta vikend ostaneta v LJ, ker v hiški napeljujejo elektriko.

Pikapolonica...v primeru, da se kmalu nič ne zgodi, a ti bodo potem sprožili porod? Ali bodo čakali naprej? Moja prijateljica je lani rodila 11 dni čez rok, na koncu s carskim rezom.

Zvezdici...kako pa je pri tebi "zmenjeno", če v ponedeljek ne bo nič?

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 294
19.3.2010 10:44:09   
petrca2507
cojka...glede prigrizka: Kaj če narediš mini tople sendvičke? Jaz sem nazadnje kolege postregla s tem. Kupila sem francoske štruce in jo narezala na rezine. Potem sem v eno posodico na drobno narezala salamo in kumarice, dodala jajček in kislo smetano ter zmešala. To maso daš na kruhke, posuješ z naribanim sirom in daš za kratek čas pečt v pečico.
Po želji lahko narediš tud zelenjavne kruhke.

Meni je bilo to najhitrej in najbolj enostavno.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 295
19.3.2010 10:44:15   
candy24

candy - ti si pa čist založena s temi železovimi pripravki. Poskusi še kakšen žebelj zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bom. user posted image Počutim se že kot ena Pehta, ker si pripravljam najrazličnejše zvarke. user posted image Če sem si kupila koprivin čaj, ker je baje full bogat z železom. user posted image Ne bom niti začela o tem kakšen okus ima. user posted image Bomo videli koliko bodo ti triki imeli dejanskega učinka. Meni pa moj pravi - "namesto da ješ in piješ vse to, raje bi pojedla en zrezek pa bi blo". user posted image Zaenkrat še nisem tako daleč, raje pijem koprivin čaj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 296
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 10:44:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 297
19.3.2010 10:49:56   
krtkova
Cojka - kaj pa Tzatziki? (sem očitno grško usmerjena) Pa tunin namaz? Al pa spečeš kak dan prej kakšno pito, zelenjavni štrudelj, .. k se lahko je tudi mrzlo drugi dan.

Koliko me bo pa stalo tako fotkanje? (lahko tud sms pošlješ) Sam tko me zanima, da vem.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 298
19.3.2010 10:50:44   
candy24

Imate kakšen predloge, kaj naj jim pripravim za prigriznit.

To kar ti je petrca predlagala se tudi meni zdi odlično - hitro in enostavno! user posted image Jaz sem nazadnje za user posted image rojstni dan goste postregla z avokadovim namazom, ki smo ga jedli skupaj s črnim kruhom in svežim korenčkom. Naredila pa sem še dva domača namaza - tuninega in enega iz oliv. Pa malo zelenjave še zraven, pa smo bili vsi siti in srečni. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 299
19.3.2010 10:57:00   
pupa*81
ej krtkova ne boš verjela, da sem hotela isto predlagat (tzaziki, giros pito in popečeno meske) user posted image pa sm se vzdržala da ne bi izpadla k greek-freek... no sej zate že itak vemo da si user posted image  user posted image  user posted image šala-mala user posted image

ja to od petrce je tudi meni ql... pa da se ne boš matrala kupi kar une toast kruhke - že narezano pa njami user posted image

jst sm enkrat razmišljala tudi o italian-food varjanti... ja fuuul jaka znanost... skuhaš 5 različnih oblik testenin, zraven pa ponudiš 5 različnih omakc (bolognese, sirno, paradižnik+bazilika,...) pa maš ful različnih varjant in si vsaka zbere kar ji paše user posted image edino ful kozic boš zapacala user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 19.3.2010 10:58:39 >

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?