Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 7:51:24
|
|
|
|
Reby
|
Jutro! Moja M je prišla v vsem svojem sijaju, sem kot da bi me povozu vlak Goldy, Ajsi - a vajina dva še potem vseeno kaj pijeta razen mleka? Naš spije na dan po pol litra čaja. Dojiva se pa še 2x na dan, je pa fertik v 5 minutah
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 7:52:23
|
|
|
|
Sempervivum
|
Dobro jutro Nujno rabim kavo. Dvojno. Naš mali je zbujen že od 6-ih Bo še katera?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 7:52:27
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček ima pa tamala bronhitis in je čist boga, pikica moja mala... Ja bogica Zoja. Upam, da se čimprej pozdravi pikica naša
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 7:53:23
|
|
|
|
Reby
|
Semper - sem jo že spila Naš je bil danes že ob petih buden ko sovica, pa sva se mal cartala, pa joškala in je zaspal še do pol sedmih.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 7:54:16
|
|
|
|
Sempervivum
|
No, evo, saj sem rekla, da rabim dvojno dozo Hvala, Reby
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 7:57:49
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Moja M je prišla v vsem svojem sijaju, sem kot da bi me povozu vlak Goldy, Ajsi - a vajina dva še potem vseeno kaj pijeta razen mleka? Naš spije na dan po pol litra čaja. Dojiva se pa še 2x na dan, je pa fertik v 5 minutah POL LITRA Jaz sem vesela, če mi K spije par požirkov vode na dan. Kako pa mu daješ piti?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 8:08:05
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum No, evo, saj sem rekla, da rabim dvojno dozo Hvala, Reby Glede pitja - ali pije iz flaške (kadar je zaspan), drugače pa iz navadnega kozarca (no, kupila sem mu plastičnega). Se mu ful fajn zdi, da lahko pije kot taveliki. Tam nalistu od P piše od 400 ml tekočine na dan, tako da nam zaenkrat odlično ratuje. Je pa res, da vodo iz flaške noče pit, iz kozarčka pa. Mu pa dam kar čisto malo Hippovega čaja iz komarčka, pa veliko vode. Glih tulk, da je malo za okus.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 8:12:07
|
|
|
|
mojsonček
|
Jutro! O, double doza kofeina, THX... jst sm tut še mal ... noč je bla za odtenek boljša k prejšnje 4... vsaj vročine ni blo treba zbijat... je pa tamala taka tečkica... pomoje povrh vsega še zobki rinejo in je čist zmozgana... nč ji ni prou... bomo že... REBY nč fouš za ... jst je še vedno nimam SEMPER naša tut ni prou pretirano navdušena nad pitjem... zdej tut je ne tko k bi morala... zato pa spet vselo zizamo n-krat na dan... a boste kej vozičkale? midve imava dons še haus arest
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 8:17:44
|
|
|
|
Reby
|
mojsonček - bomo vozičkal in se navozičkali še za tebe. Včeraj je pihal ko hudič tule pr nas na Barju, dobr, da sem mela dežno in da mam tok težek voziček, drgač bi naju odpihnal Jutri, če bo lepo vreme, sem jo pa mislila malo v zoo mahnit.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 8:33:13
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum No, evo, saj sem rekla, da rabim dvojno dozo Hvala, Reby Glede pitja - ali pije iz flaške (kadar je zaspan), drugače pa iz navadnega kozarca (no, kupila sem mu plastičnega). Se mu ful fajn zdi, da lahko pije kot taveliki. Tam nalistu od P piše od 400 ml tekočine na dan, tako da nam zaenkrat odlično ratuje. Je pa res, da vodo iz flaške noče pit, iz kozarčka pa. Mu pa dam kar čisto malo Hippovega čaja iz komarčka, pa veliko vode. Glih tulk, da je malo za okus. Ja, jaz mu tudi po kozarčku dajem piti, mu je tudi fajn, samo gre ful mimo, pol pa nimam ravno občutka, kolk je kaj popil Flaške ne mara več - sem jo že pospravila. ZOO: meni je prijateljica svetovala nakup celoletne karte, greš lahko kadarkoli za kolikor časa ti paše, se mi zdi ful v redu ideja. Verjetno sicer ni poceni, moram še malo po netu posurfat, kolko je cena, samo po moje bomo kar nabavili. Jaz moram že zaradi foha skrbeti, da bo mel mali rad živalice Mojsonček žal mi je za hausarest Sicer pa danes zaenkrat nič lepo ne izgleda. Čimprej se pozdravite, da se bomo lahko kaj dobile
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 9:10:49
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum ZOO: meni je prijateljica svetovala nakup celoletne karte, greš lahko kadarkoli za kolikor časa ti paše, se mi zdi ful v redu ideja. Verjetno sicer ni poceni, moram še malo po netu posurfat, kolko je cena, samo po moje bomo kar nabavili. Jaz moram že zaradi foha skrbeti, da bo mel mali rad živalice Sem šla gledat, komi 32,5 je. Men se ne zdi velik, glede na to, da je dnevna 6,5. Bomo nabavl. Naš ma Ajko ful ad, pa tut sosedove muce ful gleda. Jp, naš bo tut mel rad živalce
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 12:16:00
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum ZOO: meni je prijateljica svetovala nakup celoletne karte, greš lahko kadarkoli za kolikor časa ti paše, se mi zdi ful v redu ideja. Verjetno sicer ni poceni, moram še malo po netu posurfat, kolko je cena, samo po moje bomo kar nabavili. Jaz moram že zaradi foha skrbeti, da bo mel mali rad živalice Sem šla gledat, komi 32,5 je. Men se ne zdi velik, glede na to, da je dnevna 6,5. Bomo nabavl. Naš ma Ajko ful ad, pa tut sosedove muce ful gleda. Jp, naš bo tut mel rad živalce Dobra ideja, ane? Jaz jo ziher kupim. Je že sonček . Naše dete spi (pol urice sem tudi jaz z njim drnjohala), zdaj pa kosilo naredim pol pa šibamo ven. Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 13:01:14
|
|
|
|
Reby
|
Semper - jp, jaz jo grem kr jutri nabavt, pa boma šla že malo živalice pogledat. Sva pa že z ene sprehoda, zdej mali spi, potem pojeva in greva še malo v mesto
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 13:11:14
|
|
|
|
lana70
|
Punce malo pomoči prosim.........koliko spije dojenček star en teden? Kolikor utegnem zvagat in zmerit ko črpam, se mi zdi, da naša lizika spije tam okrog 100...preveč, premalo? Včasih si hoče še kar rokico pojest in je jok kar en čas...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 13:37:06
|
|
|
|
Reby
|
lana - naš je jedel okrog 60-80, je pa res, da je jedel včasih na 2, včasih na 3 ure. Glede na to, kako velika punca je, je čist možno, da je še lačna... Mami, daj mi jesti!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 13:45:20
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby lana - naš je jedel okrog 60-80, je pa res, da je jedel včasih na 2, včasih na 3 ure. Glede na to, kako velika punca je, je čist možno, da je še lačna... Mami, daj mi jesti! ....oo reby, dej povej, ali pa katera ki ima tudi izkušnje...kaj naj si nabavim ring sling ali sleepy wrap?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 13:48:58
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Cortl
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 15:28:49
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Punce malo pomoči prosim.........koliko spije dojenček star en teden? Kolikor utegnem zvagat in zmerit ko črpam, se mi zdi, da naša lizika spije tam okrog 100...preveč, premalo? Včasih si hoče še kar rokico pojest in je jok kar en čas... Zdajle ni mojega doma, da bi potrdil, če ta formula drži. Ampak kolikor se spomim je meni patronažna dala tole formulo (jaz sem namreč črpala 4 mesce in sem se orientirala glede na to): teža v kg x 30ml = količina obroka Primer: 3,1 kg x 30 ml = 93 ml. Na škatli za adaptirano mleko pa piše (tudi lahko služi za orentacijo). 0-1 mesca 120 ml vode in 4 merce (to je okoli 130 ml obroka), povprečna teža 4 kg, 6 obrokov na dan 1-2 mesca okoli 160-170 ml, povprečna teža 5 kg, 5 obrokv na dan 2-3 mesce 200ml, teža 6 kg 3-4 mesce 200 ml, teža 6,5 kg, 5 obrokov na dan itd. Tu se bolj kot na starost orentiraj na težo. Mi smo morali Nežo 3 mesce vsak dan tehtati, ker ji je teža zelo nihala, saj ni hotla jesti. Nam je včasih na dan shujšala 10g, pa potem 3 dni nič dobula na teži, pa potem 30g dobila,....nočne more pač. 2-3 mesce
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 15:30:58
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Semper - jp, jaz jo grem kr jutri nabavt, pa boma šla že malo živalice pogledat. Sva pa že z ene sprehoda, zdej mali spi, potem pojeva in greva še malo v mesto Kaj čem rečt. Neža vriska zraven. Ga je že zacahnala
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 15:42:03
|
|
|
|
ledenka
|
midva se že cel dan potepava sva bila vdružbi par otrok in mamic,uživamo zadnje dneve porodniške... meni se izteče 16.4. sicer imam potem še en mesec dopusta, ampak to bo hitro minilo... Reby, naš popije ene 3 deci čaja oz. vode na dan, ampak najraje iz kozarca. cucljat ne zna, za ven pa imam magični lonček.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 16:43:45
|
|
|
|
Reby
|
Sva s sprehoda, super je blo. Zdej sem ga 20 minutk pustila pri tašči, da mu skuham. lana - jaz sem imela ring sling, mali je ful rad bil v njem, sam mene je kmal križ začel bolet. Zdej imam mehko nosilko - Potapum ali kako se že reče, sej ne vem, pa fajna je, ker ima trdo oporo za okoli križa in pasu. Je pa od 6 mesecev naprej. Kar se tiče količine, naš nikoli ni več kot 120 ml pojedel. Komaj sedaj jeva 5x na dan, pa 1x ponoči. Še zjutraj ko pije mleko, ga spije samo 90 ml. ajsi - a ta magični lonček je od Aventa? lučka - Tomi pošilja Neži poljubčke
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 17:36:04
|
|
|
|
ledenka
|
REby, našemu je najboljustrezal Nubyjevlonček. Nuk mu ni bil ok, do Aventa nismo niti prišli.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 17:55:04
|
|
|
|
lana70
|
Punce hvala, mi je že lažje, ko vem približne vrednosti...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 18:11:40
|
|
|
|
lučka 25
|
No, midva sva bili dopoldan na sončku in to z očijem , popoldan pa še sami. Pri nas pa Neža popije 300-350 ml prekuhane vodena dan. Pa zjutzraj 230 ml mleka in zvečer 130 ml mleka. Sadne in sadno-skutine kašice mi poje okoli 180 ml, kosila pa če je zelenjava okoli 150 ml, če pa je še meso zraven pa včasih samo 4 žličke ali pa celo 10 - ampak nič ne kompliciram, ji n dam nič drugga za jest, pa komt zdrži 3 ure brez hrane, se nič nek rega. no, zdajle se pa že krega, hoče k mamici
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 17.3.2010 22:22:33
|
|
|
|
Serendipity
|
''čer! Kakšni lepotci so mi spet polepšali že tako super duper dan! Semper* & obi - čiiiist premal slikce svojih lepotcev pokažeta ! Reby - Tomi je pa faca mojsonček - *hugs* za sladko pupiko! Upam, da bo kmalu konec hausaresta Vsem ostalim velik objemček. Raje ne bom nič na široko komentirala, ker je too much zakomentirat, pa kaj pozabim omenit ... Pa še naša pjevačica (tisti na FB-ju ste jih že itaq vidli ), če smo se nedolgo zatem menili o muzikalnih talentih v familiji Tale naša pupa gre po atijevih stopinjah (HB, mami je tak slon na vuha prdno, ko je bila mala ) Bo kar v triu - ker prav skup pašejo in se nisem mogla odločit katero naj dam
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.