|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
17.3.2010 22:32:01   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Semper - jp, jaz jo grem kr jutri nabavt, pa boma šla že malo živalice pogledat.

Sva pa že z ene sprehoda, zdej mali spi, potem pojeva in greva še malo v mesto user posted image

user posted image

Kaj čem rečt. Neža vriska zraven. Ga je že zacahnala user posted image

eh... Tomi je že zacahnan po dolgem in počez user posted image  

LANA ne se preveč sekirat glede popitega mleka (nism lih poštekala a stalno črpaš al kombiniraš dojenje črpanje...) edino merilo je zadovoljna lizika in primerno naraščanje teže v posvetovalnici... naša je bla poglavje zase pa zdaj vidim, da je blo  vse kar sem se presekirala čist brez veze... tut zdej jé k piščanc... se skrije pred Nežo, Tomijem,  Klemnom... pa so vsi mlajši... sploh zdej k je boučkana je spet zizomanka... ti kr lepo po filingu... sej obvladaš user posted image
aha.. še neki si spraševala... jst mam doma vrečo-pouch sling in sem čist zadovoljna... edina slabost je ta, da jo lahko nosim le jst ali pa nekdo mojih mer...

ledenka  a ti pa že v službo user posted image  joooj, kako prehitro minejo lepe stvari...

goldy, semper... kje sta dons... nč ne prideta čvekat?user posted image  u živalcu bi se pa lahko enkrat dobile, ko bo zunaj toplo za martinčkanje pa ko bomo zdravi, ane user posted image

seki kje se potepata vidve z lepotičko?

sonči itak čist bizi...

obi superca, da ti ni treba več trogat voza dol in gor pa nč še na službo mislt... maš tolk lepših stvari zdej...

evo pupe...  zih sem kkšno pozabila poimensko pozdravit... emšo, sive celice, utrujena in še kaj bi se našlo kot razlog...

grem pod tuš pol pa verjetno kr spat... zadnje cajte me prou je.be tale spomladanska utrujenost... sm po 21 uri čist povožena... itak, če ma tamala že od 6.30 žurke...

lepo pančkajte... 

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
17.3.2010 22:34:42   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image

Bo kar v triu - ker prav skup pašejo in se nisem mogla odločit katero naj dam user posted image user posted image

oooo lej jo lepotičko user posted image user posted image user posted image  vidš... še fejstbukam ne več in vse zamudim user posted image user posted image

ej mirkofon pa obvlada u nulouser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
18.3.2010 9:56:13   
Sempervivum
Aloha!

Kak ste kaj? Naš je tudi danes že od 6ih auf user posted image  1 uro ga je možek zabaval, zdej sem pa jaz na vrsti user posted image  Počasi mu bom začela malico pripravljat. Ampak mimo Zarje pjevačice pa ne morem user posted image  Kakšna lepotička user posted image , izgleda čista profesionalka user posted image

DAnes vam bom pa kar kavomat gor pripopala, pa si same naredite kufe, ko boste mele čas pa željo in potrebo user posted image

user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
18.3.2010 10:00:37   
ledenka
Se*, ti maš pa profi pevko user posted image user posted image user posted image

semper, hvala za kavo! user posted image po potrebi, tega bo precej user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
18.3.2010 10:08:02   
Reby
Jutro! user posted image

Naš je zaspal, je po novem tut že ob 6 pokonc user posted image Dobr, spat gre pa res zdej že ob 21. user posted image Sam se še vedno zbuja včasih 1x, 2x, danes tut 3x.

Se* - Zarji sem se že na FB nasmejala, res je prava faca, profi, cukrček user posted image
Semper - thx za kofi, tut jaz ga bom potrebna. Danes vsaj moj faksa nima in pride že ob štirih domov, sem že kr boljše volje. Tale aparat ma Blanči, če se ne motim, baje ful dobro kavo dela. Sem že razmišljala o nabavi... user posted image
mojsonček - ja, zdej ga vse cahnajo, na konc bo pa brez ostal, ko je tulk lušnih fantkov tule gor user posted image Upam, da se bo Z čimprej pozdravila, da boste lahko vozičkale.
sonček - uspešen prvi delovni dan ti želim, upam, da ga boš preživela lepo in da ne boš preveč pogrešala L in L mamice user posted image
Goldy - ku ku, vidim te. Ti je to kaj znano user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 18.3.2010 10:09:39 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
18.3.2010 10:37:39   
Goldy
Sam na hitro...gremo k zobozdravniku. Mislim, Alja ima zobozdravnika. user posted image Mi pa brez zobkov.

reby - mi je znano ja...user posted image  Kakšne prigode smo mi že imeli s tem kužkom.user posted image

mojsonček - ti bom še pri junijkah napisala. Jaz bi tudi imela ene pedipedke. Sam ti moram še link poslat, a ne? Sam, a te lahko pol nafehtam, da mi jih ti pošlješ, ker ne hodim na srečanja v Lj? Cmok Zoji!

semper - z mano je tolk hudo, ko ne pijam kave, bom raje čaj! Vseen pa hvala za kofe.user posted image

seren - Zarju tudi vzamemo v naš bend.user posted image

sonček - tudi jaz ti želim lep delovni začetek.

ajsi - živjo!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
18.3.2010 13:00:20   
lana70
A je to možno???? Rodila se je s 3730 g, odpustna teža je bila 3520, danes, 9 dan pa ima 3920!!!??? A jaz ne znam vagat user posted image , a je to možno, 400g? Aja, kombiniram dojenje/črpanje. Nič dodatkov.

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 3507
18.3.2010 13:01:49   
lana70
Goldy, vidim, da sem tvoj podpis preplonkala...user posted image .

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
18.3.2010 14:12:00   
Goldy
lana - a takle ti plonkaš!!??user posted image  Ti dovolim! Ja, čist možno je, da se je tolk zredila. Ravno zadnjič je nama razlagala naša P, da nekateri samo dojeni otročki namesec pridobijo tudi do 2kg. No, naša že ni bila taka...

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
18.3.2010 14:50:53   
Reby
lana - dobr je tale vaša pupa user posted image

Cepljenje - a so vaši otročki dobil 3 odmerke? Naš je bil cepljen samo 2x, pa z vsemi, ko govorim, so cepljeni 3x. Men je pa po zadnjem cepljenju rekla, se vidimo pri 9. mesecih? Zdej pa berem in so 3 odmerki. Madonca, nč mi ni jasn user posted image Jutri dopoldan dela in kličem takoj tja...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
18.3.2010 15:04:09   
lučka 25
lana, je možno ja.

Reby, a to misliš za rotavirus? Ja kolikor jaz vem so lahko 3 ali 2 odmerka. Mi smo mel 3 odmerke, pri isti P pa en fantek 2 odmerka. user posted image  Je pa bila tudi razlika v ceni. Mi smo plačali 3x po okoli 40€, ona pa 2x po več €, samo se ne spomnim več koliko.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
18.3.2010 15:58:42   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Reby, a to misliš za rotavirus? Ja kolikor jaz vem so lahko 3 ali 2 odmerka. Mi smo mel 3 odmerke, pri isti P pa en fantek 2 odmerka. user posted image  Je pa bila tudi razlika v ceni. Mi smo plačali 3x po okoli 40€, ona pa 2x po več €, samo se ne spomnim več koliko.

Rotavirus sta bila 2 odmerka ja in smo plačali 160 EUR za oba, ampak cepljenje proti davici, tetanusu itd. so 3 odmerki. In ta koza me sploh ni naročila za cepljenje pri 6. mesecih. Sem klicala sedaj drugo zdravnico in me je naročila pri moji 29.3., takrat bo star 7. Mislim, halo, kako lahko pozabijo user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 18.3.2010 15:59:32 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
18.3.2010 18:07:26   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

A je to možno???? Rodila se je s 3730 g, odpustna teža je bila 3520, danes, 9 dan pa ima 3920!!!??? A jaz ne znam vagat user posted image , a je to možno, 400g? Aja, kombiniram dojenje/črpanje. Nič dodatkov.

...evo, sem jo vagala preden sem ji dala jesti.....130 ml user posted image , a je to možno, al jest preveč kompliciram??? Sem zračunala po tisti formuli s težo in naj bi potrebovala okrog 117 ml...hm.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
18.3.2010 18:09:41   
Reby
lana - zakaj maš sploh vago? Dej jo stran, pa je user posted image Če je mala lačna, naj je, če bo lačna, saj veš, da bo jokala. Ti nič ne kompliciraj, naj pridno ziza in papca user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
18.3.2010 18:17:33   
ledenka

...evo, sem jo vagala preden sem ji dala jesti.....130 ml user posted image , a je to možno, al jest preveč kompliciram??? Sem zračunala po tisti formuli s težo in naj bi potrebovala okrog 117 ml...hm.

naš je bil enako težek ob rojstvu... pri enem mesecu pa 5120 g. če vidiš, da dobiva, jo nehaj skos tehtat in se ne rabiš sekirat user posted image naš je dobil prvi mesec skoraj kilo in pol. za dojene otroke ni panike, pijejo, kolikor rabijo!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
18.3.2010 19:17:38   
obayifo

Rotavirus sta bila 2 odmerka ja in smo plačali 160 EUR za oba, ampak cepljenje proti davici, tetanusu itd. so 3 odmerki. In ta koza me sploh ni naročila za cepljenje pri 6. mesecih. Sem klicala sedaj drugo zdravnico in me je naročila pri moji 29.3., takrat bo star 7. Mislim, halo, kako lahko pozabijo user posted image

reby, tut mi mamo šele 26.3. tretjo dozo, ker naše P pa že cel mesec ni.. bo tut skor 7m star

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
18.3.2010 20:13:19   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

reby, tut mi mamo šele 26.3. tretjo dozo, ker naše P pa že cel mesec ni.. bo tut skor 7m star

Ja, ampak če jaz ne bi klicala, bi najbrž imel 3. dozo pri 9. mesecih, ker so pozabl...

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
18.3.2010 20:16:40   
miska73
Lana...
Na dan potrebuje/poje dojenček od 130 do 190 ml na kg telesne teže.
4 kg dojenček torej od 520 do 760 ml dnevno.
Ne vem kolk obrokov imate... če imate recimo 6 enakomernih obrokov - je to od 87 do 127 ml na obrok.

Jst sem za moja dva računala s 170 ml glede na kg teže. Pa sta ponavadi pojedla nekoliko več.

Drgač pa upoštevaj nasvet od Ajsike in se ne sekirat preveč.
Kot kaže imaš dovolj mleka in punca ne bo lačna. Če bo pa malo bolj jedla, pa tudi ne bo hudga.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
18.3.2010 20:22:27   
miska73
Reby  sem šla pogledat našo knjižco cepljenj...
smo se cepili prvič pri  3,5 - drugič pri 4,5 in tretjič pri 5,5 mescih.
Mi imamo še druga cepljenja, pa sem prav mogla preverit.

Mislim, da je tko, da se začne s cepljenji pri 3 mesecih. Potem pa mora biti med posameznimi odmerki najmanj 4 tedne razmika. Največ pa ne vem koliko.

GH Kako vama gre z mesekom? Kaj sta že sprobala?

Mi smo danes uvedli avokado. Njamsi.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
18.3.2010 20:26:39   
mojsonček
Čer!

Naša žabica je že bolje in dons sva se že potepali po sončku...

sva dons spet imeli foto sešn, afna malauser posted image

user posted image

spet mam delo... user posted image

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 18.3.2010 20:27:27 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
18.3.2010 20:43:45   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

user posted image

user posted image user posted image user posted image To se je ziher za Tomija tok uštimala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3521
18.3.2010 20:45:52   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Probala sva piščančka in teletino.
Skuham skupaj z zelenjavo (korenček, brokoli, cvetača, koruza), dodam testenine ali krompirček (h krompirčku še malo putrčka).
Drug teden bova probala ribe.
Kako si pripravila avokado?

A ve katera, kje se kupi kaki? Ga nisem nikjer zasledila...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
18.3.2010 20:52:45   
Sempervivum

lana - zakaj maš sploh vago? Dej jo stran, pa je user posted image Če je mala lačna, naj je, če bo lačna, saj veš, da bo jokala. Ti nič ne kompliciraj, naj pridno ziza in papca user posted image

Podpis user posted image . Dej vago stran! Lepo joškajta, če pa slučajno zvečer ne bo mogla zaspat, pa lahko še malo dodaš. V glavnem NE KOMPLICIRAJ. Pikica ti bo že pokazala, če kaj rabi user posted image  

Pediatri in cepljenja: no, ta je pa res dobra - da moraš sam skrbet, ali bodo otročičke pravočasno cepili user posted image  Naš je, kar se tega tiče, OK, sam ne dam roko v ogenj, da nima kak druge fore user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
18.3.2010 21:30:27   
Sempervivum

Skuham skupaj z zelenjavo (korenček, brokoli, cvetača, koruza), dodam testenine ali krompirček (h krompirčku še malo putrčka).

Kaki zelo težko dobiš kjerkoli.  Jaz ga imam ful rada in ga kar naprej iščem - nazadnje mi je ena teta razložila, da ga ne dobivajo več, ker je že konec sezone user posted image

Tole za avokado bi pa tudi mene zanimalo user posted image

Kjere testenine si že rekla, da si kupila? Se mi zdi, da si enkrat že napisala user posted image  Jaz dam večinoma krompir zraven, pa bi še kaj drugega probala ... kakšna ideja, kaj še paše zraven zelenjavice? Riž se ni najbolj obnesel ... nazadnje je vse zbruhal user posted image  Sej verjetno ne zato, samo se mi je za nekaj časa zameril.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
18.3.2010 21:42:12   
miska73

Avokado... čist na simpl način... nekaj mleka (unga iz zize) pa nekaj več skute.
Je prišla taka lepa kremasta zmes.
Sem pa res dobila zadnjič zelo dober avokado v sparu.
Šla danes po nove zaloge in upam, da je enako dobra roba.
Pa še svežo špinačo so imeli... tak da čez vikend uvajamo špinačo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.