Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 18:24:48
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANDOLINA pozdravljene, zanima me ali je možno da sem noseča, ker sem delala test First Sign, in se je pokazala rahla črtica kot da je nosečnost?! sem pa 12 dan po ET. sicer me pa sem pa tja špika, tko da zdej ne vem kako pa kaj?! hvala,lp. SANDOLINA, jaz mislim, da je to to jaz sem test delala 12. dan po ET in mi je pokazalo črtico. kateri dan si pa imela ET, 5. ali 3.?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 18:25:43
|
|
|
|
Urshy78
|
BEBIII, vidim da uživaš na polno, in prav je tako
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 18:33:49
|
|
|
|
SANDOLINA
|
Urshy78, ET sem imela 5 dan. upam, da imaš prav in je to res to . bom še počakala na krvnega v četrtek, pa bomo vidli kako pa kaj. kako je pa s tisto beto, ker namreč berem in glih točno ne vem kaj naj bi to bilo, ali ima kakšen pomen glede na rezultat testa al kaj? hvala, lp.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 18:43:03
|
|
|
|
baguSka
|
BEBIII - pa sej ni tok hudo no..... Sej res da je to prjavu, ampak mogoce se grse bere, kot slis....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 18:44:02
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka mah sej ni tok grozn tale Res nooo... sej drugac je cist ok! sam takele komentarje moras vzet bl zahec kot zares.. Ne res, da nebi ispadlo da imam kaj proti tebi, daaaleč od tega, ampak res se ne strinjam s tvojim razmišljanjem, ma kakšen hec za enega , sej smo prišli po pomoč, želimo si dojenčka, a ne poslušat njegove probleme Dejte si enkrat punce priznat, da vam to ne paše noooo, jaz nevem kakšen človek moraš bit, da lahko preslišiš vse te bedarije....že tako smo zelo občutljive in rabimo kakšno vzpodbudno, a ni res? BaguSka jaz ti želim, da jutri čim manj boleče opraviš punkcijo in da čez 14 dni nas razveseliš z debelim plusom
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 18:49:37
|
|
|
|
baguSka
|
Hvala BEBIII. Se bom nafilala z zdravili prej, tko da upam da bo mal lazi... Sicer pa lej: ga ne zagovarjam - sploh ne! Ampak je kakrsen pac je.. Ni popoln, ampak kdo pa je!? Vazn da opravi tisto nalogo, za katero je tam! Sej ni zato tam, da nam stoji ob strani in se joka z nami in nas tolazi... res bi mogoce kdaj blo lazje slisat kaj lepega, ampak sej tud tok groznega ni. Pac odkrito, brez dlake na jeziku pove svoj mnenje - kar se meni zdi cist ok!! Pa kukrkol to obrnes...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 18:53:19
|
|
|
|
Rakica_80
|
TittyK, dokler se ne vlije je še upanja, držim pesti Sandolina, jutri naredi še test z CB in boš najbolj sigurna Itak da je uspelo, črtica je črtica Urshy78, kaj pa čem delat, če ne uživat v tem prelepem vremenu , ti si mi vredu, imaš kej slabosti? Ma vsaka slabost se zdrži za te prelepe pikice
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 18:53:27
|
|
|
|
baguSka
|
Zdele sm pa itak s pirom nalita.... in sm ciiiist na izi.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 20:52:18
|
|
|
|
Rakica_80
|
BagusSka, kakšne tablete, sej prav da si nalita od piva, jaz bom nslednjič šla na punkcijo pod vplivom domaće rakije , pravijo da je zdravilo za sve
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 21:48:12
|
|
|
|
baguSka
|
pejnkilerje..
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 22:13:19
|
|
|
|
suzi74
|
Draga Baguska! Jutri ti želim čim manj bolečo punkcijo in zmagovalne celice, ki naj se razvijejo v čvrste otročičke! Srečno!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 22:16:34
|
|
|
|
suzi74
|
Čestitam Sandolina! Prepričana sem, da si na začetku čudovite življenske izkušnje-materinstva. Naj ti bo odslej vse samo še lepo obarvano!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 22:18:53
|
|
|
|
Teta M
|
Baguska: dobro opravi jutri, naj bo čim manj boleče, pa čim večje število foliklov in celic.....je pa že ena prava dovolj da te lahko osreči! Srečno jutri!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.3.2010 22:32:57
|
|
|
|
suzi74
|
Glede Reša bi tudi jaz nekaj pripomnila. Ne odobravam njegovega pristopa do nas pacijentk, ki smo res občutljive-sploh glede našega stanja "ženskosti". Jaz ga poskušam sprejemat kot strokovnjaka na svojem strokovnem področju v katerega tudi verjamem in zaradi tega sem tam. Sprejemam ga tako da se Hkrati ob njegovih besedah tudi utrjujem svoj osebnost, saj v življenju ne srečujemo le ljudi, ki nam govorijo samo "lepe besede". Za svoje otroke moramo biti čvrste, močne in odgovorne. Ko so otroci - šele takrat nas zelo prizadenejo besede in opazke ljudi (namernih ali ne) glede naših sončkov, zaradi katerih veliko potrpimo. Če nas bo vsaka beseda prizadela - otroku ne bomo predajale odločnosti in samozavesti ki ju potrebuje za življenje (in še marsikaj drugega...ljubezen, zdravje, mir, veselje......). Nisem hotela biti ostra vendar pa res ne smemo ves čas jamrat čezenj......nočem nobeni nič slabo in verjamem da tudi on ne.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 8:06:10
|
|
|
|
pupe
|
dobro jutro vsem:))
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 8:13:26
|
|
|
|
šopka
|
morgen!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 8:14:13
|
|
|
|
šopka
|
vidi se da smo gor sam tiste na bolniški! he he
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 8:18:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
BaguSka, čim več zrelih celic , pa naj bo punkcija hitro mimo!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 8:26:13
|
|
|
|
Teta M
|
Jutro punce.... No, danes pa ni bilo nobene gneče na UZ v GKLJ,tako da sem že opravila tam... Prevzela Menopur, z jutrišnjim dnem se še z njim začnem špikati, naslednji UZ pa je 26.03.2010 Sandolina:če si nalulala , potem je to to....važno da se vidi črtica, tudi če je rahla..... ,tako kot je že ena gor napisala, pa bi tudi jaz na tvojem mestu naredila test še s CB-jem, da boš potem trdo prepričana da je uspelo..... Lep dan vsem.....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 9:07:14
|
|
|
|
pupe
|
šopka kako si? kakšno je stanje pri tebi? pri meni; no glava me zopet boli
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 9:16:31
|
|
|
|
šopka
|
občutek da se bo vlila je tu.ni kakšnih krčev, ki jih tudi od et ni bilo. tu pa tam kakšen špik. včasih mal bolečine v spodnjem delu trebuha. joški polni vendar danes spet ne bolijo nič. glavobola ni je mi pa slabo vsake toliko. tu pa tam kakšna kapljica beline na hlačkah. pa ti
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 9:20:56
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Dobro jutro punce!!! Danes je 10 dan od ET in ne vem ali se naj smejim ali naj se jokam . Je še belina - zaenkrat, čeprav je občutek tak kod da s bo vsak čas vlila . In tudi glavobol je prisoten, zvečer me obliva,... Pupa in Šopka - kako sta kaj? l.p. m.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 9:28:19
|
|
|
|
pupe
|
mene pa obliva ponoči, kot bi bla že v meni drugače pa kot sem napisala
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 9:32:02
|
|
|
|
šopka
|
a temperaturo si kaj merite?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 16.3.2010 9:38:13
|
|
|
|
pupe
|
aja pozabila sem napisat da bi samo jedlaaa kile pa v nebo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.