|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
15.3.2010 18:24:48   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: SANDOLINA

pozdravljene,

zanima me ali je možno da sem noseča, ker sem delala test First Sign, in se je pokazala rahla črtica kot da je nosečnost?! sem pa 12 dan po ET. sicer me pa sem pa tja špika, tko da zdej ne vem kako pa kaj?!

hvala,lp.

SANDOLINA, jaz mislim, da je to to user posted image user posted image
jaz sem test delala 12. dan po ET in mi je pokazalo črtico.
kateri dan si pa imela ET, 5. ali 3.?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu SANDOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
15.3.2010 18:25:43   
Urshy78
BEBIII, vidim da uživaš na polno, in prav je tako user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
15.3.2010 18:33:49   
SANDOLINA
Urshy78,

ET sem imela 5 dan. upam, da imaš prav in je to res to user posted image . bom še počakala na krvnega v četrtek, pa bomo vidli kako pa kaj. kako je pa s tisto beto, ker namreč berem in glih točno ne vem kaj naj bi to bilo, ali ima kakšen pomen glede na rezultat testa al kaj?

hvala, lp.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
15.3.2010 18:43:03   
baguSka
BEBIII - pa sej ni tok hudo no..... user posted image user posted image user posted image Sej res da je to prjavu, ampak mogoce se grse bere, kot slis.... user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
15.3.2010 18:44:02   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

mah sej ni tok grozn tale Res nooo... user posted image sej drugac je cist ok!user posted image sam takele komentarje moras vzet bl zahec kot zares.. user posted image

Ne res, da nebi ispadlo da imam kaj proti tebi, daaaleč od tega, ampak res se ne strinjam s tvojim razmišljanjem, ma kakšen hec za enegauser posted image , sej smo prišli po pomoč, želimo si dojenčka, a ne poslušat njegove problemeuser posted image
Dejte si enkrat punce priznat, da vam to ne paše noooo, jaz nevem kakšen človek moraš bit, da lahko preslišiš vse te bedarije....že tako smo zelo občutljive in rabimo kakšno vzpodbudno, a ni res?
BaguSka jaz ti želim, da jutri čim manj boleče opraviš punkcijo in da čez 14 dni nas razveseliš z debelim plusomuser posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
15.3.2010 18:49:37   
baguSka
Hvala BEBIII. user posted image Se bom nafilala z zdravili prej, tko da upam da bo mal lazi... user posted image

Sicer pa lej: ga ne zagovarjam - sploh ne! Ampak je kakrsen pac je.. Ni popoln, ampak kdo pa je!? Vazn da opravi tisto nalogo, za katero je tam! Sej ni zato tam, da nam stoji ob strani in se joka z nami in nas tolazi... res bi mogoce kdaj blo lazje slisat kaj lepega, ampak sej tud tok groznega ni.user posted image Pac odkrito, brez dlake na jeziku pove svoj mnenje - kar se meni zdi cist ok!! Pa kukrkol to obrnes... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1181
15.3.2010 18:53:19   
Rakica_80
TittyK, dokler se ne vlije je še upanja, držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sandolina, jutri naredi še test z CB in boš najbolj sigurnauser posted image user posted image user posted image user posted image Itak da je uspelo, črtica je črticauser posted image user posted image user posted image user posted image
Urshy78, kaj pa čem delat, če ne uživat v tem prelepem vremenuuser posted image , ti si mi vredu, imaš kej slabosti? Ma vsaka slabost se zdrži za te prelepe pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
15.3.2010 18:53:27   
baguSka
Zdele sm pa itak s pirom nalita.... in sm ciiiist na izi.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
15.3.2010 20:52:18   
Rakica_80
BagusSka, kakšne tablete, sej prav da si nalita od piva, jaz bom nslednjič šla na punkcijo pod vplivom domaće rakijeuser posted image , pravijo da je zdravilo za sveuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
15.3.2010 21:48:12   
baguSka
pejnkilerje.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1185
15.3.2010 22:13:19   
suzi74
Draga Baguska!
Jutri ti želim čim manj bolečo punkcijo in zmagovalne celice, ki naj se  razvijejo v čvrste otročičke!
Srečno!

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
15.3.2010 22:16:34   
suzi74
Čestitam Sandolina!
Prepričana sem, da si na začetku čudovite življenske izkušnje-materinstva.
Naj ti bo odslej vse samo še lepo obarvano!

(odgovor članu SANDOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
15.3.2010 22:18:53   
Teta M
Baguska: dobro opravi jutri, naj bo čim manj boleče, pa čim večje število foliklov in celic.....je pa že ena prava dovolj da te lahko osreči!
Srečno jutri!

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
15.3.2010 22:32:57   
suzi74
Glede Reša bi tudi jaz nekaj pripomnila.
Ne odobravam njegovega pristopa do nas pacijentk, ki smo res občutljive-sploh glede našega stanja "ženskosti". Jaz ga poskušam sprejemat kot strokovnjaka na svojem strokovnem področju v katerega tudi verjamem in zaradi tega sem tam. Sprejemam ga tako da se Hkrati ob njegovih besedah tudi utrjujem svoj osebnost, saj v življenju ne srečujemo le ljudi, ki nam govorijo samo "lepe besede". Za svoje otroke moramo biti čvrste, močne in odgovorne. Ko so otroci - šele takrat nas zelo prizadenejo besede in opazke ljudi (namernih ali ne) glede naših sončkov, zaradi katerih veliko potrpimo. Če nas bo vsaka beseda prizadela - otroku ne bomo predajale odločnosti in samozavesti ki ju potrebuje za življenje (in še marsikaj drugega...ljubezen, zdravje, mir, veselje......).
Nisem hotela biti ostra vendar pa res ne smemo ves čas jamrat čezenj......nočem nobeni nič slabo  in verjamem da tudi on ne.

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
16.3.2010 8:06:10   
pupe
dobro jutro vsem:))

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
16.3.2010 8:13:26   
šopka
user posted image morgen!

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
16.3.2010 8:14:13   
šopka
vidi se da smo gor sam tiste na bolniški! he heuser posted image

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
16.3.2010 8:18:50   
Rakica_80
BaguSka, čim več zrelih celicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa naj bo punkcija hitro mimo!

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
16.3.2010 8:26:13   
Teta M
Jutro punce....
No, danes pa ni bilo nobene gneče na UZ v GKLJ,tako da sem že opravila tam...
Prevzela Menopur, z jutrišnjim dnem se še z njim začnem špikati, naslednji UZ pa je 26.03.2010
Sandolina:če si nalulala user posted image , potem je to to....važno da se vidi črtica, tudi če je rahla.....user posted image user posted image user posted image user posted image ,tako kot je že ena gor napisala, pa bi tudi jaz na tvojem mestu naredila test še s CB-jem, da boš potem trdo prepričana da je uspelo.....

Lep dan vsem.....

Neposredna povezava do sporočila: 1194
16.3.2010 9:07:14   
pupe
šopka kako si?
kakšno je stanje pri tebi?
pri meni; no glava me zopet boli

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
16.3.2010 9:16:31   
šopka
občutek da se bo vlila je tu.ni kakšnih krčev, ki jih tudi od et ni bilo. tu pa tam kakšen špik. včasih mal bolečine v spodnjem delu trebuha. joški polni vendar danes spet ne bolijo nič. glavobola ni je mi pa slabo vsake toliko. tu pa tam kakšna kapljica beline na hlačkah. pa ti

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
16.3.2010 9:20:56   
vrtnica.m
Dobro jutro punce!!!
Danes je 10 dan od ET in ne vem ali se naj smejim ali naj se jokam user posted image . Je še belina - zaenkrat, čeprav je občutek tak kod da s bo vsak čas vlila user posted image . In tudi glavobol je prisoten, zvečer me obliva,...

Pupa in Šopka - kako sta kaj?

l.p.
m.

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
16.3.2010 9:28:19   
pupe
mene pa obliva ponoči, kot bi bla že v meniuser posted image
drugače pa kot sem napisala

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
16.3.2010 9:32:02   
šopka
a temperaturo si kaj merite?

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
16.3.2010 9:38:13   
pupe
aja pozabila sem napisat da bi samo jedlaaauser posted image
kile pa v nebouser posted image

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.