|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
17.3.2010 9:06:20   
šopka
različne izkušnje sem brala, enima je bilo slabo od elevita enim od tifola nekomu od centamedmami... meni elevit najbolj odgovarja.sem pa pri skoraj vseh opazila da te po nekaj časa srbi potem ko greš na blato.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
17.3.2010 9:16:11   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: šopka

različne izkušnje sem brala, enima je bilo slabo od elevita enim od tifola nekomu od centamedmami... meni elevit najbolj odgovarja.sem pa pri skoraj vseh opazila da te po nekaj časa srbi potem ko greš na blato.

A res? Še dobro nd meni odgovarjajo, glede na to da sem alergik.Meni bo zdaj hudo, ko se začne cvetni prah, moram se pozanimati če lahko sploh kaj vzamem,mislim pa da niti ne.

< Sporočilo je popravil mojškra -- 17.3.2010 9:24:05 >

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
17.3.2010 9:25:34   
vrtnica.m
Pozdravljene punce,
včeraj popoldan na 10 dan ET sem dobila rjavo - rdeči izcedek, kateri je še danes prisoten. Ni čiste krvi, vendar po moje je to to - konec user posted image . Sem včeraj tudi delala test proti večeru in je pokazal debeli -.

Tako da punce navijam za vse vas!!!! da vam uspe.
Jaz pa bom v ponoven boj šla v jeseni.

Lep dan vam želim
m.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
17.3.2010 9:34:54   
sensi
Vrtnicauser posted image user posted image ,kljub vsemu ne še obupat.Čeprav se je meni isto zgodilo na 8 dan ET.Poklicala sem dr.in mi je rekel, da naj vzamem prometrium na 8 ur in kljub vsemu, tudi če bo obilna krvavitev, naredim 14 dan od ET test.Pri meni je bil žal negativen, ni pa rečeno, da bo tudi pri tebi.Te pa čisto razumem, da solze tečejo same od sebe, če ti bo lažje se zjoči, sam pazi se pa vse eno še par dni in ponovi test.Drži se pa srečno.

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
17.3.2010 9:44:57   
šopka
da Reby potem sta šla v tujino in nato na GK v LJ in jima je uspelo in lani eno leto po umetni sta zanosila še naravno tako da čudeži se dogajajo on je star 43 ona pa 40. poročena sta pa že vrsto let!
meni osebno nisi stopila na žulj, samo ne morem brat in bit tiho, haha. še najmanj se pa ne bom opravičevala tako kot berem vas, da se potem ko napišete mnjenje ali izkušnje opravičujete. če nekaj napišeš to tudi misliš je pač tvoje mnenje.
vrtnica moja rjava pika se je pojavila samo včeraj popoldne in nato izginila, skozi imam občute pa da se bo vrnila. kaj naj ti rečem bodi pogumna. jokaj, pomaga(preverjeno)user posted image

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
17.3.2010 9:52:11   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: suzi74

Glede Reša bi tudi jaz nekaj pripomnila.
Ne odobravam njegovega pristopa do nas pacijentk, ki smo res občutljive-sploh glede našega stanja "ženskosti". Jaz ga poskušam sprejemat kot strokovnjaka na svojem strokovnem področju v katerega tudi verjamem in zaradi tega sem tam. Sprejemam ga tako da se Hkrati ob njegovih besedah tudi utrjujem svoj osebnost, saj v življenju ne srečujemo le ljudi, ki nam govorijo samo "lepe besede". Za svoje otroke moramo biti čvrste, močne in odgovorne. Ko so otroci - šele takrat nas zelo prizadenejo besede in opazke ljudi (namernih ali ne) glede naših sončkov, zaradi katerih veliko potrpimo. Če nas bo vsaka beseda prizadela - otroku ne bomo predajale odločnosti in samozavesti ki ju potrebuje za življenje (in še marsikaj drugega...ljubezen, zdravje, mir, veselje......).
Nisem hotela biti ostra vendar pa res ne smemo ves čas jamrat čezenj......nočem nobeni nič slabo  in verjamem da tudi on ne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
17.3.2010 9:57:23   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m

Pozdravljene punce,
včeraj popoldan na 10 dan ET sem dobila rjavo - rdeči izcedek, kateri je še danes prisoten. Ni čiste krvi, vendar po moje je to to - konec user posted image . Sem včeraj tudi delala test proti večeru in je pokazal debeli -.

Lep dan vam želim
m.

user posted image user posted image user posted image - žal mi je

< Sporočilo je popravil mojškra -- 17.3.2010 10:01:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 1282
17.3.2010 10:05:44   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: šopka

da sta bila z ženo pri njemu mu dala ne vem koliko denarja, delal jima je  pa kr neki, da sta potem na GK v LJ kr strmela a tako naj bi postopek potekal?

Krneki....

user posted image user posted image user posted image tkole nekak pa zgleda moski dialog..... user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
17.3.2010 10:05:48   
mojškra
MATEJA33 kje si tiuser posted image . Si vredu? Pridruži se na forumu

http://www.ringaraja.net/forum/m_4467401/mpage_105/key_/tm.htm
URSHY- ti pa v službi a ne? Lepo uživaj, čuvaj se
BAGUŠKA- SI vredu? Te kaj boli? Še malo pa boš grela. Držim pesti.
BEBIII- Kako si?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
17.3.2010 10:08:29   
baguSka

Pozdravljene punce,

Lep dan vam želim
m.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a pa ni se mal prekmalu za obupat!? in se zvecer si delala test? a ni boljse ce ga zjutri?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1285
17.3.2010 10:12:35   
vrtnica.m
baguSka - hvala ti za spodbudo user posted image . Če se ne bo vlilo do konca, bom še enkrat delala test tam v petek ali v soboto zjutraj. Malo upanja še je v meni, vendar ga je težko najti v vseh teh solzah. Vendar bo že, čas celi rane.

l.p. m

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
17.3.2010 10:17:35   
mojškra

baguSka - hvala ti za spodbudo user posted image . Če se ne bo vlilo do konca, bom še enkrat delala test tam v petek ali v soboto zjutraj. Malo upanja še je v meni, vendar ga je težko najti v vseh teh solzah. Vendar bo že, čas celi rane.

l.p. m

Vrtnica- dokler se ne vlije ne obupaj. Če imaš možnost, poskusi zdaj počivati in se pomiriti, to še  ni nujno znak user posted image . Saj veš, da sem jaz tudi imela izcedke. Počakaj še malo. In če se ne vlije naredi čez 3 dni še enkrat test.

Neposredna povezava do sporočila: 1287
17.3.2010 10:22:30   
baguSka
No, pa da vam na kratko opisem svoj ''tako strasen'' dogodek vceri... user posted image

SUPER JE BLO!!! user posted image user posted image user posted image jona klara - nic strahu met, ker ni sploh nic groznega!

Res da sem se jaz ze zjutri zadela s protibolecinsko tableto... in je skor sigurno to pomagalo ZELO, ampak jaz sem bla pred tem prepricana da bo HUJSE, pa sploh ni blo!!user posted image Skratka ko sva prisla v ordinacijo, naju je sprejela hcerka od dr.Resa... ga Dr.Usula Res!!user posted image Mojega dragega je poslala v posebno sobo... mene pa seveda v drugo - v D sobo... kjer so me ze cakali ona, dr.Res in embriolog.. user posted image vsi so me full lepo in toplo sprejeli... se neki smo se hecali tam... se ulezem na mizo, nakar me zacne pripravljati dr.Ursula in sem bla prepricana, da me bo samo pripravila na sam poseg, potem pa bo delo prepustila svojemu ocetu... nooo, pa se je izkazalo, da tega ne bo storila!user posted image In je cel postopek opravila kar sama!! user posted image MORAM povedat, da sem bla z njo SUPER zadovoljna... bla je ZELO pozorna, previdna, veckrat me je vmes vprasala ce sem vredu... VES TA CAS, pa je bil ob meni Dr.Res in me drzal vse od zacetka do konca!!!user posted image user posted image user posted image Jaz RES ne morem prehvalit celotnega postopka in vseh njih, ki so bli tok ZELO prijazni do mene, da sploh ne znam povedat... na koncu me je dr.Res se ZELO pohvalu, da sem bla zelo pridna in da sem se zelo izkazala in da sem se super drzala! Sam on ni vedu da sem na protibolecinski tableti... user posted image user posted image

Rezultati? V prvem vodilnem foliklu ni bilo NOBENE celice in je bil kr sok za VSE. Nooo, ampak na koncu po mislim da 4ih spunktiranih foliklih, so v enem le nasli 4 celice!!user posted image In sedaj drzimo pesti da se do petka, ko mamo ET ciiiimlepse razvijejo!!user posted image user posted image user posted image

Tok od mene zaenkrat... bolecin vecjih ni blo niti potem! Niti krvavela nisem nic... danes pa sem se tud naspala ze ko pr norcih.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
17.3.2010 10:28:25   
Buska
no, sm ti rekla, da ni nic hudega in tudi glede celic user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
17.3.2010 10:30:03   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Buska

no, sm ti rekla

ja mami... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
17.3.2010 10:32:31   
Buska
vrtnica.m: ne obupaj ... pocakaj do testa ... mocno drzim pesti, da na dan testa ugledas +  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Buska -- 17.3.2010 10:33:11 >

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
17.3.2010 11:14:04   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

No, pa da vam na kratko opisem svoj ''''tako strasen'''' dogodek vceri... user posted image

SUPER JE BLO!!! user posted image user posted image user posted image jona klara - nic strahu met, ker ni sploh nic groznega!

Res da sem se jaz ze zjutri zadela s protibolecinsko tableto... in je skor sigurno to pomagalo ZELO, ampak jaz sem bla pred tem prepricana da bo HUJSE, pa sploh ni blo!!user posted image Skratka ko sva prisla v ordinacijo, naju je sprejela hcerka od dr.Resa... ga Dr.Usula Res!!user posted image Mojega dragega je poslala v posebno sobo... mene pa seveda v drugo - v D sobo... kjer so me ze cakali ona, dr.Res in embriolog.. user posted image vsi so me full lepo in toplo sprejeli... se neki smo se hecali tam... se ulezem na mizo, nakar me zacne pripravljati dr.Ursula in sem bla prepricana, da me bo samo pripravila na sam poseg, potem pa bo delo prepustila svojemu ocetu... nooo, pa se je izkazalo, da tega ne bo storila!user posted image In je cel postopek opravila kar sama!! user posted image MORAM povedat, da sem bla z njo SUPER zadovoljna... bla je ZELO pozorna, previdna, veckrat me je vmes vprasala ce sem vredu... VES TA CAS, pa je bil ob meni Dr.Res in me drzal vse od zacetka do konca!!!user posted image user posted image user posted image Jaz RES ne morem prehvalit celotnega postopka in vseh njih, ki so bli tok ZELO prijazni do mene, da sploh ne znam povedat... na koncu me je dr.Res se ZELO pohvalu, da sem bla zelo pridna in da sem se zelo izkazala in da sem se super drzala! Sam on ni vedu da sem na protibolecinski tableti... user posted image user posted image

Rezultati? V prvem vodilnem foliklu ni bilo NOBENE celice in je bil kr sok za VSE. Nooo, ampak na koncu po mislim da 4ih spunktiranih foliklih, so v enem le nasli 4 celice!!user posted image In sedaj drzimo pesti da se do petka, ko mamo ET ciiiimlepse razvijejo!!user posted image user posted image user posted image

Tok od mene zaenkrat... bolecin vecjih ni blo niti potem! Niti krvavela nisem nic... danes pa sem se tud naspala ze ko pr norcih.user posted image

baguška-super, to sem pa full vesela, še mene si malo dvignila, ker sem že čist na tleh, pa kar bo bo, sam,  da se mi tam ne zmeša. jaz že v bolniški, danes imela uz, delala dr. Bokalova, rekla, da ni nč kej zrasl, premalo, kontrola v petek, to je bilo vse v 2 min, adijo, pa da še ne bo centrotida, potem sem pa ppoiskala dr.Tomaževiča, pa me je full potolažil, da za 3 dan oz. prvi uz, to sploh ni slabo, da če bo kdo mel za jamrat bo to on ne pa drugi, da je čist ok, pa da naj pridem kr jutri spet, ga poiščem in mi bo on naredil uz

jutri 18.3 uz, upam, da bodo kaj bolj obetavni rezultati, po tem gonalu sem mal čudna, super zate baguška, se veselim zate in komaj čakam tvoj et!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
17.3.2010 11:21:28   
jona klara
 mojškra-
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mijškra, baguška-kako gre?

bebiiii- ti se lepo sprosti, prav je tako, to si zaslužiš po vsem tem, meni če ne uspe, ne vem, če še grem kdaj v to hudo živčno kalvarijo

jona klara- špikanje ti bo šlo dobro od rokuser posted image user posted image user posted image , tako da bo vse ok, in kmalu prideš za nami, ko boš nalula plusek. Jaz sem kar dobro, odštevam dneve do ultrazvoka, ki zeloooo počasi minevajo. Še dobro da imam vas.

mojškra-hvala, za spodbudo, saj optimizem je edini ki nas gor drži, drgače bi se nam že zmešaluser posted image user posted image user posted image upajmo na najboljše, tudi nate mislim, še malo pa še malo pa bo tudi tvoj datum, to čakanje pa ubija, res je nonstop čakanje, to je naša sudbina, ne pa ona dekleta ko greta 2 krat v postlo pa takoj trebuh, pojma nimajo kaj mi doživljamo, bomo pa zato notranje bogatejše in znale nekatere stvari v življenju bolj ceniti, smo si jih ali jih bomo na nek poseben način pridobile, to nas bo pa tudi obogatilo na osebnostnem področju, sploh na miselnem, tako kot pravijo vsaka stvar je za neki dobra, sam v slabem trenutku nikoli ne vidimo zakaj bi res lahko bila....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

špica-a si v meni, kaj pa drugih težav pa ni? jst dobim na momente neko čudno napetost v telesu, bolj zvečer, držim pesti zate, da bo uspelo, pri meni ne rase prav hitro....user posted image user posted image bomo vidli kaj bo jutri rekel, dr. Tomaževič

urshy-ti pa jutri ane, držim pesti, saj bo itak vse ok, novo slikico boš dobila, srečnica, kako ti privoščim

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
17.3.2010 11:22:28   
jona klara
vrtnica-mislim nate, srečno ti želim, ne obupaj, še vedno je možnost, bodi močnauser posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
17.3.2010 11:23:32   
jona klara
buska-a niso pri tebi folikli počasi rasli, a si imela mild postopek? kako dolgo si se pa pikala? a so ti kaj spremenili hormone ?

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
17.3.2010 11:29:35   
jona klara
mojškra- a ti iamš tudi dr. Tomaževiča, a ti je delal on punkcijo in transfer?user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
17.3.2010 11:32:43   
mojškra
user posted image
BAGUŠKA- user posted image user posted image , FUL SEM VESELA ZATE, BRAVO
JONA KLARA]user posted image , lepo si to napisala, in še res je. Moja sestra na primer je nedolžnost izgubila in je bila že nosečauser posted image in to pri 15 letih. No potem je ćez 9 let se odločila še za enga otroka in spet user posted image , tretji je bil nenačrtovan, sploh ni vedla da je user posted image , in je revček umrl. Jaz se pa že celo življenje matram. Ampak ti povem, ko sem se pri prvem matrala, sem ga potem tako razvadila, prav lepo je veš, to ni nič hudega. Hvala za vzpodbude tudi tebi, upam da hitro mine do naslednjega petka.

URSHY-ja ti pa že drugo slikico dobiš, ful sem vesela zate.

VSE OSTALE- navijam za vas, in pozitivno razmišljajte.user posted image

Zdaj grem pa v trgovino, bom pizzo pekla za otroke, ker je danes moj sin povabil sošolko k sebi na pizzo (kaj šele bo, pa komaj 8 je staruser posted image user posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil mojškra -- 17.3.2010 11:33:06 >

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
17.3.2010 12:36:23   
baguSka
Mojškra - kr navadi se... zdej se bo zacelo!!user posted image user posted image user posted image Je pa res pravi lepotec in sploh ne dvomim, da se se kaj vec sosolk mece za njim!!user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
18.3.2010 9:50:15   
Rakica_80
user posted image  

AKTUALNO

Četrtek, 18.03.
jona klara - UZ

Petek, 19.03.
spominčica - prevzem zdravil
BaguSka - ET

Torek, 23.03.
mateja_goljev - razgovor

Sreda, 24.03.
BEBIII - razgovor

Petek, 26.03.
špica84 - UZ
Teta M - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi, Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31, BEBIII ,MP30 ,Miklaromuser posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

pupe grejeuser posted image user posted image  test 21.03.
 vrtnica.m grejeuser posted image user posted image  test 22.03.
šopka greje user posted image  test 22.03.
Buska grejeuser posted image  test 25.03.
suzi74 grejeuser posted image user posted image  test 25.03

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • športnica ( MB, Dr. Vlajsavljevič)
  • WP ( MB- razgovor )
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Rielka ( 1.IVF, GK LJ)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • Teja K. (dr. Reš)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • cukica ( zamrznjenčki, LJ)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ)
  • Buska (2. ISCI, PO, dr.Reš)
  • šopka (2. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (1. IVF, dr.Reš)
  • mausikaa (dr. Res)
  • Krashi (1. IVF, GKLJ)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr. Ban)

• Teta M (2. IVF, GKLJ)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • jona klara (1. IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • IVYY (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE FEBRUAR   user posted image

user posted image  S* ( PO )
user posted image   Urshy78 ( LJ )

user posted image   NOVE NOSEČKE MAREC   user posted image

user posted image    mojškra ( LJ )
user posted image  mateja33 (MB )

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
18.3.2010 9:51:09   
baguSka
Evo nas nazaj!!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.