![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 22:17:33
|
|
|
|
sonček33
|
samo povedala pa še vedno nisi nič
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 22:17:36
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Khurde zs. Zdaj ti pa ne bom več tu pisala...vsake tolko poglej če ti pismo gor skače ok? ok, ti tudi sej zdej so mogoče to mal poštimal, k prej so bile same težave z zs-ji
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 22:19:36
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 farfala, sem vidla, face ploha, ja itak ... sem bla mal jezna, pol sem se pa na radiator počla pa od tam predavala, se je rit glih do konca ure posušila dobr si zrihtala
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 22:21:25
|
|
|
|
Ploha
|
no dobr khurde bom drgač prašala: a kej bruhaš al je ta faza že mim? hecam/o te mal, da nauš zdej jezna
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 22:22:39
|
|
|
|
sonček33
|
khurde..vidim, da nam danes ne boš izdala, kaj je palčka pokazala, upam, da boš jutri bolj zavzeta in zagreta in bom lahko en radler spila, k bom mela uržah
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 22:33:05
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 khurde..vidim, da nam danes ne boš izdala, kaj je palčka pokazala, upam, da boš jutri bolj zavzeta in zagreta in bom lahko en radler spila, k bom mela uržah ja jutri ga pa itak loh, če si zadnji dan frej.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 22:42:02
|
|
|
|
marta82
|
Nič punce, vse ste naenkrat mrknile, tak da je očitno čas, da se spravim z RR-ja. Lepo spite.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 7:26:19
|
|
|
|
marta82
|
Jutro. A sem jaz zadnje čase zgodnja al ste ve ratale zaspanke?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 8:02:31
|
|
|
|
snikolina
|
prvi 3,5 ure, drugi 2 ure ... v prvo 3 šivi, v drugo je reku dr, da rajš ne pove k če bi blo še mal bi blo do črevesauser posted image ..mi je Urh razložu, da je drugi otrok navadno večji kot prvi sploh če je v drugo fantek .. pr nas je to kar držal, sploh pri obsegu glave .. Meta 36 cm, Tine 39 cm NO, potem se grem glih lahku sama fentat. K pr men je bil že prvi gromozanski... pa ne strašiš me, ker že v prvo sem brala od super duper porodov in do strahotnih zgodb, da sem bil apripravljena na vse, končalo se je pa super... no, sam da te ne strašim ... mene ni blo nikol strah rodit k se s tem sploh nisem obremenjevala Mene je pa blo strah, ampak se vseeno s tem nisem obremenjevala. Pa imam zelo nizek prag bolečin-pa še šla sem natur, kao bom jst to že ... Če še kdaj zanosim, pa direkt na dogovorjenega carskega! Nikoli več v življenju ne želim izkusit teh bolečin.
< Sporočilo je popravil snikolina -- 17.3.2010 8:03:11 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 8:04:00
|
|
|
|
snikolina
|
Drugače pa DOBRO JUTRO JANUARČICEEEEE Ste dobro spali???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 8:57:00
|
|
|
|
Ploha
|
snikolina evo naša je grisin in bere ONO jest pa za knjige
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 9:00:40
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha snikolina evo naša je grisin in bere ONO jest pa za knjige Kaj pa boš študirala?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 9:58:41
|
|
|
|
farfala
|
Samo je pa spal od 21 do 9 in se zdaj samo smeji in je , že dolgo ni bil tako dobre volje Sonce j ezunaj, greva počasi ven
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 10:04:05
|
|
|
|
snikolina
|
Sonce j ezunaj, greva počasi venuser posted image Pri nas pa ful piha, bom še malo počakala. Hvala Ploha
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 10:16:45
|
|
|
|
marta82
|
Snikolina in Farfala ZS imata.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 10:24:40
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Snikolina in Farfala ZS imata. marta ti tudi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 11:01:13
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Snikolina in Farfala ZS imata. marta ti tudi Tut od mene
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 11:16:53
|
|
|
|
nina166
|
Jutro! Spali smo boli slabo. Daša je vsako noč ful kašljala, in sem dala včeraj na okensko polico na kolobarje narezano čebulo...sem enkrat brala, da naj bi pomagala. Je tak smrdelo v spalnici Samo kašljala pa res ni. Se je pa vseeno pogosto zbujala in jokala...je mela nos čist zabit. Tako da spali pa vseeno nismo vredu
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 11:17:48
|
|
|
|
nina166
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Snikolina in Farfala ZS imata. marta ti tudi Tut od mene Men naj še kdo pošlje zs...ga nikoli ne dobim
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 11:20:32
|
|
|
|
krtekxx
|
Brita bogica, kuha, vendar pa nam nekako znese s paracetamolon na 6 ur. Nos katastrofa, iz ušes ji kar teče nekaj. A se kateri smilim, če povem da od petka nisem pametno spala?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 11:22:09
|
|
|
|
nina166
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Brita bogica, kuha, vendar pa nam nekako znese s paracetamolon na 6 ur. Nos katastrofa, iz ušes ji kar teče nekaj. A se kateri smilim, če povem da od petka nisem pametno spala? Meni se smiliš...ker vem kako je . Saj bo boljše ko bodo antibiotiki prijeli. A še hodite na inhalacije?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 11:53:34
|
|
|
|
kiara24
|
Jutro, klara je že v varstvu..... jaz pa grem še pod tuš pol pa na tole uvajanje. Upam, sam da ne bo danes takoj kake masaže, ker me je včeraj nekaj tako močno zagrabilo v križu . No ni mi glih ratal vsam tole napisat prej in evo bom sedaj. Bila je zadovoljna z mojim delom, tako da se druge teden spet vidiva in greva še kakšen postopek čes.... jeeeeeeeeee. Mogoče mi pa res rata delat . KOlk je bilo super, vsaj meni naredila depilacijo vsega in pa manikuro in bilo je super! Marta- ja vem da ni pred aprilom, ne vem kako bo.... bomo videli. A za tist glede pripsevkov si pa sigurna da se manj plačuje?! Ploha- no jaz sem se zmotila sem mislial da bom imela fanta, pa je bila na koncu punčka tako da moj občutek je minmo. Krtekxx- upam, da se čiprej poštimate, sploh pa ušeska.....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 14:21:20
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Jutro, klara je že v varstvu..... jaz pa grem še pod tuš pol pa na tole uvajanje. Upam, sam da ne bo danes takoj kake masaže, ker me je včeraj nekaj tako močno zagrabilo v križu . No ni mi glih ratal vsam tole napisat prej in evo bom sedaj. Bila je zadovoljna z mojim delom, tako da se druge teden spet vidiva in greva še kakšen postopek čes.... jeeeeeeeeee. Mogoče mi pa res rata delat . KOlk je bilo super, vsaj meni naredila depilacijo vsega in pa manikuro in bilo je super! Marta- ja vem da ni pred aprilom, ne vem kako bo.... bomo videli. A za tist glede pripsevkov si pa sigurna da se manj plačuje?!Ploha- no jaz sem se zmotila sem mislial da bom imela fanta, pa je bila na koncu punčka tako da moj občutek je minmo. Krtekxx- upam, da se čiprej poštimate, sploh pa ušeska..... Super Kiara. Ja glede polovičke velja, so mi povedali na našem CSD. Velja isto, kot bi kje drugje (kjer bi bila zaposlena) uveljavljala polovični delovni čas do otrokovega 3. leta. Pozanimaj se na svojem CSD pa ti bodo razložili.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 14:22:13
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Brita bogica, kuha, vendar pa nam nekako znese s paracetamolon na 6 ur. Nos katastrofa, iz ušes ji kar teče nekaj. A se kateri smilim, če povem da od petka nisem pametno spala? Ja...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 17:06:40
|
|
|
|
krtekxx
|
Alo, na kratko. Bronhitis izzvenel, pljuča ok, saturacija 99. Vendar pa res hudo vnetje ušes, tako, da ji kar ven teče. In boliiiiii!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.